Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Szivesen. Gondoltam, hogy masnak is tetszene.Off: egy erdekes cikk. www.nfl.com/CardinalRulegabistarRég olvastam ennyire érdekes és jó cikket. Köszi!Soldados
több mint 9 éve
Nekem tetszett Blake. Ropogtatósokat ütközött.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Julio Jones állítólag alig tud futni, lehet, hogy elterelésnek fogja őt használni a Falcons, ha egyáltalán játszik. Forrás: Fűzővel kifelé FB oldala kb 30 percesorozatjunkieJelentem kivettem a fantasy csapatomból
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Klemó tökéletesen összefoglalta. Talán csak árnyalatnyi eltéréssel gondolom mást. Konkrétan sztem az OL-ben semilyen upgrade nem kell, elég ha Munchak marad az OL coach. Döbbenetes milyen fejlődést vitt véghez ezzel a fallal. Az O-ba így sztem jelenleg legfeljebb egy 2nd RB kell Bell mögé.Blakeről mi a vélemény?
A D-t tök ugyanúgy látom. A DL-t max mélységében kell erősíteni, és bízom abban, hogy Keisel kitölti 2. évét is a szerződéséből. Sztem teljesen megfelelő a Heyward-McLendon-Tuitt hármas, csak mögéjük kéne minőségi csere, ebből lehetne egy Keisel, de Cam Thomas helyett egy jobb kéne. Az LB-corpban a belső kettős adott (Timmons-Shazier), kívülre kellene erősítés. Jarvis Jones tavaly újonc volt, idén ugye 2 hónapot kihagyott sérülés miatt, jövőre derül ki róla igazán, hogy bust vagy beváló 1. körös játékos. Worilds, ha olcsóért marad, akkor átlagos, ha nem marad, akkor korai pickkel hozunk egy OLB-t (1-2. kör). A mélységgel itt nincs gond sztem. A secondary érdekes kérdés. Mitchell első éve volt, ő tuti kap még lehetőséget, Troy is még 1-2 évig elkaristol, ugyan már nem az a szint mint egykor, de kell ő ide. CB-t korán fogunk húzni, Cortez Allent tuti nem adtuk fel, ő jövőre kap még egy esélyt, Gay teljesen renden van. De mögéjük kellenek fiatalok és tehetségek.
Összességében tehát sztem 2 ember kell nagyon ebbe a D-be, egy CB és egy OLB. Persze kell még ez-az, de azok legfeljebb kiegészítők, hasznos cserék, stb. Ezt a 2 pozit kell megoldani jövőre. No meg persze remélni, hogy a fiatal tehetségek (Tuitt, Shazier, JJ) kellő mértékben fejlődnek.Soldados
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Julio Jones állítólag alig tud futni, lehet, hogy elterelésnek fogja őt használni a Falcons, ha egyáltalán játszik. Forrás: Fűzővel kifelé FB oldala kb 30 perce
több mint 9 éve
Klemó tökéletesen összefoglalta. Talán csak árnyalatnyi eltéréssel gondolom mást. Konkrétan sztem az OL-ben semilyen upgrade nem kell, elég ha Munchak marad az OL coach. Döbbenetes milyen fejlődést vitt véghez ezzel a fallal. Az O-ba így sztem jelenleg legfeljebb egy 2nd RB kell Bell mögé.A D-t tök ugyanúgy látom. A DL-t max mélységében kell erősíteni, és bízom abban, hogy Keisel kitölti 2. évét is a szerződéséből. Sztem teljesen megfelelő a Heyward-McLendon-Tuitt hármas, csak mögéjük kéne minőségi csere, ebből lehetne egy Keisel, de Cam Thomas helyett egy jobb kéne. Az LB-corpban a belső kettős adott (Timmons-Shazier), kívülre kellene erősítés. Jarvis Jones tavaly újonc volt, idén ugye 2 hónapot kihagyott sérülés miatt, jövőre derül ki róla igazán, hogy bust vagy beváló 1. körös játékos. Worilds, ha olcsóért marad, akkor átlagos, ha nem marad, akkor korai pickkel hozunk egy OLB-t (1-2. kör). A mélységgel itt nincs gond sztem. A secondary érdekes kérdés. Mitchell első éve volt, ő tuti kap még lehetőséget, Troy is még 1-2 évig elkaristol, ugyan már nem az a szint mint egykor, de kell ő ide. CB-t korán fogunk húzni, Cortez Allent tuti nem adtuk fel, ő jövőre kap még egy esélyt, Gay teljesen renden van. De mögéjük kellenek fiatalok és tehetségek.
