Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
meg otthon, ha a cicákat nem ütjük 2/2, akkor nincs miről beszélni.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Ugyan, hagyjuk már ezt a negatív mérleges hülyeséget...ez az NFL emberek és ne tegyünk már úgy, mint ha egy Saints könnyű győzelem kategória lett volna. Rozsásak voltunk, sajnos ez a bye week után előfordul, Ben a szezon leggyengébb meccsét hozta le, ahogy bezony a secondary olyan volt, mint az ementáli....

Ettől még igaz amit Soldi írt. Ez ma nem dőlt el és akkor sem lenne semmi, ha nyertünk volna.....idegenbe megyünk a Cicákhoz, ott dől el nagyjából minden.
több mint 9 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Hihetetlen hogy ekkora lófaszjóskák vagyunk hogy nem tudjuk megverni a negatív mérlegű ellenfeleinket. Szánalmas, még ha valahogy be is botorkálnánk majd a PO-ba, akkor is baszott nagy szálka marad ez a szememben. Ilyen egyszerűen nincs!

Még az a rohadt nagy mák hogy egyedül a Bungles nyert a csoportban.
Nagyon kíváncsi vagyok ezek után hogy a jövő héten mit alakítunk ellenük, remélem addig valaki akinek a szívára adnak megköszörüli a torkát és elenged egykét puhapöcs jelzőt.
több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Javaslom ember pillants rá a cicák meccsére.....Klemó
Rápillantottam.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
És vazze, a kalózok 12 emberrel állnak fel a döntő playben......
több mint 9 éve
Javaslom ember pillants rá a cicák meccsére.....
több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Szép volt a mai. Tudjuk, ezt nem is kellett volna megnyerni, mert csak a cicák elleni meccs a lényeg. Mindkettő. Ja. Persze.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Sarolta se játszik. Boka.
3 sérülés 3 hónap. Nehogx leves legyen ebből ....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Most olvasom. Pont írni akartsm, hogy nocsensz de jöhetett volna egy po-runra vetminért😀

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nálunk nulla esély van arra, hogy leigazoljuk Ray Rice-t, pedig nagyon-nagyon nagy boost lenne ő is ennek az Offense-nek, szerintem tökéletesen illene TH rendszerébe, mert ő is a kifejezetten jó elkapó RB-k közé tartozik, ráadásul ugye Blount kirúgásával épp futóínségben szenvedünk.

Na de mindegy, erre tényleg semmi esélyt nem látok. Pedig elvonatkoztatva a Steelers-től azonnal hívnám az ügynökét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát sajnos a bye week alatt sem lettünk teljesen egészségesek, de azért persze sokkal jobb a helyzet. McLendon out, azaz McCullers 2. alkalommal is kezdhet, továbbá Cortez Allen is out, bár ez annyira nem izgalmas, mivel az elmúlt hetekben ugyebár alig pár snapet játszott. Továbbá questionable Shazier és a szerdai edzésen megsérült Gilbert. Amennyiben utóbbi nem játszhat, akkor Mike Adams is készülhet idei 2. kezdésére. A többiek viszont felépültek (Troy, Ike, Shamarko, Ventrone), mindenki probable, azaz a betegséggel küzdő Bryant is ott lesz.

Ami a Saints elleni siker kulcsát jelentheti: futás. Igazából nagyon remélem, hogy ezúttal brutális rush heavy offense-re készültünk, mert a Saints ellen 6-os átlaggal lehet futni középen. Aztán ha a boxba teszik az embereket, akkor jöhet a play action és a vertikális játék Bryantre, no meg persze Tóni.Soldados
Szerintem bőven van sansz arra, hogy egy erős futójátékkal álljunk elő most is, mert a fal is egyre hatékonyabban dolgozik Bell előtt, akinél kevés türelmesebb futót láttam...ha ez működni fog akkor pedig ülni fognak a play action játékok is

