Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊
De legalább megspóroltam 30 dollárt a taxidíjon és jót beszélgettünk az AFC Northról (is)... 😀desider
Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.Soldados
biztos rosszul emlékezett az osztálytárs 😊
Amúgy jó meccs volt, mondhatni sima. Azért titeket se könnyű kiszámítani 😊Szesze
Dehogynem....eddig minden vereség után győztünk. Igaz egy alkalommal volt 3 siker egymás után, de az ezt megelőző tendencia azóta ismét folytatódik:

W-L-W-L-W-L-W-W-W-L-W-L-W

Csak negatív mérlegű csapattól kaptunk ki, kivétel a Browns, mert ő 2-2-vel állt
Ravens 0-1
Tampa 0-3
Browns 2-2
Jets 1-8
Saints 4-7

Viszont legalább nem minden negatív mérlegű csapat ellen vesztettünk!
több mint 9 éve
Kis színes: Cincinnatibe tarva a repülőn melletem ült Big Ben egykori középiskolai osztálytársa, aki per pillanat sales manager egy Cincinnati autóalkatrész gyártó cégnél és 150 m-re lakik a Paul Brown Stadiumtól... Azt mondta, hogy a felsőfokú iskolát azért Floridában kezdte meg Ben, mert a tehetségét csak ott tudta kamatoztatni, Ohio-ban nem. 😊
De legalább megspóroltam 30 dollárt a taxidíjon és jót beszélgettünk az AFC Northról (is)... 😀desider
Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.Soldados
 miamioh.edu/
Itt az egyetem oldala és egy kép a honlapról:

Ilyen ritkán készül Floridában 😀
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
biztos rosszul emlékezett az osztálytárs 😊
Amúgy jó meccs volt, mondhatni sima. Azért titeket se könnyű kiszámítani 😊
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Este együtt néztük egy darabig, aztán Ő bealudt 😀
több mint 9 éve
Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.Jan
Természetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
A falból amúgy külön kiemelném Foster-t, (remélem nem bánom meg) nem kicsit fejlődött futásblokkolásbanKlaci79
Neked először egy másik mezt kell venned, hiszen azt már hamarabb bevállaltad 😉
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tévedés, Big Ben Ohióban volt egyetemista. 2 Miami nevű egyetem van, egyik Floridában, másik Ohióban és Ben Ohióban végzett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Végül kikapott a KC és a Bills is...érdekes lehet, bár nyilván amíg van esély a csoportgyőzelemre, addig nem annyira foglalkoznék a WC-vel...de ha odakerül a sor, két rivális is ma bukott, így nekik 7-6 a mérlegük
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.Jan
a TE-s blokkolások is nagyon mentek , Miller annyit és olyanokat blokkolt, hogy csak néztem... 😀zzz888
Mindkét futott TD esetén Heath blokkja volt a kulcs. Azok nélkül még down se.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
ha mar bulvar...en Spaeth apósával beszelgettem a stadionban hotdog rendelés kozben...magyarul! 😊xtaki
Hot-dogot árulsz? 😛 😛 😛

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 9 éve
na menjetek a p...ába 😀xD xD 😀
Én meg meccs közben ittam egy sört a kanapén, amit az asszony hozott...ehhh
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
ha mar bulvar...en Spaeth apósával beszelgettem a stadionban hotdog rendelés kozben...magyarul! 😊
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
De legalább megspóroltam 30 dollárt a taxidíjon és jót beszélgettünk az AFC Northról (is)... 😀
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Shaziert nem láttam pályán egész meccsen, még ST munkában sem...JJ viszont fent volt, úgy ahogy ígérte is Tomlin limitáltan.

Minden kétségen felül áll, hogy a run blockingban nagyon sokat fejlődtünk, főleg balra a TE vagy Guard húzásokban Bell szinte mindig megtalálja a rést. Hozzáteszem egyébként, hogy a fal pasz védekezésben is a helyén van rendszerint. Ma a Bengals fala tesztelte, ami nem piskóta.
több mint 9 éve
Természetesen feltűnt és hatalmas a fejlődés a OL-ben ez tény...Bell-en látszik is, hogy nagyon hálás a falnak...nagyon birom ezt az ürgét, lehet én is befizetek egy mezére...
A falból amúgy külön kiemelném Foster-t, (remélem nem bánom meg) nem kicsit fejlődött futásblokkolásban
több mint 9 éve
desidert pedig minden meccsre befizetjük innentől az SB-ig...😊 Elképesztően irígy vagyok ám (megint)... 😊Klemó
Köszi, Klemó, de sajnos kedden indulok haza 😕
Egyébként már a repülőtéren diszkrimináltak, mert Pola-mezben odébb küldtek 20 m-rel dohányozni, míg a helyi utas ott maradhatott... 😀 😀
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
a TE-s blokkolások is nagyon mentek , Miller annyit és olyanokat blokkolt, hogy csak néztem... 😀
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 117 — Steelers fan
Nem tudom feltűnt-e másnak is, de mióta Munchak az OL coach, más szintre került a futásblokkolásunk. Bell vitán felül top3 RB, de vegyük észre azt is hogy takarítanak előtte rendesen. Fast Willie idejében láttam nálunk utoljára ilyen zsír blokkoló OL-t.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Mire én eljutok Piccbörgbe addigra vajon mit fogok látni. Mario csak TV-n, Crosby ugyan élőben, de az Stockholm volt, és "szerencsére" nem volt se jó meccs, se ő😊, ezek a fiúk meg ki tudja hol lesznek. Puffancs is már 31.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Shazier nem játszott? csak a második félidőt láttam és ott nem vettem észre, jj megsrült? vagy csak simán moats jött be?
Köszi a válaszokatsavanyucukor
Pont ebben a pillanatban néztem én is....nem játszott, szerintem csak ijesztgetés volt Tomlintól. De a helyén játszókra nem nagyon lehet panasz...
több mint 9 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
Shazier nem játszott? csak a második félidőt láttam és ott nem vettem észre, jj megsérült? vagy csak simán moats jött be?
Köszi a válaszokat
több mint 9 éve

42 pont 5 TD +1 2 pontos és 2 FG
a 4. negyed elképesztő volt...
most meg jön egy Atlanta és ideje lenne változtatni a menetrenden...
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Bell mezt ide nékem is, all pro játék, elképesztő és megint elképesztő!!!!!

Dalton elejtett labdája volt a kulcs, onnantól nem engedtünk a szorításból és a D nem engedett újabb nagy játékot. Pont. Mókás azért, hogy a Gay-Blake duóval stabilizálódott a secondary.....tudom nem igazság, hogy a végével hasonlítom, de egész egyszerűen Tayloron elmehetett volna...node győzelem és ne nagyarázkodjunk...huhhh....visszajöttünk ezennel, és remélem, hogy olyan lendületet veszünk, ami elvisz bennünnket messzire....

desidert pedig minden meccsre befizetjük innentől az SB-ig...😊 Elképesztően irígy vagyok ám (megint)... 😊
több mint 9 éve
Az utolsó negyedben elfogyott a Bengals szurkoló, csak a Steelers fan maradt a paul Brown Stadiumban. Ezért megérte kijönnöm, főleg, mert a helyszínen egy pillanatig sem volt kétséges a Steelers W. 😊 Go, Steelers, go! 😀
több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Bell, Brown...ezek zsenik.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."