Összességében tehát sztem 2 ember kell nagyon ebbe a D-be, egy CB és egy OLB. Persze kell még ez-az, de azok legfeljebb kiegészítők, hasznos cserék, stb. Ezt a 2 pozit kell megoldani jövőre. No meg persze remélni, hogy a fiatal tehetségek (Tuitt, Shazier, JJ) kellő mértékben fejlődnek.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 664
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE. Tuitt a másik oldalon szinte ugyanaz a kategória, és az már látszik, hogy hamarabb fog beérni, mint Cameron, egész egyszerűen azért, mert ő előtte már nincs ott a Smith-Hampton-Kiesel trió. Ahol átlagosak vagyunk az az NT pozíció, bár az idei egészséges Mcclendon talán már az átlag felettit képes hozni. A mélységgel már természetesen gondok vannak és így összességében a DL átlagos, de a mostani corp mellett még egy kezdő kvalitású emberrel (főleg NT poziban) és a fiatalok beérésével bőven átlag feletti lehet ez az egység. Az ILB poszton Én azt gondolom, hogy semmilyen gond nincs. Timmons mellett itt a jövő, aki még ugyan nem bizonyított sokat, de azt azért érezni, hogy ha beleerősödik az NFL mezőnyébe, akkor nagyon rendben leszünk. Mögöttük Spence és Williams bőven egy olyan corp, akik képesek kisegíteni és nem csak pár szituációban. OLB pozícióban kérdés igen JJ beérése, de Én ebben optimista vagyok, viszont Moats nekem nagyon kellemes meglepetés, nagyon nem vártam, hogy 3:4 OLB pozícióban ennyit várhatunk tőle. (ne feledjük év elején még nagyon azt mondtuk, hogy ILB pozícióban szerepelhet majd) Worilds természetesen nem fog 10 millás szerződést kapni tőlünk, de a mai teljesítményét figyelve senkitől. Nagyon okosan nem kötöttünk a hyper éve után hosszú szerződést. Azt gondolom, hogy ide kell mélység, kell draftról ember, itt áll, hogy átlagos a corp, de egy jó draft és ez is átlag fölé kerülhet.
A lemaradás egyértelműen DB fronton van. Itt anno Lewist engedtük el, mondván még Ike bírja és mögöttük ott van C. Brown és C. Allen. és hát ugye amíg Troy van, addíg nagy gond nem lehet. Hát már látjuk, hogy Ike nem bírja úgy, Troy sajnos már nagyon nem az a Troy, így ez a döntés kritikussá lett, főleg, hogy a fiatalok nem hogy nem fejlődtek, de Brown már rosteren sincs és ugye a jövő reménysége egy katasztrófális szezonon van túl a pánikszerűen megkötött szerződése után (lássunk világosan, hogy ha van egy K. Lewis nem kapkodtunk volna utána...), vagyis itt csupa kényszermegoldásunk van. Ide nem csak a draftról, de a szabad piacról is hoznunk kell embert ez nem vitás, vagyis nem egy ember hiányzik itt.
Én tartom most is, amit még az idény elején egy cikkében olvastam is, hogy egy-két emberre vagyunk mind az O, mind a D oldalon, hogy domináljunk a csoportunkban újra. Az O oldalán a WR corp a már másodéves Bryanttel teljes, a falban pici upgrade kell csak talán, ahogy RB poziban is kell egy helyettes Bell mögött. A D oldalán a DB pozíció megújítása már kritikus(abb) kérdés, de ezt sem látom megoldhatatlannak.
több mint 9 éve
Julio Jones játéka szerintem igencsak érdekes. Nyilván neki nem kell edzés, meg ha tud játszik stb. Viszont a Falcons utánunk játszik a Saints-el és a Panthers-el. Két csoportmeccs, ahol eldől a PO még akkor is, ha most kikapnának. Felesleges kockázatnak érzem ha játszik és nincs 100%-os állapotban. De amilyen rossz edzői döntések vannak idén a Falcons-nál, mégis valószínű, hogy megkockáztatják.Klaci79Ha tud, valószínűleg játszik, de szerintem csak decoy szerepben. Már az is sokat számít, tekintve hogy két brutális teljesítmény után a védelem igencsak oda fog figyelni rá, ami leveheti a terhet a White-Douglas duóról.
több mint 9 éve
Jelenleg mi van Julio Jonessal?sorozatjunkiegame-time decision lesz.
több mint 9 éve
Sorry off:USAsportfan
Karácsony közeledtével gondoltam-laikusként- vennék egy ismerősömnek steelerses mütyürt, esetleg sálat...etc Van budapesti, nem netes, nem kínai, nem lehúzós bolt, amit ajánlani tudtok? (láttam már itt-ott, amott, több helyen is, csak nem tudom eldönteni, hogy minőségben az adott bolt kínálata hol áll.)
