Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Blount kapcsán azt gondolom nem a balhéssága volt a döntő, hanem a csapaton belüli ellentétes megítélése. Brown, Bell, vagy akár Mitchell jóban voltak vele, de Pouncey véleménye nem csak semlegességről árulkodik. Mivel pedig ők blokkolnak neki, ez nagyon nem (volt) egészséges. Ugyanakkor egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez tervezett volt. Pontosan tudta, hogy a Pats visszaveszi és azt is tudta a fentiek miatt, hogy elég egy kis botrányocska...
több mint 10 éve
Ezer szerencse, hogy nem játszunk az Oakland-al.
Innen lesz szép megcsinálni. Most látszik mekkora kár volt, akkor is tudtuk, a Jets, és a Tampa elleni meccsért.polamalu
több mint 10 éve
Innen lesz szép megcsinálni. Most látszik mekkora kár volt, akkor is tudtuk, a Jets, és a Tampa elleni meccsért.
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Konnyu dontes volt Blountnak visszamenni a patshez. Es szerintem sem veletlen volt, ami volt. Tudhatta mit csinal. A pats picit jobban all mint mi. Bell jo volt es jol kiegeszitettek egymast. De mi nem vagyunk csoportelsok. Es hat ilyen hamar talalni uj csapatot, amikor elvileg o volt a rosszfiu, eleg nehez lenne.
Elvileg a mi futonk, aki jott a ps bol Josh Harris azt mondta, hogy csak azert nem draftoltak, mert az edzoi sok rosszat mondtak rola, ami nem igaz. Mint hogy nem csapatjatekos, nem dolgozik kemenyen stb.
www.behindthesteelcurtain.com/pittsburgh-steelers-roster-nfl-depth-chart/2014/7/29/5950001/steelers-transactions-roster-signing-running-back-josh-harris-wake-forest-2014-nfl-draft
Es most Blount utan, aki balhes volt van egy hasonlo tipusu jatekosunk. Picit ironikus. Mi jo nagyot buktunk Blounton. O meg szerintem csak nyert. Mert nem is biztos hogy o ide akart jonni. Csak a pats nem tett meg mindent, hogy megtartsa. Nem mondom hogy Harris nem tiszta lappal indul nalunk, vagy hogy egyatalan igaz ez amit o allit. Lehet csak kifagaskent mondta... Nem tudhatjuk. Mert utana meg az egyik edzoje azt nyilatkozta, hogy nem mondtak semmi rosszat rola. Mindenesetre nekem vicces...
több mint 10 éve
Amikor meghallottam hogy milyen hamar visszament a Patshez, az volt az első gondolatom hogy ez le volt zsírozva. Szerintem sose fogjuk megtudni.Szinte mindenben egyetértek, a Blount ügyet kivéve. Maradjunk annyiban, hogy amikor Benről felmerült, hogy esetleg sz.r ember, akkor nem siettek kirúgni a csapattól, pedig komolyabb dologról volt szó, minthogy sértődötten bevonul az öltözőbe meccs végén...Nem tudom, mert őszintén szólva amikor Ben még csibészkedett, nem követtem ennyire közelről az eseményeket. Ha jól emlékszem a legdurvább ügyében is felmentették a bíróságon, ami után már egy kivágás nem nézett volna ki túl jól. De mondom ebben nem tudok igazán nyilatkozni.
Adtak volna Blountnak pénzbüntetést vagy 1 meccs eltiltást vagy akármi, de rögtön kivágni szvsz hiba volt.
7-4-el állunk, perpill PO helyen (fene se gondolta) és 5-6 csapat nyomakodik azért a két wildcard pozicióért. Következő 5 meccsünkből 3 ilyen csapat ellen lesz. Ha Bellel bármi történik (sérülés, formahanyatlás, bármi...) akkor ki is iratkozunk a PO versenyfutásból, mert aki ilyen esetben a B terv lehetett volna, azt most kivágtuk. Mellesleg ezzel tovább erősödött az amúgy sem gyenge NE 😕Jan
Viszont Blount valószínűleg kapott már egy figyelmeztetést amikor kertészkedtek Bell-el. Ott nyilván Bell-é a balhé nagyja, de Blount kaphatott azért egy olyat a csapattól, hogy ha még egyszer, akkor ejnye-bejnye.
