Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezek szerint nem tűnt fel, hogy ironizáltam, mert ez a stat sem ért szart sem, ha a Vasas kikap a Jetstől......Óh, bocsánat...na, most tanácstalan lettem, mert azt viszont nem vágom %/Minitronnem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...zzz888Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitronaz hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Sziasztok,csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Óh, bocsánat...na, most tanácstalan lettem, mert azt viszont nem vágom %/nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...zzz888Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitronaz hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
több mint 10 éve
nem arra a részére gondoltam, hanem a jets 12 TD passz15 meccs alatt...Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.Minitronaz hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 10 éve
Igaz a hír, megküldte a 2x6-ot.az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...zzz888egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 10 éve
az hogy ez tényleg így van e azt nem tudom, nem néztem utána, az nfl.com-on volt egy írás a 10. forduló érdekességeiről és ezt írták ott...egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 10 éve
A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Hát no, szarok vagyunk 😀Nem tudom, de ennek a ténynek a feltárása annyira sokkoló volt...........csi77vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
2 tökfej😊www.steelers.com/video-and-audio/videos/AB-and-Ike-TD-Celebration/a191c987-76f4-4f08-b881-d395d46cef3a
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nem tudom, de ennek a ténynek a feltárása annyira sokkoló volt...........vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
xtaki
3 441
vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?egy kis érdekesség:asztakurva......csi77
több mint 10 éve
egy kis érdekesség:asztakurva......
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.
több mint 10 éve
Száksz kapott 8268 dolcsi büntetést.Vajon ezt hogy találtàk ki? 3k for being ugly + 3,5k for playing in Ravens uniform + 1,5k for just because + 268$ for dirty hit...????
------'-------
Elképesztő a Browns. Persze kellett, hogy Szmöre élete legszarabb meccsét nyomta, de azért az vészjósló, hogx fittyet hányva minden körülményre, szisztematikusan, lépésröl lépésre rommá őrölték az ellent.
Szét futnak bárkit Hoyer utána meg büntet. Mindenkinek gatya fel s csoportban. Le a kalappal.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Hát nem semmi a tabella az biztos...Ennél a 2.0-ás passer ratingnél volt gyengébb egyáltalán azok között, akik végigjátszottak egy NFL meccset?Ez az 5. leggyengébb, azok közt akik legalább 30 passzkísérlettel bírtak, gondolom ott kevesebb jó elkapás volt 😀 Már ha enné lehet kevesebb 😀
Hát ja most azért ez a Browns két meccses szenvedés másként látszik és tegyük nagyon gyorsan hozzá gyorsan, hogy a 3 vereségükből kettő olyan volt, ami paraszthajszálon múlt....(ebből ugye az egyik ellenünk). Nagyon együtt vannak és ami a nyomasztó bennük, hogy akkor is tudnak futni (ZBS-ben talán a legjobbak a ligában), amikor mindenki ezt várja tőlük és így életveszélyes a play action játékuk is.
Én is félek a hétvégi meccstől. Annyira nem ment eddig a Jetsnek, annyira homály volt eddig mind a két irányítójuk amennyire azért nem rosszak. Mindegy is, figyelni kell nagyon.Klemó
több mint 10 éve
egy kis érdekesség:Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Hát nem semmi a tabella az biztos...Ennél a 2.0-ás passer ratingnél volt gyengébb egyáltalán azok között, akik végigjátszottak egy NFL meccset? Hát ja most azért ez a Browns két meccses szenvedés másként látszik és tegyük nagyon gyorsan hozzá gyorsan, hogy a 3 vereségükből kettő olyan volt, ami paraszthajszálon múlt....(ebből ugye az egyik ellenünk). Nagyon együtt vannak és ami a nyomasztó bennük, hogy akkor is tudnak futni (ZBS-ben talán a legjobbak a ligában), amikor mindenki ezt várja tőlük és így életveszélyes a play action játékuk is.
