Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nálunk az szóba se került, hogy SS legyen Troy miatt. Az első pillanattól kezdve FS-nek hoztuk Clark helyére.ő eredetileg SS lenne, de igazából engem az lepett meg, hogy a Panthersnél jól nyomta.Amadeus91Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???Ha szigorúan az idei évet nézzük, akkor igen. Ugyanis megkerülhetetlen a FS felelőssége abban, hogy a liga második legtöbb passzolt big playét nyaltuk be eddig.
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
Az érem másik oldala, hogy verdiktet nem mondanék egy év után. Nézzük meg, hogy jövőre mi lesz, aztán kiderül. Clark 3. évében (2008) nyújtott először kimagasló teljesítményt, bár azt hozzáteszem, hogy ennél persze jobb volt első évében is. És Mitchell védelmében annyit elmondanék, hogy néha kijön, hogy miért is hoztuk ide, hard-hitter és a playmaker ability miatt, de azért utóbbiból is többet vártunk. Mindegy, várjuk meg a jövő évet, ha akkor sem javul, tuti jön a cut.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 902
ő eredetileg SS lenne, de igazából engem az lepett meg, hogy a Panthersnél jól nyomta.Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???Ha szigorúan az idei évet nézzük, akkor igen. Ugyanis megkerülhetetlen a FS felelőssége abban, hogy a liga második legtöbb passzolt big playét nyaltuk be eddig.
Soldi és még sokan mondják, hogy rengeteg big play-t ad ajándékba a Steelers secondary és több (három) újságban és online felületen is olvastam kinn, valamint a mellettem lévő fanok is kórusban szidták az A.J. Green 40+ elkapás és TD után, hogy ez IS (!!!!) Mitchell hibája volt és befürödtünk vele, azaz BUST! Így leírva, ordítva...
Vélemény?desider
Az érem másik oldala, hogy verdiktet nem mondanék egy év után. Nézzük meg, hogy jövőre mi lesz, aztán kiderül. Clark 3. évében (2008) nyújtott először kimagasló teljesítményt, bár azt hozzáteszem, hogy ennél persze jobb volt első évében is. És Mitchell védelmében annyit elmondanék, hogy néha kijön, hogy miért is hoztuk ide, hard-hitter és a playmaker ability miatt, de azért utóbbiból is többet vártunk. Mindegy, várjuk meg a jövő évet, ha akkor sem javul, tuti jön a cut.Soldados
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???Ha szigorúan az idei évet nézzük, akkor igen. Ugyanis megkerülhetetlen a FS felelőssége abban, hogy a liga második legtöbb passzolt big playét nyaltuk be eddig.
Vélemény?desider
Az érem másik oldala, hogy verdiktet nem mondanék egy év után. Nézzük meg, hogy jövőre mi lesz, aztán kiderül. Clark 3. évében (2008) nyújtott először kimagasló teljesítményt, bár azt hozzáteszem, hogy ennél persze jobb volt első évében is. És Mitchell védelmében annyit elmondanék, hogy néha kijön, hogy miért is hoztuk ide, hard-hitter és a playmaker ability miatt, de azért utóbbiból is többet vártunk. Mindegy, várjuk meg a jövő évet, ha akkor sem javul, tuti jön a cut.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
De a védelmet senki nem verte meg, az Offense volt okádék a vereségek alkalmával és még egyes győzelmekkor is. Esetleg a Titans-nek sikerült akkor sebet ejtenie a védelmen, a többinek még azt se.Értettem, amit írtál, s én arra reagáltam, hogy annak a D-nek nem volt igazi gyenge pontja. 😉 Legfeljebb a 2nd corner, de ennyi hibapont nem elég ahhoz, hogy szétszedjenek. És nem is tudtak. 😊 Találkoztunk nagyon jó Offense-ekkel, sőt, akár elit Offense-ekkel. Az elmúlt tíz évben nem sok olyan brutál schedule volt, mint 2008-ban nekünk. Ott azt az egységet senki nem tudta szétszedni. Pont úgy, ahogy 2007-ben sem tudta senki megállítani a Pats O-t - az SB-ig. 😀 😀Soldados4 meccset buktunk abban az alapszakaszban, mind a 4-et akkori PO csapatoktól. Akkor is voltak jó és kevésbé jó matchup-ok, például -ahogy emlékszem- az akkori Eagles nagyon nem feküdt nekünk. Elég nagy mákunk volt, hogy a PO-ban ebből a 4 csapatból eggyel sem kellett játszani.
