Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Olyan marhasàgokat tudsz leírni, hogy bődület, mindezt azèr a fosèr, hogy valami útonmódon utat talàlj az Àrianizmusodnak.Willie Parker 2007 😉 tucc?
Nèzd meg lècci a steelers alltime leadereket Harris,Bus èès...
De igen azè lett kibaszva, mer nem tudta megoldani a futàst miutàn Parker szèttöretett èn követem a pasast màshun is ezt csinàlja, nem tudja megoldani a futàst, mànpedig minden Roo tugya hogy a foci alapja a futàs, he.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A helyzet az, hogy olyan vitatkozunk évek óta, amit nem lehet összehasonlítani. (szerintem)Csak a tények kedvéért. Arians-t meg akarta tartani Tomlin, de Rooneyék nem hosszabbítottak vele és a játékosok sem örömmel fogadták a hírt, elég ha csak Benre gondolunk.
Akkor lehetne ha párhuzamosan csinálnák ugyanazt, akkor mire jutnának. Arians egyértelmű, hogy jó edző, de az is, hogy kurvára nem marasztalta senki a csapatnál és nyilván ennek oka volt. Hogy milyenek lennénk most Ariansal? Lenne e ilyen most Ben vagy Brown? Bell draftoltuk volna vagy mondjuk Arians Lacy-t erőltetne? Most őszintén...nem teljesen mindegy? A milyen lenne ha kezdetű mondatoknak van bármi értelme az NFL világában?!
Tetszik, nem tetszik ez van. Ha lesz PO, ha lesz eredmény, akkor nyilván ez jó döntés és marad Haley...ha nem lesz eredmény, nem lesz PO, akkor megy és jön más. De ennyi szót elcsépelni erre az eldöntött kérdésre?!Klaci79
Másrészt BA-t ezúttal sem én hoztam fel témaként. Az egész abból indult ki emlékeim szerint, hogy én szóvá tettem az első négy drive-os szerencsétlenkedésünket, hogy azon a meccs is elmehetett volna.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy nincs értelme a mi lett volna ha dolgoknak. De erről nem is igen volt szó. Én csak azt mondtam, miután megint előkerült a neve, hogy vele elégedett voltam, TH-val összességében nem vagyok. De remélem, ez hamar megváltozik.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Még jó, hogy megy a Terápia....kognitív disszonancia ez, semmi más....Arians kihozta a maximumot, és minden bizonnyal az újonc Bryant 10 TD-nél és 1000 yardnál járna már most. Zárjuk is, én adom, Arians a király, csak lépjünk már. Köszönöm!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
A helyzet az, hogy olyan vitatkozunk évek óta, amit nem lehet összehasonlítani. (szerintem)Akkor lehetne ha párhuzamosan csinálnák ugyanazt, akkor mire jutnának. Arians egyértelmű, hogy jó edző, de az is, hogy kurvára nem marasztalta senki a csapatnál és nyilván ennek oka volt. Hogy milyenek lennénk most Ariansal? Lenne e ilyen most Ben vagy Brown? Bell draftoltuk volna vagy mondjuk Arians Lacy-t erőltetne? Most őszintén...nem teljesen mindegy? A milyen lenne ha kezdetű mondatoknak van bármi értelme az NFL világában?!
Tetszik, nem tetszik ez van. Ha lesz PO, ha lesz eredmény, akkor nyilván ez jó döntés és marad Haley...ha nem lesz eredmény, nem lesz PO, akkor megy és jön más. De ennyi szót elcsépelni erre az eldöntött kérdésre?!
több mint 10 éve
WR-corpban valóban 2011-ben volt olyan szint, mint a mostani. Bár Tóni azzal, hogy mostanra a liga legjobb WR-évé vált, teljesen új lehetőségeket nyit. Akkoriban inkább mélységében volt a legjobb WR-corpunk a ligában a Ward-Wallace-Sanders-Cotcherry-AB ötössel. De akkor még Tóni azért nem az volt, aki ma, Arians a 2007-11 közötti 5 évben volt. AB újonc évében (2010) 5. WR volt, tehát alig volt pályán (bár a Ravens-t így is kicsinálta a PO-ban 😀), második évére 3. WR lett.Egyszer kivágom ezt az oldalfrissítést aphaszba ha rájövök hogy kell.Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal mérköldekkel jobb jelenleg. Állandó nyomás nemigen volt BB-n ebben az idényben. Pl most a Ravens csinált 3 sacket, de azon kívül kb 2-3 alkalommal kellett menekülnie Bennek, a többi alkalommal simán állhatott a zsebben. Pedig nem rossz a Suggs-Doom passrush páros, plusz belül ugye Ngata.
