Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Kb 2 hete olvastam róla utoljára, akkor azt írták, talán már a Titans meccsen játszhat...egyelőre azonban tényleg nincs semmi, majd esteJJ-t még nem venném 100%-ra. Gyanúsan nem hallottunk felőle és már ezen a héten legalább limitáltan kellene edzenie, hogy esély legyen a bye week utáni első meccsen a játékára.KlemóKét hét múlva ki lesz még sérült a keretből? Érteném azt, hogy ki az, akinek a játékára nincs esély a bye week után? Ike? Jarvis Jones?mareschaElvileg mindenki lesz...Ike, JJ, Pola és Shazier is.Klaci79
több mint 10 éve
Klemó
5 661
JJ-t még nem venném 100%-ra. Gyanúsan nem hallottunk felőle és már ezen a héten legalább limitáltan kellene edzenie, hogy esély legyen a bye week utáni első meccsen a játékára.Két hét múlva ki lesz még sérült a keretből? Érteném azt, hogy ki az, akinek a játékára nincs esély a bye week után? Ike? Jarvis Jones?mareschaElvileg mindenki lesz...Ike, JJ, Pola és Shazier is.Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Cooks(WR) és Rafael Bush(FS) IR-re került a szenteknél
több mint 10 éve
Martin nem kell tampából?😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Két hét múlva ki lesz még sérült a keretből? Érteném azt, hogy ki az, akinek a játékára nincs esély a bye week után? Ike? Jarvis Jones?mareschaElvileg mindenki lesz...Ike, JJ, Pola és Shazier is.
több mint 10 éve
marescha
121
Két hét múlva ki lesz még sérült a keretből? Érteném azt, hogy ki az, akinek a játékára nincs esély a bye week után? Ike? Jarvis Jones?
több mint 10 éve
marescha
121
hát Mitchell twitter tevékenységéből és Blount "okos" húzásaiból kiindulva kijelenthető, hogy az idei FA igazolásoknál (ide nem értendő a reaktivált vasas nyugdíjasok részlege) nem nagyon volt szempont az általános szellemi képességek megléte...
több mint 10 éve
Mitchell meg twitterezett "te meg öld meg magad" volt a válasz egy szurkolónak
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Hamarosan megtudjuk még mi volt előtte, mert azt gondolom ez már csak a vége volt. Egy emberként kívánta úgy néz ki a csapat a kirúgását (Pouncey naturális véleménye azért elég sokatmondó....), úgyhogy ez így tényleg könnyű döntés volt. Ez van, akinek nem nő be a feje lágya, azzal nem lehet mit csinálni, főleg itt nálunk...menjen....Én is azt gondolom, hogy ha LSH egészséges, akkor őt hozzuk. Ismeri Hailey, ismeri a redszert, visszahordásoknál is használható..
több mint 10 éve
Pöcs blánt. Kár érte.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
TessönCan tell you: someone on Steelers staff called someone on Browns staff this am and asked about Ben Tate's release (per one of the someones)
7:53 PM - 18 Nov 2014
A depot szerint Hóling lesz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Josh Harris RB került az 53-as keretbe a PS-ből.vassadiMindenesetre Josh Harris szerintem nem végleges megoldás, csak addig is betettek vkit az 53-as rosterbe, amíg megtalálják a megfelelő csere RB-t.
Én most azt találtam, hogy Ben Tate iránt érdeklődünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Josh Harris RB került az 53-as keretbe a PS-ből.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nem hiszem, hogy egy balhézó RB kirakása után egy másik balhézó RB-re vágyna a stáb. Tate-nél pedig a waiver sorrend is számít, szinte biztos, hogy több csapat is bejelentkezik érte.
több mint 10 éve
Malenàt akarom vagy Grahamet hamàr ijen hónajjalattrohangàlóst akarunk, deúgyis Hóling lesz. Bàr Tate se ökörsèg vagy CierreWood
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Igazából a játékosok is ezt szorgalmazták, nem is volt más lehetősége a vezetésnek, mert akkor elszabadult volna a pokol. A fegyelem fenntartása mindenek előtt.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Pouncey: "that's one of the best things he could've done."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Lehet cserélünk és már hivatalosan nem lehetett volna? 😀Tate, ma vágtuk ki. A playbookot is viheti, már nem játszunk egymás ellen, max. a PO-ban 😊Joey TribbianiWe have released running back LeGarrette Blount.Nagy kár érte, hogy Blount seggfej volt, mert nagyon ütős RB-tandem volt Bell-lel. Így viszont le kell akasztanunk valahonnan egy 2. RB-t, mert Dri Archert nagyon kevésnek érzem Bell mögött.Soldados
stele.rs/2j9ipxpatriksteelers
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Dehogynem ... Dez Bryant is megtette Dallasban, igaz ő kicsit más kategóriamalkavnem azt írtam, hogy más se, hanem, hogy Blount máshol se tehet ilyet, nemhogy az elég konzervatív Steelers
több mint 10 éve
Tate, ma vágtuk ki. A playbookot is viheti, már nem játszunk egymás ellen, max. a PO-ban 😊We have released running back LeGarrette Blount.Nagy kár érte, hogy Blount seggfej volt, mert nagyon ütős RB-tandem volt Bell-lel. Így viszont le kell akasztanunk valahonnan egy 2. RB-t, mert Dri Archert nagyon kevésnek érzem Bell mögött.Soldados
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
malkav
2 468
Dehogynem ... Dez Bryant is megtette Dallasban, igaz ő kicsit más kategória
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
We have released running back LeGarrette Blount.várható volt...ilyet máshol se tehet meg...sajnálom
több mint 10 éve
We have released running back LeGarrette Blount.Nagy kár érte, hogy Blount seggfej volt, mert nagyon ütős RB-tandem volt Bell-lel. Így viszont le kell akasztanunk valahonnan egy 2. RB-t, mert Dri Archert nagyon kevésnek érzem Bell mögött.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
patriksteelers
560
We have released running back LeGarrette Blount.stele.rs/2j9ipx