Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hát, nagyon nem lesz könnyű ez az Atlanta, sajnos Ők is inkább passzolnak, az meg valahogy a mi D-nek nem fekszik, láttuk tegnap előtt. Az O fal is elég jól tart, a nyomás generálása sem lesz könnyű. Valahogyan meg kell csinálni, de ez azért már valóba PO time.polamalu
Mutass nekem egy D-t akinek ez feküdne? Szerintem nem létezik ilyen. Nem kell itt feltalálni semmi spanyol viaszt, csak arra van szükség, amit a GB is csinált, illetve amihez megvan a receptünk.
Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Falcons passzjátéka ligaelit, hiszen Ryan jó irányító, JJ és White pedig bármelyik csapatba beférne.
Éppen úgy, mint a sajtfejűek, limitálni kell a futást és ha lehet vezetni minél hamarabb, had passzoljon Ryan. Nyilván mi is megkapjuk a magunk 30-40 pontját, így győzelmi esélyünk leginkább akkor van, ha megcsináljuk a 6 TD-t. Ez idén már több alkalommal sikerült. Ehhez tulajdonképpen minden adott. A fegyvereink megvannak, ráadásul a liga legrosszabb passzvédekezése van a másik oldalon. Összesen 15 sack és pontosan ugyanannyi, vagyis 13 kapott 40+-os játék, mint nálunk. Ráadásul még a mi védelmünknél is 40 yarddal többet kapnak meccsenként.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ez könnyű meccs lehet...ugyanakkor mivel az Atlanta ellen azért futni is lehet jó kedvel, bőséggel nem gondolom, hogy ez egy lehetetlen küldetés lenne...
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Hát, nagyon nem lesz könnyű ez az Atlanta, sajnos Ők is inkább passzolnak, az meg valahogy a mi D-nek nem fekszik, láttuk tegnap előtt. Az O fal is elég jól tart, a nyomás generálása sem lesz könnyű. Valahogyan meg kell csinálni, de ez azért már valóba PO time.
több mint 9 éve
He meztet rendelteke mejd, eccer, Belles melleveretes engem es erdekelne.kishaszi
 www.aliexpress.com/item/26-Le-Veon-Bell-Jersey-American-Football-Jerseys-Elite-Pittsburg-Stitched-Sport-Jerseys-Free-Shipping-Wholesale/2037523858.htmlpolamalu
Nekem csak darász kell😊
Olyan, mint Jean Paul Belmondo. Annyira csúnya, hogy már szép.kishaszi
Olyan is van, természetesen.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
He meztet rendelteke mejd, eccer, Belles melleveretes engem es erdekelne.kishaszi
 www.aliexpress.com/item/26-Le-Veon-Bell-Jersey-American-Football-Jerseys-Elite-Pittsburg-Stitched-Sport-Jerseys-Free-Shipping-Wholesale/2037523858.htmlpolamalu
Nekem csak darász kell😊
Olyan, mint Jean Paul Belmondo. Annyira csúnya, hogy már szép.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Nemsokára megjön a Kiesel mezem, darazsas, ha tényleg jó minőségű, isten bizony Lacinak is intézek egy Heywardot 😀polamalu
Neeeee...eddig olyan jó volt, hogy csak én járok darazsas mezben (szerencsére nem Tonio mezt rendeltél). 😀
Tudtam, hogy eljön az idő amikor bővül az a társaság, aki minden idők legjobb mezét hordja. 😊laby
A srácaim is, még egy szakáll és egy Pola 😀
Viszont én autentikus Kiesel leszek, míg neked azért kicsit szolizni kellene a Brown-á váláshoz. A kicsikém már több mint 3 hónapos 😀 Igaz őszül, nem olyan szép barna.polamalu
Akartam is mondani, hogy olyan voltál az ETO pályán, mint a télapó.... 😊Klemó
És azóta is csak nő és csak nő 😀
Szept. 4-én született
több mint 9 éve
egy-egy szociológus a kognitiív disszonanciáról olyan szép dolgokat írna....van is pár ismerősöm, ajánlom is figyelmükbe.....

Darazsas mezt akarnék Én is huszonhatost... 😊Klemó
Haszinak linkeltem, most van próba alatt, ha valóban jó a minőség akkor gombért, az eredeti shophoz viszonyítva, lehet beszerezni.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Nemsokára megjön a Kiesel mezem, darazsas, ha tényleg jó minőségű, isten bizony Lacinak is intézek egy Heywardot 😀polamalu
Neeeee...eddig olyan jó volt, hogy csak én járok darazsas mezben (szerencsére nem Tonio mezt rendeltél). 😀
Tudtam, hogy eljön az idő amikor bővül az a társaság, aki minden idők legjobb mezét hordja. 😊laby
Viszont én autentikus Kiesel leszek, míg neked azért kicsit szolizni kellene a Brown-á váláshoz. A kicsikém már több mint 3 hónapos 😀 Igaz őszül, nem olyan szép barna.polamalu
Akartam is mondani, hogy olyan voltál az ETO pályán, mint a télapó.... 😊
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
egy-egy szociológus a kognitiív disszonanciáról olyan szép dolgokat írna....van is pár ismerősöm, ajánlom is figyelmükbe.....

