NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Troy és Ike limitáltan edzett, de LeBeau abban bízik, hogy vasárnapra mindkettő hadra fogható lesz. Mindenki más teljes edzésmunkát végzett.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gallyas Vili nem fog börtönbe menni a tantizásér. Lol. 2 egymàst követő meccsen kapunk ordas kamu büntut. Ilyenkor meere nyáladzik a fogyatékos RG? És ez nem a szkinsz és nem rácista.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Frohe Weihnahten!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
Békés,boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!!
" class="embed">
több mint 9 éve
Mindenkinek Boldog ünnepet, sok Steelers-es ajándékot. Sikerekben gazdag Új évet.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Kellemes ünnepeket kívánok én is minden fórumozónak!
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Boldog és békés Ünnepet valamennyiőtöknek! 😊
több mint 9 éve
Mènem Muncsàk kapja?Nem volt Spét a KC ellen, szerintem ezért volt gyengébb a futójáték. Egyébként meg: www.steelers.com/video-and-audio/videos/Pittsburgh-Steelers-2014-Christmas-Carols/28fd5d2c-4952-4ece-b812-9e6bb228c843 😊
Nekem az tecc, hogy ment a TE húzóblokk a futàsra, ölèg konzisztensen, ozt most kicsit visszàbb ment a futkoràszàs, viszont fijaim Hít viràgzik. Szóva van gógyi az OC munkàban, gondolom POra visszaàllunk a fullblock TEre, vagy nem?
Na bódog karit pupàkok! Stairway to seven, ahogy az öreg Beard jósolja!
sutianap
több mint 9 éve
És eljött ez a nap is, Boldog, szép Karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ed Hochuli vezeti a meccsünket a Bengals ellen. Vele 13-7 a mérlegünk, viszont 3-0 a Bengals ellen! Boldog Karácsonyt, spori 😀
több mint 9 éve
Öten mehetnek a Pro Bowlra, ha nem jutunk Super Bowlba: Ben, Brown, Bell, Pouncey és Timmons. Bell és Timmons először mehet, utóbbinak nagyon kijárt már. Én DeCastrót sajnálom, ő is megérdemelte volna idén.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Mènem Muncsàk kapja?Nekem az tecc, hogy ment a TE húzóblokk a futàsra, ölèg konzisztensen, ozt most kicsit visszàbb ment a futkoràszàs, viszont fijaim Hít viràgzik. Szóva van gógyi az OC munkàban, gondolom POra visszaàllunk a fullblock TEre, vagy nem?
Na bódog karit pupàkok! Stairway to seven, ahogy az öreg Beard jósolja!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Limitálni akkor sem tudták, csak volt 2 fumblija. 😊kivétel a Jets....Klaci79Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.kishasziHát ilyen túlkínálat nem tudom volt-e valaha. Ben, Brown és Bell is korszakos franchise rekordokat döntöget. Nem tudom, én kit választottam volna. Ha kést tettek volna a nyakamhoz talán Brownt mondom. Ő az egyetlen, aki minden meccsen hozta magát és egyetlen egyszer sem tudták limitálni sem.Soldados
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
kivétel a Jets....Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.kishasziHát ilyen túlkínálat nem tudom volt-e valaha. Ben, Brown és Bell is korszakos franchise rekordokat döntöget. Nem tudom, én kit választottam volna. Ha kést tettek volna a nyakamhoz talán Brownt mondom. Ő az egyetlen, aki minden meccsen hozta magát és egyetlen egyszer sem tudták limitálni sem.Soldados
több mint 9 éve
Ha vasárnap Bell 85 yardot termel összesen és nem vét fumblit, akkor Ő lehet az első aki 2200 scrimmage yardot termel fumbli nélkül.
több mint 9 éve
Szerintem pedig mindhárman egyformán megérdemelték volna. Ben és Brown viszont korábban is volt már team MVP, így érthető, hogy most Bellt szavazták meg a legjobbnak a csapattársak.vassadiTeljesen egyetértek. De Soldivsl is abban, hogy talán Tóni a legkiegyensúlyozottabb, BB- nek volt pár homály meccse, de igazi vezér volt. Nem egyszerű😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Hogy például mi a közös Benben, Brownban és Bellben? A csapat iránti alázat! Amit ők csakis W-ben mérnek, nem yardokban catchekben és TD-kben."ppl will never understand how much this means to me, that my teammates voted me MVP of the team! crazy part is, I need THEM more than they need ME! I will always put it on the line for the team, & I know they'll do the same...it's truly an honor to be MVP of the Pittsburgh Steelers, the best organization in the National Football League!"
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Szerintem pedig mindhárman egyformán megérdemelték volna. Ben és Brown viszont korábban is volt már team MVP, így érthető, hogy most Bellt szavazták meg a legjobbnak a csapattársak.
több mint 9 éve
Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.kishasziHát ilyen túlkínálat nem tudom volt-e valaha. Ben, Brown és Bell is korszakos franchise rekordokat döntöget. Nem tudom, én kit választottam volna. Ha kést tettek volna a nyakamhoz talán Brownt mondom. Ő az egyetlen, aki minden meccsen hozta magát és egyetlen egyszer sem tudták limitálni sem.
több mint 9 éve
Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.kishasziSzerintem teljesen jogos. Brown is zseni volt a pályán, de én úgy érzem, hogy idén Bellnek volt a legnagyobb szerepe abban, hogy így állunk.
Ha kellett a saját hátán vitte a csapatot.
több mint 9 éve
Bell lett a játékosok MVP-je. Wow.