Előre is köszönömMaki verem
Üzlet:
1131 Budapest
Futár u. 33-35.
Nyitvatartás:
H-P: 12.00-18.00
Szo: 10.00-14.00
Telefon: 06 70 546 6058
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Jelenleg mi van Julio Jonessal?sorozatjunkiekérdéses....a héten nem edzett
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Valóban nem értünk egyet, ebben egyetértünk 😀😀Sajnos ezzel nem értek egyet.
Klaci79
A D falban egy domináns játékos sincs, tehetségesnek gondolt fiatalok (Tuitt, Heyward) és átlagos képességű iparosok alkotják. De az, hogy utolsó évét futó Kiesel a legjobb DL játékosunk, kb mindent elmond erről a csapatrészről.
LB sorunk átlagos vagy az alatti, de semmiképpen nem domináns. Kb ugyanaz érvényes ott is mint a falnál. Timmons az egyetlen klasszis az egységben, a többiek vagy nagyreményű fiatalok (JJ, Shazier) vagy kiegészítő "jómunkásemberek" (Spence, Williams, Moats) akikből 12 egy tucat, + a szintén utolsó szezonját futó JH. Passrush szekciónk átlagos, nem is látom kitől fog javulni, és őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy a jelenleg rosteren levőkből hogy állhat össze egy JH-Timmons-Farrior-Woodley szintű egység.
Sec: Troy még 1-2 évig fog játszani, de ő már túl van a csúcson, a teljesítménye nem is mérhető a 2006-2010 közöttihez. Ike is lassul, bizonytalan, még 1-2 szezon és vége.
Ki lesz a secondaryben: Mitchell, Shamarko, Gay, Blake, McCain, Ventrone, meg a két Allen. Ezek közül kiben látod azt a playmaker potenciált, ami mondjuk Troyt, Clarkot vagy Taylort jellemezte éveken keresztül?
Ebbe a D-be (különösen a front7-be) posztjukon meghatározó emberek kellenének, és nem 1-2, hanem legalább 4.
És akkor az O: sürgősen kell #2 RB, mert összesen 2 van rosteren (meg Archer, akiről azt se tudom micsoda, és egyáltalán mit akarunk vele...) és ha Bell megsérül vagy befüvezik, akkor gyakorlatilag megszűnik a futójátékunk. Miller sem lesz már évekig, és használható elkapó TE nélkül nincs ütőképes O, a többi poszton kb rendben vagyunk.
Ami így az én olvasatomban azt jelenti, hogy legalább 5-6 jó játékosra van még szükségünk ahhoz, hogy olyan keretünk legyen, amivel PO-ban nyertes meccsekről lehet álmodozni.
Erre azért nem merném rámondani, hogy egyben vagyunk. 😊Jan
-Ha domináns fiataljaink vannak a DL-ben, mint Heyward vagy Tuitt, oda minek hoznánk bárkit is, hiszen még dominánsabb rookie felesleges lenne, aki pedig igazán upgrade, az nem tűnik megfizethetőnek, ha a FA-ról jön ide...első két körben várok ide húzást, az elég fejlődés lehet az idei évhez képest
-LB sorban odatettem a két ?-et, így oda mindenképp kell valaki. Ennyiért szerintem Worilds se maradjon, JJ egyelőre semmi extra, Moats se ide készült, maximum jó kiegészítő ember....tehát ebben mondjuk egyetértünk, ha Worilds végül továbbáll, bár nem hiszem, az első körben várok ide edge rushert, ha marad, akkor 3-4. körben
-sec-ben Pola, Mitchell és Gay jövőre is adottnak tűnik, egy jó CB mindenképpen kell. Mondjuk és Thomasban látom a potenciált és a többi felsoroltat se írnám le. Egy jó kezdő CB kell, persze ha lehet kettő, ez utóbbi még mindig nem annyira drága...visszautalva az előzőre, ha megy Worilds, akkor 2-3. körbe várok ide játékost, ha marad, akkor 1-2-ben
-RB-ről nem beszéltem...szándékosan...olyan felhozatal van most a drafton, hogy onnan ezt könnyedén meg kell oldani, ezért a 4. körben ide várok valakit
Én a védelem helyzetét se látom ennyire rossznak, az mondjuk tény, hogy passrush-ban és secondaryben is kell előrelépés, de 3-4 új játékost ide nem tudok elképzelni, aki fejlődést hozhatna
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Jelenleg mi van Julio Jonessal?
