Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
xtaki
3 441
nem, Mamaroneck-ben lakunk es nem illagalisan tartozkodunk itt, van vizumunk 😊hát pedig ha mennék nem NY-ba, mert az tényleg mocskosul drága...GC nélkül mondjuk mindenhol nehéz...épp most lottóztam, hátha lesz gc és akkor azért sokkal bővebb a kör, ahová mehetsz...amúgy nem véletlenül dél brooklinban vagytok? nászúton voltam arrafelé és ott volt egy ház, ahol csak magyarok laktak gc nélkülKlaci79ne gondold, hogy annyira jo itt az elet.kezdem unni ezt a zabhegyezest. nem lehetne ezt atteni valami privat threadre?bár odaát lehetnék...sajnos én annyira nem értek hozzá, hogy ebből megélnék...de egy ups futárnak biztos megfelelnék...csak nyáron jönnék vissza amikor a családi napot tartjuk 😉Klaci79
irhat ide mindenki, egyikunk se a kiraly, mert akkor ideat lennetek es egy valag penzt fizetnenek, hogy a megjegyzeseinket megosszuk a tulajdonosokkal.
addig maradunk franko szurkolok, ki kicsit tobbet latott, ki kicsit kevesebbet. Van akinek ez tetszik, van akinek az tetszik. Persze van kozos is, amikor gyoz a csapat 😊xtaki
Mi mar gondolkodunk a hazakoltozesen, mert nem elunk jobban, mint otthon.
mocskosul draga NY. mashova meg nem mehetunk, mert kvazi rabszolga vagyok GC nelkul
es latom a szegenyebb embereket, hogy mit szivnak...xtaki
ez meg NY egyeb reszeinel is dragabb, mivel ezen a kornyeken elnek a wall streetiek. sajnos az en irodam egy varoskaval odebb van [ az meg dragabb 😊 ], szoval sokkal messzebb nem koltozhettunk.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
ez már nagyon off, de nem találsz olyan helyet az USA-ban, ahol ne élnének magyarok (főleg zöldkártya nélkül) 😕 😊 Floridát érdemes feltétlen kipróbálni, ott sok a lehetőség, rengeteget süt a nap és relatíve olcsó hely számos adókedvezménnyelbaggioEz még inkább off, csak ha már látlak...nem nagyon találok semmi konkrétat, hogy mi volt a Maryland-Penn State meccsen korábban, hogy elmaradt a kézfogó...van erről itt valami a bowl.hu-n?
több mint 10 éve
ez már nagyon off, de nem találsz olyan helyet az USA-ban, ahol ne élnének magyarok (főleg zöldkártya nélkül) 😕 😊 Floridát érdemes feltétlen kipróbálni, ott sok a lehetőség, rengeteget süt a nap és relatíve olcsó hely számos adókedvezménnyelhát pedig ha mennék nem NY-ba, mert az tényleg mocskosul drága...GC nélkül mondjuk mindenhol nehéz...épp most lottóztam, hátha lesz gc és akkor azért sokkal bővebb a kör, ahová mehetsz...amúgy nem véletlenül dél brooklinban vagytok? nászúton voltam arrafelé és ott volt egy ház, ahol csak magyarok laktak gc nélkülKlaci79ne gondold, hogy annyira jo itt az elet.kezdem unni ezt a zabhegyezest. nem lehetne ezt atteni valami privat threadre?bár odaát lehetnék...sajnos én annyira nem értek hozzá, hogy ebből megélnék...de egy ups futárnak biztos megfelelnék...csak nyáron jönnék vissza amikor a családi napot tartjuk 😉Klaci79
irhat ide mindenki, egyikunk se a kiraly, mert akkor ideat lennetek es egy valag penzt fizetnenek, hogy a megjegyzeseinket megosszuk a tulajdonosokkal.