Pl a Ravenst alapszakaszban oda-vissza vertük, Titans simán lenyomott minket, PO-ban a Ravens kiejtette a Titanst és így olyan csapattal kellett AFC döntőt játszanunk, akiket a szezonban már kétszer legyőztünk és nem a nekünk sokkal rosszabb matchup-ot jelentő Titansel. SD-Colts párosnál hasonló volt a szitu. Szóval szerencsénk is volt.Jan
Szerencse persze kell és a PO-ban mindig a választható legjobb ellenfél jött (ezt magam is többször írtam arról az évről), de erről már igazán nem mi tehetünk, hogy ők jöttek velünk szembe. 😊
több mint 9 éve
Nfl.com "Two players in NFL history have three straight games with at least 200 yards from scrimmage: Le'Veon Bell in the past three weeks and Walter Payton in 1977. Not bad company." 😀
több mint 9 éve
Gondolom felé kisebb a türelem mint a régi játékosaink felé.Nem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊desiderSziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Vélemény?desider
Ha megnézzük hogy Taylor miket csinált az utóbbi két meccsen, meg Polamalunak is milyen megmozdulásai voltak idén, akkor mondhatjuk hogy Mitchell semennyire sem lóg ki abból az egységből.
több mint 9 éve
Értettem, amit írtál, s én arra reagáltam, hogy annak a D-nek nem volt igazi gyenge pontja. 😉 Legfeljebb a 2nd corner, de ennyi hibapont nem elég ahhoz, hogy szétszedjenek. És nem is tudtak. 😊 Találkoztunk nagyon jó Offense-ekkel, sőt, akár elit Offense-ekkel. Az elmúlt tíz évben nem sok olyan brutál schedule volt, mint 2008-ban nekünk. Ott azt az egységet senki nem tudta szétszedni. Pont úgy, ahogy 2007-ben sem tudta senki megállítani a Pats O-t - az SB-ig. 😀 😀Soldados4 meccset buktunk abban az alapszakaszban, mind a 4-et akkori PO csapatoktól. Akkor is voltak jó és kevésbé jó matchup-ok, például -ahogy emlékszem- az akkori Eagles nagyon nem feküdt nekünk. Elég nagy mákunk volt, hogy a PO-ban ebből a 4 csapatból eggyel sem kellett játszani.
Pl a Ravenst alapszakaszban oda-vissza vertük, Titans simán lenyomott minket, PO-ban a Ravens kiejtette a Titanst és így olyan csapattal kellett AFC döntőt játszanunk, akiket a szezonban már kétszer legyőztünk és nem a nekünk sokkal rosszabb matchup-ot jelentő Titansel. SD-Colts párosnál hasonló volt a szitu. Szóval szerencsénk is volt.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Nem én mondogattam, hanem az amcsi fanok a lelátón, meg az újságírók írták (és nem a Hahotába)... ez tűnt fel! 😊Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?Jan
Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Vélemény?desider
több mint 9 éve
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀Ha eddig azt mondogattuk, hogy egy új játékosnak legalább egy év megtanulni a LeBeau-rendszert, akkor Mitchelltől miért várja bárki is, hogy rögtön mindent tudjon?
Vélemény?desider
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀ezt én így egy év után nem jelenteném ki, de az tény többet vártunk tőle...ezen a poszton egy Ryan Clark után az ember hasonlót szeretne és a teljesítménye nem éri el elődjéét...