több mint 9 éve
Sorry off:Karácsony közeledtével gondoltam-laikusként- vennék egy ismerősömnek steelerses mütyürt, esetleg sálat...etc Van budapesti, nem netes, nem kínai, nem lehúzós bolt, amit ajánlani tudtok? (láttam már itt-ott, amott, több helyen is, csak nem tudom eldönteni, hogy minőségben az adott bolt kínálata hol áll.)
Előre is köszönöm
több mint 9 éve
😀Sajnos ezzel nem értek egyet.
Igen, bár rosszul fogalmaztam. Eléggé egyben van ahhoz, hogy jövőt építs rá. Egy Heyward-McLendon-Tuitt DL, egy ?(Worilds)-Timmons-Shazier-?(JJ/Moats) LB sor és egy Gay(C.Allen)-Mitchell-Pola/Thomas-? secondary. Szerintem ez a csapat a kérdőjelek kivételével rendben lesz, de a kérdőjelek helyére csak újonc meg másodéves játékosokkal nem megyünk sokra. Bár az idei év után nehéz már bármit is előre eltalálni.Klaci79
A D falban egy domináns játékos sincs, tehetségesnek gondolt fiatalok (Tuitt, Heyward) és átlagos képességű iparosok alkotják. De az, hogy utolsó évét futó Kiesel a legjobb DL játékosunk, kb mindent elmond erről a csapatrészről.
LB sorunk átlagos vagy az alatti, de semmiképpen nem domináns. Kb ugyanaz érvényes ott is mint a falnál. Timmons az egyetlen klasszis az egységben, a többiek vagy nagyreményű fiatalok (JJ, Shazier) vagy kiegészítő "jómunkásemberek" (Spence, Williams, Moats) akikből 12 egy tucat, + a szintén utolsó szezonját futó JH. Passrush szekciónk átlagos, nem is látom kitől fog javulni, és őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy a jelenleg rosteren levőkből hogy állhat össze egy JH-Timmons-Farrior-Woodley szintű egység.
Sec: Troy még 1-2 évig fog játszani, de ő már túl van a csúcson, a teljesítménye nem is mérhető a 2006-2010 közöttihez. Ike is lassul, bizonytalan, még 1-2 szezon és vége.
Ki lesz a secondaryben: Mitchell, Shamarko, Gay, Blake, McCain, Ventrone, meg a két Allen. Ezek közül kiben látod azt a playmaker potenciált, ami mondjuk Troyt, Clarkot vagy Taylort jellemezte éveken keresztül?
Ebbe a D-be (különösen a front7-be) posztjukon meghatározó emberek kellenének, és nem 1-2, hanem legalább 4.
És akkor az O: sürgősen kell #2 RB, mert összesen 2 van rosteren (meg Archer, akiről azt se tudom micsoda, és egyáltalán mit akarunk vele...) és ha Bell megsérül vagy befüvezik, akkor gyakorlatilag megszűnik a futójátékunk. Miller sem lesz már évekig, és használható elkapó TE nélkül nincs ütőképes O, a többi poszton kb rendben vagyunk.
Ami így az én olvasatomban azt jelenti, hogy legalább 5-6 jó játékosra van még szükségünk ahhoz, hogy olyan keretünk legyen, amivel PO-ban nyertes meccsekről lehet álmodozni.
Erre azért nem merném rámondani, hogy egyben vagyunk. 😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
😀Ööö...az idei Steelers-ről beszélsz?labyAzért Mitchell idén már kicsit több volt, mint a szokásos Cam Thomas féle kiegészítők idehozatala. Úgyhogy én nem lepődnék meg, ha valaki "nagyobb" név érkezne. Ugyanis ez a csapat, most eléggé egyben van, de D oldalon nem lehet ennyi újonc vagy másodéves. Viszont több poszton játszó játékos jövője is bizonytalan. Ezen úgy gondolom lehetne segíteni és fogunk is FA igazolássalKlaci79Azért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RTKlaci79Én is természetesen, de JH szerintem fontosabb lenne.