addig maradunk franko szurkolok, ki kicsit tobbet latott, ki kicsit kevesebbet. Van akinek ez tetszik, van akinek az tetszik. Persze van kozos is, amikor gyoz a csapat 😊xtaki
mocskosul draga NY. mashova meg nem mehetunk, mert kvazi rabszolga vagyok GC nelkul
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most eszembe jutott az Indul a bakterház.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
hát pedig ha mennék nem NY-ba, mert az tényleg mocskosul drága...GC nélkül mondjuk mindenhol nehéz...épp most lottóztam, hátha lesz gc és akkor azért sokkal bővebb a kör, ahová mehetsz...amúgy nem véletlenül dél brooklinban vagytok? nászúton voltam arrafelé és ott volt egy ház, ahol csak magyarok laktak gc nélkülne gondold, hogy annyira jo itt az elet.kezdem unni ezt a zabhegyezest. nem lehetne ezt atteni valami privat threadre?bár odaát lehetnék...sajnos én annyira nem értek hozzá, hogy ebből megélnék...de egy ups futárnak biztos megfelelnék...csak nyáron jönnék vissza amikor a családi napot tartjuk 😉Klaci79
több mint 10 éve
xtaki
3 441
ne gondold, hogy annyira jo itt az elet.kezdem unni ezt a zabhegyezest. nem lehetne ezt atteni valami privat threadre?bár odaát lehetnék...sajnos én annyira nem értek hozzá, hogy ebből megélnék...de egy ups futárnak biztos megfelelnék...csak nyáron jönnék vissza amikor a családi napot tartjuk 😉Klaci79
es latom a szegenyebb embereket, hogy mit szivnak...
több mint 10 éve
Bocs, de ha elolvasok egy könyvet, arról sem ugyanolyan terjedelemben számolok be, mint amennyibe a megírása került.Ha valakinek, Neked pontosan tudnod kell, hogy Robi posztjai mögött mennyi energia, mennyi felkészülés, mennyi odafigyelés van. Szerintem a tengernyi lájkokat is azért kapja, mert sokan (nagyon sokan) érzik ezt. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egyet is kell vele érteni. Csak az ellenvélemény megfogalmazásához legalább közelítőleg annyi energia, felkészülés, odafigyelés kell.sutianapLenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapÓvis száműzetésbe vonult.
Ez az ő dedóssága
ostobaságokat írSoldados
Ehelyett csak fröcsögést, fikázást vagy képes leírni. Robit is, a fórum közönségét is, de legfőképpen magadat tisztelnéd meg azzal, ha hasonló színvonalra törekednél, mint Robi.
Az egészben - számomra - az a leginkább szánalomra méltó, hogy a kisujjadban több van a Steelers-ről, mint a fórumozók 99,9%-ának. S ennek ellenére tartalmatlanná, üressé, redundánssá - önmagad groteszk paródiájává váltál.tomi-tomi
Ha neki van rá ideje és energiája, hogy 10 oldalon át elemezze, hogy Tomlin és Colbert szétverte a csapatot, akkor tegye. Mivel szakszerűen, illusztrálva van, naná hogy mennek rá a lájkok, ez egy ilyen világ. Ettől még a tartalma egyes. Én nem fogok rá tíz oldalban válaszolni. Leírtam, hogy ostobaság. azt is hogy miért. Megsértődött. Pont. Lobbizni nem nálam kell, hogy visszatérjen és írjon ide, mert nincs innen kitiltva, ez egy nyilvános fórum. 😉
És népszerűségi versenyt sem akarok itt nyerni. De ha valamivel nem értek egyet, továbbra is le fogom írni. Ha két szó akkor is, ha 10 oldal akkor is. Teljesen hidegen hagy, hogy ismeretlen embereknek mi a véleménye rólam. 😉
Tudod, az az egyik nagy különbség köztem és Robi között, hogy én nem várok tiszteletet sem tőled, sem tőle, sem senkitől azért, mert a "Steelers-ről 99,9%-ban többet tudok", mint a fórumon bárki. Ez nem helyez fölé senkinek. Ahogy őt sem az, hogy tíz oldalt ír. Ettől nem vagyok se több, se jobb. Más meg máshoz ért jobban. Én nem vagyok érinthetetlen, ahogy az írásaim sem. Én ezt felfogom - már csak azért is, mert ez a munkám -, hogy ez egy nyilvános fórum, ahol egyeseknek nem fog tetszeni az írásom. Ő pedig megsértődik. Ez viszont nem az én gondom. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
kezdem unni ezt a zabhegyezest. nem lehetne ezt atteni valami privat threadre?bár odaát lehetnék...sajnos én annyira nem értek hozzá, hogy ebből megélnék...de egy ups futárnak biztos megfelelnék...csak nyáron jönnék vissza amikor a családi napot tartjuk 😉
több mint 10 éve
xtaki
3 441
kezdem unni ezt a zabhegyezest. nem lehetne ezt atteni valami privat threadre?irhat ide mindenki, egyikunk se a kiraly, mert akkor ideat lennetek es egy valag penzt fizetnenek, hogy a megjegyzeseinket megosszuk a tulajdonosokkal.
addig maradunk franko szurkolok, ki kicsit tobbet latott, ki kicsit kevesebbet. Van akinek ez tetszik, van akinek az tetszik. Persze van kozos is, amikor gyoz a csapat 😊
több mint 10 éve
Ha valakinek, Neked pontosan tudnod kell, hogy Robi posztjai mögött mennyi energia, mennyi felkészülés, mennyi odafigyelés van. Szerintem a tengernyi lájkokat is azért kapja, mert sokan (nagyon sokan) érzik ezt. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy egyet is kell vele érteni. Csak az ellenvélemény megfogalmazásához legalább közelítőleg annyi energia, felkészülés, odafigyelés kell.sutianapLenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapÓvis száműzetésbe vonult.