Én is félek a hétvégi meccstől. Annyira nem ment eddig a Jetsnek, annyira homály volt eddig mind a két irányítójuk amennyire azért nem rosszak. Mindegy is, figyelni kell nagyon.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀, ráadásul hozta a bwin-en a tippeket is, velük már szerencsére nem kell játszanunk idén. Minden, de tényleg minden a kezünkre játszott mostanában, úgyhogy nagyon meg kell ezt ragadni. Remélem, hogy nem zavarja meg a csapatot ez a nagy hype amit most kapnak...
több mint 10 éve
Csoportelsőséges jó reggelt mindenkinek! 😊 A Browns legyőzte a Bengalst, így utóbbi mögénk csúszott a döntetlenje miatt, a Browns utolért minket, de jobb konfmérlegünkkel mi vezetünk.A csoport power rankingja:
1. Steelers
2. Browns - ez a 2 csapat folyamatosan fejlődik a szezon kezdete óta.
----------------------------------------------------------------------------------------
3. Bengals és Ravens - mindkettő teljesen szét van esve, ebbe persze sérülések is belejátszanak, de az mindenkinél van.
Ez még fog változni, nekünk is lesz még hullámvölgyünk, de most kell ütni a vasat, mert most ők gyengék, mi meg formában vagyunk, ráadásul viszonylag könnyű ellenfelek jönnek. Ha megvan a 8-3, akkor egyértelműen miénk a driver seat a hajrára. Mindenesetre jelenleg (és itt ez a kulcsszó) mi tűnünk a div legerősebb csapatának.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Worilds újra edzett.
több mint 10 éve
malkav
2 468
Érdekes, hogy Mo.-on mennyire megosztó személyiség Brady...Vagy imádják (főleg a Pats fanok) vagy utálják (mindenki más). Ricsiék kicsit túlhypolták őt is és Manninget is emiatt már mindenkinek tele van velük a töke.Brady meg ne kapja, mert aki alapszakasz MVP, az nem igen nyer SB-t.WyattA kettő stimmel, a 2007 is, de akkor kapta először. 2010 volt a második alkalom, először az NFL-ben egyhangúan. (36 TD, 4 INT, 111,0 PR)tomi-tomiHát ha így kérdezed, akkor talán kétszer és ebből gondolom a nagy menetelésetekkor (16-0) lehetett a második.kittliSaccoljátok meg rákeresés nélkül, legyetek kedvesek, hogy Brady mikor volt MVP utoljára és összesen hányszor kapta meg.tomi-tomia 8. hét után 70%-ban Peytonnak 30%-ban inkább Rodgersnek adták, Brady nem nagyon jött szóbaSzerintem meg Murraynek kéne kapnia! Már agyam eldobom h PM vagy TB kapja! Idén Murray a legjobb ha eléri a 200 yardot, akkor ,egyértelműen'' neki kell kapnia!sorozatjunkie
ha BIgBen szarul nyomná, és Murraynak adnám, unalmas h mindig csak Brady, Manning, Rodgers 😀 De BigBen idén 40+ TD-t fog dobni, 4600 yardot, és maximum 8 INT-et, ez próféciaBigBen7
több mint 10 éve
Ugyanezt írtam, hogy annyira minden mellettünk szól, hogy kicsit fázom ettől a meccstől, főleg az elmúlt években tapasztalt gyenge csapatoktól elszenvedett váratlan vereségek miatt.Reméljük most nem vesszük félvállról a meccset.
több mint 10 éve
Mondjuk én nem szeretem ezeket s gyengülős híreszteléseket. Ilyenkor szoktak jönni az ànikszpektid meltdáonok....
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Nyerjünk még pár meccset, aztán foglalkozzunk ilyen marhasággal, hogy ki az mvp. Legyünk már földhözragadtak egy kicsit, mert pofára esünk. Derrin Walls úgy tűnik nem játszik. Tovább gyengítve a Jets secondary-t