Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
W Allen és Tuitt nem edzett (ahogy Vick se)
Gay és Ben full edzésben.
Gay azért mindenképpen jó hír...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 184 — no es importante
éjféltől meccs a Heinz Fielden, North Carolina (6-1) @ Pittsburgh (6-1)
https://bowl.hu/images/cache/uploads/a49eb3fdca0694d343571935827eea4a.jpg
TNF beharangozó - 10/29 | Bowl.hu
A megtáltosodó Miami az AFC East trónjára is benyújthatja az igényét a New England legyőzésével.

mostanában nem volt valami jó a Panthers, de az új főedző, Pat Narduzzi eddig nagyszerűen debütált, és így a szurkolók is kezdenek visszaszállingózni a stadionba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Garvin, Gay, Tuitt, Harrison, Miller, Spaeth nem edzettek
Vick limitáltan
Ben viszont teljes edzést tartott!!!
Gay azt nyilatkozta, hogy holnap már edzeni fog
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊
TheBerzerker
...és Lovie Smith-t is. 😀
laby
de ő szilárdan hisz benne, hogy érti 😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Előre mondom, hogy a tampai védelemben nyújtott teljesítménye alapján senkit nem lehet megítélni. A csapat 90%-ának fingja sincs arról mit akar Lovie Smith. beleértve az edzőket is😊
TheBerzerker
...és Lovie Smith-t is. 😀

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
2012 ben a Bears draftolta itt 19 meccsen kapott lehetőséget, tavaly a Tampába szerződött itt 133 snap a védelemben 67 a spec team -ben.
Razi

több mint 10 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
2012 ben a Bears draftolta itt 19 meccsen kapott lehetőséget, tavaly a Tampába szerződött itt 133 snap a védelemben 67 a spec team -ben.
több mint 10 éve
Daragó Sándor 24
És ő ki,mit lehet róla tudni?
több mint 10 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
Az új szerzemény Isaiah Frey CB.
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 077 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ben készen áll a visszatérésre. Gay limitáltan fog edzeni a héten bekötött vállal, de most úgy tűnik játszani fog. Tuitt, W Allen és Vick is limitáltan fog edzeni és lehet aktívak lesznek hétvégén, de erről majd később tud nyilatkozni.
Garvin viszont MCL sérülést szenvedett pénteken, ő műtétre vár.
Klaci79
Tuitt&Shazier ok?
több mint 10 éve
Ben készen áll a visszatérésre. Gay limitáltan fog edzeni a héten bekötött vállal, de most úgy tűnik játszani fog. Tuitt, W Allen és Vick is limitáltan fog edzeni és lehet aktívak lesznek hétvégén, de erről majd később tud nyilatkozni.
Garvin viszont MCL sérülést szenvedett pénteken, ő műtétre vár.
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
A cicák ellen darázs szerkóban nyomjuk, tuti győzelem! 😀

