NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.Klemó
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Micsoda???? Bőven átlag feletti.Soldados
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Konkrétan ma is rohadt jó volt. 😉 Passrushban a legjobb 3-4-es DE-k közé tartozik és futás ellen is rendre a LoS mögé jut.

Felőlem tarthatod átlagon alulinak. Ez a Te problémád, de ennek a védelemnek az egyik ékköve Timmons és Gay mellett. 😉

Feltételezések pedig nincsenek a sportban. 😉 Ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.Soldados
Megint lemaradt a szerinted 😉
Hálistennek senki nem kért, hogy foglalkozz vele.tenorx
Egyébként szerintem is, meg odaát a tengerentúlon szerint is. Igaz ott nincsenek ekkora szakértők mint ti 😛
Az egyszerű statok alapján a 384 D fal játékosból, nincs szétszedve csináld meg ha akarod, a 28. helyen van. Az átlag számítással remélem nincs problémád.polamalu
Az átlagot nem az összes DL játékosból, és a világ összes védelmében játszó berettyóújfalusi játékosokból számoljuk.
Ha így nézzük, akkor az átlagos játékos sosem lesz pályán az NFL-ben.
A kezdő játékosokhoz mérjük az átlagos szintet, vagy éppen a nem átlagosat.

Soldados "konkrétan most is rohadt jó volt" hozzászólásodra reagálva, Endzone pub-ban először akkor hangzott el Hayward neve, amikor a 3. negyedből 4 perc volt hátra és a QB-tól 5 yardra felugrott beleütni a labdába. A meccs 3/4-nél egy leütött labdára jött a megjegyzés, "még hogy átlagon aluli". Egy "rohadt jó" teljesítmény számomra azért több ennél.

Véleményem szerint vannak néha jó meccsei is, és rosszak is. Futás ellen általában úgy tologatják, ahogy akarják, de bull rush-ban valóban vannak jó momentumai.

Timmons mellett a védelem ékkövének nevezni Gay-jel párban azért erős túlzásnak érzem.

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.Klemó
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Konkrétan ma is rohadt jó volt. 😉 Passrushban a legjobb 3-4-es DE-k közé tartozik és futás ellen is rendre a LoS mögé jut.

Felőlem tarthatod átlagon alulinak. Ez a Te problémád, de ennek a védelemnek az egyik ékköve Timmons és Gay mellett. 😉

Feltételezések pedig nincsenek a sportban. 😉 Ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.Soldados
Hálistennek senki nem kért, hogy foglalkozz vele.tenorx
Egyébként szerintem is, meg odaát a tengerentúlon szerint is. Igaz ott nincsenek ekkora szakértők mint ti 😛
Az egyszerű statok alapján a 384 D fal játékosból, nincs szétszedve csináld meg ha akarod, a 28. helyen van. Az átlag számítással remélem nincs problémád.
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerinted 😉

Hálistennek senki nem kért, hogy foglalkozz vele.
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Azért a meccsről is valamit. Az Atlanta D nagyon felszívta magát ellenünk és az O nem volt éles a mai napon, főleg futás fronton. Láthatóan megzavarodtunk, hogy igazán nem ment ez utóbbi és jönnek a blitzek, de az utolsó drive-ot profin megoldottuk, ahogy kell...A D viszont jó napon van túl Jones hiánya ide, vagy oda. A DL dominált, végig siettetve volt Ryan. Persze megint volt egy-egy nagy engedett play és egy felesleges fegyelmezetlenség (Worilds sack helyett penalty), de összességében azt gondolom ez az a meccs volt, amit a D hozott és jó volt ezt látni a playoff közeledtével.

Azt számolom egyébként, hogy a jövő heti tipikus "dupla" meccs lesz, főleg ha a San Diego kikap....Ha nyerünk, azt gondolom a wild card biztos, ha viszont nem, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk....

Szóval Kansasra fel és bosszuljuk meg a tavalyi kihagyott FG-t... 😊Klemó
Az nem fegyelmezetlenség volt, hanem egy kamu flag. Persze jobb lett volna, ha a labdára megy a KO helyett, de ettől még nem volt szabálytalan.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A meccsről azt gondolom, hogy a picksix volt a különbség. Továbbra is azt gondolom, hogy a védelem a rossz mutatói ellenére nagy részt vállal magára a győzelmekből. Ma éppen a szerzett 7 pont mellett a 4. negyedben megállították a Falcons-t. A Tampától annó úgy kaptunk ki, hogy ezt nem tudta kihasználni az O, de most igen, már nem adtuk vissza a labdát. Így kellett volna akkor is.

Az Offense a minimumot hozta, de azért az Atlanta Defense ellen ez a 20 szerzett pont nem túl combos. Mondjuk az utolsó playhívás zseniális volt és Tóni elkapása megint ámulatba ejtő volt. 😊 Plusz BB-nek (passzolt yard), Bellnek (srimmage yard) és Tóninak (elkapások száma) is megvan a franchise rekord egy szezonra vonatkozóan.

Én személy szerint a KC-től nagyon fázom. Sztem az Offense-ünk nagyon szenvedni fog. Ha ez így lesz, kikapunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerinted 😉

Feltételezések pedig nincsenek a sportban. 😉 Ezzel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Azért a meccsről is valamit. Az Atlanta D nagyon felszívta magát ellenünk és az O nem volt éles a mai napon, főleg futás fronton. Láthatóan megzavarodtunk, hogy igazán nem ment ez utóbbi és jönnek a blitzek, de az utolsó drive-ot profin megoldottuk, ahogy kell...A D viszont jó napon van túl Jones hiánya ide, vagy oda. A DL dominált, végig siettetve volt Ryan. Persze megint volt egy-egy nagy engedett play és egy felesleges fegyelmezetlenség (Worilds sack helyett penalty), de összességében azt gondolom ez az a meccs volt, amit a D hozott és jó volt ezt látni a playoff közeledtével.