Mint ahogy azt sem tudom (vagy tudjuk), hogy a háttérben mi hangzott el a kivágás előtt, de ha rosszindulatú akarnék lenni, márpedig akarok, akkor lehet Blount nem is volt hajlandó mondjuk bocsánatot kérni a kivágás előtt a csapattól. Ha belegondolok, hogy a száma ott van az öreg Bill telefonkönyvében, akinek éppen nem jön rosszkor egy jó RB a csapatába így a csereidőszak után a PO előtt. És ugyebár a liga egyik legjobb edzőbájától nem áll annyira messze a sportszerűtlenség sem. Remélem persze, hogy ilyenről szó sem volt, de mégis olyan könnyen elképzelhető.Klaci79
több mint 10 éve
A tények kedvéért: BB esetében bizonyítékok hiányában még csak vádemelés sem történt.Soldados4 meccses eltiltást kapott.
Akkor is csak azt tudtam kérdezni: ha nem volt erőszak, akkor mire az eltiltás? Ha volt, akkor meg mi az hogy 4 meccs, és nem azonnali cut?
Ne legyünk álszentek, nyilván mind tudjuk honnan fúj a szél.
több mint 10 éve
Ike Taylor is zöld lámpát kapott az orvosoktól! Persze ahogy ő is mondta, egyelőre semmi hülyeséget nem akar csinálni és az edzők döntenek a játékáról, de a zöld lámpát megkapta.Troy már múlt héten lenyilatkozta, hogy már a bye week-en játszhatott volna, ha van meccsünk, szóval tulajdonképpen Shazier és McLendon visszatérése a kérdéses, ezekre legkésőbb holnap kapunk majd választ.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Na vègre valamiwww.philadelphiaeagles.com/news/article-1/DE-Joe-Kruger-The-Eighth-Draft-Pick-/8964212d-7202-45b3-be48-5cfdf4d39984
Mormonból sose elèg
sports.yahoo.com/news/utahs-kruger-survives-thrives-022500134--ncaaf.html
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Jarvis Jones hétfőtől újra edzhet. Ez azt jelenti, hogy 3 hete van a csapatnak, hogy eldöntse, visszateszi az 53-as rosterre, vagy IR-en marad végleg.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Joe Krugert hoztuk a megüresedett PS-helyre. Tavaly 7. körben választotta az Eagles, idén nagyrészt a Packers PS-ben volt.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Joe Kruger DE érkezett a PS-be a Utah egyetemről...ha egyszer odakerül, mondjuk a spec team-be, majd jó lesz blokkolni...6-6 magas
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
A tények kedvéért: BB esetében bizonyítékok hiányában még csak vádemelés sem történt.SoldadosKöszi, én is valami ilyesmire emlékeztem, csak nem voltam benne biztos...de azt tudtam, hogy olyasmit nem követett el, ami mondjuk úgy tiszteletlenség lett volna a csapattársakkal, az edzőkkel szemben
több mint 10 éve
A tények kedvéért: BB esetében bizonyítékok hiányában még csak vádemelés sem történt.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom, mert őszintén szólva amikor Ben még csibészkedett, nem követtem ennyire közelről az eseményeket. Ha jól emlékszem a legdurvább ügyében is felmentették a bíróságon, ami után már egy kivágás nem nézett volna ki túl jól. De mondom ebben nem tudok igazán nyilatkozni.Szinte mindenben egyetértek, a Blount ügyet kivéve. Maradjunk annyiban, hogy amikor Benről felmerült, hogy esetleg sz.r ember, akkor nem siettek kirúgni a csapattól, pedig komolyabb dologról volt szó, minthogy sértődötten bevonul az öltözőbe meccs végén...Sziasztok.Szia,
gabistar
...Klaci79
Adtak volna Blountnak pénzbüntetést vagy 1 meccs eltiltást vagy akármi, de rögtön kivágni szvsz hiba volt.
