NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem akarok telhetetlen lenni... de ha már így állunk, meg kéne nyerni ezt a csoportot, nem? 😀
több mint 9 éve
Úristen, mennyire jó volt.A jövő héten a csoport elsőség is meglesz, remélem. A 11:5-ről álmodni sem mertem volna, de a 10:6-ról sem.
Ezen kívül ironikus, hogy mindenki a Ravens sorsolását tartotta a leggyengébbnek a Ravens-Steelers-Bengals trióból, és mégse mi szoptunk ki 😊tenorx
több mint 9 éve
Úristen, mennyire jó volt.Ezen kívül ironikus, hogy mindenki a Ravens sorsolását tartotta a leggyengébbnek a Ravens-Steelers-Bengals trióból, és mégse mi szoptunk ki 😊
több mint 9 éve
Már akartam is mondani.izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
izé, héli takarodj! 😀zzz888Ja, igaz: Haley takarodj!
több mint 9 éve
izé, héli takarodj! 😀
több mint 9 éve
Megvan a PO, vertük a Kansas Ricsi Chiefst 😀A Ravens meg balfaszkodik a Texans ellen, mi kell még? 😀
több mint 9 éve
Klemó
5 664
PLAYOFF BABY!!!!!!!!! 😊
több mint 9 éve
vassadi
15 617
PLAYOFF!
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Remélem eltiltják ezt a zebrát.....de jaj nem, szerintem meg is dícsérik....hihetetlen egy ilyen kiélezett meccsen taunting 20 méterről....és persze hogy elnézi....
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Tragédia hogy tud haladni ellenünk a Kansas....a secondary totális csőd...egyelőre a RZ D még rendben, köszönhetően a DL és az OLB kombónak....nem lesz elég viszont így, gyerünk!
több mint 9 éve
Höri lesz? Én amúgy is ott nézném, de ha Matuz lesz, akkor kicsit halkabbra veszem.😊mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?HöriIdén sajnos nincs gamepass-om, és endzone pub-ba sem tudok most felvenni, úgyhogy egy nézőtök már biztosan lesz. 😊laby
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?HöriIdén sajnos nincs gamepass-om, és endzone pub-ba sem tudok most felvenni, úgyhogy egy nézőtök már biztosan lesz. 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?HöriA Saints ellen a C8-on néztem, de annyira sok csacsiságot sikerült összehozni ott, hogy inkább maradok élőben...persze felveszem, úgyhogy figyelem miket mondasz 😀@) :p
több mint 9 éve
Hááát ha Te leszel a szakkomentátor akkor kénytelen leszek tévén nézni. 😀mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?HöriÉn tv-n fogom nézni.Jan
(pedig van valami bája annak, hogy vasárnap esténként besétálok a céghez... Ott jobb a net, meg minden)
több mint 9 éve
Amúgy Ed Bouchette szerint Polamalunak ez az utolsó éve és vissza fog vonulni a szezon után.SoldadosMajd a PO elött bejelenti, és akkor lehet egy Ray Lewis story Pittsburghben is. 😉
több mint 9 éve
mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?HöriÉn tv-n fogom nézni.
több mint 9 éve
mindenki élőben nézi vagy lesz, aki kibírja a 8-as tévés kezdésig?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Troy, Ike kétséges, Spaeth kérdéses vasárnapWorilds viszont nem kapott semmi büntetést az atlanta elleni sack-ért...természetesen, hiszen a vak zebrán kívül mindenki látta, hogy szabályos volt
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
hát nem indul túl rózsásan a pittsburghi karrierje...pedig az a Mariota INT gyönyörű volt
több mint 9 éve
október 15-én ment IR-renfl.com szerint is kivágott player, szóval valszeg ez az igazság.SoldadosIgen, erre hivatkozik mindenki, DE a steelers.com és a Pittsburgh Steelers (wikipedia) sem sorolja fel a sérültek között. Igaz, a steelers.com néha fáziskésésben van, de ő nem tegnap lett "náthás"...desiderTudom, hogy eléggé offtopic, de azért megkérdezem, mert lemaradtam róla:Én úgy emlékszem IR-re tettükKlaci79
MI VAN CB SHAQUILLE RICHARDSONNAL???
Az internetes keresés és találat azt mondja, hogy Steelers injury list, a steelers.com "nem tud róla", a Steelers oldalon (wikipedia) nincs ott a neve, a saját oldalán (wikipedia) Pittsburgh Steelers (2014)* megjelölés van.
De vajon mi az igazság?desider
mögvan, eze:
The Pittsburgh Post-Gazette, however, has reported that the Steelers paid Richardson an injury settlement, and the Arizona product has not been at team headquarters.
October 20, 2014 Released DB Shaquille Richardson from the Practice Squad.
October 15, 2014 Signed OG Adam Gettis, DE Ethan Hemer and DB Jordan Sullen to the Practice Squad. Released WR Derek Moye from the Practice Squad. Placed DB Shaquille Richardson on the Practice Squad/Injured List.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
31-es Richardson mezt még lehet kapni a shopban, ha érdekel valakit 😀Klaci79Akciós legalább?? 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
31-es Richardson mezt még lehet kapni a shopban, ha érdekel valakit 😀
több mint 9 éve
nfl.com szerint is kivágott player, szóval valszeg ez az igazság.Igen, erre hivatkozik mindenki, DE a steelers.com és a Pittsburgh Steelers (wikipedia) sem sorolja fel a sérültek között. Igaz, a steelers.com néha fáziskésésben van, de ő nem tegnap lett "náthás"...desiderTudom, hogy eléggé offtopic, de azért megkérdezem, mert lemaradtam róla:Én úgy emlékszem IR-re tettükKlaci79
Az internetes keresés és találat azt mondja, hogy Steelers injury list, a steelers.com "nem tud róla", a Steelers oldalon (wikipedia) nincs ott a neve, a saját oldalán (wikipedia) Pittsburgh Steelers (2014)* megjelölés van.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Sajnálom, de erre számítottam, csak nem akartam előre "károgni", nem baj vasárnap a darázs 43-as mezben megyek az Endzone-be... 😀Én is úgy tudom, hogy IR-en van.Tudom, hogy eléggé offtopic, de azért megkérdezem, mert lemaradtam róla:Én úgy emlékszem IR-re tettükKlaci79
Amúgy Ed Bouchette szerint Polamalunak ez az utolsó éve és vissza fog vonulni a szezon után.Soldados