A fal meg most sem jobb szerintem.kishaszi
Arians idején senki nem vált be a falban Pounceyn kívül, de ő is csak az utolsó éveiben volt, de korai körökben nem is igen áldoztunk picket OL-re.
Elsősorban pass blockingban jobb jelenleg a fal,de valamivel run blockingban is DeCastro által, aki amúgy mindenkinél jobb, aki RG-ben megfordult nálunk BA idejében. Gilbert is jobb, mint Colon, akinek nem volt meccse, hogy ne dobtak volna rá 1-1 holdingot és false startot, plusz a teljesítménye sem volt igazán jó. Pouincey is jobb, mint bárki, aki előtte volt BA-érában. Ez 3 ember, aki jobb most, mint akkor volt. Foster megvolt már BA alatt is, de pl a SB-t Stapleton nevű emberrel nyertük... Beachum és Starks között nem döntenék.
Az elmúlt években építettük a falunkat 4 korai (1-2. kör) pickből, ebből egy nem lett kezdő (Adams), helyette egy késői körös (Beachum) bevált és maradt Foster. Közülük csak Foster és Pouncey játszott állandó kezdőként BA alatt, de ők is csak az utolsó éveiben.
És volt-e BA-nak TOP3 WR-e, vagy TOP3 RB-je? És főleg egyszerre. Nem. Ég és föld a különbség az alapanyagban.Soldados
Colon csak ucsó 1,5-2 évében lett fegyelmezetlen, de KemoArcúval futás blokkolásban rendre ki voltak emelve több meccsen is az elemzéseknél.
BA idején ott volt Ward, Miller, Wallace, Tóni, Sanders.---
Ha neked ez ég és föld különbség, akkor lelked rajta.
Bell igen tehetséges, ez tény, hogy az első körös Mendyhez képest ő tényleg sokkal jobb.kishaszi
De azzal nem lehet versenyezni, hogy a liga TOP3 WR-e és RB-je egy helyen van. Az olyan lehetőségeket nyit, amilyen akkoriban sosem volt, mindezt egy általam sokkal jobbnak vélt OL mögött. Olyanokról már nem is beszélek, hogy mélységben is ég és föld ez az Offense, meg az akkori. Most a 2. RB-nk is kezdőkaliberű Blount személyében.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nahát, mi lett abból hogy kabalából beírtam "Haley takarodj!" 😀Ez evidens, pont kutyaszart nem ér sajnos az ucsó 2 meccs, ha visszaesünk.
Csak szólok hogy amíg nyerünk minden héten be fogom írni, mert szerencsét hoz. Ha meg kikapunk akkor meg alap 😀bcsarli
Reméljük nem így lesz, én alapvetően nem tartok a Jetstől - max, ha jynxeltek😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Egyszer kivágom ezt az oldalfrissítést aphaszba ha rájövök hogy kell.Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal mérköldekkel jobb jelenleg. Állandó nyomás nemigen volt BB-n ebben az idényben. Pl most a Ravens csinált 3 sacket, de azon kívül kb 2-3 alkalommal kellett menekülnie Bennek, a többi alkalommal simán állhatott a zsebben. Pedig nem rossz a Suggs-Doom passrush páros, plusz belül ugye Ngata.
Arians idején senki nem vált be a falban Pounceyn kívül, de ő is csak az utolsó éveiben volt, de korai körökben nem is igen áldoztunk picket OL-re.
Elsősorban pass blockingban jobb jelenleg a fal,de valamivel run blockingban is DeCastro által, aki amúgy mindenkinél jobb, aki RG-ben megfordult nálunk BA idejében. Gilbert is jobb, mint Colon, akinek nem volt meccse, hogy ne dobtak volna rá 1-1 holdingot és false startot, plusz a teljesítménye sem volt igazán jó. Pouincey is jobb, mint bárki, aki előtte volt BA-érában. Ez 3 ember, aki jobb most, mint akkor volt. Foster megvolt már BA alatt is, de pl a SB-t Stapleton nevű emberrel nyertük... Beachum és Starks között nem döntenék.
