NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Kicsit offtopic, de amikor ilyeneket olvasok, mindig az jut eszembe, hogy hosszabb távon kifizetődik, hogy a balhés, nem csapatember játékosokat igyekszünk leválasztani magunkról mindig, még akkor is, ha akkor és ott fáj is....Burnell kapcsán az agyam elszáll, akkora az arca, mint egy mammutnak, miközben a teljesítmény egy hatalmas közepes....
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Én a védelmünkre vagyok most nagyon büszke. Az elején átfutottak rajtunk, nem voltunk a helyzet magaslatán, de aztán szépen ahogy kell megfogtuk a futásukat elöl és azt gondolom ez döntött. A DB-k előtt pedig ma le a kalappal és nem csak az INT-ek és a fumble miatt. Végig ott voltak az emberekkel, ahogy illik és mivel volt nyomás megint, a front7-től, így az irányítónak nem volt sok ideje....Az egész idény már így siker és azért, mert összeállt a csapat, az O után a D kapcsán is. Csak azt tudom ismételni, amit nagyon sokan nem hittek el az elején. Egy-két játékosra vagyunk mind az O, és (inkább) a D oldalán, hogy a csoportunkban és az AFC-ben domináljunk és ez újra nagyon jó érzés bármi is lesz a playoffban.
Hát igen és csakis a Ravens miatt nem mindegy mi lesz jövő héten. Azért őket meg kell ütnünk félholtan is. Nem lesz könnyű, mert annak ellenére, hogy botrányosan szarok voltak a döntő meccsen, azért a negyedik negyedben csak hozták azokat a játékokat, amiket kell és veszélyesek nagyon.
Go Steelers!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Szusi 3 éve 90% felett van. Idén 3-at rontott, de csak egy olyat, amit nem illendő. Kettőt pedig 50+-ról. Persze TB-ben lehetne jobb is, én azért nem erőltetném a cseréjét.Wing-el egyetértek, de ha lett volna jobb, aki biztosan jobb, hoztak volna, azonban majd előszezonban gondolom ismét lesz valaki akivel versenyezhet. 43,7-es átlaga valóban nagyon gyenge...
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Wing egy átlagos punter, simán lehet/kell jobbat találni nála. A kick off kapcsán pedig azt vettem észre, hogy tipikusan a jó visszahordó csapatok esetében szándékoltan magasabbat, de rövidebbet rugunk, ezzel nem hagyjuk, hogy felgyorsuljon a visszahordó és az embereink is odaérnek. Ettől még lehet, hogy ez Sushi hibája, de szerintem ő vele nincs gond, egy rugók ilyenek, hibbantak... 😊
több mint 9 éve
patriksteelers
560
Sushi és Fing helyére nagyon kellenének normális rúgók. Sushi röhög hogy kapufásan ment be neki a fg, kickoffjai is rövidek én mindig félek amikor pályára jön. Hát és Fing aki max akkorát tud rúgni a labdába mint egy sérült mb1 játékos... Vélemény?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Vasárnap, hajnali negyed 3-kor kinek van kedve közös meccsnézéshez?
több mint 9 éve
több mint 9 éve
xtaki
3 441
a szezon elejen egy dolcsit se adtam volna, hogy 11-5 lesz a vege. Elkepeszto...akarhogy alakul is a PO.
több mint 9 éve
Valóban, de csak a Ravens miatt, viszont ha nyerünk a szakállam még 1 hetet marad 😀 Most leghamarabb 4-én reggel búcsúzhatok tőle
több mint 9 éve
vassadi
15 617
AFC NORTH CHAMPIONSA szezon már sikeres, akármi lesz a playoffban, de azért csalódott lennék, ha kikapnánk a Ravenstől (még akkor is, ha adott esetben Bell nem játszhat), kellemetlen lenne a legnagyobb rivális és egy ilyen formát mutató csapat ellen kiesni, pláne hazai pályán.
több mint 9 éve
Remélhetőleg a macsekokért szól majd a harang!Red StarKezdj valamit a aláírásoddal légyszi 😊
több mint 9 éve
Red Star
206
Remélhetőleg a macsekokért szól majd a harang!
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 9 éve
gondolom a cicák is azt a verziót kérnék 😀Klaci79legalább jó meccs lesz 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
gondolom a cicák is azt a verziót kérnék 😀
több mint 9 éve
Ha nyerünk, a Ravens jön hozzánk, ha kikapunk mi megyünk Indianapolisba. Én az első verziónak örülnék jobban, szóval üssük meg a cicákat!
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Azért az nem semmi, hogy ezzel a szarral a Ravens ott van a hatodik pozícióban....az ellenfelüknél egy "idegen" irányít, Gordont eltiltotta a csapata és csak a negyedik negyedben mutatnak értékelhetőt....nem szeretem Riverst, de azért most sajnálom kicsit őket, ezt a Kansas D-t élvezet nézni "munkában"... 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
egyelőre mindenki borzalmas, talán csak a KC nem, ők többet hoznak a vártnál is
több mint 9 éve
TP43
31
Annyira szurkolok, hogy összejöjjön a Steelers-Ravens jövő héten, gyalázat amit ma is produkálnak a töketlen Browns ellen.
több mint 9 éve
jövőre fogadok a Raiders-re, így biztos nyerünk ellenük, ez lesz a megoldás 😀
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Pittsburgh Steelers 2015 schedule:Home: Ravens, Bengals, Browns, Broncos, Raiders, Cardinals, 49ers and Colts/Texans
Away: Ravens, Bengals, Browns, Chargers, Chiefs, Seahawks, Rams and Patriots/Dolphins
Ha holnap megverjük a Cincyt, akkor Colts és Patriots, ha kikapunk, akkor Texans és Dolphins
Hát így... 😊 ergo győzelem esetén a rajtunk kívül playoffba jutott csapatok közül héttel is játszunk szumma nyolc meccset, ha pedig a Ravens jut be, akkor kilencet.
EGÉSZ ÉVBEN RÁJÁTSZÁS! 😀
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
rátévedt a szemem a jövő évi sorsolásra...he-heHuba és Szameg😀
ha holnap nyerünk, akkor tuti ellenfél a Colts és a Pecc, ráadásul ugye a Sea és a denveri csoport alapból ellenfél...hmmm...nyami-nyami 😀Klaci79
több mint 9 éve
Klemó
5 664
rátévedt a szemem a jövő évi sorsolásra...he-heHát mennyivel lenne jobb az ucsó helyen...jönne a Jets és az meg fix kettes....😊
ha holnap nyerünk, akkor tuti ellenfél a Colts és a Pecc, ráadásul ugye a Sea és a denveri csoport alapból ellenfél...hmmm...nyami-nyami 😀Klaci79
több mint 9 éve
TP43
31
rátévedt a szemem a jövő évi sorsolásra...he-heLegalább nem kell aggódni a negatív mérlegű csapatok miatt 😀 Már előre látom, hogy a Raiders micsoda kihívást fog jelenteni.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
rátévedt a szemem a jövő évi sorsolásra...he-heha holnap nyerünk, akkor tuti ellenfél a Colts és a Pecc, ráadásul ugye a Sea és a denveri csoport alapból ellenfél...hmmm...nyami-nyami 😀