7-4-el állunk, perpill PO helyen (fene se gondolta) és 5-6 csapat nyomakodik azért a két wildcard pozicióért. Következő 5 meccsünkből 3 ilyen csapat ellen lesz. Ha Bellel bármi történik (sérülés, formahanyatlás, bármi...) akkor ki is iratkozunk a PO versenyfutásból, mert aki ilyen esetben a B terv lehetett volna, azt most kivágtuk. Mellesleg ezzel tovább erősödött az amúgy sem gyenge NE 😕Jan
Viszont Blount valószínűleg kapott már egy figyelmeztetést amikor kertészkedtek Bell-el. Ott nyilván Bell-é a balhé nagyja, de Blount kaphatott azért egy olyat a csapattól, hogy ha még egyszer, akkor ejnye-bejnye.
Mint ahogy azt sem tudom (vagy tudjuk), hogy a háttérben mi hangzott el a kivágás előtt, de ha rosszindulatú akarnék lenni, márpedig akarok, akkor lehet Blount nem is volt hajlandó mondjuk bocsánatot kérni a kivágás előtt a csapattól. Ha belegondolok, hogy a száma ott van az öreg Bill telefonkönyvében, akinek éppen nem jön rosszkor egy jó RB a csapatába így a csereidőszak után a PO előtt. És ugyebár a liga egyik legjobb edzőbájától nem áll annyira messze a sportszerűtlenség sem. Remélem persze, hogy ilyenről szó sem volt, de mégis olyan könnyen elképzelhető.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Nick Williams személyében újabb DE-et veszítettünk el, ő a PS-ből a Kansas rosterére ment.
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy használt-e volna, döntő ilyenkor az edző, gm tekintélye és a következetesség!Szinte mindenben egyetértek, a Blount ügyet kivéve. Maradjunk annyiban, hogy amikor Benről felmerült, hogy esetleg sz.r ember, akkor nem siettek kirúgni a csapattól, pedig komolyabb dologról volt szó, minthogy sértődötten bevonul az öltözőbe meccs végén...Sziasztok.Szia,
gabistar
...Klaci79
Amíg patsben volt nem voltak vele ilyen problémák, ha jól emlékszem pedig csak 3. számú rb volt, de BB személye és következetessége nagyban hozzájárul a öltözői fegyelemhez. Lásd Gray példáját. Élete meccsét tolta 200y,4td, pénteken elaludt, késett az edzésről, BB hazazavarta, mint 2 hónappal korábban Revis-t, majd egész meccsen az oldalvonalról kellet néznie Blount-ot. Én elhiszem, hogy Gray soha többé nem fog elaludni, de Revis sem! (Ebből is látszik a következetesség, nem érdekli BB-t, hogy a liga egyik legjobb CB-je vagy, vagy egy undrafted rookie) Vagy amikor Ridley 2 meccsen is fumblizott, 3-on ott állt a partvonal mellett egy labdával a kezében egész nap! BB-nél nincs rinya, meg hiszti, ezért tudom tisztelni, meg a szaftos nyilatkozataiért😊
Illetve, ha Bell-re is rossz hatással volt - magatartásilag, mint ahogy az több helyen lehetett olvasni, akkor már jobban érthető a döntés.