Vélemény?desider
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Sziasztok, immáron itthonról 😊 Big Ben gimis osztálytársa ezt mondta, ergo ezt írtam le, ergo ő tudja rosszul... 😀Nos, mielőtt még Szikora Robivá amortizálódnék megkérdezem a véleményeteket arról, hogy Mike Mitchell TÉNYLEG free agent BUST???
Vélemény?
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
a Browns meglépte...Manziel time...remélem 3 győzelem lesz az eredménye a húzásnak
több mint 9 éve
És a következő draft újra D orientált lesz, de az sem lesz elég, sajnos, hogy igazán kiemelkedőek legyünk. Még 4-5 kirakós hiányzik. Jövőre, ha javulna az egység egy kicsit akkor az már jó, azután talán már ismét lehet elit. Akkorra beérnek a most még fiatalok, és egy két istenáldotta tehetséggel, Safety, CB, NT, DE és OLB poszton megtámogatva már jók lehetünk.Az egyszer biztos, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, aztán majd okosok megcáfolnak 😀, hogy a legjobb O-t is könnyebb megfogni, megfojtani, mint egy igazán jó D-t megbontani, feltörni, ami nagyon egyben van.dandeNa de hol van itt igazán jó D? Egy középszerű D van Pittsburghben és ezen már idén nem is tudunk változtatni. Hogy mit tudunk elérni ezzel a középszerű D-vel, az már csak az O-tól függKlaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Az egyszer biztos, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, aztán majd okosok megcáfolnak 😀, hogy a legjobb O-t is könnyebb megfogni, megfojtani, mint egy igazán jó D-t megbontani, feltörni, ami nagyon egyben van.dandeNa de hol van itt igazán jó D? Egy középszerű D van Pittsburghben és ezen már idén nem is tudunk változtatni. Hogy mit tudunk elérni ezzel a középszerű D-vel, az már csak az O-tól függ
több mint 9 éve
Soldi, nem értetted, amit írtam, nem a D-nk degradálása volt a célom😉, de azért az igazsághoz tartozik, hogy egész idényben egyszer találkoztunk elit irányítóval, elit O-val, és az a Colts-Manning volt. Brady nem volt sérülés miatt, Rodgersékkel nem találkoztunk, Breesékkel nem találkoztunk, Riverst sommá vertük, tehát szar napja volt😊, Romonak szintén. Tényleg öröm volt nézni azt a D-t, de csak annnit akartam kihozni belőle, hogy egy brutál D is könnyen zavarba hozható, ha a leggyengébb elemét támadják ,vagy mondjuk akármelyik másik része nem minden esetben tud maxot hozni.kishasziÉrtettem, amit írtál, s én arra reagáltam, hogy annak a D-nek nem volt igazi gyenge pontja. 😉 Legfeljebb a 2nd corner, de ennyi hibapont nem elég ahhoz, hogy szétszedjenek. És nem is tudtak. 😊 Találkoztunk nagyon jó Offense-ekkel, sőt, akár elit Offense-ekkel. Az elmúlt tíz évben nem sok olyan brutál schedule volt, mint 2008-ban nekünk. Ott azt az egységet senki nem tudta szétszedni. Pont úgy, ahogy 2007-ben sem tudta senki megállítani a Pats O-t - az SB-ig. 😀 😀
több mint 9 éve
Nem is akarom elvitatni az ATL Offense erősségét, mert jó napjukon kemény falat tud lenni, csak jeleztem, hogy van az éremnek másik oldala is. CIN ellen 10, BAL ellen 7 pont, Giants 20, CHI 13, DET 21, CAR 19. Szóval azért nem megfoghatatlanok. (A Cards ellen amúgy 3 turnover is segítette az O-t, de ettől még nagyon szép teljesítmény 29 pontot felpakolni az ARI ellen)SoldadosSőt tegnap is már garbage time-ban /
több mint 9 éve
Soldi, nem értetted, amit írtam, nem a D-nk degradálása volt a célom😉, de azért az igazsághoz tartozik, hogy egész idényben egyszer találkoztunk elit irányítóval, elit O-val, és az a Colts-Manning volt. Brady nem volt sérülés miatt, Rodgersékkel nem találkoztunk, Breesékkel nem találkoztunk, Riverst sommá vertük, tehát szar napja volt😊, Romonak szintén. Tényleg öröm volt nézni azt a D-t, de csak annnit akartam kihozni belőle, hogy egy brutál D is könnyen zavarba hozható, ha a leggyengébb elemét támadják ,vagy mondjuk akármelyik másik része nem minden esetben tud maxot hozni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Az egyszer biztos, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, aztán majd okosok megcáfolnak 😀, hogy a legjobb O-t is könnyebb megfogni, megfojtani, mint egy igazán jó D-t megbontani, feltörni, ami nagyon egyben van.dandeEz pontosan így van. 😊 Az elit D egy elit Offense ellen is jó számokat tud hozni, sokkal kevésbé mozdul el a tőle megszokott standardtól, mint amikor egy elit O találkozik az elit D-vel. Ott hirtelen nemhogy a 30 pont nincs meg, de a 20 se biztos, épp ezért a 25 már kifejezetten nagy siker.
