Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
az írják, hogy a negatív mérlegű csapatok ellen nem 8-10-el állunk, hanem 7-11-el...na így még rosszabb
több mint 10 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
nem tudom látta e valaki az éjszakai GB meccset...Rogers az első félidőben ízekre szedte a macik secondary-jét...ezt nem értettem tegnap, hogy próbálkozunk kamu futásokkal egy gyenge sec és erős DL ellen, ahelyett, hogy az első pillanattól a leggyengébb pontot támadnánk..Klaci79
Haley takaroggy 😊
Ennyi
több mint 10 éve
nem tudom látta e valaki az éjszakai GB meccset...Rogers az első félidőben ízekre szedte a macik secondary-jét...ezt nem értettem tegnap, hogy próbálkozunk kamu futásokkal egy gyenge sec és erős DL ellen, ahelyett, hogy az első pillanattól a leggyengébb pontot támadnánk..
több mint 10 éve
megint egy meccs amit gyorsan el kell felejteni...mindenkinek megvolt a saját felelőssége...azt el kell ismerni, hogy a Jets jól játszott...korán vezettek és kihasználták a hibákat és különösen a DL-ben voltak nagyon jók, ahogy azt vártuk. Régóta szeretnék már hozzánk egy hasonlóan fizikális DL-t...
Ben nem játszott jól, dobálta a homályokat, mondjuk az első INT nagy pech volt, az az elmúlt 2 meccsen TD lett volna, de van ilyen sajnos. A RZ-ban Haley nem hívott jókat, nem értem miért, de ilyen is van...gondolom azt hittük látták az előző meccseket biztosan passzra számítanak, mi meg próbálunk futni. De sajnos úgy iy meg tudták állítani a futást, hogy a boxot túl se töltötték...szerencsére ritka az ennyire jó DL.
Antonio élete legrosszabb meccsét hozta a két fumble-el. Nagyon sajnáltam..ha az egyik nincs már megnyerhettük volna, de hátha most megint évekig megint a szárnyaló Brown-t láthatjuk. Nem féltem őt, helyre fog jönni gyorsan.
A védelem szopta a playeket. Sajnos ez jellemző a meccsek elején...utána jöttek az elemzések és lényegében jól játszottak, csak a labdaszerzés maradt el, igaz ez is csak a pechünknek köszönhetően. Mindezt úgy, hogy bár többen is nagyot játszottak a védelemből Pola, Ike és Shazier hiánya most érződött.
Míg a Tampa ellen tudtam a Browns ellen pedig nagyon haragudtam is a csapatra most nem tudok. Lényegesen jobb csapat vagyunk ennél. Ezt most ismét főműsoridőben mutathatjuk meg, egy újonc irányító ellen. Ha 7-4-el tudunk menni pihenőre szerintem semmi gond nem lehet, sőt inkább azt mondom, hogy ismét a tanulópénzt fizettük csak tegnap este.

Ha a gyenge csapatokat meg tudnánk verni, akkor tényleg jó csapat lennénk. Tudjuk, hogy egyelőre nem vagyunk azok és most legalább már az ilyen baromságok is elmúlnak, hogy 5. helyre tesznek minket az erősorrendben. Egyre világosabb amúgy,hogy mindenképp az utolsó 5 fordulóban kell kiharcolni a PO-t, de még ott is lehet, hogy az utolsó kettő hazai lesz ami igazán számít.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Egy mind a két évében "even" csapattól nem gondolom, hogy ez beteges volna. Egy átlagos csapat vagyunk, akik ha összejön minden, akkor szenzációsan is tudnak játszani, ellenben ha nem és még a lelki többlet sincs az oldalukon (értsd: kötelező győzelem érzés, hiszen negatív mérlegű csapat ellen játszunk), akkor szenvednek. Annyit léptünk viszont már előre, hogy a hullámhegyek magasabbak, ha összeáll a kép, akkor képesek vagyunk tornádót csinálni, akár egy meccsen belül is.

Ha már Jets. Folyamatosan szarrá verték magukat majd minden meccsen, a TO mutatójuk minusz 15 volt a meccsünk előtt. Tegnap láthatóan nem szórakoztak, a vezetésük tudatában sem hősködtek, Vick inkább elmozgott, kimozgott, futott az esetek nagy százalékában sikeresen. Ha meg nem mentek előre puntoltak. Cserébe a D totálisan megfogta a futásunkat és folyamatosan passzra kényszerültünk. Meggyőződésem, hogy ha ezt nyomták volna 10 meccsen keresztül, akkor nem 2-8 a mérlegük....

