Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
jól hitted eddig is, nem egy divízióban szereplő csapatoknál az egymás elleni után a konf mérleg rangsorol.gabtsi
Esettanulmány:
Ravens megelőzi a Pittset, mert jobb az egymás elleni mérlegük, ez eddig világos, de ez alapján a Brownsnak is meg kellene a Pittset.fcancellara
Egymás elleni nem rosszabb a Pitts se a BAL-nál, se a CLE-nél. Mindkettő 1-1 lett.Soldados
Nem szeretnék tovább offolni, szóval gabtsi hsz-ére válaszolva: ln is valami ilyemsire emlékeztem, bár nem igazán értem, hogy ennek mi értelme.
Soldi! Idegenben szerzett pont illetve pontarány nincs? (lehet, hogy nagyon eu focis a gondolkodásom)
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
jól hitted eddig is, nem egy divízióban szereplő csapatoknál az egymás elleni után a konf mérleg rangsorol.gabtsi
Esettanulmány:
Ravens megelőzi a Pittset, mert jobb az egymás elleni mérlegük, ez eddig világos, de ez alapján a Brownsnak is meg kellene a Pittset.fcancellara
Egymás elleni nem rosszabb a Pitts se a BAL-nál, se a CLE-nél. Mindkettő 1-1 lett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Blount-ügy: nem kell összeesküvés-elméletet gyártani. Blount hülye volt és kiraktuk, aminek több oka volt. Év elején volt már ügye (fű), állítólag attól is féltek, hogy Bellre rossz hatással van, plusz Pouncey nyilatkozatából bőven lejött, hogy elvesztette a társak bizalmát. Nemhogy nem dilettáns döntés volt, hanem az egyetlen lehetséges opció. Ezt kellett tenni, még ha ez minőségvesztéssel is járt. Az, hogy a Pats vitte el, az érthető, volt már ott, Belichick tudta, hogy mit vállal be és onnan emlékeim szerint nem csúnyán távozott.

Tibi: ne gondold, hogy a Ravens innen már nem fog bukni. Nagyon is fog. És szerintem mindenki fog még a csoportból.

Összességében elég szar volt ez a bye week, kb már csak az hiányzott, hogy a MIA is lenyomja a Broncost... Azt látni kell, hogy 9 csapat áll 7-4-gyel, vagy még jobb mérleggel és még 2 csapat 6-5-tel... Innentől teljesen egyértelmű, annak van esélye PO-ra, aki legalább 4-1-et ki tud hozni a hátralévő 5 meccsből. Nagyon durva öldöklés lesz. Lehet hogy lesz, akinek esetleg elég a 10-6 is, de tuti lesz olyan, aki 10-6-tal lemarad. Kis túlzással elkezdődött a PO az egész AFC-ben a Patset és a Coltsot leszámítva (a Broncos is szarba kerülhet egy buktával), szóval nagyjából minden meccs élet-halál. De hát ahogy mondani szokták: itt a december, elkezdődött a futball. Na most kell igazán jónak lenni, nem szeptemberben és októberben, hanem most, akkor jutunk PO-ba.Soldados
csak a tények kedvéért Bellnek volt DUI ügye, nem Blountnak. persze a kettős mérce már megszokott itt.

a csoportot illetően pedig a sztem két Steelers/Bengals a Browns/Bengals és a Browns/Ravens fog dönteni, azaz az egymás elleni mérleg. főleg, hogy ebben a szakaszban már ezek hatpontos meccsek lesznek. egyelőre csak a mi mérlegünk pozitív, de nem lesz ez így sokáig.gabtsi
Bár nem Blount vezetett, de együtt voltak, egyáltalán nem lenne az sem meglepő, ha Blount is kapna majdan eltiltást. Mellesleg nem volt kettős mérce, egyiket sem büntette meg akkor a csapat, továbbá én nem minősítettem az esetet, mindössze "ügyként" aposztrofáltam, amiben mindketten benne voltak. És a második "ügy" után mennie kellett Blountnak, ahogy annó Holmes-nak is. Nincs itt semmi különös. Tanulj meg nem Steelers-gyűlölő szemüvegen keresztül szemlélődni. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Blount-ügy: nem kell összeesküvés-elméletet gyártani. Blount hülye volt és kiraktuk, aminek több oka volt. Év elején volt már ügye (fű), állítólag attól is féltek, hogy Bellre rossz hatással van, plusz Pouncey nyilatkozatából bőven lejött, hogy elvesztette a társak bizalmát. Nemhogy nem dilettáns döntés volt, hanem az egyetlen lehetséges opció. Ezt kellett tenni, még ha ez minőségvesztéssel is járt. Az, hogy a Pats vitte el, az érthető, volt már ott, Belichick tudta, hogy mit vállal be és onnan emlékeim szerint nem csúnyán távozott.

