Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Bengals ki ellen játszik jövő héten?TP43
Monday Night meccset a Denverrel otthon

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Bengals ki ellen játszik jövő héten?TP43
ők a denver ellen otthon, a ravens meg a texans ellen idegenben
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
JJ-vel ezek 40 pont alatt nem álltak volna meg.
Brown majdnem 1500 yardnál.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.Klemó
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Micsoda???? Bőven átlag feletti.Soldados
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.tenorx
Azért azt gondolom Te is tudod, hogy ez teljesen felesleges feltételezés....amúgy jóval 400 yard felett teljesítettek, úgyhogy abban nélküle se voltak rosszabbak...maximum jobban szétszórta a passzokat
több mint 9 éve
TP43 Pittsburgh Steelers 31
Bengals ki ellen játszik jövő héten?
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tegyük azért helyre...Heyward bőven nem átlagos falember. Nem mondom, hogy klasszis, de egy nagyon is jó DE.Klemó
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.tenorx
Micsoda???? Bőven átlag feletti.Soldados
Szerinted 😉

Ugyanitt: ha játszik Julio ezek szétszedtek volna minket. De megvan a W, és ez számít.
több mint 9 éve
nagyon komoly győzelem volt...végig irányítottunk, de nem tudtuk sajnos eléggé növelni, hogy ne kelljen a szokásos szívgyógyszer...mondjuk ez az idióta zászló is kellett Worilds szerintem gyönyörű sack-jénél....na de mindegy ez már megvan...
ami a nagyobb baj, hogy úgy tűnt többen se egészségesen fejezték be a játékot...bár az O szerencsére egyben van, de D oldalon lesznek sérültek az biztos 😕
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Kellett szidnom a secondaryt, Gay nyom egy pick six-et...döbbenet, de ez a sec a 4 pick six-szel (ebből 3 Gay nevén) vezeti a ligát... 😊
több mint 9 éve
És megjött az infó, Julio Jones nem játszik!!!
több mint 9 éve
Igen, könnyen lehet, hogy magassága (vagy más) miatt nem fog kelleni első körben sehova se.
Ezért érdemes megvárni a tippeléssel az alapszakasz végét legalább. Utána lesz rá elég idő, ahogy a mentorom mondaná 😀
több mint 9 éve
Én ilyen videókat nézegettem anno Dennard-ról is....persze ezzel nem azt mondom, hogy ő (is) egy bust, de Én vigyáznék a főiskolán remek mutatókkal rendelkező és látványos plajákkal. Egy mérettel nagyobb srácok mozognak az NFL-ben és ehhez az 5-9-es magassághoz kivételes adottságok kellenek, hogy valaki meghatározó legyen..
több mint 9 éve
Mivel idén reményeim szerint eléggé sokára kerülünk sorra, sok esély nem lesz, hogy lecsússzon 😕polamalu
Ezt azért így decemberben nem jelenteném ki, talán azért nem annyira kiemelkedő, mint Gilbert volt tavaly, hogy gyorsan elkapkodják és könnyen lehet, hogy máshol magasabb CB-t választanának, főképp első körben. Azért 3-4 első kör várományos CB lesz a drafton, bár lehet jön majd valaki aki azt mondja nincs igazam 😀
Szerintem ő nekünk való játékos, de P.J. Williams-nek is örülnék.
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Mivel idén reményeim szerint eléggé sokára kerülünk sorra, sok esély nem lesz, hogy lecsússzon 😕
több mint 9 éve
ha már CB draft: ifo ekpre-olomu-ról mi a vélemény? személyszerint szivesen látnám nálunkthebeke
Steelers-be való CB-nek tartják a szakértők. (ezt mutatja, hogy több mock is hozzánk rakja) 5'9" magas és elég atlétikus alkat ahhoz, hogy sokan szívesen lássák Pittsburgh-be. Az biztos, hogy a draft egyik legjobb CB-je, aki szinte biztosan kimegy az első körben. (Igaz ez mind december 14-i állapot szerint)
Nagyon jó felépítésű és sokoldalú CB, gyors helyzetfelismerés jellemzi, aminek köszönhetően alacsonyabb magassága sem akkora hátrány.
Nem igazán egy prototípus CB azonban az NFL-ben így leginkább slot-ban alkalmaznák. Bőven van hová fejlődnie a blokkokkal szemben is.
Viszont egy turnovergyárnak tűnik a csávó 15 TO fűződik a nevéhez.
több mint 9 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 493 — Steelers fan
ha már CB draft: ifo ekpre-olomu-ról mi a vélemény? személyszerint szivesen látnám nálunk
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klemó tökéletesen összefoglalta. Talán csak árnyalatnyi eltéréssel gondolom mást. Konkrétan sztem az OL-ben semilyen upgrade nem kell, elég ha Munchak marad az OL coach. Döbbenetes milyen fejlődést vitt véghez ezzel a fallal. Az O-ba így sztem jelenleg legfeljebb egy 2nd RB kell Bell mögé.