Ez az ő dedóssága
ostobaságokat írSoldados
Ehelyett csak fröcsögést, fikázást vagy képes leírni. Robit is, a fórum közönségét is, de legfőképpen magadat tisztelnéd meg azzal, ha hasonló színvonalra törekednél, mint Robi.
Az egészben - számomra - az a leginkább szánalomra méltó, hogy a kisujjadban több van a Steelers-ről, mint a fórumozók 99,9%-ának. S ennek ellenére tartalmatlanná, üressé, redundánssá - önmagad groteszk paródiájává váltál.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Illetve ha tényleg hidegen hagyna nem rúgnál bele rendszeresen úgy, hogy ebbe a topikba nem is ír. 😉Az nem érdekel, hogy megsértődött és nem ír ide. Az írásai érdekelnek, jókat lehet rajta derülni. 😊
Le style, c'est l'hommekittli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Attól hogy napokig dolgozik egy HSZ-en, nem szabad kritizálni? Nem írhatom le azt, hogy ostobaságnak tartom, amit írt? Ugye nem ezt akarod mondani? Akkor egy könyvről se mondhatom azt, hogy szar volt, mert azon meg hónapokat dolgoztak? De ha ezt akarod, akkor sajnálom, le fogom írni. Hidegen hagy, hogy megsértődött.Ez tènyleg szànalmas, mi fàj neked ennyire, hogy nemcsak kiböfög a szàjàn, baszki az a gyerek napokat dolgozik egy hsz-en, hogy betolja a szàd elè, hogy nyammogd. Az fàj hogy tehetsèges, mer tud írni az biztos. Vagy az fàj, hogy te nem írsz ijeneket, mer az nekem is fàj.sutianapLenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapÓvis száműzetésbe vonult.
Ez az ő dedóssága
ostobaságokat írSoldados
Az is ízlés dolga, hogy tehetséges-e. Nekem az nem tehetséges, aki szakszerűen megfogalmazva ír ostobaságokat. 😉 Idézgessek belőle? 😀
De még egyszer elmondom, van ezen a fórumon lehetőség arra, hogy ignorálja bizonyos emberek írását. Javaslom neked is, meg neki is, meg bárkinek. És akkor nem is látjátok, amit írok. 😉 És máris visszatérhetne, hisz nem látná a reagálásomat. De nem, ő óvisat játszik. Nekem édesmindegy.
több mint 10 éve
Illetve ha tényleg hidegen hagyna nem rúgnál bele rendszeresen úgy, hogy ebbe a topikba nem is ír. 😉Le style, c'est l'homme
több mint 10 éve
Ez tènyleg szànalmas, mi fàj neked ennyire, hogy nemcsak kiböfög a szàjàn, baszki az a gyerek napokat dolgozik egy hsz-en, hogy betolja a szàd elè, hogy nyammogd. Az fàj hogy tehetsèges, mer tud írni az biztos. Vagy az fàj, hogy te nem írsz ijeneket, mer az nekem is fàj.Lenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapÓvis száműzetésbe vonult.
Ez az ő dedóssága
ostobaságokat írSoldados
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Olyan marhasàgokat tudsz leírni, hogy bődület, mindezt azèr a fosèr, hogy valami útonmódon utat talàlj az Àrianizmusodnak.Tehát az 5 évéből 1-szer (az elsőben) volt egy normális futója. Brávó. Ez végülis király. 😀 😀 Rájátszásban már ő sem volt, ugyebár, mert a 15. fordulóban tulképpen tönkrement a pályafutása. Valóban jól megcáfoltál...
Willie Parker 2007 😉 tucc?
Nèzd meg lècci a steelers alltime leadereket Harris,Bus èès...
De igen azè lett kibaszva, mer nem tudta megoldani a futàst miutàn Parker szèttöretett èn követem a pasast màshun is ezt csinàlja, nem tudja megoldani a futàst, mànpedig minden Roo tugya hogy a foci alapja a futàs, he.sutianap
több mint 10 éve
nem fog játszani a dzsetsz ellen sem troy sem pedig bélazzz888Shamarko sem. Ventrone pedig kérdéses egyelőre. Ez nagyjából azt jelenti, hogy Mitchell mellett Will Allen fog kezdeni.
több mint 10 éve
Lenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....sutianapMég egyszer megkérdem: ki tartja vissza, hogy írjon ide Robi? Senki. Óvis száműzetésbe vonult. Ez az ő dedóssága, úgyhogy tessék vele beszélni, ha szeretnéd olvasni.