Tibi: ne gondold, hogy a Ravens innen már nem fog bukni. Nagyon is fog. És szerintem mindenki fog még a csoportból.

Összességében elég szar volt ez a bye week, kb már csak az hiányzott, hogy a MIA is lenyomja a Broncost... Azt látni kell, hogy 9 csapat áll 7-4-gyel, vagy még jobb mérleggel és még 2 csapat 6-5-tel... Innentől teljesen egyértelmű, annak van esélye PO-ra, aki legalább 4-1-et ki tud hozni a hátralévő 5 meccsből. Nagyon durva öldöklés lesz. Lehet hogy lesz, akinek esetleg elég a 10-6 is, de tuti lesz olyan, aki 10-6-tal lemarad. Kis túlzással elkezdődött a PO az egész AFC-ben a Patset és a Coltsot leszámítva (a Broncos is szarba kerülhet egy buktával), szóval nagyjából minden meccs élet-halál. De hát ahogy mondani szokták: itt a december, elkezdődött a futball. Na most kell igazán jónak lenni, nem szeptemberben és októberben, hanem most, akkor jutunk PO-ba.Soldados
csak a tények kedvéért Bellnek volt DUI ügye, nem Blountnak. persze a kettős mérce már megszokott itt.
gabtsi
ezt pofáztam oldalakkal ezelőtt - ketten vótak a kamaróba, Bell tisztalapos volt, elvitte a balhét. Csak hát ahogy teltek a hetek egyre büdösebb vót a szaros csizma.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Esettanulmány:
Ravens megelőzi a Pittset, mert jobb az egymás elleni mérlegük, ez eddig világos, de ez alapján a Brownsnak is meg kellene a Pittset. A Pittsnek meg kellene előzni a divízióbeli mérlege alapján a Ravenst, még sem teszi. Ergo itt a pontkülönbség a lényeg? Ugyanis az a mutatók alapján (+89, +25,+23) megfelel az állásnak.fcancellara
év közben nem úgy rangsorolnak, mint a végén, amikor már minden eredmény meglesz. ennyi a titok.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve

a csoportot illetően pedig a sztem két Steelers/Bengals a Browns/Bengals és a Browns/Ravens fog dönteni, azaz az egymás elleni mérleg. főleg, hogy ebben a szakaszban már ezek hatpontos meccsek lesznek. egyelőre csak a mi mérlegünk pozitív, de nem lesz ez így sokáig.

több mint 10 éve
Esettanulmány:
Ravens megelőzi a Pittset, mert jobb az egymás elleni mérlegük, ez eddig világos, de ez alapján a Brownsnak is meg kellene a Pittset. A Pittsnek meg kellene előzni a divízióbeli mérlege alapján a Ravenst, még sem teszi. Ergo itt a pontkülönbség a lényeg? Ugyanis az a mutatók alapján (+89, +25,+23) megfelel az állásnak.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Zseniális döntés lett volna fizetésmegvonással még edzeni se engedni....aztán meg - tekintve, hogy semmi - a twitter üziket magyarázgatni a kiteregetett öltözői pletykák kapcsán etc.

Szerintem lépjünk, nincs itt semmilyen összeesküvés elmélet, csak egy felvetés...ha nem igaz, hát nem igaz, elment ott van és boldog. Én pont leszarom, hogy lehet találkozunk vele. Gray is fut 200 yardot ott, hát nyilván ő is tud...
több mint 10 éve

Összességében elég szar volt ez a bye week, kb már csak az hiányzott, hogy a MIA is lenyomja a Broncost... Azt látni kell, hogy 9 csapat áll 7-4-gyel, vagy még jobb mérleggel és még 2 csapat 6-5-tel... Innentől teljesen egyértelmű, annak van esélye PO-ra, aki legalább 4-1-et ki tud hozni a hátralévő 5 meccsből. Nagyon durva öldöklés lesz. Lehet hogy lesz, akinek esetleg elég a 10-6 is, de tuti lesz olyan, aki 10-6-tal lemarad. Kis túlzással elkezdődött a PO az egész AFC-ben a Patset és a Coltsot leszámítva (a Broncos is szarba kerülhet egy buktával), szóval nagyjából minden meccs élet-halál. De hát ahogy mondani szokták: itt a december, elkezdődött a futball. Na most kell igazán jónak lenni, nem szeptemberben és októberben, hanem most, akkor jutunk PO-ba.