Az O-ban nagy a potenciál, de ne várjuk, hogy az újonc Bryant nyomja innentől a clutch playeket...vegyük észre ugyanis, hogy az ő jelenléte jelenti 4 meccs óta a pluszt, ha tetszik ő ebben az O-ban a hiányzó láncszem, de még a főiskolán sem volt konzisztens a teljesítménye, hát még az NFL-ben...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 733 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak a Haley takarodjot még nem olvastam 😉 :p
Amúgy sajnálom, még ha ex Eagle-k is intéztek el titeket (MM, JJ és Vick 😀) meg persze saját magatokat.
több mint 10 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Depotról: 2012 óta 8-10 a mérlegünk a negatív mérlegű csapatok ellen.Soldados
És ez így nem "beteges" egy kicsit?
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A steelers.com hozzászólásaiban megkezdődött a Tomlintakaroggy... 😊 A post-game commentjeit anyázzák és túlságosan általánosítónak és felelősséget nem vállalónak tartják.desider
Mert az átlagszurkolók ilyenek. Vajon egy hete is ezt kiabálták? Nem. Mondjuk én épp emiatt soha semilyen hozzászólást nem olvasok cikkeknél.

Amúgy az valóban edzői hiba, hogy a gyengék ellen rendre szarul játszunk.De ezt lehet orvosolni és ha vmit szeretek Tomlinban, az pont az, hogy tanul a hibáibóél, belátja őket és változtat. Ebben a témában mondjuk ennek éppen itt lenne az ideje.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Abban viszont maximálisan egyetértek veled, hogy 3 éve folyamatosan szenvedünk a gyenge csapatokkal szembendesider
csodás kilátások a decemberi meccsünk előtt, addigra rajtunk majdnem a teljes liga átgyalogol.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
A steelers.com hozzászólásaiban megkezdődött a Tomlintakaroggy... 😊 A post-game commentjeit anyázzák és túlságosan általánosítónak és felelősséget nem vállalónak tartják.
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Abban viszont maximálisan egyetértek veled, hogy 3 éve folyamatosan szenvedünk a gyenge csapatokkal szemben. Ez azt mutatja, hogy nem vagyunk kiemelkedően jó csapat. Azok nem kapnak ki a gyengéktől. Az igazolódott most is, hogy bárkit meg tudunk verni, de bárkitől ki is tudunk kapni. Ez pedig azokra a középcsapatokra jellemző, amelyekben nagy a potenciál (ezért tudnak bárkit megverni), de (még) nem tudják hétről hétre igazolni ezt.
Úgy van, Soldi, de ez a szenvedés a mi hibánk. Olyanok vagyunk, mint a "bravúrkapusok", a két méteres földre stukkolást lazán kiszedjük, megfogjuk a 11-esek 80%-át, aztán egy hazaadásból gólt kapunk. Úgy mentem az Endzone-ba, hogy lesz ma hazaadás és lett... 😕
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Depotról: 2012 óta 8-10 a mérlegünk a negatív mérlegű csapatok ellen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hát nem szakadt szét még mindig ez a csoport.....Bárki Bármint mond az AFC North brutális
több mint 10 éve
Soldados
Csak az a baj, hogy egy-két ilyen meccs, ahol "semmi nem jött össze, van ez így" vagy "jók voltunk, csak balfaszok" (Bucs), és oda a playoff.

Most alapvetően én is azt várnám, hogy a következő fordulóra nagyon összekapja magát a gárda, de a Jetshez hasonlóan a Titans megint egy színtelen-szagtalan, gyengélkedő csapat, amilyenekkel látványosan szenvedünk (nem csak) ebben a szezonban, ráadásul a Tennessee egyébként is mumus volt a közelmúltban. Én tartok ettől a meccstől, nem is kicsit.vassadi
A Bucs meccs más volt. Ott domináltunk, mégis kikaptunk. Itt meg az elsőtől az utolsó percig szívtunk mindent, ami létezik. Összegyűjtöttem egy kis csokrot, egyik sem szokványos. Most nem sorolom fel újra mindet, de Bennek 9 meccsen 3 pick, most 2, Tóninak 0 fumble, most 2, Szusi 23-ról azért nem szokott hibázni, rossz Pouncey snapre sem emlékszem.

Abban viszont maximálisan egyetértek veled, hogy 3 éve folyamatosan szenvedünk a gyenge csapatokkal szemben. Ez azt mutatja, hogy nem vagyunk kiemelkedően jó csapat. Azok nem kapnak ki a gyengéktől. Az igazolódott most is, hogy bárkit meg tudunk verni, de bárkitől ki is tudunk kapni. Ez pedig azokra a középcsapatokra jellemző, amelyekben nagy a potenciál (ezért tudnak bárkit megverni), de (még) nem tudják hétről hétre igazolni ezt.

A Titanstől is fáztam volna, ahogy most a Jets-től, de a vereség után egyáltalán nem fázok tőle. Ráadásul az egy állományában is gyenegébb csapat, mint a Jets, ahol azért vannak kiemelkedő játékosok és egységek (DL), igazi playmakerek. A Titansnek nincs jó futójuk, nincs jó QB-juk (vagy akiben legalább magas potenciál lenne, mint Vickben jó napokon), nincs Harvinjuk, nincs jó védelmük, egész egyszerűen nincs egy playmakerük sem a labda egyik oldalán sem. Úgyhogy én e tekintetben megnyugodtam, kétszer nem fogunk (legalábbis nem szoktunk) beleesni a trap game-be.