De amikor saját megítélesem szerint szakszerűen megfogalmazott ostobaságokat ír, akkor nekem is engedtessék meg, hogy ennek hangot adjak, hisz ez egy fórum. Igen, én még most is jókat röhögök a 2. fordulós írásán, rég olvastam ennél viccesebbet ezen a fórumon. Ha ő ezt nem tudja elviselni, azt nagyon sajnálom, de teljességgel hidegen hagy, sőt, javaslom neki, hogy nőjön fel! 😉
több mint 10 éve
Mutass már egy HSZ-t, ahol Haleyt minősíthetetlen stílusban szidtam... De tényleg. A "szar playcalling" annak számít? Mert ha igen, akkor csak jelezném, hogy jó pár ember még minősíthetetlenebb stílusban beszél pl rólam...Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)Klaci79Bocsánat, akkor elmondom, mert látom nem csak a Minden6ónak nem világos miért az összehasonlítás.
Egészen egyszerűen érthetetlennek tartom azt a fajta viselkedést, hogy Haley egy totálisan dilettáns, fogalmatlan senkinek van beállítva. Ez egyébként szíve joga minden szurkolónak, kritizálni ér, szuverenitása senkinek nem kérdőjelezhető meg. Ugyanakkor az, hogy BA bármit csinált az jó volt, az indokolt volt, ha valami szar volt, akkor az kizárólag a játékosok hibája volt, nem az övé. Haley viszont olyan szitokáradatot kap minden rossz (?) megmozdulására, ráadásul ebben a stílusnak nem nevezhető előadásmódban. Szimplán bántja a szememet, hogy kritikán aluli, minősíthetetlen hangnemben éri kritika a személyét minden szirre-szarra, olyan figuráktól, akik ebben a tojásfocsinak nevezett akármiben semmiféle reputációval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy jó sokat láttak tévét. Nem gondolom, hogy más jó érzésű ember is szívesen olvassa ezt a hangnemet, de ha mégis, akkor én kérek elnézést, de nekem ez a fotelből okádjuk a degradáció non-plus ultráját megállás nélkül - feltéve, de meg nem engedve, mégis csak olyan egyénre, aki talán azért valamit mégis lehet tud enefelül, ez az én ingerküszöbömet durván hasítja.kishaszi
És sajnálom, a jövőben is le fogom írni, ha elfogadhatatlan playeket hívunk és gyatrán teljesít az Offense. De tudjátok, ezen a fórumon van olyan gomb, ami ignorálja a HSZ-eimet, ha nem tetszik, amit írok, tessék használni. 😉
több mint 10 éve
Lenne plusz egy writerunk, aki nagyon hoszzúakat tud írni, rendes precíz playbyplay elemzèsekel. Erre megin faszmèricskèlès van, mer vanaki nem bírja ki, hogy ne ő legyen a kiràly, hogy ne tegyen valami becsmèrlő megjegyzèst. Szarom le. Ahogy Sziebert mama megmonta, szeretem az embereket akik keresik az igazsàgot, de az isten óvjon azoktól akik megtalàltàk. Mi meg szegènyebbek vagyunk, mer nem születnek meg ezek a cikkek....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nem a te ruhád😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Ez vagy nem nekem szól vagy félreérthetően fogalmaztam. Hiszen 1 éve élek Haley képével és nézem minden alkalommal amikor itt vagyok. 😀 Nincs bajom vele, ahogy Ariansal is csak annyi volt, hogy előre lehetett tudni mit fogunk csinálni 45 percen keresztül.Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)Klaci79Bocsánat, akkor elmondom, mert látom nem csak a Minden6ónak nem világos miért az összehasonlítás.
