NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Off: egy erdekes cikk.  www.nfl.com/CardinalRulegabistar
Rég olvastam ennyire érdekes és jó cikket. Köszi!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Off: egy erdekes cikk.  www.nfl.com/CardinalRule
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gilbert továbbra is edz, Gay pedig edzésbe állt. Harrison is, de ő csak limitáltan. Ami új, hogy valami bokasérülés miatt Pouncey is limitált volt csütörtökön. Ike viszont nem edzett, egyre inkább úgy tűnik, hogy rá nem számíthatunk a Falcons ellen. Sajna nagyon fogynak a CB-ink.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Azért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RTKlaci79
Én is természetesen, de JH szerintem fontosabb lenne.
Tudod, hogy nem nagyon FA-zunk, vagyis nekünk a szerződések miatt lesz fontos, hogy mit és hogyan kell Khannak sakkozni.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Olyan 138-141 milla között lesz a jövő évi cap. Az elég jól hangzik számunkra, bár gondolom lesz bőven rivalizálás egy-egy jobb fa-ert a piacon.
több mint 9 éve
Azért én nyugodtabb lennék, ha Gilbert lenne a RT
több mint 9 éve
Szerintem Ike ha játszik is limitált időt kap, Vissza kell szoknia, és láttuk, hogy nem tudta felvenni a ritmust. JU viszont kellene nagyon, mert Ő azért sokat segített a D munkájában.
Adams szerintem meg elég jól pótolta Gilbertet, így Ő lehet annyira nem is hiányozna, persze jobb ha a legjobb felállással futunk ki.
több mint 9 éve
Gilbert viszont edzett, ez jó hír. Már csak Harrison és Ike kérdéses.

több mint 9 éve
Vasárnap Mr. Kiesel (na jó magyar verzió) látogat majd le az Endzone-ba 😀
Ő tuti tudja mi is az a Steelers 😀 Nem csak turiból kapta a ruhát 😀
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Off:
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 | Dodó
Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊laby
A háziorvosomtól kérdeztem meg egyszer, "Doktor úr meg sajtfejű?"
Szerencsétlen már a tükör elé is odaállt, hogy leette magát, vagy mi a baj a fejével, mire el tudtam neki magyarázni, hogy nem az arca masszás, hanem a dzsekije tévesztett meg. Kapta valami rokontól...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Off:
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 | Dodó
Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊laby
ugyammá, majd biztos bevajja neked, ojan ez, mint a szabadköművesség :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Off:
Én is párszor összefutottam már Steelers ruhás emberekkel, kivétel nélkül fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek. Majd kiderült, hogy csak a turiba megtetszett nekik a ruha. 😊

több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Off:
| Tegnap délelőtt 11 körül Steelers sapkás szurkolótársat engedtem el a kecskeméti kis Tesconál. Jó látni, hogy mindenhol ott vagyunk! 😊 |
több mint 9 éve
nálunk Gay, Ike és Harrison nem edzettek valamilyen sérülés miatt, Gay sérülése állítólag nem súlyos, ettől még ő játszani fog, a másik két játékos még kérdéses
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miattpolamalu
nem csak állítólag, hanem valójában zúzódott a csípője és a mai edzésen nem is vett részt...szerintem eddig csak nem akartuk elkiabálni és azért nem említette senki 😀Klaci79
Smith elég optimista vele kapcsolatban + elmondta hogy Jonesnak nem kell edzés, ha kickoffra rendbe jön, játszik.
több mint 9 éve
nem csak állítólag, hanem valójában zúzódott a csípője és a mai edzésen nem is vett részt...szerintem eddig csak nem akartuk elkiabálni és azért nem említette senki 😀
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Jobbulást neki... de ellenünk remélem csak a vip páholyban lesz...zzz888
1 meccset mondanak, az meg pont most esedékes velünk.
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Jobbulást neki... de ellenünk remélem csak a vip páholyban lesz...
több mint 9 éve
Állítólag Julio Jones kiesett egy csípő sérülés miatt
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊desider
Ha már itthon vagy, lejössz majd az Endzone-ba is?polamalu
Hát, ha Stefán még beenged... 😊 persze, vasárnap ott leszek!
több mint 9 éve
Hát urak ma megjöttek a darázsmezek, Onfield mezek, Nike,(legalábbis nagyon jó hamisítvány 😀 ) Vasárnap meglátja aki lejön az Endzone-ba.
2 Keisel, és 1 Pola (1 pola és 1 Keisel gyerek méret 😀 )
25.99 $ darabja
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Én azt gondolom, hogy CB poszton folyik be a víz elsősorban, de egyetértek Soldival, hogy megkerülhetetlen az FS felelőssége is egy-egy mély játéknál. Én sem írnám még le, a mentalitása tetszik, idevaló és hiszem, hogy ha jobban ismeri a rendszert kevesebb lesz a hiba is és ezzel szemben sokkal több a splash play a részéről...

Azért szögezzük le még a hétvégi meccs kapcsán, hogy Kiesel és Harrison kiesése mellett is jól muzsikált az F7, amely azért elsősorban Mclendon visszatérésének volt köszönhető, de Tuitt és Moats is nekem nagyon kellemes meglepetés volt.

Óriási meccs lesz vasárnap...olyan, ami a Colts ellen volt, folyamatos ütésváltással. Nagyon fontos lesz a TO háború..meggyőződésem, hogy aki több labdát szerez az fog nyerni...
több mint 9 éve
Bell lett a hét támadó játékosa az AFC-ben.

Gilbert és Harrison egyelőre kérdéses, de Ike-ról sem mondott egyértelmű választ Tomlin a keddi sajtótájon.

több mint 9 éve
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊desider
Ha már itthon vagy, lejössz majd az Endzone-ba is?