több mint 10 éve
Szinte mindenben egyetértek, a Blount ügyet kivéve. Maradjunk annyiban, hogy amikor Benről felmerült, hogy esetleg sz.r ember, akkor nem siettek kirúgni a csapattól, pedig komolyabb dologról volt szó, minthogy sértődötten bevonul az öltözőbe meccs végén...Sziasztok.Szia,
gabistar
...Klaci79
7-4-el állunk, perpill PO helyen (fene se gondolta) és 5-6 csapat nyomakodik azért a két wildcard pozicióért. Következő 5 meccsünkből 3 ilyen csapat ellen lesz. Ha Bellel bármi történik (sérülés, formahanyatlás, bármi...) akkor ki is iratkozunk a PO versenyfutásból, mert aki ilyen esetben a B terv lehetett volna, azt most kivágtuk. Mellesleg ezzel tovább erősödött az amúgy sem gyenge NE 😕
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Sziasztok.Szia,
gabistar
A saját véleményem az, hogy ugyan nem különösebben pozitív Mitchell játéka, de nem is negatív Clark-hoz mérve. Ráadásul azért ő újonc ebben a védelemben, tehát van még hová fejlődnie. Clark felett eljárt már az idő. Sokszor lekéste a szerelést és egyre több alkalommal voltak már butaságai a pályán, mint ahogy ezt most a Skins-nél is mutatja. (Na persze időnként Mitchell-nek is van) Bízom benne, hogy jövőre már Mitchell is tudja hozni a tavalyi formáját, nyilván neki se könnyű beilleszkedni a LeBeau féle védelembe.
Cam Thomas olyan, mint amit vártunk. Egy vészmegoldás, de egyelőre annak se túl pozitív. A DL éppen komoly átalakuláson megy át. Az év elejéhez képest talán már ő is fejlődött, de igazán csak úgy elfogadható ha mint csere tekintünk rá. A Heyward-McLendon-Kiesel hármas elég jól összeállt, nyilván rajtuk nem változtatnék, ha McLendon nem lenne állandóan sérült sajnos. Nem ő lesz a jó megoldás hosszútávon, de már késő volt ugrálni, amikor ő jött. Reméljük, hogy középen McCullers, mellette pedig Tuitt szépen lassan átveszik a szerepét és úgy már lehetne szép jövőkép. Mondjuk általában nálunk a védőfalban ez nem 1-2 év szokott lenni.
Sanders egy másik tészta. Nyilván jó lett volna megtartani, de speciel az elengedésével sincs semmi bajom. Moore, bár úgy tűnik mintha a helyére hoztuk volna, még nem bizonyított (reméljük majd a PO-ban 😀 ), de év elején már azt reméltük megtaláltuk Wheaton személyében a tökéletes no2 célpontot. Neki azonban még fejlődnie kell, bár sokszor azt látom, hogy Ben passzai felé nem elég pontosak. Viszont Bryant aranyat ér. Hosszabb távon mindenképpen őt kell erőltetni, mert Brown-al félelmetes párost alkotnak. Sanders pedig nem is fért volna bele az elképzelésekbe (money-money-money). Mondjuk egy ilyen pass heavy offense-ben, mint a denveri, várható volt, hogy jó számokat produkál, hiszen kiváló elkapó, ráadásul a droppok se annyira jellemzik már, mint korábban nálunk.
Cotchery lelépése is igazán csak addig fájt, amíg Bryant be nem robbant. Nyilván az újoncnak még nem tökéletes, de azért így se rossz a teljesítménye és már rövidtávon is ki tudja váltani Cotchery-t, aki nyilván szeretett volna egy fontosabb szerepet a csapatban, amit a Panthersnél meg is kapott.
Egyébként év elején tényleg jó lett volna egy jó RZ célpont, de sokszor úgy éreztem, hogy nem a célpont hiánya, hanem rettenetes playhívások okozzák a bajt. Olyanok, mint pl 3 passzt hívunk, többször a nem igazán RZ célpont Brown felé vagy éppen a következő meccsen 3szor próbálunk futni középen. Érdekes dolgok ezek, mert közben meg azért időnként tudjuk használni a TE-ket elkapásra. Valahogy azonban a RZ-ban mintha nem menne a gondolkodás igazán az oldalvonal mellett.
Ismét visszatérve Sandersre ott valóban azt gondoltuk, hogy Wheaton majd megoldás lesz és biztos vagyok benne egyébként, hogy az is. Ebben az O-ban rengeteg a potenciál, ott van mondjuk Bell is, aki remekül használható, mint elkapó. Nem igazán érzem, hogy Sanders hiányozna innen. Türelmesnek kell lenni Wheaton irányába és nem lesz itt baj ezeken a posztokon. Moore pedig szerintem jó elkapó. Egyelőre limitáltan használjuk, de Brown mellett nem is csodálom.