több mint 9 éve
Persze, gyorsan előnybe kell kerülni, és ha lehet lent kell tartani a padon az ATL-O-t, mert ugyebár láttunk már olyat, hogy az is eredményes volt 2 éve Brady ellen (Ha jól emlékszem 2 éve volt, de lehet 3). Akkor alig tudott bejönni, az O-k meg ölte az időt. Erre most is lesz lehetőség, hogy fussunk fussunk és fussunk, de nem lesz könnyű. Tudom sosem könnyű egy NFL meccs 😀Remélem én is, hogy mindenki PO módban van és valóban nagyon komolyan vesszük.
több mint 9 éve
Az egyszer biztos, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, aztán majd okosok megcáfolnak 😀, hogy a legjobb O-t is könnyebb megfogni, megfojtani, mint egy igazán jó D-t megbontani, feltörni, ami nagyon egyben van.
több mint 9 éve
Nem is akarom elvitatni az ATL Offense erősségét, mert jó napjukon kemény falat tud lenni, csak jeleztem, hogy van az éremnek másik oldala is. CIN ellen 10, BAL ellen 7 pont, Giants 20, CHI 13, DET 21, CAR 19. Szóval azért nem megfoghatatlanok. (A Cards ellen amúgy 3 turnover is segítette az O-t, de ettől még nagyon szép teljesítmény 29 pontot felpakolni az ARI ellen)A ha kezdetű mondatokkal nem nagyon tudunk mit kezdeni vitatkozni meg pláne nem szeretnék, de az (szerintem) igencsak komoly secondary-vel rendelkező Arizona elleni 29 pont is igencsak magáért beszél. Mint ahogyan az elég ütös front7-el bíró GB elleni pontmennyiség szintén.Azért engem meglepne ha pl a Seahawks D nem csinálná ki ezt a Falcons O-t. Jó kis Offense, de azért nem kell hanyattesni tőle, nem mindig csinálnak ám ennyi pontot. Én nagyon szomorú lennék, ha 30 pont fölé jutnának ellenünk.Hát, nagyon nem lesz könnyű ez az Atlanta, sajnos Ők is inkább passzolnak, az meg valahogy a mi D-nek nem fekszik, láttuk tegnap előtt. Az O fal is elég jól tart, a nyomás generálása sem lesz könnyű. Valahogyan meg kell csinálni, de ez azért már valóba PO time.polamaluMutass nekem egy D-t akinek ez feküdne? Szerintem nem létezik ilyen. Nem kell itt feltalálni semmi spanyol viaszt, csak arra van szükség, amit a GB is csinált, illetve amihez megvan a receptünk.
Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Falcons passzjátéka ligaelit, hiszen Ryan jó irányító, JJ és White pedig bármelyik csapatba beférne.