Darazsas mezt akarnék Én is huszonhatost... 😊
több mint 9 éve
Viszont én autentikus Kiesel leszek, míg neked azért kicsit szolizni kellene a Brown-á váláshoz. A kicsikém már több mint 3 hónapos 😀 Igaz őszül, nem olyan szép barna.
több mint 9 éve
Shazier 8 st snap-nél a pályán volt
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Na beszéljünk kicsit a meccsről. Összességében jók voltunk a labda mindkét oldalán, de mindkét oldalon voltak olyan hibák, amelyek az egész szezon során végigkísérnek minket és akár meccsekbe kerülhetnek. Most a szép győzelem ellenére leginkább ezekről írnék.

Kezdem a védelemmel. Bár sok yardot nyalunk és sok pontot is kapunk, valahogy mégis pozitívabb az összképem az egységről, mint azt szezon előtt vártam, pedig rengeteg sérülés nehezíti az egység dolgát. A rossz statisztikai mutatók (yard, pont) ellenére mégis a Defense adta meg többször is a lökést, a momentumot a csapatnak és az addig szenvedő támadóknak. Csakhogy van egy óriási hibája, amit képtelenek vagyunk orvosolni az elejétől kezdve, ezek pedig a nagy passzolt játékok. Immár 13 40yardnál hosszabb passzolt játékot engedtünk, ez a liga 2. legrosszabb mutatója. Ez gyilkos, pontosabban öngyilkos. Olcsó TD-ket és könnyű FG-ket adunk az ellenfélnek, amiért kb meg se kell dolgozniuk. Ez megengedhetetlen. Ezt leszámítva amúgy kifejezetten jól muzsikál az egység, futás ellen rengeteget javultunk, a passzhatékonyság 60%-on van, ami rendben van. De ezek a 40 yard feletti passzolt playek és olcsó TD-k kivégezhetnek minket és ki is végeztek egyes meccseken. Védelmi oldalról ez az oka, hogy 8-5 és mondjuk nem 10-3 a mérlegünk. Ezen a meccsen is kb semmit nem tudott csinálni a Bengals ellenünk, a védelem totálisan megölte a Bengals támadójátékát. De engedett 2 nagy játékot, egy 81 yardos TD-t és egy 56 yardos elkapást, ami után szintén jött a TD. De ezt leszámítva egyetlen normális drive-ja volt a Bengalsnak, így lett 21 pontjuk. Muszáj valahogy kikapcsolni a nagy passzolt játékokat és ezáltal az ingyen TD-ket. Ez a kulcs a védelem oldalán, ha ez sikerülne, nagyságrendet ugrana előre a Defense.

Offense. Bell és Brown zseni. Nyilván szubjektív vélemény, de nálam a legjobb RB és a legjobb WR az egész ligában. Az OL elképesztő javuláson ment keresztül Munchak keze alatt. Az off-season legnagyobb húzása volt a megszerzése. Mind futásblokkolásban, mind Ben megvédésében átlag felettivé vált az addig lesajnált egység. Ennek ellenére akadozik a szekér, nem konzisztens az Offense teljesítménye, sokszor a (még) középszerű Defense egy-egy nagy villanása kell, hogy felébredjen csipkerózsika álmából. Ennek azért elég világos okai vannak. Remélem, nem indul újabb flame, de a playhívások, azaz Haley. A Bengals meccsen megint sorozatban láthattuk az 1. félidőben, hogy 3. és 5 felett jöttek a screen passzok, vagy 3. és 8-ra egy olyan hook-szerű valami, amikor 3 yard után fordult vissza Brown. Természetesen 3-ból semmi a 1st down elérése. A baj nem az, ha valami nem sikerül, hanem hogy olyan játékhívás volt, amivel esélyünk se volt, csak akkor ha hibázik a Bengals-védő. Számomra felfoghatatlan ez, tulajdonképpen feladjuk a drive-ot... Nem a mi játékunkra építünk, hanem a rivális hibájára, ami téves szemlélet a szememben. Ellenben amikor ilyen szituban slant, vagy hosszabb hook, vagy egy deep route lett megdobva, rögtön jöttek a 1st downok, amikor nem sikerült, akkor a Bengals-védő csinált bravúrt, de elkapás esetén sima 1st down lett volna. Egész egyszerűen ennek az egységnek közel a csillagos ég lehetne a határ, ha nem adnánk fel meccsenként 2-3 drive-ot az ilyen ostoba 3rd downos hívásokkal. Még több yard, még több pont, még több játékidő, még több pihenő a gyengébb védelemnek, ami ott is javulást hozhatna. Ja, és alapvetően több deep játékot lehetne hívni ezzel a WR-corppal és fallal. Sokszor mondtam, ennek a védelemnek az a legnagyobb segítség, ha sikerül korán előnybe kerülni, lehetőleg 2 drive-os előnybe. Ezzel szemben most is a védelem tartott minket meccsben a támadók elsőfélidős szenvedésekor. A red zone-ban viszont sokat javultunk, az első félidő végén nem a hívások voltak rosszak, inkább Ben hozott rossz döntéseket, vagy passzolt pontatlanul.

