Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nagyon jól megvédték Manzielt és semlegesítették a Steelers pass rushát tulajdonképpen. Elég megnézni a 6 sacket és látni, hogy az alapból kezdő 4 játékosból egyiknek se volt köze egyikhez sem. Az egyik pl Manziel fumbleje ahol hozzá sem értek. Egy másik az ahol Manziel a földön fekvő Joe Thomason átesik (Thomas kivette a játékból az emberét, nem volt probléma, hogy a földön van). Egy másiknál túltöltötték a fal egyik oldalát és jött Timmons, vagy Manzielnek át kellett volna rendezni a protectiont vagy előbb megválni a labdától. Volt még egy olyan is ahol Duke Johnsonon effektíve átfutott Shazier, a falnak ezzel mit kéne csinálnia? Heyward sackje abból jött, hogy Manziel 7 másodpercen át tartotta a labdát és utána elkezdett kimozogni a zsebből, ezzel megint nem igazán tud mit csinálni a fal. Egy volt ahol Erving elnézte a tolódást és nem ért oda Tuittra, de őneki pedig ez volt az első meccse kezdőként az NFL-ben.Hát ez is része a teljesítményüknek. 😉 6 sacket egy jó teljesítményt nyújtó fal nem szokott engedni. És a futójátékot kb egyáltalán nem tudta segíteni a Browns OL.Jaaaa, ha neked ez a fontos akkor azt hiszem ez a link számodra relevánsabb arról, hogy ki hogyan teljesített: www.nfl.com/liveupdate/gamecenter/56639/PIT_Gamebook.pdf6 sacket engedtek, és 14 kísérletből 15 yardot futottak. Biztos qrva jól dolgozott a fal. 😊A Browns fallal mi volt volt a problémád?Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉Ez minden eddigit felülmúlt! 😀 😀
zolika26
Brownsról 3 dolgot írt:
- habár 6-szor sackleték Macit, az OL jó volt.
- Annak ellenére, hogy 2-szer eladta a labdát, Manci jó volt.
- Bár az eredményjelző azt mutatja, hogy a D rossz volt, valójában "solid" volt.
Aha, mesélj még! 😊
Ja és hab a tortára, nálunk Heyward szar volt. 😀
Soldados
zolika26
Soldados
zolika26
De visszakérdezek: szerinted miért is volt olyan jó a fal? miben mutatkozott meg?
Soldados
A tegnapi meccs elég jól megmutatja, hogy miért nem lehet egy támadófal teljesítményét kizárólag a sackek alapján megítélni.

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Hát ez is része a teljesítményüknek. 😉 6 sacket egy jó teljesítményt nyújtó fal nem szokott engedni. És a futójátékot kb egyáltalán nem tudta segíteni a Browns OL.Jaaaa, ha neked ez a fontos akkor azt hiszem ez a link számodra relevánsabb arról, hogy ki hogyan teljesített: www.nfl.com/liveupdate/gamecenter/56639/PIT_Gamebook.pdf6 sacket engedtek, és 14 kísérletből 15 yardot futottak. Biztos qrva jól dolgozott a fal. 😊A Browns fallal mi volt volt a problémád?Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉Ez minden eddigit felülmúlt! 😀 😀
zolika26
Brownsról 3 dolgot írt:
- Bár az eredményjelző azt mutatja, hogy a D rossz volt, valójában "solid" volt.
Aha, mesélj még! 😊
Soldados
zolika26
Soldados
zolika26
De visszakérdezek: szerinted miért is volt olyan jó a fal? miben mutatkozott meg?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jaaaa, ha neked ez a fontos akkor azt hiszem ez a link számodra relevánsabb arról, hogy ki hogyan teljesített: www.nfl.com/liveupdate/gamecenter/56639/PIT_Gamebook.pdf6 sacket engedtek, és 14 kísérletből 15 yardot futottak. Biztos qrva jól dolgozott a fal. 😊A Browns fallal mi volt volt a problémád?Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉Ez minden eddigit felülmúlt! 😀 😀
zolika26
Brownsról 3 dolgot írt:
Aha, mesélj még! 😊
Soldados
zolika26
Soldados

több mint 10 éve
6 sacket engedtek, és 14 kísérletből 15 yardot futottak. Biztos qrva jól dolgozott a fal. 😊A Browns fallal mi volt volt a problémád?Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉Ez minden eddigit felülmúlt! 😀 😀
zolika26
Brownsról 3 dolgot írt:
Aha, mesélj még! 😊
Soldados
zolika26