Éppen úgy, mint a sajtfejűek, limitálni kell a futást és ha lehet vezetni minél hamarabb, had passzoljon Ryan. Nyilván mi is megkapjuk a magunk 30-40 pontját, így győzelmi esélyünk leginkább akkor van, ha megcsináljuk a 6 TD-t. Ez idén már több alkalommal sikerült. Ehhez tulajdonképpen minden adott. A fegyvereink megvannak, ráadásul a liga legrosszabb passzvédekezése van a másik oldalon. Összesen 15 sack és pontosan ugyanannyi, vagyis 13 kapott 40+-os játék, mint nálunk. Ráadásul még a mi védelmünknél is 40 yarddal többet kapnak meccsenként.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ez könnyű meccs lehet...ugyanakkor mivel az Atlanta ellen azért futni is lehet jó kedvel, bőséggel nem gondolom, hogy ez egy lehetetlen küldetés lenne...Klaci79
A Defense-ük pedig történelmi mélységekben van, szét kell futni és szét kell passzolni őket, mindkettő lehetséges.
Az számomra nagyon bíztató, hogy 50 játékos megjelent a hétfői szünnapon, azaz érezhető, ahogy komolyodik a helyzet, most nem akarunk még egy kellemetlen és váratlan pofont egy gynegébb csapattól.Soldados
Ezért nem lepődnék meg ha sok pontot kapnánk, a lényeg csak az, hogy mindig legyen válaszunk, mert az atlantainál gyengébb védelmet már tényleg nagyítóval kell keresni.Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
A ha kezdetű mondatokkal nem nagyon tudunk mit kezdeni vitatkozni meg pláne nem szeretnék, de az (szerintem) igencsak komoly secondary-vel rendelkező Arizona elleni 29 pont is igencsak magáért beszél. Mint ahogyan az elég ütös front7-el bíró GB elleni pontmennyiség szintén.Azért engem meglepne ha pl a Seahawks D nem csinálná ki ezt a Falcons O-t. Jó kis Offense, de azért nem kell hanyattesni tőle, nem mindig csinálnak ám ennyi pontot. Én nagyon szomorú lennék, ha 30 pont fölé jutnának ellenünk.Hát, nagyon nem lesz könnyű ez az Atlanta, sajnos Ők is inkább passzolnak, az meg valahogy a mi D-nek nem fekszik, láttuk tegnap előtt. Az O fal is elég jól tart, a nyomás generálása sem lesz könnyű. Valahogyan meg kell csinálni, de ez azért már valóba PO time.polamaluMutass nekem egy D-t akinek ez feküdne? Szerintem nem létezik ilyen. Nem kell itt feltalálni semmi spanyol viaszt, csak arra van szükség, amit a GB is csinált, illetve amihez megvan a receptünk.
Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Falcons passzjátéka ligaelit, hiszen Ryan jó irányító, JJ és White pedig bármelyik csapatba beférne.
Éppen úgy, mint a sajtfejűek, limitálni kell a futást és ha lehet vezetni minél hamarabb, had passzoljon Ryan. Nyilván mi is megkapjuk a magunk 30-40 pontját, így győzelmi esélyünk leginkább akkor van, ha megcsináljuk a 6 TD-t. Ez idén már több alkalommal sikerült. Ehhez tulajdonképpen minden adott. A fegyvereink megvannak, ráadásul a liga legrosszabb passzvédekezése van a másik oldalon. Összesen 15 sack és pontosan ugyanannyi, vagyis 13 kapott 40+-os játék, mint nálunk. Ráadásul még a mi védelmünknél is 40 yarddal többet kapnak meccsenként.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ez könnyű meccs lehet...ugyanakkor mivel az Atlanta ellen azért futni is lehet jó kedvel, bőséggel nem gondolom, hogy ez egy lehetetlen küldetés lenne...Klaci79
A Defense-ük pedig történelmi mélységekben van, szét kell futni és szét kell passzolni őket, mindkettő lehetséges.