Egészen egyszerűen érthetetlennek tartom azt a fajta viselkedést, hogy Haley egy totálisan dilettáns, fogalmatlan senkinek van beállítva. Ez egyébként szíve joga minden szurkolónak, kritizálni ér, szuverenitása senkinek nem kérdőjelezhető meg. Ugyanakkor az, hogy BA bármit csinált az jó volt, az indokolt volt, ha valami szar volt, akkor az kizárólag a játékosok hibája volt, nem az övé. Haley viszont olyan szitokáradatot kap minden rossz (?) megmozdulására, ráadásul ebben a stílusnak nem nevezhető előadásmódban. Szimplán bántja a szememet, hogy kritikán aluli, minősíthetetlen hangnemben éri kritika a személyét minden szirre-szarra, olyan figuráktól, akik ebben a tojásfocsinak nevezett akármiben semmiféle reputációval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy jó sokat láttak tévét. Nem gondolom, hogy más jó érzésű ember is szívesen olvassa ezt a hangnemet, de ha mégis, akkor én kérek elnézést, de nekem ez a fotelből okádjuk a degradáció non-plus ultráját megállás nélkül - feltéve, de meg nem engedve, mégis csak olyan egyénre, aki talán azért valamit mégis lehet tud enefelül, ez az én ingerküszöbömet durván hasítja.kishaszi
De örülnék ha már végleg lezáródna ez a téma és nem egymást basztatnánk eldőlt dolgok miatt!
Mindannyian a Steelersnek szurkolunk, nem értem miért kell ezen vitázni day by day!
több mint 10 éve
Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)Klaci79Bocsánat, akkor elmondom, mert látom nem csak a Minden6ónak nem világos miért az összehasonlítás.
Egészen egyszerűen érthetetlennek tartom azt a fajta viselkedést, hogy Haley egy totálisan dilettáns, fogalmatlan senkinek van beállítva. Ez egyébként szíve joga minden szurkolónak, kritizálni ér, szuverenitása senkinek nem kérdőjelezhető meg. Ugyanakkor az, hogy BA bármit csinált az jó volt, az indokolt volt, ha valami szar volt, akkor az kizárólag a játékosok hibája volt, nem az övé. Haley viszont olyan szitokáradatot kap minden rossz (?) megmozdulására, ráadásul ebben a stílusnak nem nevezhető előadásmódban. Szimplán bántja a szememet, hogy kritikán aluli, minősíthetetlen hangnemben éri kritika a személyét minden szirre-szarra, olyan figuráktól, akik ebben a tojásfocsinak nevezett akármiben semmiféle reputációval nem rendelkeznek, csak annyival, hogy jó sokat láttak tévét. Nem gondolom, hogy más jó érzésű ember is szívesen olvassa ezt a hangnemet, de ha mégis, akkor én kérek elnézést, de nekem ez a fotelből okádjuk a degradáció non-plus ultráját megállás nélkül - feltéve, de meg nem engedve, mégis csak olyan egyénre, aki talán azért valamit mégis lehet tud enefelül, ez az én ingerküszöbömet durván hasítja.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
nem fog játszani a dzsetsz ellen sem troy sem pedig béla
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Szerintem jelenleg Ben és Tomlin is meg akarná tartani Haleyt, ebben kizárt, hogy változás lenne, sőt. Inkább tűnik úgy, hogy Ben és Haley kifejezetten jó kapcsolatot tartanak. A változásokat senki nem szereti. Szerintem a Rooney család se, ebben az esetben mégse volt apelláta.A helyzet az, hogy olyan vitatkozunk évek óta, amit nem lehet összehasonlítani. (szerintem)Csak a tények kedvéért. Arians-t meg akarta tartani Tomlin, de Rooneyék nem hosszabbítottak vele és a játékosok sem örömmel fogadták a hírt, elég ha csak Benre gondolunk.
Akkor lehetne ha párhuzamosan csinálnák ugyanazt, akkor mire jutnának. Arians egyértelmű, hogy jó edző, de az is, hogy kurvára nem marasztalta senki a csapatnál és nyilván ennek oka volt. Hogy milyenek lennénk most Ariansal? Lenne e ilyen most Ben vagy Brown? Bell draftoltuk volna vagy mondjuk Arians Lacy-t erőltetne? Most őszintén...nem teljesen mindegy? A milyen lenne ha kezdetű mondatoknak van bármi értelme az NFL világában?!
Tetszik, nem tetszik ez van. Ha lesz PO, ha lesz eredmény, akkor nyilván ez jó döntés és marad Haley...ha nem lesz eredmény, nem lesz PO, akkor megy és jön más. De ennyi szót elcsépelni erre az eldöntött kérdésre?!Klaci79
Másrészt BA-t ezúttal sem én hoztam fel témaként. Az egész abból indult ki emlékeim szerint, hogy én szóvá tettem az első négy drive-os szerencsétlenkedésünket, hogy azon a meccs is elmehetett volna.Soldados
Tényleg jó lenne már elengedni ezt a témát, de sajnos ha Te azt mondod (jogosan akár), hogy az első 4 driveunk szar, akkor már reflexből jön a "mert Arians biztos jobban csinálná" válasz😕)