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A Browns fallal mi volt volt a problémád?Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉Ez minden eddigit felülmúlt! 😀 😀
zolika26
Brownsról 3 dolgot írt:
Aha, mesélj még! 😊
Soldados

több mint 10 éve
Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉Ez minden eddigit felülmúlt! 😀 😀
zolika26
Brownsról 3 dolgot írt:
Aha, mesélj még! 😊

több mint 10 éve
Mivel tudom, hogy ebben a topicban ezt különösen szeretitek, így itt van a tegnapi meccs PFF értékelése: www.profootballfocus.com/blog/2015/11/16/cle-pit-grades-roethlisberger-thrust-into-duty/ 😉

több mint 10 éve
Ha már álmodozás 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Avagy úgy! 😊De, a playoff első körében, csak Te még nem tudod 😊Ez az a nap, amikor lehet álmodozni! 😊Mondjam az álomforgatókönyvet? 😊Ehelyet kikaptok Jacksonvilleben, miután BigBen teljesen váratlanul megsérül, a backup QB meg nem tud beállni, mert elüti a kocsi, amivel Bent leviszik. 😀
Lezárjuk Manning pályafutását, majd háromszor egymás után leírjuk, hogy ALMOST perfect season! 😀 😀
Soldados
gabokocka
Amúgy nem is játszunk a JAX-szel. 😉
Soldados
gabokocka
Bár a JAX és a PO egy mondatban kicsit durván hangzott. 😊
Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
De, a playoff első körében, csak Te még nem tudod 😊Ez az a nap, amikor lehet álmodozni! 😊Mondjam az álomforgatókönyvet? 😊Ehelyet kikaptok Jacksonvilleben, miután BigBen teljesen váratlanul megsérül, a backup QB meg nem tud beállni, mert elüti a kocsi, amivel Bent leviszik. 😀
Lezárjuk Manning pályafutását, majd háromszor egymás után leírjuk, hogy ALMOST perfect season! 😀 😀
Soldados
gabokocka
Soldados
több mint 10 éve
Azért a Brown-Sherman párharc nagy meccs lesz!Hivatalosan nem vonult vissza. Valamikor a szezon elején nyilatkozta, hogy egyetlen csapat számára jelenleg is elérhető. 😊
Dupree jövőre nagyon be fog érni, jó úton halad!
OFF:
Brett Keisel nem vonultattuk vissza Steelersesként? (vagy nem volt akkora spíler?)
steelwolf

több mint 10 éve
Ez az a nap, amikor lehet álmodozni! 😊Mondjam az álomforgatókönyvet? 😊Ehelyet kikaptok Jacksonvilleben, miután BigBen teljesen váratlanul megsérül, a backup QB meg nem tud beállni, mert elüti a kocsi, amivel Bent leviszik. 😀
Soldados
gabokocka

több mint 10 éve
Azért a Brown-Sherman párharc nagy meccs lesz!Dupree jövőre nagyon be fog érni, jó úton halad!
OFF:
Brett Keisel nem vonultattuk vissza Steelersesként? (vagy nem volt akkora spíler?)
több mint 10 éve
Mondjam az álomforgatókönyvet? 😊Ehelyet kikaptok Jacksonvilleben, miután BigBen teljesen váratlanul megsérül, a backup QB meg nem tud beállni, mert elüti a kocsi, amivel Bent leviszik. 😀
Soldados
Szerkesztette: gabokocka
több mint 10 éve
Mondjam az álomforgatókönyvet? 😊Lezárjuk Manning pályafutását, majd háromszor egymás után leírjuk, hogy ALMOST perfect season! 😀 😀