több mint 10 éve
Bell lett a 2. olyan játékosunk aki az első 3 évében elérte a 4000 scrimmage yardot...Bettis volt az első
több mint 10 éve
2008 óta ez volt az első meccs, ahol Miller a pályán volt, de nem jegyzett elkapást....
Bár nincsenek kétségeim, hogy ezzel a csapattal ott a helyünk a rájátszásban, bőven vannak nehézségeink, amelyek természetesen egy-egy csapatot már önmagában is kizárnának a PO-ba jutásért folyó harcból.
Valahol, talán Höri linkelt be egy cikket, hogy a sérülések miatt a kezdők mennyi mérkőzést kénytelenek kihagyni és már ott is előkelő helyen voltunk. De ehhez most jött Tuitt és Beachum sérülése és ugye a legnagyobb probléma, hogy például Tuitt esetében hatalmas a szakadék Beachum helyettesítése pedig a jövő titka hogyan fog sikerülni.
Túl azon, hogy lassan véget érhetne ez a pech-széria fontos kérdés lesz, hogy milyen formában tudnak majd visszatérni a sérültek. Mondjuk Shazier visszatérése nem volt nagyon visszhangos, ugyanakkor Bryant hatalmasat dobott a csapaton.
Nem várhatunk Ben-től nagy meccset, én inkább azt gondolom, hogy ha most vasárnap nyerünk akkor Bell fog hatalmasat játszani.
Most leszünk féltávnál. Úgyhogy nagyon várom a holnapot, hogy kiderüljön ki milyen állapotban van, mert például a Bengals ellen már W Allen játéka is nagyon kellene, ráadásul nála is kérdés, hogy visszatérőként mire lesz képes.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
 www.facebook.com/realnflnewsandupdates/videos/1728617300693052/
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
Mondjuk elnézve a WC helyre pályázókat jelenleg 2 csapat áll pozitív mérleggel. Tudom hosszú még és akár a Ravens is odaérhet(ne). Mondjuk ha ma éjjel kikapnek akkor nyernük kellene 9-t egymás után
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És látod abban viszont egyáltalán nem vagyok biztos, hogy csont nélkül bejutunk a PO-ba, mert nagy kérdőjel számomra, hogy Ben miként tér vissza az első hetekben. A kulcsmeccs a Raiders elleni, azt hozni kell mindenképpen, hogy nyeregben maradjunk.
Soldados

azért a wild cardért versenyben lévő csapatok közül sztem kiemelkedik a Steelers...
a menetrendetek viszont talán a legnehezebb ez "bezavarhat"!
yooker
Ezt én is így gondolom, csak 2 meccset buktunk Ben sérülése miatt. Plusz a tavalyi eredmények alapján az egész ligában a Steelersé a legnehezebb menetrend. Ha behúzzuk az Oaklandet, akkor a volánnál leszünk a WC-pozíciót illetően. Szóval én a Raiders-meccs után mondok markáns véleményt a PO-esélyeinkről.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 491 — Expect the Best !
És látod abban viszont egyáltalán nem vagyok biztos, hogy csont nélkül bejutunk a PO-ba, mert nagy kérdőjel számomra, hogy Ben miként tér vissza az első hetekben. A kulcsmeccs a Raiders elleni, azt hozni kell mindenképpen, hogy nyeregben maradjunk.
Soldados

azért a wild cardért versenyben lévő csapatok közül sztem kiemelkedik a Steelers...
a menetrendetek viszont talán a legnehezebb ez "bezavarhat"!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.
Soldados
Na ez így kemény lesz. És ezek közül szerintem a Seahawks a leginkább verhető talán. Broncos védelme brutális, Andy Dalton meg nemtudom mit szedett idén, de ugyanazt adta Hillnek és Bernardnak is.
TheBerzerker
Egyrészt egyik sem verhetetlen Bennel, másrészt, ha 1 W elég lenne, akkor nyugodt leszek, annyit összekaparunk, ráadásul mi van, ha 3-0-val hozzuk le a soron következő 3 hazai meccset. 😊

Ennek a csapatnak csak be kell vergődnie valahogy és ott bárkit elkaphat Bennel. Nem mi lennénk az esélyesek, de a magam részéről még a Patstől sem fosnék.
Soldados
azt tudjuk hogy Te nem vagy egy befosós típus!😉 tavaly a Ravenstől sem féltél!
így ezen a NE-en sem csodálkozom! (és abban a szakaszban ahol találkoznátok már tényleg bármi előfordulhat ugye)

az viszont szinte tuti hogy a Steelers ( vergődés nélkül l) ott lesz idén Po-ban...
yooker
Ez így nem igaz, tavaly lettek volna csapatok, amelyektől féltem volna. A Ravens nem tartozott közéjük. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kikapni gyengébb(nek vélt) csapattól, de az esélyeket illetően most is úgy gondolom, hogy 10-ből hétszer (ezt markáns különbségnek gondolom) mi nyertünk volna. Az a nap viszont máshogy alakult.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 491 — Expect the Best !
Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.
Soldados
Na ez így kemény lesz. És ezek közül szerintem a Seahawks a leginkább verhető talán. Broncos védelme brutális, Andy Dalton meg nemtudom mit szedett idén, de ugyanazt adta Hillnek és Bernardnak is.
TheBerzerker
Egyrészt egyik sem verhetetlen Bennel, másrészt, ha 1 W elég lenne, akkor nyugodt leszek, annyit összekaparunk, ráadásul mi van, ha 3-0-val hozzuk le a soron következő 3 hazai meccset. 😊