Az számomra nagyon bíztató, hogy 50 játékos megjelent a hétfői szünnapon, azaz érezhető, ahogy komolyodik a helyzet, most nem akarunk még egy kellemetlen és váratlan pofont egy gynegébb csapattól.Soldados
Ezért nem lepődnék meg ha sok pontot kapnánk, a lényeg csak az, hogy mindig legyen válaszunk, mert az atlantainál gyengébb védelmet már tényleg nagyítóval kell keresni.
több mint 9 éve
Azért engem meglepne ha pl a Seahawks D nem csinálná ki ezt a Falcons O-t. Jó kis Offense, de azért nem kell hanyattesni tőle, nem mindig csinálnak ám ennyi pontot. Én nagyon szomorú lennék, ha 30 pont fölé jutnának ellenünk.Hát, nagyon nem lesz könnyű ez az Atlanta, sajnos Ők is inkább passzolnak, az meg valahogy a mi D-nek nem fekszik, láttuk tegnap előtt. Az O fal is elég jól tart, a nyomás generálása sem lesz könnyű. Valahogyan meg kell csinálni, de ez azért már valóba PO time.polamaluMutass nekem egy D-t akinek ez feküdne? Szerintem nem létezik ilyen. Nem kell itt feltalálni semmi spanyol viaszt, csak arra van szükség, amit a GB is csinált, illetve amihez megvan a receptünk.
Az számomra nagyon bíztató, hogy 50 játékos megjelent a hétfői szünnapon, azaz érezhető, ahogy komolyodik a helyzet, most nem akarunk még egy kellemetlen és váratlan pofont egy gynegébb csapattól.
több mint 9 éve
a passz védekezés mondjuk nekünk sose feküdt, még akkor sem, amikor elit D volt, mivel a sec. harmatos volt mindig, hiába volt Pola, vagy Clark, minden playnél nem lehet senki tényező. Kivéve Sörmen😛.2008-ban senki nem passzolt szét minket. 😛 Olyan volt, aki "normális" passing számot tudott hozni (Peyton), de senki nem érte el ellenünk 300 total yardot se. Ezt azért nehéz lenne szétpasszolásnak nevezni. 😊 És semmi gond nem volt azzal a secondaryvel. A csúcson lévő Ike tökéletes cover guy volt, a csúcson lévő Pola extraklasszis volt (2. vagy 3. lett Harrison mögött a Def MVP címben) és a szintén csúcson lévő Clark a rendszerbe tökéletesen illő hard hitter FS volt, Gay nickelben hibátlan volt, csak 2nd corner lógott ki kicsit (McFadden). A nyomás is konstans volt, Harrioson és Woodley franchise rekordot állított fel, mint passrusher páros által elért sackekben. Az elmúlt 10 év egyik legbrutálisabb schedule-je mellett meccsenként 157 passzolt yardot értek el a riválisok. Még egyszer leírom, meccsenként 157 yardos átlag. Brutális. Azóta se mutatott senki ilyen számot megközelítőleg sem. 😊 Se Legion of Boom, se senki.
Ha épp nem volt nyomás egy QB-n - máperdig olyan sincs, hogy 90 snapnél folyamatosan olyan játékokat lehet hívni, hogy a zseb össze van nyomva, akkor a Brady féle mukik simán szétpasszoltak minket brutál D ide vagy oda.kishaszi
Ezer éve ígérem, de egyszer tényleg megcsinálom a cikket a 2008-as Def-ről, mert meggyőződésem, hogy minden idők legjobbjai között van a helye a 76-os Steelers-szel, a 85-ös Bears-szel és a 2000-e s Ravens-szel együtt.
több mint 9 éve
a passz védekezés mondjuk nekünk sose feküdt, még akkor sem, amikor elit D volt, mivel a sec. harmatos volt mindig, hiába volt Pola, vagy Clark, minden playnél nem lehet senki tényező. Kivéve Sörmen😛.Ha épp nem volt nyomás egy QB-n - máperdig olyan sincs, hogy 90 snapnél folyamatosan olyan játékokat lehet hívni, hogy a zseb össze van nyomva, akkor a Brady féle mukik simán szétpasszoltak minket brutál D ide vagy oda.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."