Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
hát ezen beszarok....nem hiszem, hogy Archernek volt kizárólag köszönhető a spec team sikertelensége és azt se hiszem, hogy Jones lesz erre a megoldás...számomra ez elég érthetetlen húzás volt
több mint 10 éve
arcser out jacobí jones in
több mint 10 éve
Tuitt és Allen is teljes értékűt végzett. Remélem holnap nem lesz setback...és végre újra láthatjuk zúzni a Tuitt-Heyward duót.Őszintén szólva én McLendon játékával is elégedett voltam, úgyhogy nagyon várom, hogy ez a védelem összeálljon, illetve, hogy esetleg McLendonnal rotálni tudják egymást
Klemó
több mint 10 éve
Tuitt és Allen is teljes értékűt végzett. Remélem holnap nem lesz setback...és végre újra láthatjuk zúzni a Tuitt-Heyward duót.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nfl/2015/11/3/9664050/leveon-bell-video-interview-profile
több mint 10 éve
Most őszintén. Ha a Raiders ellen otthon nem húzzuk be, akkor nincs keresnivalónk a PO-ban sérülések ide, vagy oda. Még mielőtt a kalúzfanok lebúznának ez nem a Raiders a lebecsülése, hanem pusztán realitás. Otthon leszünk, meg kell csinálni!Visszanézve a meccset, azért az elkapók sem segítették Bent legyünk őszinték. Tudat alatt kicsit mindenki megnyugodott, hogy itt van Ben. Browntól rég láttam olyat, hogy nem érzi hol a laszti, vagy olyat, hogy úgy pattan ki a kezéből, mint a sültkrumpli.
több mint 10 éve
QB/WR Tyler Murphy helyett Doran Grant CB a rosteren
több mint 10 éve
ahogy olvasgatom a játékosok fogadkozását, hogy kijavítják a hibákat, meg 30 pont lenne a reális meccsenként az offense-től, egyre inkább reménykedek, hogy ezt a két meccset és különösen a remek Raiders ellenit most hozni fogjuk
több mint 10 éve
Nekem Golden jateka jobban tetszik eddig. Ha Allen egeszseges akkor is szivesebben latnam Goldent a palyan.Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RBMitchell egy állat, ő sztem játszani fog, Tuitt visszatérése pedig nagyon-nagyon kell. Will Allent eddig egész kellemesen pótolja Golden, úgyhogy az ő visszatérése nem létkérdés.
Várhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
W Allen játéka kérdéses, akárcsak Mitchell játéka, így jelenleg elképzelhető, hogy Golden és Shamarko Thomas lehet a két kezdő
Klaci79
Soldados
több mint 10 éve
Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RBMitchell egy állat, ő sztem játszani fog, Tuitt visszatérése pedig nagyon-nagyon kell. Will Allent eddig egész kellemesen pótolja Golden, úgyhogy az ő visszatérése nem létkérdés.
Várhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
W Allen játéka kérdéses, akárcsak Mitchell játéka, így jelenleg elképzelhető, hogy Golden és Shamarko Thomas lehet a két kezdő
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tomlin elmondta, hogy DeAngelo Williams lesz a kezdő, Todman a no2 RBVárhatóan Tuitt és W Allen is edzeni fog már a héten
Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
Soldi emlegette Joe Thomast ha jól emlékszem:profootballtalk.nbcsports.com/2015/11/03/report-broncos-offered-browns-a-first-round-pick-for-joe-thomas/
😊
több mint 10 éve
5,5 pontos favoritok vagyunk Vegasban az Oak ellen...ez elég gáz ismerve mennyi meccset nyerünk mostanában favoritként...
több mint 10 éve
Hidd el, 1 snap is túl sok ennek a srácnak, mert rögtön felköhögi a labdát...3-4. számú RB lesz DeWill és Todman mögött Archerrel, szóval ideális esetben meccsenként ha 1 snapet kap majd.hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
Mai napig nem értjük miért tartotta meg Fisher olyan sokáig a roster-en.
Pizsama
Soldados
több mint 10 éve
Vele is csak tobben vagyunk. Ha odajutnank, hogy D-Will kidolne akkor ugyanugy szarban leszunk mint tavaly mikor Bell kidolt rendes backup nelkul.hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
Pizsama
több mint 10 éve
3-4. számú RB lesz DeWill és Todman mögött Archerrel, szóval ideális esetben meccsenként ha 1 snapet kap majd.hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
Pizsama