" class="embed">
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát sajnos a bye week alatt sem lettünk teljesen egészségesek, de azért persze sokkal jobb a helyzet. McLendon out, azaz McCullers 2. alkalommal is kezdhet, továbbá Cortez Allen is out, bár ez annyira nem izgalmas, mivel az elmúlt hetekben ugyebár alig pár snapet játszott. Továbbá questionable Shazier és a szerdai edzésen megsérült Gilbert. Amennyiben utóbbi nem játszhat, akkor Mike Adams is készülhet idei 2. kezdésére. A többiek viszont felépültek (Troy, Ike, Shamarko, Ventrone), mindenki probable, azaz a betegséggel küzdő Bryant is ott lesz.

Ami a Saints elleni siker kulcsát jelentheti: futás. Igazából nagyon remélem, hogy ezúttal brutális rush heavy offense-re készültünk, mert a Saints ellen 6-os átlaggal lehet futni középen. Aztán ha a boxba teszik az embereket, akkor jöhet a play action és a vertikális játék Bryantre, no meg persze Tóni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ha jól néztem Martavis már teljes edzést nyomott. Nagyon fontos lenne, hogy játszhasson.

" class="embed">
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Az fasza, ha pont Tövis esik ki. Millert kéne elővenni, bár eléggé lelassult szegényke a sérülése óta.kishaszi
Erős paprika, pálinka és dupla takaró, vasárnap úgy fut mint a nyúl.kittli
Az nekem is jól jönne, deugyenaugye rajtam semmisenem műlik heh.kishaszi
gondold át

|
https://i.pinimg.com/originals/6f/a4/a7/6fa4a7a87788182b0ed8f0738a85f4b0.jpg
Meetville Blog - CURRENT TRENDS ON EVERY ASPECT OF DATING, RELATIONSHIPS AND LOVE
CURRENT TRENDS ON EVERY ASPECT OF DATING, RELATIONSHIPS AND LOVE
|

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Az fasza, ha pont Tövis esik ki. Millert kéne elővenni, bár eléggé lelassult szegényke a sérülése óta.kishaszi
Erős paprika, pálinka és dupla takaró, vasárnap úgy fut mint a nyúl.kittli
Az nekem is jól jönne, deugyenaugye rajtam semmisenem műlik heh.

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 265 — Steelers fan
Erős paprika, pálinka és dupla takaró, vasárnap úgy fut mint a nyúl.
több mint 10 éve
Az fasza, ha pont Tövis esik ki. Millert kéne elővenni, bár eléggé lelassult szegényke a sérülése óta.

több mint 10 éve
Akkor mindenki egészséges? Csak azért kérdem mert hallottam olyat is, hogy Miller meg Martavis nem edzett...Haggans
McLendon kérdéses, Martavis beteg, a többiek tuti okésak.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
McLendon nem, Ő nagy valószínűséggel nem játszik.
több mint 10 éve
Akkor mindenki egészséges? Csak azért kérdem mert hallottam olyat is, hogy Miller meg Martavis nem edzett...

" class="embed">
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Donta habla kishaszi 😀polamalu
Nyente ligamente, ke pasa, donde estas
Due lapitto de macska esta eligibe de brunett egalite dü premiere etazs, kompri, kompra? xD

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Donta habla kishaszi 😀
több mint 10 éve
Mer nem értsed ràja? No halbla?

több mint 10 éve
Kemény lesz a vége.
A Ravens már nem fog bukni meccset, nem lesz egyszerű.Tibi76
A 2 CINCIN meccest hozni kell smienk a tájbréker. Anélkül.mehetünk vadkörtézni.kishaszi
Ha csak azt hozzuk akkor elvitte a szisza az egészet, akkor bukó, a mellé még 2-t kell legalább.polamalu
Az a kulcs.
Nyerhetünk még eleget, ha a csoporton belül szopóroller van, akkor nincs miről beszélni.kishaszi
Értem én hogy gőzgép, de mi a ge..i hacsa. Tudom, de ahogy leírtad az alapján csak azt a 2-t elég nyerni 😀 Valójában nem.