Tudod, hogy nem nagyon FA-zunk, vagyis nekünk a szerződések miatt lesz fontos, hogy mit és hogyan kell Khannak sakkozni.polamalu
Igen, bár rosszul fogalmaztam. Eléggé egyben van ahhoz, hogy jövőt építs rá. Egy Heyward-McLendon-Tuitt DL, egy ?(Worilds)-Timmons-Shazier-?(JJ/Moats) LB sor és egy Gay(C.Allen)-Mitchell-Pola/Thomas-? secondary. Szerintem ez a csapat a kérdőjelek kivételével rendben lesz, de a kérdőjelek helyére csak újonc meg másodéves játékosokkal nem megyünk sokra. Bár az idei év után nehéz már bármit is előre eltalálni.
több mint 9 éve
Ööö...az idei Steelers-ről beszélsz?Azért Mitchell idén már kicsit több volt, mint a szokásos Cam Thomas féle kiegészítők idehozatala. Úgyhogy én nem lepődnék meg, ha valaki "nagyobb" név érkezne. Ugyanis ez a csapat, most eléggé egyben van, de D oldalon nem lehet ennyi újonc vagy másodéves. Viszont több poszton játszó játékos jövője is bizonytalan. Ezen úgy gondolom lehetne segíteni és fogunk is FA igazolássalKlaci79Azért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RTKlaci79Én is természetesen, de JH szerintem fontosabb lenne.
Tudod, hogy nem nagyon FA-zunk, vagyis nekünk a szerződések miatt lesz fontos, hogy mit és hogyan kell Khannak sakkozni.polamalu
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Julio Jones játéka szerintem igencsak érdekes. Nyilván neki nem kell edzés, meg ha tud játszik stb. Viszont a Falcons utánunk játszik a Saints-el és a Panthers-el. Két csoportmeccs, ahol eldől a PO még akkor is, ha most kikapnának. Felesleges kockázatnak érzem ha játszik és nincs 100%-os állapotban. De amilyen rossz edzői döntések vannak idén a Falcons-nál, mégis valószínű, hogy megkockáztatják.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Azért Mitchell idén már kicsit több volt, mint a szokásos Cam Thomas féle kiegészítők idehozatala. Úgyhogy én nem lepődnék meg, ha valaki "nagyobb" név érkezne. Ugyanis ez a csapat, most eléggé egyben van, de D oldalon nem lehet ennyi újonc vagy másodéves. Viszont több poszton játszó játékos jövője is bizonytalan. Ezen úgy gondolom lehetne segíteni és fogunk is FA igazolássalAzért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RTKlaci79Én is természetesen, de JH szerintem fontosabb lenne.
több mint 9 éve
Ike doubtful, azaz szinte tuti, hogy nem játszik, Harrison questionable, ahogy a Falconsnál a safety Moore és Julio Jones is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Amúgy Brady, Brees, Kerry Collins a 31-esek klubjának tagjai, a 32-esekbe pedig Manning és Favre tartozik, de Bent nem szeretném itt látni. 😊Ben eddig 30 csapatot győzött le pályafutása során. A puzzle utolsó darabja a Falcons. 😊SoldadosA puzzle egy nagyon szemét játék, mindig eltűntek az utolsó darabok gyerekkoromban 😊 egyébként láttam a Falcons-Cards meccset két hete a Georgia Dome-ban, és annyira gáz volt a Falcons, hogy biztosra mehetnek ellenünk (is). Az ilyen, koncepció mentes csapatoktól mentsen meg bennünket a Jóisten... 😕desider
Amúgy sztem nyerünk, én a Chiefstől fázok inkább.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Ben eddig 30 csapatot győzött le pályafutása során. A puzzle utolsó darabja a Falcons. 😊SoldadosA puzzle egy nagyon szemét játék, mindig eltűntek az utolsó darabok gyerekkoromban 😊 egyébként láttam a Falcons-Cards meccset két hete a Georgia Dome-ban, és annyira gáz volt a Falcons, hogy biztosra mehetnek ellenünk (is). Az ilyen, koncepció mentes csapatoktól mentsen meg bennünket a Jóisten... 😕
több mint 9 éve
Ben eddig 30 csapatot győzött le pályafutása során. A puzzle utolsó darabja a Falcons. 😊
több mint 9 éve
Az NFL.com szerint jelenleg a liga legjobb és leg komplettebb futója Bell. Ezt mondjuk mi tudjuk és eddig is tudtuk 😀több mint 9 éve
Off: egy erdekes cikk. www.nfl.com/CardinalRulegabistarRég olvastam ennyire érdekes és jó cikket. Köszi!