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
hivatalos...Bell IR-en Pead a helyén...Nem elég, hogy Bell kidől, még ez a szerencsétlen Pead is boldogít majd benneteket. Annyit érdemes róla tudni, hogy úgy néz ki mint aki folyamatosan be lenne szívva, és iszonyat nagy fumble-király! 😕
Klaci79
több mint 10 éve
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀Allen öreg, mint az országút. Kell SS.
Klaci79

több mint 10 éve
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀Hetedik körösen akár még el is fogadnám a "későn érő" titulust, így azért még rágnom kell kicsit, hogy lecsússzon a torkomon. 😀
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
azért ha a drafton betalálnánk egy ilyen CB-t nem lennék szomorú...safety-ben simán elvagyok a Mitchell-Allen párossal, OLB-ben valóban kellene upgrade a másik oldalra...mondjuk ha csak a számokat nézzük eddig Dupree hozza azt amiért jött az első körben...mondjuk én pl még JJ-ről mindig nem vagyok hajlandó lemondani, mert remélem csak későn érő típus 😀
több mint 10 éve
3. amely most már kimondható hogy 1-2 játékosra van az elittől (ha egy shut down CB és mondjuk a DL-be még egy Tuitt kaliberrel ki is egyezek....😊Én inkább 2 OLB-t (Dupree még lehet az egyik) és egy SS-t mondanék. Ha ez megvan, nem kell shutdown CB. Papíron ligaszar CB-ink vannak (Gayt leszámítva), mégis teljesítenek, mert az elmúlt évekkel ellentétben van nyomás. Én nem a shutdown CB-kben hiszek, hanem a nyomásban, lásd 2008-at. 😊 A DL-t meg jelenleg is kiválónak érzem, Tuitt és Heyward mellett McLendon teljesen jó. Szóval ehhez a DL-hez kifejlődne 2 klasszis OLB, akkor lenne itt brutális D, s akkor nemcsak a TO-k nőnének még tovább, hanem a stopok is meglennének. Plusz kéne még egy futás ellen bitang jó SS és akkor meg is van a liga best Def. 😊
Klemó

több mint 10 éve
és pitta 6.5M még nem is esett szó 😛ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünknálunk kb. 12Milla megy az IR-re és 22Milla a Dead moneyra
Klaci79
malkav
több mint 10 éve
ez milyen kemény...22 millió USD megy az IR-en lévő játékosok fizujára. A teljes keret 16-18%....plussz ugye a tekintélyes dead money Woodley, Pola és az a f@szkalap rúgó után...jövőre már vagy 15 millával könnyebbek leszünknálunk kb. 12Milla megy az IR-re és 22Milla a Dead moneyra
Klaci79
több mint 10 éve
Nézzük a pozitívumokat:1. Butlerrel coach D után is van élet
2. Egy fiatal D-vel
3. amely most már kimondható hogy 1-2 játékosra van az elittől (ha egy shut down CB és mondjuk a DL-be még egy Tuitt kaliberrel ki is egyezek....😊
4. a WR corpunk elit
5. RB corpunk elit
6. és itt is fiatalság van
SZÓVAL én nem vagyok hajlandó keseregni a Bell IR után sem. Ha nem most hát jövőre összeállunk és csapatunk!, A Bell sérülés után pedig azt gondolom a nyomás csökkent és ez a sebzett vad is veszélyes lehet mindenkire. Nem szoktam ilyet mondani de én biztos győzelmet várok jövő héten. Aztán meglátjuk...