több mint 10 éve
Most nézem: Ben a legtöbb (10) 40+-os játékot hozta idén....nem semmi ennyi kihagyással
több mint 10 éve
Szerintem is ez a csend leginkább a válogatott sikernek volt köszönhető.Megnéztem az SNF meccset és a látottak alapján azt kell mondanom, hogy simán lehet 30 pontot feltenni a táblára Seattle-ben, ráadásul az utóbbi idők formája alapján a Cards 39 pontja is elérhető. Elképesztő az a kémia ami kialakult Bryant és Ben között. Azt már megszoktuk, hogy Brown ilyen számokat hoz, szinte bárki ellen, de most aztán védelem legyen a talpán aki két ilyen mélységi célpontot tartani tud. Tegnap a Browns úgy tűnt meg se próbálja tartani őket, inkább reménykedtek benne, hogy a futások megfogása elég lesz. Mondjuk utólag nyilván úgy gondolják kár volt megpróbálni odaérni LJ közelébe. Mondhatni a sérülés megpecsételte a sorsukat.
A barnák elleni győzelmet persze a helyén kell kezelni. Ugyanakkor jó volt látni, hogy mennyire domináltunk mindkét oldalon. Ez alol persze kivétel a futás, mert az pocsék volt, de biztos vagyok benne, ha nem ennyire LJ-re készülnek, akkor több lehetősége lett volna DeWill-nek is.
A védelemnek ez a játéka nekem nagyon bejön. Ezek a labdaszerzések a saját endzone-ban, rengeteg pluszt adnak és ugye legalább annyi negatívot a támadóknak. + Tuitt és Heyward....utóbbinak ott lenne a helye a pro bowl-on. (csak hát ugye akkor már Kaliforniában lesz 😀 )
Ezen a meccsen Spence szedett össze még egy kisebb sérülést, de most lesz idő bőven felkészülni az idén igencsak komoly visszaesést bemutató Sea ellen.
Jövő héten a számunkra fontos meccsek:
Texans-Jets
Dolphins-Cowboys
Cards-Bengals
Pecc-Bills
Chargers-Chiefs
Lesz mit nézni...
több mint 10 éve
Kint voltam a történelmin, gondoltam ezt nélkülem is behúzzák... 😊)én nem voltam kint, gondoltam ezt nélkülem is behúzzák😊
Azért persze örülök, hogy Ben simán lehozta, de azért most már világrekord szaga van a QB sérüléseinknek.....egy QB nem is tudta elkezdeni a szezont, a maradék háromnak pedig mind volt egy meccse, ahol le kellett cserélni őket....nem semmi....
Klemó
több mint 10 éve
Kint voltam a történelmin, gondoltam ezt nélkülem is behúzzák... 😊)Azért persze örülök, hogy Ben simán lehozta, de azért most már világrekord szaga van a QB sérüléseinknek.....egy QB nem is tudta elkezdeni a szezont, a maradék háromnak pedig mind volt egy meccse, ahol le kellett cserélni őket....nem semmi....
több mint 10 éve
Látom senkit nem izgatott fel különösebben ez a W. 😊Szerintem csak mindenki megnézte utána a válogatottat, és annyira örült annak, hogy ezt csak simán természetesnek vette .-) Kell a pihenő valóban.
Mondjuk tényleg nincs is mit írni erről. Nem tudjuk, mi lett volna, ha Jones marad a QB, de miután Ben beállt, tök sima volt.
A pozitív oldalon a szokásos neveket lehet írni: Ben, AB, Bryant, Heyward, Tuitt, Mitchell. Viszont Jacoby Jones-t kitenném és visszahoznám Archert. Archer nem volt jó, de legalább idén már nem hibázott, JJ viszont szinte minden returnnél hibázik. Qrva gyorsan el kell őt felejteni.
A D is szokásos volt, nyalta a yardokat, de nem engedett pontokat és szerzett 3 labdát.
A bye jókor jön, mindenki épüljön fel, aztán gyaluljuk le a mezőnyt. 😊
Soldados
több mint 10 éve
Látom senkit nem izgatott fel különösebben ez a W. 😊Mondjuk tényleg nincs is mit írni erről. Nem tudjuk, mi lett volna, ha Jones marad a QB, de miután Ben beállt, tök sima volt.
A pozitív oldalon a szokásos neveket lehet írni: Ben, AB, Bryant, Heyward, Tuitt, Mitchell. Viszont Jacoby Jones-t kitenném és visszahoznám Archert. Archer nem volt jó, de legalább idén már nem hibázott, JJ viszont szinte minden returnnél hibázik. Qrva gyorsan el kell őt felejteni.
A D is szokásos volt, nyalta a yardokat, de nem engedett pontokat és szerzett 3 labdát.
A bye jókor jön, mindenki épüljön fel, aztán gyaluljuk le a mezőnyt. 😊

több mint 10 éve
Big Ben's 379 passing yards in win over Browns were the most off the bench in a regular-season game in NFL history. Lehet erre a rekordra is szándékosan mentünk rá 😀
Jó volt látni Bent így...nyugodtabban mehetünk újra nyugatra két hét múlva
több mint 10 éve
CB Joe HadenG Joel Bitonio
S Donte Whitner
WR Dwayne Bowe
TE E.J. Bibbs
CB Justin Gilbert
QB Josh McCown
LB Terence Garvin
TE Matt Spaeth
LB James Harrison
S Shamarko Thomas
T Byron Stingily
QB Mike Vick
RB Isaiah Pead
Ez a hivatalos!
Tehát Ben valóban beöltözik és első alkalommal Doran Grant CB is
több mint 10 éve
Hivatalos inaktívlista még nincs, de többen is megerősítették, hogy Ben beöltözik backupnak.