Azért azt ne feledjük, hogy tavaly Sanders-nek is voltak komoly hibái, pedig ő már nem volt rookie.
Blount-ot mint játékos én is sajnálom. Tényleg jó volt, bár Bell mellett nem volt könnyű neki. Amúgy úgy tűnik, hogy Blount is akkor játszott jól, amikor Bell-nek is ment. Tényleg jó lett volna ha egy ilyen játékos helyettesíti Bell-t.
Na de mi lett volna, ha ezt megbocsájtják neki??? Meg kell mondanom, hogy aki ilyet csinál, az egy szar ember! Szar embernek meg nincs keresnivalója Pittsburgh-ben. Lesz ami lesz, de nem fogom azt mondani, hogy de kellene ide Blount. Nyilván csak remélni tudom, hogy Harris majd meg tudja oldani azt a feladatot amit kap, tehát, hogy Bell tudjon pihenni és jól el lehessen adni vele egy fake-et. Volt már ilyen a történelemben, persze nem túl gyakran.
De akkor is...tiszteljük már meg a csapattársaimat annyival, hogy végignézek egy meccset, ahol kevesebb lehetőséget kapok, mert aki a pályán van egyszerűen megállíthatatlan!!!
Abban is egyetértünk, hogy Archer egyelőre kidobott pick-nek tűnik. Nem tudjuk őt jól használni és nem is igazán használjuk. Remélem az idő azért majd segít ezen is és végre megfelelő playeket tudunk hívni rá, nem olyat, amiben a védők közvetlenül mellette vannak és semmi ideje felgyorsulni. Persze ehhez kell az is, hogy ő is többet legyen a pályán, mert ha ott van, akkor rögtön számítanak a játékára.
Egy mezei szurkoló 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Volt itt egy bejegyzés korábban arról milyen gyenge az AFC....vicces a csoporteredményeinket látva most....Azt hittem rosszul látok. 3and2-nál hosszú passzt hívtak, ahelyett, hogy a 2 yard megtételére mentek volna. Maradt 3 időkérésük is, nem volt kétséges, hogy mi lesz a vége. Az Atlanta remélem estére el is veszti a vezetést a csoportjában. Ráadásul pont 2 yard hiányzott nekem, hogy a fogadást megnyerjem...
A Browns meccs hihetetlen volt, Hoyer mindent elkövetett hogy elveszítsék, aztán pedig nyomott egy tökéletes 40 másodpercet. (hozzáteszem, hogy azért ehhez kellett az ellenfél debil edzője, akinek köszönhetően maradt 40 másodperce a Browsnak három időkéréssel...)Klemó
több mint 10 éve
Volt itt egy bejegyzés korábban arról milyen gyenge az AFC....vicces a csoporteredményeinket látva most...."Ezt kell csinányi e? " Hát hihetetlen mi megy itt.
A Browns meccs hihetetlen volt, Hoyer mindent elkövetett hogy elveszítsék, aztán pedig nyomott egy tökéletes 40 másodpercet. (hozzáteszem, hogy azért ehhez kellett az ellenfél debil edzője, akinek köszönhetően maradt 40 másodperce a Browsnak három időkéréssel...)Klemó
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Klemó
5 664
Volt itt egy bejegyzés korábban arról milyen gyenge az AFC....vicces a csoporteredményeinket látva most....A Browns meccs hihetetlen volt, Hoyer mindent elkövetett hogy elveszítsék, aztán pedig nyomott egy tökéletes 40 másodpercet. (hozzáteszem, hogy azért ehhez kellett az ellenfél debil edzője, akinek köszönhetően maradt 40 másodperce a Browsnak három időkéréssel...)