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Azt az offside miatt visszafújt onside kick labdaszerzést nem említetted....

Ettől rettegtem....és sajnos bejött. A vicc az, hogy bármikor meg lehetett volna ezt fordítani, mert a Jets az első negyed után gyakorlatilag semmit nem csinált, de mindannyiszor valami megállította az O-t. Lehet elemezgetni persze az egész meccset, de felesleges.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Megint balfaszkodtunk egy sort...kicsit olyan érzésem volt, hogy azt gondolták a srácok az O oldalon az elmúlt 2 meccs után, hogy a bab is hús...szerintem verni fogjuk a Titánokat. még csak annyit, hogy az elmúlt meccsek egyik legnagyobb pozitívuma, hogy Martavis Bryant brutális fegyver ( lesz ).

" class="embed">
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Soldados
El lehet intézni az ilyen meccseket annyival, hogy "semmi nem jött össze, van ez így" vagy "jók voltunk, csak balfaszok" (Bucs), csak az a baj, hogy egy-két ilyen meccs, és oda a playoff.

Most alapvetően én is azt várnám, hogy a következő fordulóra nagyon összekapja magát a gárda, de a Jetshez hasonlóan a Titans megint egy színtelen-szagtalan, gyengélkedő csapat, amilyenekkel látványosan szenvedünk (nem csak) ebben a szezonban, ráadásul a Tennessee egyébként is mumus volt a közelmúltban. Én tartok ettől a meccstől, nem is kicsit.
több mint 10 éve
Ez nekem a 2011-es szezonnyitóhoz hasonlított (Ravens ellen). Nekik minden, nekünk semmi nem jött össze. Volt itt minden 2 INT Bentől, 2 fumble Tónitól, kihagyott 23 yardos FG Szusitól, rossz snap Pounceytól, goalline szitunál Blount hátrasasszézott 8 yardot, Gay eldobott pickje, 4. és 2-nél nem nekimenés, rossz időkérés 3. és 1 előtt, az egyértelmű fumble-t a bírók a videózás után sem adták oda és még lehetne sorolni megannyi kis nüanszot erről a meccsről. Van ez így. A leírtakhoz képest csoda, hogy csak 20-13-ra kaptunk ki. Csak az a baj, hogy nagyon rosszkor jött, mert amit végre felépítettünk és beültünk a vezető ülésbe, azt most leromboltuk és kezdhetjük előlről az üldözést a PO-ért. Szóval 3 napig élvezhettük a csoportelsőséget.

Most nem hibáztatnám annyira a playhívást, mert mint fentebb is írtam, ez nem az a nap volt, amikor bármi is sikerült volna.

Az egyetlen dolog ami bánt, hogy továbbra is abban a helyzetben vagyunk, hogy hatalmas potenciál van ebben az O-ban, de ha szorul a hurok, továbbra sem képes semmit csinálni önerőből. És épp ez az a tulajdonság, ami viszont megvan a lesajnált védelmünkben. Mert bár az most is nyalta a yardokat és ezúttal labdát sem szerzett, de a vállalhatatlan első negyed után folyamatosan visszaadta a labdát a támadóknak, hátha történik valami, de mindig csak az újabb kabaré jött. Kár érte.

Amire jó volt ez a vereség, hogy egyrészt valószínűleg mindenki visszatér a földre, másrészt, hogy így szerintem nyerni fogunk a Titans ellen.

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.kittli
Sajnos korábban hazaértem és néztem...vontod
Akkor Te vagy a hibás 😀

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.kittli
Én már le is dobtam a szennyesbe a nyerőpólót 😀
Plusz jól be is rúgtam meccs közben, mert ezt józanul nem lehet elviselni. Holnap mindenki rajtam fog röhögni a Bosch-ban 😀

több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Sajnos korábban hazaértem és néztem...

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Röviden összefoglalva: gyalázat. Több szót nem is érdemel az, amit ezen a meccsen művelt a csapat.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
A pozitívum a mai napban, hogy Vontod nézheti most már a meccseket, Bcsarli kimoshatja a pólóját és jövő októberig én is eltakaríthatom ezt a ronda pinket ami az utolsó pár meccsen rajtam volt meccs közben.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Küldene a tököm, hát ki Ő nekem ???polamalu
Tökéletes célpont?
Ennyit nem érdemelne meg???
Szívtelen dög vagy.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Cam Heyward:
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "Gogo
Látták már NE mezben is, szerintem ahol éppen lehet valami hírverést csinálni magának. Mellette Foci Jancsi a bulitársa 😛polamalu
Igazán elüthetné már egy kamion. Küldenék virágot.gaben
Küldene a tököm, hát ki Ő nekem ???