több mint 10 éve
jól hitted eddig is, nem egy divízióban szereplő csapatoknál az egymás elleni után a konf mérleg rangsorol.

több mint 10 éve
Láma kérdés ON:
Egál W-L mutatók esetében mi dönt? Eddig azt hittem, hogy az egymás elleni és utána a divízióbeli mérleg, de az NFL.com standings alapján még ez sem, szóval? Szerzett pont? Esetleg a pontkülönbség? Netán az nfl.com táblázata nem jól "számol"?
Köszi és sry.
több mint 10 éve
de ez hogy zajlott szted ? hogy a Pats küldött 30 másik csapatnak egy memot, hogy nehogy claimeljék a waiverről mert már megígérték neki, hogy kap egy két éves szerzdést vagy hogy ? és ezért cserébe nem fognak TD-re menni a blowout során a negyedik negyedben ?! a Lions meg biztos tervezett vmit ez ellen.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az látszott, hogy az ügynek voltak előzményei. Így ha ezt elkezdték volna szoffisztikálni, az a csapategység rovására ment volna. Ez nem egy elalvás volt, mint Gray esete, és legfeljebb akkor lehetett volna ezt másképp kezelni, ha ő maga megy be az öltözőbe reggel, vagy hívja a HC-t, hogy hülye voltam bocs. Én is leszarnám azt, hogy hova mehetne még ilyenkor, kivágom, ne mérgezze a levegőt. (pláne, ha a centerem, aki blokkol neki is egyértelműen így gondolkodik...) Az persze más kérdés, hogy mennyire volt kontakt a NE és Blount között az eset előtt. Ha volt, akkor a NE-t büntetném, de kegyetlen módon....nem lepődnék meg ugyanis....Klemó
A Steelers saját hatáskörben is eltilthatta volna, akár fizetés nélkül. nem kell mérgeznie a csapatot és máshova se megy. ilyen egyszerű. persze könyebb az összeesküvés elméleteket gyártani.gabtsi
Nem a mi stílusunk szokott lenni, hogy valakivel kibasszunk csak azért mert nem akar nálunk játszani. Korábban se tettük, hogy egy hiba után kvázi majd mi megmutassuk. És teljesen normális volt ebben az ügyben is a kivágás. Azt gondolom, hogy nem tudunk mindenről és nem is fogunk még jó ideig. Mondjuk, hogy milyen beszélgetések zajlottak a vezetőség és Blount között.
Én azt gondolom, hogy egy Pats-es ígéret nélkül Blount nem így döntött volna a meccsen, de már teljesen mindegy, mert a múlton nem érdemes rágódni.
Most csak arra kell koncentrálni, hogy ezt az eléggé szétesett Saints elleni meccset behúzzuk, aztán a többit meglátjuk.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az persze más kérdés, hogy mennyire volt kontakt a NE és Blount között az eset előtt. Ha volt, akkor a NE-t büntetném, de kegyetlen módon....nem lepődnék meg ugyanis....Klemó
Ezt a remek kis összeesküvés elméletet árnyalja némiképp, hogy a waiverről bárki elvihette volna.April Wine
Ezzel a magatartással furcsa lett volna, ha bárki más viszi...
több mint 10 éve
Az látszott, hogy az ügynek voltak előzményei. Így ha ezt elkezdték volna szoffisztikálni, az a csapategység rovására ment volna. Ez nem egy elalvás volt, mint Gray esete, és legfeljebb akkor lehetett volna ezt másképp kezelni, ha ő maga megy be az öltözőbe reggel, vagy hívja a HC-t, hogy hülye voltam bocs. Én is leszarnám azt, hogy hova mehetne még ilyenkor, kivágom, ne mérgezze a levegőt. (pláne, ha a centerem, aki blokkol neki is egyértelműen így gondolkodik...) Az persze más kérdés, hogy mennyire volt kontakt a NE és Blount között az eset előtt. Ha volt, akkor a NE-t büntetném, de kegyetlen módon....nem lepődnék meg ugyanis....Klemó
A Steelers saját hatáskörben is eltilthatta volna, akár fizetés nélkül. nem kell mérgeznie a csapatot és máshova se megy. ilyen egyszerű. persze könyebb az összeesküvés elméleteket gyártani.