több mint 10 éve
Blount első cipelésből TD és Brown féle tánc
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tuittról nincs valami hír? Jó edzésmunkát végez, esetleg Cam Thomas helyett nem férne be a kezdőbe? Mégiscsak a 2. választottunk volt idén..Dodónincsen vele különösebb gond, de egyértelműen szoknia kell az NFL-t, kevés játéklehetőséget kap, mert amikor ő a pályán lenne vagyis a két DL-es állásoknál inkább Kiesel és Heyward kap lehetőséget. És az se tesz persze jót a játékperceinek, hogy kiélezett meccseket játszunk, ahol végig nagyon fontos a nyomás az irányítón, így nem engedhetünk ki. Thomas egyelőre még előtte jár, a rutin azért itt nagyon fontos, Bár Tuitt, talán inkább Heyward helyett lépne pályára, de lehet rosszul emlékszem. LeBeau rendszer amúgy sem az újoncoknak való, szerintem különösen igaz ez a front7 tagjaira.
De jövőre, ha Kiesel bácsi visszavonul, már sokat lesz a pályán.
Az év elején egyébként több snappet kapott, de az elmúlt 4 meccsen egyre kevesebbet. Megvan felé a bizalom, de a felsorolt okok miatt sem fog igazán többet játszani idén.
több mint 10 éve
gabor25
5 144
Sziasztok. Mi a velemenyetek Ryan Clarknak elengedeserol es a Mike Mitchellel valo potlasarol?Valamint Cam thomas jatekarol? En ugy erzem, nagy bajban lennenk, ha pl kiesel nem jott volna vissza es hat ha csak a tapasztalt cam es a rookie dljeink lennenek. Nekem cam thomas kicsit sem tunik atletikus de nek. o inkabb egy kicsit tulmeretezett lassabb de kategoriaba esik, ami miatt nem nagyon tudott eddig nagyot alkotni. Az nt jateka jobb volt mint a rookie mccullerse, ezert is hoztak a hegyet le a palyarol. Ezen a poszton picit otthonosabban mozgott cam thomas, de ide meg talan picit alulmeretezett (ezert is jatszott ha jol tudom 4-3 ban a chargersnel). Egy az egyben egyszer lattam egy jo betoreset az elozo meccsen, amikor visszatolta az ellen centerjet, de akkor meg mellette futott el az rb es ugy is sikerult egy elfogadhato running playt osszehozniuk.
Nekem nem nagyon tunik ugy, hogy mike mithchell ugy erzi a palyat mint Clark tette anno. Clark egymaga volt hatul regebben eleg sokszor es sikeresen oldotta ezeket meg ugyis, amikor troy elol volt a los nel. Es megsem volt ennyi engedett big play. Es nem erzem mitchellen azt a berobbanos, hatarozott szereleseket sem mint amit clark tett futojatekok ellen, sem pedig a jo coverage playeket mint amit clarknal lehetet erezni anno. Es sokszor lehetett latni, hogy jott az o miss tackle je es az ellenfel jo futasai, vagy egy gay hiba/elvaltas es pl 82 yard td elkapas. Ezeket a nagy jatekokat clark es troy jol kiszurte regebben. Ezt nem erzem mitchell jatekan. Valoszinu ezert is volt egy ket beszolas a fanektol, amire aztan nem eppen kedvesen reagalt.
Vagy Jerricho Cotchery, Emmanuel sanders elengedese, majd potlasa Lance mooreral sem jott ugy ki ahogy gondoltuk. Cotchery biztos target volt akar 3. and goal nal a redzonban es mashol is. Lance moore pedig kozel nem olyan hatekony mint cotchery volt.
Valamint Emmanuel sanders is sokkal eredmenyesebb most, mint a mi masodik szamu elkaponk. Nezzetek meg az elmult par meccs szamait. Es itt azt erzem hogy az fo ugy volt renben menjen csak sanders mert itt van nekunk markus wheaton es majd o nagyot lep elore, hat ez sem jott be. Nagyon sok meccsen probaltak ot is eroltetni az elejen a szezonnak es hat nem nagyon produkalt jo szamokat, vagy kozeleben sincs egy megbizhato elkaponak. Sanders sem volt tokeletes. de tobb jo elkapasa volt mint a szememben mostani meg mindig rookie nak szamito wheaton nak.
