Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ennek nem értettem a lényegét. Mit akar ábrázolni és a számok mit is jelentenek? Tudom tudatlan vagyok és ostoba, de kérlek tanítsatok.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
I would like to thank the Pittsburgh Steelers organization, Mr Rooney, Kevin Colbert, Coach Tomlin and Coach Sax for the opportunity and experience they provided me. I would also like to apologize to them and my Teammates and fans for how things ended. I made a poor decision that I will definitely grow from. I wish the Steelers, my former teammates and Steeler Nation nothing but the best.Blount
több mint 10 éve
Szerintem meg csak elővigyázatosság, ha Blount lesérül nem tud futni, az üstökös meg tolókocsiból is képes hívni a szar játékot 😀
több mint 10 éve
Most tapizza, bimbózza, vagy csak simán fellöki. Fullra nem látom😀kishasziföllöki háturú Blönty 😉 szemedapályán
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Most tapizza, bimbózza, vagy csak simán fellöki. Fullra nem látom😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Nem sokon múlott, de köszönhetik annak, hogy végigaludtak 3 negyedet.Még így is majdnem meglett, mert ez a Carr gyerek bármennyire is szimpi, teljesen homálynak tűnt nekem. Csodáltam, hogy a TD-t megdobta, sokkal könnyebb dobásai rendre fogalmatlanul dobta.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jó dolog ez a bye week. Fotelből nézhetjük, hogy a tucatnyi rivális közül ki bukik. 😊 A Chiefs meg is tette, így máris 5. helyen vagyunk jelenleg.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ahogx most olvasom se Saci se a Szabó nem túl nagy esélyes a játékra
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Ward szerintem sokáig nem fog bekerülni.Nekem meg egyre inkább olyan érzésem van, hogy tudatosan ****atta ki magát....nincs nyilatkozat, már a Patriotsban van nap után....Bell elképesztőt fejlődött idén és ez nem csak a játékára, hanem a munkabírására is igaz. (a fősulin is ezt a work horse stílust nyomta ugye, de a fősuli nem NFL...) Ha pedig ez igaz, akkor a csapat logikusan csakis pár snappre használja a backup RB-t és a szezon előtt azért nem ez volt várható...
----
Bell beszélt Blounttal, aki belátta h fütykös volt, de most màr ez van.kishaszi
Nekem egyébként az előszezonban tetszett ez a Harris gyerek, kivácsni leszek rá majd...
több mint 10 éve
1 meccsből még ne induljunk ki szerintem. Ki lehet fogni jó napot is - Foles 7TD, meg rosszat is, Eli 5INT.Gondolod, hogy jobban elviselné a kevés lehetőséget, csak mert BB az edző? Nyilván most is több lehetőséget szeretett volna, igaz Bell szintű futó nincs Bostonban, így ott több labdát kaphat. Mondjuk Gray szenzációs volt, nem hiszem, hogy őt háttérbe kellene szorítani...Klaci79MIért? 😊 Remélhetőleg BB kordában tudja tartani (máskülönben onnan is repül)winstonBlount a Pats-nél kötött ki. 2 év.TheBerzerkerHa kicsit gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy odavaló 😀Klaci79
A mintavételhez még elég kevés az anyag😉
több mint 10 éve
Majd kifejti ott az "áldásos" tevékenységét😀😀😀Blount a Pats-nél kötött ki. 2 év.TheBerzerkerHa kicsit gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy odavaló 😀Klaci79
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Gondolod, hogy jobban elviselné a kevés lehetőséget, csak mert BB az edző? Nyilván most is több lehetőséget szeretett volna, igaz Bell szintű futó nincs Bostonban, így ott több labdát kaphat. Mondjuk Gray szenzációs volt, nem hiszem, hogy őt háttérbe kellene szorítani...MIért? 😊 Remélhetőleg BB kordában tudja tartani (máskülönben onnan is repül)winstonBlount a Pats-nél kötött ki. 2 év.TheBerzerkerHa kicsit gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy odavaló 😀Klaci79
több mint 10 éve
MIért? 😊 Remélhetőleg BB kordában tudja tartani (máskülönben onnan is repül)Blount a Pats-nél kötött ki. 2 év.TheBerzerkerHa kicsit gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy odavaló 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Blount a Pats-nél kötött ki. 2 év.TheBerzerkerHa kicsit gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy odavaló 😀
több mint 10 éve
Blount a Pats-nél kötött ki. 2 év.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Ward szerintem sokáig nem fog bekerülni.Nagy boldogság ez számunkra kedves LeGarette, oly sokra megyünk vele. Tetszett volna egy pöpetkét gondolkodni.
----
Bell beszélt Blounttal, aki belátta h fütykös volt, de most màr ez van.kishaszi
" class="embed">
több mint 10 éve
Ward szerintem sokáig nem fog bekerülni.----
Bell beszélt Blounttal, aki belátta h fütykös volt, de most màr ez van.
több mint 10 éve
Asszem még nem volt:Ward majd jövőre lehet? vagy még van 1 éve? Nem még 2 van, 11-ben vonult vissza.
A szokásos 2 Steeler jutott a HoF-választás idei elődöntőjébe: Jerome Bettis RB, Kevin Greene OLB.Soldados
több mint 10 éve
LaDarius Perkins RB a Mississippi State-ről érkezett a PS-beKlaci79Ez kezd egy kicsit Al bàcsis lenni, 40y dash - archer/perkis
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
LaDarius Perkins RB a Mississippi State-ről érkezett a PS-be
több mint 10 éve
Asszem még nem volt:A szokásos 2 Steeler jutott a HoF-választás idei elődöntőjébe: Jerome Bettis RB, Kevin Greene OLB.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Jarvis Jones eligible to return to practice on Nov. 3. Could then be taken off IR-desig to return list and play vs Ten on Nov. 17IR-re raktuk 09.23-án, asszem' onnantól 8 hétig nem edzhet hivatalosan (az meg a héten jár le)kriSTEELanKb 2 hete olvastam róla utoljára, akkor azt írták, talán már a Titans meccsen játszhat...egyelőre azonban tényleg nincs semmi, majd esteKlaci79JJ-t még nem venném 100%-ra. Gyanúsan nem hallottunk felőle és már ezen a héten legalább limitáltan kellene edzenie, hogy esély legyen a bye week utáni első meccsen a játékára.KlemóKét hét múlva ki lesz még sérült a keretből? Érteném azt, hogy ki az, akinek a játékára nincs esély a bye week után? Ike? Jarvis Jones?mareschaElvileg mindenki lesz...Ike, JJ, Pola és Shazier is.Klaci79
— Bob Labriola (@BobLabriola) October 24, 2014
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
IR-re raktuk 09.23-án, asszem' onnantól 8 hétig nem edzhet hivatalosan (az meg a héten jár le)Kb 2 hete olvastam róla utoljára, akkor azt írták, talán már a Titans meccsen játszhat...egyelőre azonban tényleg nincs semmi, majd esteKlaci79JJ-t még nem venném 100%-ra. Gyanúsan nem hallottunk felőle és már ezen a héten legalább limitáltan kellene edzenie, hogy esély legyen a bye week utáni első meccsen a játékára.KlemóKét hét múlva ki lesz még sérült a keretből? Érteném azt, hogy ki az, akinek a játékára nincs esély a bye week után? Ike? Jarvis Jones?mareschaElvileg mindenki lesz...Ike, JJ, Pola és Shazier is.Klaci79