Az elmúlt években építettük a falunkat 4 korai (1-2. kör) pickből, ebből egy nem lett kezdő (Adams), helyette egy késői körös (Beachum) bevált és maradt Foster. Közülük csak Foster és Pouncey játszott állandó kezdőként BA alatt, de ők is csak az utolsó éveiben.
És volt-e BA-nak TOP3 WR-e, vagy TOP3 RB-je? És főleg egyszerre. Nem. Ég és föld a különbség az alapanyagban.Soldados
Colon csak ucsó 1,5-2 évében lett fegyelmezetlen, de KemoArcúval futás blokkolásban rendre ki voltak emelve több meccsen is az elemzéseknél.
BA idején ott volt Ward, Miller, Wallace, Tóni, Sanders.---
Ha neked ez ég és föld különbség, akkor lelked rajta.
Bell igen tehetséges, ez tény, hogy az első körös Mendyhez képest ő tényleg sokkal jobb.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Szerintem egyébként ennek a hármas sorozatnak akkor van igazán értéke, ha kibővítjük ötre.Valóban így van. Akkor ér igazán sokat ez a 2 fényes diadal, ha most a két "könnyű" meccset is behúzzuk. Nem szabadna kihagyni az alkalmat, hogy 8-3-mal menjünk bye-ra, mert nagyon szoros az AFC jelenleg, legalább 5 csapat toporzékol mögöttünk 5-3-mal és 5-4-gyel.
Minden évben szívunk egyszer-kétszer az ilyen országos 1-es meccsekből be, bár remélhetőleg a Tampával le is tudtuk idén a dolgot.
Ha 8-3-al tudnánk nekipihenni a by week-nek akkor elégedett lennék, minden egyéb verzió hiányérzetet keltene bennem. (mondom úgy, hogy 3-3-nál egy lyukas érmét nem adtam volna a jelenlegi helyzetre.kittli
Viszont kicsit fázom ettől a Jets meccstől. Egyrészt az elmúlt években sokszor megégtünk ilyen meccseken, valahogy ilyenekre nem sikerült felpörögni, másrészt annyira minden mellettünk szól a Jets ellen, hogy tipikusan ilyenkor jön a betlink, mert ők meg felszívják magukat már csak büszkeségből is.
Mindenesetre ezek után én is csalódott lennék, ha nem lenne meg a 8-3.
több mint 10 éve
Nahát, mi lett abból hogy kabalából beírtam "Haley takarodj!" 😀Csak szólok hogy amíg nyerünk minden héten be fogom írni, mert szerencsét hoz. Ha meg kikapunk akkor meg alap 😀
több mint 10 éve
Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal mérköldekkel jobb jelenleg. Állandó nyomás nemigen volt BB-n ebben az idényben. Pl most a Ravens csinált 3 sacket, de azon kívül kb 2-3 alkalommal kellett menekülnie Bennek, a többi alkalommal simán állhatott a zsebben. Pedig nem rossz a Suggs-Doom passrush páros, plusz belül ugye Ngata.
És volt-e BA-nak TOP3 WR-e, vagy TOP3 RB-je? És főleg egyszerre. Nem. Ég és föld a különbség az alapanyagban.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
baszok én rá mit csinál Haley, felőlem akár egész meccsen spike-ot is hívhat, a lényeg hogy hazai pályán mostuk le a pályáról a Ravenst 😀 kinek van kedve ezek után vitatkozni?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
kicsit utánanéztem, csak hogy folytassam a meddő vitát 😀Miután Arians átvette az O vezetését, ő is megpróbálta építeni az OL-t. Az első évében még viszonylag stabilnak tűnt az egység, majd 2008-ban jött Tony Hills, aki ma is aktív tagja a Dallas keretének. Nagy változást persze ez az év se hozott, de a gyengülés azért látszott, mert jött 2009 és jött Urbik a 2. körben. Maradt is kerek egy évet, hogy aztán Buffalo-ba álljon tovább. Szerencsés év volt ez, hiszen megtaláltuk Ramon Fostert is, mint UDFA.
2010-ben nem cicózunk, jön Pouncey és még az 5. körben is falember jön, az eredmény nem is marad el 12-4.
2011-ben Arians utolsó évében jött Gilbert a 2. körben és már kész is volt a mai fal 3/5-e.