Mi is lett ezeknek a kovetkezmenye, ra kellett jonnunk a szezon elejen, hogy nem szamithatunk meg wheatonra es ekkor jott elo justin brown. Aki szinten rookie. Szoval tole is jott a picit jobb, de meg mindig nem megbizhato forma. Szoval a 2. majd a 3. majd a 4. szamu elkapo nem elegendo teljesitmenye utan jott a nagy meglepetest okozo, de meg mindig csak rookie Martavis Bryant. Aki vegre eredmenyesebb volt mint a tobbiek es vegre hozta az elvart td ket, yardokat. De meg o is csak limitaltan bevetheto. De eredmenyesebb mint a 2. 3. szamunak gondolt elkaponk? Ez kicsit elgondolkodtato. Ezert sem lehet neha hibaztatni haleyt amikor behivott egy jo playt a wr ek meg nem kaptak el a labdat. Es sajnos nem egyszer ketszer, hanem tobbszor folyamatosan. Azt hiszem a 2. meccs korul volt hogy eroltettuk wheatont es probaltuk felepiteni az onbizalmat, de nem jott ossze es hat meccsek mentek/mehetnek el ilyen apro dolgokon.
Szoval en ugy erzem az offense hullamzasanak egyik nagy oka az, hogy Antonio Brown on kivul keves a megbizhato celpont. Es jonnek sorban a dropok (3 and out, td drop satobbi), vagy lehet latni eleg surun hogy ben es a wr kozott a kommunikacio nem megfelelo. Es egy egy play utan probalja magyarazni ben hogy mit vart volna az elkapoktol. Ilyet tavaly meg elotte ritkabban lathattunk. Es ez persze az egyre jobb osszeszokas miatt javulni fog, de erre a szezonra sajnos nagyon ranyomta eddig a belyeget (es hat cotcherynek is eleg volt rovid ido hogy osszeszokjon bennel szoval lance moore es wheaton is megtehette volna ezt mar). Es ne ertsetek felre. Jo az alapanyag ami wr szerepkorben van nekunk. De azert nincs 2 megbizhato elkaponk es egy 3. beugro aki bevetheto lenne mint a regi szebb idokben pl cotchery.
Azt sem tudom miert nincs pl millerre red zoneban pass hivasa annyi mint pl tavaly volt? Tudom hogy erre felkeszultek stb, de akkor legyen fennt tobb te, es playfake, vagy barmi...
Most pedig elvesztettunk egy megbizhato kezdo szintu rbt aki tehermentesiteni tudta volna barmikor bellt, ha barmi apro serulese van meccs kozben, vagy ha barmi nagyobb serulest szerzett volna, ahol akar ki kell mondjuk hagynia egy ket meccset. Mert nekunk az az egy ket mecs is elethalalnak szamit most. Es akkor most hogy is allunk rb poszton. Pont ugy mint wr eknel. Van egy jo megbizhato 1. szamu futonk bell. Aztan dre archer aki rookie es hat eddig finoman szolva sem hozta azt amiert ot ide draftoltuk. Majd van egy 3. szamu futonk aki a ps bol lett aktivalva.