A D-t tök ugyanúgy látom. A DL-t max mélységében kell erősíteni, és bízom abban, hogy Keisel kitölti 2. évét is a szerződéséből. Sztem teljesen megfelelő a Heyward-McLendon-Tuitt hármas, csak mögéjük kéne minőségi csere, ebből lehetne egy Keisel, de Cam Thomas helyett egy jobb kéne. Az LB-corpban a belső kettős adott (Timmons-Shazier), kívülre kellene erősítés. Jarvis Jones tavaly újonc volt, idén ugye 2 hónapot kihagyott sérülés miatt, jövőre derül ki róla igazán, hogy bust vagy beváló 1. körös játékos. Worilds, ha olcsóért marad, akkor átlagos, ha nem marad, akkor korai pickkel hozunk egy OLB-t (1-2. kör). A mélységgel itt nincs gond sztem. A secondary érdekes kérdés. Mitchell első éve volt, ő tuti kap még lehetőséget, Troy is még 1-2 évig elkaristol, ugyan már nem az a szint mint egykor, de kell ő ide. CB-t korán fogunk húzni, Cortez Allent tuti nem adtuk fel, ő jövőre kap még egy esélyt, Gay teljesen renden van. De mögéjük kellenek fiatalok és tehetségek.

Összességében tehát sztem 2 ember kell nagyon ebbe a D-be, egy CB és egy OLB. Persze kell még ez-az, de azok legfeljebb kiegészítők, hasznos cserék, stb. Ezt a 2 pozit kell megoldani jövőre. No meg persze remélni, hogy a fiatal tehetségek (Tuitt, Shazier, JJ) kellő mértékben fejlődnek.Soldados
Blakeről mi a vélemény?sorozatjunkie
Blake egy nagyon hasznos kiegészítő játékos. Őszintén szólva nemigen gondoltam volna róla, hogy spec teamen túl a Defense-ben is hasznos lehet, de bebizonyította, hogy az. Ennél többet viszont én nem nagyon látok benne. Jó spec teamer, aki alkalom adtán Defense-be is pályára küldhető, mert jó mentalitású szorgos iparos (ezt természetesen a lehető legjobb értelemben mondom).

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Micsoda???? Bőven átlag feletti.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Nem tudom hogy lehet ezt ennyire kétféleképpen látni, node ezért szép a világ.......

Még egy megjegyzés. Idény elején a komplett DL átlag alatti volt. Azóta viszont nem igazán tudnak futni ellenünk és ez mindig elsősorban a DL-t minősíti. (Ha Kiesel lett volna a kulcs ebben nagyrészt, akkor a múlt héten ez nem igazolódott volna, de nélküle is megöltük a Cicák futásait). Egyébként pedig egy 3-4 D-ben a kulcs az NT pozíció. Ha az NT nem köt le két embert, akkor hiába klasszis egy DE semmit nem fog tudni csinálni.
több mint 9 éve
Édes öcsém!!! Király vagyok fantasy-ban....úgyhogy nyugi 😀
(A 10. héten Olsen volt az egyetlen játékos a csapatomban, aki kispados volt és 10 pont fölé került és nem QB)Klaci79
Mégsem lehetsz olyan király, ha ilyen gyengék a csereembereid. 😀Szamár
Mivel a cserék pontszámai nem játszanak, ezért az teljesen mindegy...a 10-4 az 10-4
😀
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
(A 10. héten Olsen volt az egyetlen játékos a csapatomban, aki kispados volt és 10 pont fölé került és nem QB)Klaci79
Mégsem lehetsz olyan király, ha ilyen gyengék a csereembereid. 😀
több mint 9 éve
Julio Jones állítólag alig tud futni, lehet, hogy elterelésnek fogja őt használni a Falcons, ha egyáltalán játszik. Forrás: Fűzővel kifelé FB oldala kb 30 percesorozatjunkie
Jelentem kivettem a fantasy csapatombólKlaci79
Bassza meg akkor tuti játszik és nyerő ember leszpolamalu
(A 10. héten Olsen volt az egyetlen játékos a csapatomban, aki kispados volt és 10 pont fölé került és nem QB)
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Julio Jones állítólag alig tud futni, lehet, hogy elterelésnek fogja őt használni a Falcons, ha egyáltalán játszik. Forrás: Fűzővel kifelé FB oldala kb 30 percesorozatjunkie
Jelentem kivettem a fantasy csapatombólKlaci79
Bassza meg akkor tuti játszik és nyerő ember lesz
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Tegyük azért helyre, szerintem sem átlagos falember, alatta van az átlagnak.
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Klemó tökéletesen összefoglalta.Soldados
Antwon Valentino Blake a titkos kedvencem. Már csak a neve miatt is. 😊 Ha nem rúgják ki a Jagstől, már régen playoff-ban lennének... 😀desider
ott most egy másik Blaketől várják a megváltást 😀
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Klemó tökéletesen összefoglalta.Soldados
Antwon Valentino Blake a titkos kedvencem. Már csak a neve miatt is. 😊 Ha nem rúgják ki a Jagstől, már régen playoff-ban lennének... 😀