Azt számolom egyébként, hogy a jövő heti tipikus "dupla" meccs lesz, főleg ha a San Diego kikap....Ha nyerünk, azt gondolom a wild card biztos, ha viszont nem, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk....

Szóval Kansasra fel és bosszuljuk meg a tavalyi kihagyott FG-t... 😊
több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
Két playoff meccs jön, de ez erről szól és ha nem ütjük a Kansast, akkor egész egyszerűen nem is érdemeljük meg a PO-t. (náluk csak jobbak vannak bent ugye..)Klemó
Tudtommal tavaly pont a Kansas City volt az aki miatt hellyel-közzel lecsúsztatok a Playoffról (nyilván egyáltalán nem rájuk kell húzni a vizes lepedőt, hanem a saját háztájra), alapvető, hogy csúnyán vissza kell vágni. A legboldogabb lennék, ha Wild Cardon összefutnátok velünk, de erre sajnos fogy a matematikai esély (és nem azért mert nem lesztek Wild Cardban). 😕

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Közben a Cicák megmutatták a "pénzes gyereknek", hogy először teljesíteni kell(ene), aztán az arcot felhúzni...ez ugyanis az NFL. Csak ezért örülök neki, egyébként jó lett volna egy Browns W természetesen...
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Én már azzal is elégedett lennék, hs Ricsit megvernénk.

---------

Tóni a 4. WR aki 2 egymást követő szezonban min. 110 elkapást ér el. (Rice, C. Carter, Welker)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀Klaci79
Akkor a SB-ig hátradőlhetünk?😊fcancellara
Hát úgy nézem, de ott aztán szurkoljunk ne a Panthers jöjjön... 😊
több mint 9 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀Klaci79
Akkor a SB-ig hátradőlhetünk?😊
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A KC-től nem kell félni, mert idén még nem kaptunk ki pozitív mérlegű csapattól 😀
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Panthers meg vezeti a az NFC South-ot 😀

több mint 9 éve
Két playoff meccs jön, de ez erről szól és ha nem ütjük a Kansast, akkor egész egyszerűen nem is érdemeljük meg a PO-t. (náluk csak jobbak vannak bent ugye..)
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
BigBen career high, 4411 yardnál.

Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.fcancellara
(must have)fcancellara
Off.
Van mustod? 😀
On
Chiefstől én is fázom.vontod
Ricsiéket verni kell!!!

több mint 9 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan

Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.fcancellara
(must have)fcancellara
Off.
Van mustod? 😀
On
Chiefstől én is fázom.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 9 éve

(must have)
több mint 9 éve

Jönnek a Főnökök, egyértelműen kulcs lesz, hogy Charlesékat mennyire tudjuk megfogni, illetve, hogy a sec-jük mennyire tudja Bent semlegesíteni. Én nagyon félek egy minimum 1-2 int-es meccstől. A cicák otthon meg újfent nem lesz egyszerű, de mindkettő must win.
több mint 9 éve
Hja, el is feledtem...akkor minden oké, én vagyok a józsaru...😊
több mint 9 éve
Komolyan nem hiszem el, Ti kinek szurkoltok? Persze Jones nélkü más lett volna nekik, de nekünk is más, az O-nak is (hja úgy emlékszem, hogy kidérdeltük 7 pont előnynél)....hagyjuk már ezt, mert mindjárt elhányom magam....hja és igen, Heyward egy gyenge játékos és zárjuk, nincs értelme....elmegy a kedvem ilyenkor....bocsánat...Klemó
Jóvanna, csak azért mondta, hogy még jobb teljesítményre ösztönözze a fiúkat. Olvasnak ám minket odaát😀

több mint 9 éve
Komolyan nem hiszem el, Ti kinek szurkoltok? Persze Jones nélkü más lett volna nekik, de nekünk is más, az O-nak is (hja úgy emlékszem, hogy kidérdeltük 7 pont előnynél)...mert hát ugye nem kérdés, hogy mi is többet tudunk 27 pontnál....hagyjuk már ezt, mert mindjárt elhányom magam....hja és igen, Heyward egy gyenge játékos és zárjuk, nincs értelme....elmegy a kedvem ilyenkor....bocsánat...
több mint 9 éve
(Komolyan, szívből remélem, hogy Watt lesz az MVP.)
több mint 9 éve
ha nyer a denver akkor a 3 North csapat lesz PO résztvevő helyen...nem semmi
több mint 9 éve
Szerinted 😉

Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokatKlaci79
Ilyen alapon melyik feltételezés nem felesleges? 😊

Egyébként meg szerintem de, rosszabbak voltak Julio nélkül. Nem is kicsit, ajánlom megnézésre az előző hetes meccsüket 😊
Szóval a nélküle se voltak rosszabbak nem hogy felesleges, de még helytelen feltételezés is.tenorx
Valóban, minden ilyen feltételezés helytelen...valószínűleg nem véletlenül mondják, hogy itt nincs ha.
Volt idén olyan meccs, hogy a liga egyik legjobb elkapója Antonio Brown két fumble-t csinált. Lehet Jones-nak is rossz meccse....inkább örülj a győzelemnek és kivételesen ne a rosszat keresd 😀
Bár tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz, bocs hogy szóltam...