Nem gondolom, hogy Ariansnak sokkal rosszabb fallal kellett felvennie a küzdelmet, mint Haley-nek, de az biztos, hogy a védelem akkor azért jobb volt, mint a mai. (amiben egyébként igazad van Soldi, hogy minden dicséretet megérdemel a jelenlegi D, de nyilván már nem az a szint)
Tényleg korán vontam tanulságot, mert nem hittem volna, hogy Haley ki tudja hozni az O-ból azt ami most kijött és igyekszem a földön is maradni és nem gondolni, arra, hogy Ben élete formájában vajon meddig röpítheti a csapatot.
Szerintem mindenkinek megvan a maga igazsága ebben a sztoriban. Robinak éppen úgy, mint Soldinak.
Utálom ezt az egész vitát, mert mindenkinek csak az a fontos, hogy év végén ismét egy hatalmas tömeg jöjjön össze a közös meccsnézésen és végre meglegyen a 7.-is!!!, hogy aztán egy nagyot ünnepeljünk!
Én az év elején PO-t vártam az O miatt, de az év eleji töketlenkedés után már sirattam a szezont. Most az O olyan, mint amit vártam, a D viszont sokkal jobb. Én ezt elsősorban a nagyszerű edzői stábnak tudom be és nekem most úgy tűnik Haley sem lóg ki a sorból.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Arians 4 évig volt OC, amikor Haley idejött a fal semmivel nem volt jobb. Tavaly se volt jó, talán a Beachum-Adams csere tett jót neki, de akkor is csak pass protection-re lett jó. Igazán még idén se éri el a kívánt szintet, mert pl Pouncey az egyetlen igazán jó futásblokkoló...mondjuk a többiek is sokat fejlődtek, de ez elsősorban az új edzőbának tudható beSenki nem mondta, hogy BA rossz szakember, épp az a lényeg, hogy máshol mennyivel többet ki tud hozni az anyagából. Ezt meg nem lehet elkendőzni azzal, hogy szar volt a fal.kishasziTovábbra sem értünk egyet. Az alapanyaghoz kell viszonyítani az elvárásokat, tehát ha szar a fal, nem várható el (legalábbis realitás talaján maradva), hogy 30 pontos Offense legyen. Viszont a pozitívumok, amelyek nálunk is megvoltak, azok jellemzőek voltak a Coltsnál is és a Cardsnál is. Ezek nem véletlenek.Soldados
több mint 10 éve
Olyanban akarsz megint vitatkozni, amiben nem mondok neked ellent.A fal meg most sem jobb szerintem.
több mint 10 éve
Szerintem egyébként ennek a hármas sorozatnak akkor van igazán értéke, ha kibővítjük ötre. Minden évben szívunk egyszer-kétszer az ilyen országos 1-es meccsekből be, bár remélhetőleg a Tampával le is tudtuk idén a dolgot.
Ha 8-3-al tudnánk nekipihenni a by week-nek akkor elégedett lennék, minden egyéb verzió hiányérzetet keltene bennem. (mondom úgy, hogy 3-3-nál egy lyukas érmét nem adtam volna a jelenlegi helyzetre.
több mint 10 éve
Senki nem mondta, hogy BA rossz szakember, épp az a lényeg, hogy máshol mennyivel többet ki tud hozni az anyagából. Ezt meg nem lehet elkendőzni azzal, hogy szar volt a fal.kishasziTovábbra sem értünk egyet. Az alapanyaghoz kell viszonyítani az elvárásokat, tehát ha szar a fal, nem várható el (legalábbis realitás talaján maradva), hogy 30 pontos Offense legyen. Viszont a pozitívumok, amelyek nálunk is megvoltak, azok jellemzőek voltak a Coltsnál is és a Cardsnál is. Ezek nem véletlenek.
több mint 10 éve
SoldadosIrreleváns mit ért el máshol, mivel az pont azt mutatja, hogy MÁSHOL mire képes, nálunk meg arra volt, amire. Ha te munkahelyet váltasz, akkor a mindenkori állásodban a teljesítményed független lesz attól, hogy máshol hogyan és mit értél el - nem az alapján ítélnek meg - helyesen.[/quote]Ha asztalos vagy, irreleváns, sportban nem egészen. Ha 3 helyen dolgoztál, és ugyanazok a pozitívumok fellelhetők a csapataidban, akkor az feltehetően nem véletlen.[/quote]Senki nem mondta, hogy BA rossz szakember, épp az a lényeg, hogy máshol mennyivel többet ki tud hozni az anyagából. Ezt meg nem lehet elkendőzni azzal, hogy szar volt a fal.
több mint 10 éve
Én akkor is megmondtam, hogy ostobaság két meccs után beárazni 4. helyre a csapatot. 😉 És 3-3-nál is megmondtam, hogy van esély a PO-ra. Akkor persze azért voltam feketebárány és mindenki ellensége. 😊 Most meg azért, mert két 6 TD-s meccs után is látok kivetnivalót.Steelers (Football) is back in race!Annyira nevetséges, hogy két meccs után mennyire széles lett a vállad, hogy Te megint megmondtál mindent, mert Te vagy a pittsburghi Nostradamus.