Itt ugy erzem megint nagyot gyengyult a csapat. Mert ha eddig valamire szamitani lehetett tobbnyire az az eredmenyes futasok voltak. Bell es Blount megoldotta, amit kellett. Es hat ez egy ketelu es eleg eros fegyver volt barki ellen. Ket klasszis futoval. Ez most eltunt, es csak abban bizhatunk, hogy nem torik ossze bellt tudva hogy nincs eddig bevalt masodik szamu futonk. Ezt olvastam is itt egy kinti ujsagban. Hogy most bellnek jobban kell majd figyelnie magara. Es hamarabb kell lemennie a futasoknal a foldre, hogy elkerulje az utkozest, vagy ha nem tudja akkor lepjen ki az oldalvonalra, vagy ha mar kell max csak 1 fovel utkozzon. Ne pedig tobbel egyszerre. Szoval nem tudom ez mennyire lesz majd eszreveheto rajta, meg a jatekan. O szivesen megy contact utan akar tobb jardot is. Es ez az erossege. Hogy akar vedovel a nyakan szerzett tovabbi yardokat. De a mostani helyzetben nem tudom ez mennyire eri majd meg. Mert ha netan egy ilyen bruzolas kozben serulest szerez, akar aprobbat is, akkor nem hiszem hogy archer megoldja majd a futasokat, vagy josh harris. Es akkor a futojatekunk teljesen is eltunhet.
Tudom most jon majd az hogy serules barmikor johet, de amig itt volt blount biztositeknak, addig nem lehetett az ellenek azon elgondolkodnia, hogy mi lenne ha egy ket futas utan , kicsit megcsavarjak a kezdo rbt, Csak hogy megoljek a futu jatekunkat bell kivalasa eseten. Meg mivel most bell tobb carryt kap, igy tobb esely lesz arra, hogy akar egy ket dirty playel lekuldjek a palyarol. Es korabban volt masodik rbk akivel tovabb mehetett a futo jatek, most nem erzem ezt drevel. (erre jo pelda suggs esete,amikor hatulrol ment bele az rb be, csak hogy osszetorje blountot, pedig akkor meg nem okozott volna nagy gondot ha pl o kivalik)
A defensen sajnos latszik a jopar kezdo ember kidolese, de amikor kellett ossze tudtak szedni magukat. Es hala istennek az offense bebiztositotta a gyozelmet az elozo meccs vegen, amikor kellett es forditani tudtunk amikor a vedelem megadta nekik a lehetoseget. De nem vagyunk a toppon azt hiszem, ha egy titans ellen is meggyulik a bajunk. Mert siman ok is megverhettek volna minket. Nem hiaba vezettek is, ami ellenuk megengedheto volt. de egy komolyabb csapat ellen nem biztos , hogy forditani tudtunk volna. De orulok, hogy a futas ult a vegen es igy nyerni tudtunk. De a hullamvasut erzes meg mindig bennem van.
Foleg azutan, amikor elmondtak az osszehasonlitast a ket Berger kozott a meccs elejen a bevezetoben. Hogy az ellen Bergerenek mennyit kell meg javulnia, hogy kozelebe erjen a mi Ben Bergerunknek. Fel is soroltak ot dolgot amit Ben tud a rookie meg meg nem, es el mondtak hogy fel kell kotnie a gatyajat, hogy ha majd egyszer olyan szinten akar jatszani mint Ben. Aztan a mi Bergerunknek kellett nagyot nonie nem pedig forditva. Mert az ellen Bergere nyujtotta a jobb teljesitmenyt nem a mienk. A titans amikor elhuzott , akkor megint azt hittem az lesz mint szokott, gyengebb ellenfel es megis nem tudjuk hogy vegyuk fel a versenyt veluk. Sack sack hatan. Rossz passz. Vedelem betli td. Mondtam is magamban hat ilyen nincs, ilyen nincs es megis van. (eloszor ez jutott eszembe negativ ertelemben : www.youtube.com/watch?v=SACaE3NLPGg majd a meccs vegen pegig a teljes klipp a forditott es jo befejezessel : www.youtube.com/watch?v=fw7sIA4wpN0)
Szoval gyoztunk, de eleg nehezen es ez akar egy L is lehetett volna. Hat "roviden" ennyi. 😀
ps: a szememben minden olyan jatekos rookie a posztjan aki nem volt kezdo az elozo steelersben toltott idenye alatt, vagy tenyleg csak most csatlakozott a steelershez.
több mint 10 éve
Dodó
253
Tuittról nincs valami hír? Jó edzésmunkát végez, esetleg Cam Thomas helyett nem férne be a kezdőbe? Mégiscsak a 2. választottunk volt idén..