Ha csak ezt az 1-1 dolgot kijavítaná a Defense és az Offense, akkor domináns csapattá válhatna ez a Steelers.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tudtam, hogy eljön az idő amikor bővül az a társaság, aki minden idők legjobb mezét hordja. 😊

több mint 9 éve
Igen ez utóbbi már az a Heyward...viszont nem az az árkategória, amiért rendelnék.
Úgyhogy az eredeti oldalon ezt én is láttam, de ott ahol venném nem 😀
több mint 9 éve
Ma egész nap ezt kell tűrnie a kollégium többi lakójának:

vassadi
xDDDDDD

www.nflshop.com/Cameron_Heyward_Pittsburgh_Steelers_Jerseys

Ő már az lenne? 😀Adirotor
Igen., Ő már az. Nemsokára megjön a Kiesel mezem, darazsas, ha tényleg jó minőségű, isten bizony Lacinak is intézek egy Heywardot 😀
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton

vassadi
xDDDDDD

www.nflshop.com/Cameron_Heyward_Pittsburgh_Steelers_Jerseys

Ő már az lenne? 😀
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

több mint 9 éve
Heyward mezt egyelőre nem találok. Így várok továbbra is...már Shazier is van...Klaci79
 www.nflshop.com/Pittsburgh_Steelers_Jerseys/Pro_Line_Mens_Pittsburgh_Steelers_Darrius_Heyward-Bey_Team_Color_JerseyAdirotor
Majdnem nyertél, ez nem az a Heyward 😀
több mint 9 éve
 www.aliexpress.com/item/26-Le-Veon-Bell-Jersey-American-Football-Jerseys-Elite-Pittsburg-Stitched-Sport-Jerseys-Free-Shipping-Wholesale/2037523858.html
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Heyward mezt egyelőre nem találok. Így várok továbbra is...már Shazier is van...Klaci79
 www.nflshop.com/Pittsburgh_Steelers_Jerseys/Pro_Line_Mens_Pittsburgh_Steelers_Darrius_Heyward-Bey_Team_Color_Jersey
több mint 9 éve
Heyward mezt egyelőre nem találok. Így várok továbbra is...már Shazier is van...
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
He meztet rendelteke mejd, eccer, Belles melleveretes engem es erdekelne.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.Jan
Természetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
A falból amúgy külön kiemelném Foster-t, (remélem nem bánom meg) nem kicsit fejlődött futásblokkolásbanKlaci79
Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉polamalu
Jah...az akkori húzás, Curtis Brown...nagyon bejött 😕
Na de egye fene...ha szerződést kötünk vele, veszek egy olyat is...Klaci79
Nem, te Heyward mezt mondtál, ha jól emlékszem. Még a draftolása után annyira lelkesedtél érte, hogy azt mondtad, hogy amint kezdő lesz beszerzel egy ilyen mezt. Ezt beszéltük amikor ott voltunk. 😉polamalu
nem, rosszul emlékszel...én azt mondtam, hogy veszek egy Heyward mezt, ha jön végre CB utána...hát jött de köszönet nincs benne...akkor még kis túlzással azt se tudtam ki az a HeywardKlaci79
Vagyis Heyward mezt kell venned és pont.
több mint 9 éve
Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.Jan
Természetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
A falból amúgy külön kiemelném Foster-t, (remélem nem bánom meg) nem kicsit fejlődött futásblokkolásbanKlaci79
Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉polamalu
Nem, te Heyward mezt mondtál, ha jól emlékszem. Még a draftolása után annyira lelkesedtél érte, hogy azt mondtad, hogy amint kezdő lesz beszerzel egy ilyen mezt. Ezt beszéltük amikor ott voltunk. 😉polamalu
nem, rosszul emlékszel...én azt mondtam, hogy veszek egy Heyward mezt, ha jön végre CB utána...hát jött de köszönet nincs benne...akkor még kis túlzással azt se tudtam ki az a Heyward
több mint 9 éve
Nem, te Heyward mezt mondtál, ha jól emlékszem. Még a draftolása után annyira lelkesedtél érte, hogy azt mondtad, hogy amint kezdő lesz beszerzel egy ilyen mezt. Ezt beszéltük amikor ott voltunk. 😉
több mint 9 éve
Na de egye fene...ha szerződést kötünk vele, veszek egy olyat is...