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Az persze más kérdés, hogy mennyire volt kontakt a NE és Blount között az eset előtt. Ha volt, akkor a NE-t büntetném, de kegyetlen módon....nem lepődnék meg ugyanis....Klemó
Ezt a remek kis összeesküvés elméletet árnyalja némiképp, hogy a waiverről bárki elvihette volna.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Azért a videót nézve eléggé érthető, hogy miért nem kelt el hamarabb és miért nem volt PS-en kívül több, szinte, kérdés, hogy mit fejlődött a tavalyi NFL edzések alatt. Meglátjuk majd.polamalu
úgy hogy Mauro helyére jött - downhill, az hogy Mauro elment - mégnagyobb downhill - ugye itt basdz a rooster management, viszont hogy őt kaptuk - az uphill. Így értékelném

több mint 10 éve
TP43 Pittsburgh Steelers 31
Sziasztok! Már elég régóta olvasgatom a fórumot, de még csak vettem erőt magamon, hogy regisztráljak is, remélem minél több győzelmet tudunk kibeszélni a közeljövőben! 😉

A csoport brutális nehézségéhez (kvázi a tavalyi NFC West, ahol azt hiszem az Arizona 10-6-tal nem jutott PO-ba) az is nagyban hozzájárul, hogy hulla gyenge az idei NFC South, úgyhogy kulcsfontosságúnak érzem a Saints és Falcons elleni meccseket. Szvsz 10 győzelemmel meglehet akár a csoportgyőzelem is, de ahhoz a Bengalst egyszer le kell gyűrni.

Btw a Jets tegnapi produkciója még fájdalmasabbá tette azt a szerencsétlen vereséget...
több mint 10 éve
Az látszott, hogy az ügynek voltak előzményei. Így ha ezt elkezdték volna szoffisztikálni, az a csapategység rovására ment volna. Ez nem egy elalvás volt, mint Gray esete, és legfeljebb akkor lehetett volna ezt másképp kezelni, ha ő maga megy be az öltözőbe reggel, vagy hívja a HC-t, hogy hülye voltam bocs. Én is leszarnám azt, hogy hova mehetne még ilyenkor, kivágom, ne mérgezze a levegőt. (pláne, ha a centerem, aki blokkol neki is egyértelműen így gondolkodik...) Az persze más kérdés, hogy mennyire volt kontakt a NE és Blount között az eset előtt. Ha volt, akkor a NE-t büntetném, de kegyetlen módon....nem lepődnék meg ugyanis....
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Azért a videót nézve eléggé érthető, hogy miért nem kelt el hamarabb és miért nem volt PS-en kívül több, szinte, kérdés, hogy mit fejlődött a tavalyi NFL edzések alatt. Meglátjuk majd.
több mint 10 éve
Ez a Joe Kruger ahogy néztem egy 4-3-as DE méret...nem értem mit akarunk tőle...sub package erősítésnek?? Valaki hozzáértő...

Ezzel szemben Mauro majdhogynem berobbant a Cardinalsba...no ezeket azért sajnálom nagyon hozzátéve és látva Cam Thomas teljesítményét....Klemó
287 teljesen jó, azér az egyetemi indulósúlyát pakolgatták az Iglicbe

több mint 10 éve
Pontosan tudta, hogy a Pats visszaveszi és azt is tudta a fentiek miatt, hogy elég egy kis botrányocska...Klemó
Akkor vszleg azt is tudta, hogy a menedzsment ilyen dilettáns módon kezeli a kérdést ? nem volt kötelező kitenni, sok más egyéb opció lett a megregulázásra, nem az volt az egyetlen, hogy visszazavarjuk egy lehetséges PO riválishoz.

több mint 10 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Kemény lesz a vége.
A Ravens már nem fog bukni meccset, nem lesz egyszerű.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Ez a Joe Kruger ahogy néztem egy 4-3-as DE méret...nem értem mit akarunk tőle...sub package erősítésnek?? Valaki hozzáértő...

Ezzel szemben Mauro majdhogynem berobbant a Cardinalsba...no ezeket azért sajnálom nagyon hozzátéve és látva Cam Thomas teljesítményét....
több mint 10 éve
Azért azt remélem, hogy a Saints ugyanannyit szerencsétlenkedik ellenünk is, mint a Ravens ellen....Egyébként elképesztően büszke Godell, hogy mindenért bünti jár. Nos érdemes az összefoglalót megnézni azért a horse collar tackle-ért, amely egy azaz egy yard büntit ért versus megakadályozott egy TD-t, sőt még egy filed goalt is....tudom nehéz ezzel mit kezdeni, ugye egy sportszerűten CB kell, aki ilyet meg tesz, csak közben egy sima kézfogóért néha jön egy 5 yard és 1st down, itt tulajdonképpen ott is maradhatott volna a WR egy yardért....

7-4, illetve 7-3-1 mérleggel minden csapat ebben a csoportban. Ez brutális...PO módba kell kapcsolni nem vitás, csak úgy lehet meg. Bennünk van, ki kell hozni.