Ennek a csapatnak csak be kell vergődnie valahogy és ott bárkit elkaphat Bennel. Nem mi lennénk az esélyesek, de a magam részéről még a Patstől sem fosnék.
Soldados
azt tudjuk hogy Te nem vagy egy befosós típus!😉 tavaly a Ravenstől sem féltél!
így ezen a NE-en sem csodálkozom! (és abban a szakaszban ahol találkoznátok már tényleg bármi előfordulhat ugye)

az viszont szinte tuti hogy a Steelers ( vergődés nélkül l) ott lesz idén Po-ban...
több mint 10 éve
Soldados
TheBerzerker

több mint 10 éve
Soldados

több mint 10 éve
Nézzünk előre. A szezon három must win meccse jön. Persze az elsőre lehet azt mondani, hogy még beleférhet, de az utána kettőt hoznunk kell, ha PO-t akarunk. Hiszem, hogy az edzői stáb is így gondolta, és ennek fényében döntött úgy, hogy Ben inkább pihenjen még egy hetet.
Klemó
Magam is így látom, hogy a köv 3, egyaránt hazai meccset (Bengals, Raiders, Browns) legalább 2-1-gyel le kell hozni és akármilyen furcsa, a legfontosabb, hogy a Raiders benne legyen a 2 W-ben a WC-pozíció miatt.

Ez esetben 6-4-gyel állnánk a bye week előtt. Az utána lévő hatos fogat eleinte brutálnak tűnt, de jelenleg már nem is annyira, a Browns, Ravens, Colts triót simán hozni kell helyszíntől függetlenül. Ez így 9-4, azaz a Bengals, Seahawks, Broncos trióból 2 W elég lenne a PO-hoz, de szerencsés esetben 1 is.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Nézzünk előre. A szezon három must win meccse jön. Persze az elsőre lehet azt mondani, hogy még beleférhet, de az utána kettőt hoznunk kell, ha PO-t akarunk. Hiszem, hogy az edzői stáb is így gondolta, és ennek fényében döntött úgy, hogy Ben inkább pihenjen még egy hetet.
több mint 10 éve
Egyetértek Soldi, hogy jobb az a D, amely megállít ha fontos, de ez a D ilyen secondary mellett azt gondolom másképpen nehezen lehetne sikeres. Valljuk be, hogy a kiemelkedő safety és a Tuittal együtt kiemelkedő DL teljesítményen múlik, hogy fazonunk van. Egy az egyben ugyanis a CB-ket szarrá verik, ez a vérvaló és így nehéz D-t működtetni... Azért hozzáteszem, hogy megint az elsőben kevés ponton tartották az ellent és ha akkor jött volna TD megfordíthattuk volna a momentumot. Én ezért nem gondolom, hogy probléma lett volna bármelyik 4. kísérlet.
Klemó
Az első félidőben jobban szeretem a biztos 3 pontot. Nálam ez hiba nem feltenni a táblára.

A D alapanyagát tekintve egyetértek. Magam is többször kifejtettem, hogy erőn felüli teljesítményt hoz és többek között ennek köszönhetően vészeltük át ezt az időszakot úgy, hogy versenyben maradtunk. Mindössze azért jegyeztem meg, hogy miért nem tartom rosszabbnak a TO-gyár, vagy ha úgy tetszik "TO-ra utazó" D-ket, mert az sokkal megbízhatatlanabb, s erről épp a Cards meccs után írtam itt, s ez most igazolódott is.