Még hogy csoport 4. helyére van beárazva a csapat vagy a keret... 😀 😀 😀 LOL! Még hogy nincs elég tehetség a csapatban... Még hogy szar az OL és DL... Még hogy Tomlin és Colbert szétverte a csapatot... Még hogy Ben már nem a régi... Még hogy túlértékelt a WR-corps... Még hogy nem juthatunk PO-ba... Szakszerűen megfogalmazott barbárságok. 😊 Amelyek persze egy-egy vereség után jól festenek és hihetőnek tűnnek (persze már akinek 😊), de közelében sincsenek a valóságnak..Soldados
Nem túl korrekt az elmúlt 2 meccsen látott képet, és igazadat szembe állítani azzal a véleménnyel amit egy impotens és fogalmatlan csapatról fogalmaztak meg hetekkel korábban, amikor az teljesen jogos volt. Majd egy kisiskolás szintjére süllyedve az összes elcsépelt kifejezéssel röhögni más véleményén.
Ne mond azt nekem, hogy Te tudtad hogy Harrison ilyen szinten tud még játszani, Polamalu sok gyenge meccse után tud jól is játszani, hogy Blake/McCain ilyen jól pótolja majd Allen-t aki miatt rengeteg ment el a meccseken, és hogy lesz egy kis futás elleni védelmünk...stb.
Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen.SoldadosAzzal ugye tisztába vagy, hogy egy play az esetek nagy részében ennál azért bonyolultabban van felépítve, hogy csak egy opciója van az irányatónak?!
Közös meccsnézésen is volt, amikor már nem bírtam hallgatni a fikázásodat.
A legtöbbször amikor Bell-nek megy egy rövid passz, amikor hosszút várnál, akkor 3-4 ember fut még route-ot, és az irányító döntése, hogy kinek dobja (nyilván kinek tudja).
Tudnék, és szeretnék is még pár mondandódra reagálni, de nem akarom 13-jára is elolvasni ugyan azokat a mondatokat amikor beszélsz, de nem mondasz semmit.laby
És nem, Harrisont nem gondoltam volna, Blake-t, vagy McCaint se feltétlen. Még csak Nostredamus se vagyok. De azt tudtam, hogy az O játékereje, kerete messze jobb annál, mint amit egy óvis leírt 2 meccs után, az OL is, a DL is és a Defense is. És igen, a futás elleni D javulásában nagyjából biztos voltam.
Képzeld, tudom, hogy működik egy play és képzeld egy adott playben van elsőszámú célpont. És ez elég jól látható, hogy annak dobják-e, vagy a QB másodikat keres.
Szóval mélységes elnézésedet kérem, amiért egy rossz meccs után nem látok mindent feketében, nem adom át magam a vereség tragikus érzésének, látva a pozitívumokat pedig nem vizionálok olyan hülyeségeket, hogy Tomlin és Colbert szétverte a csapatot, meg hogy csoportnegyedikek leszünk. És külön bocsánat azért, hogy egy 6 TD-s meccs után sem mondom azt, hogy milyen szép és jó minden az Offense-ben. (Bár a Colts meccs után ezt is megtettem). Valószínűleg ez azért (is) van, mert a szakmámból kifolyólag globálisabban látom a dolgokat, másrészt kicsit régebb óta nézem ezt a sportágat és kicsit jobban elmélyültem benne és sok "csodát" láttam már ahhoz, hogy helyén tudjam értékelni a váratlan kudarcot és a nagy diadalt is. 😊
több mint 10 éve
Ha asztalos vagy, irreleváns, sportban nem egészen. Ha 3 helyen dolgoztál, és ugyanazok a pozitívumok fellelhetők a csapataidban, akkor az feltehetően nem véletlen.Irreleváns mit ért el máshol, mivel az pont azt mutatja, hogy MÁSHOL mire képes, nálunk meg arra volt, amire. Ha te munkahelyet váltasz, akkor a mindenkori állásodban a teljesítményed független lesz attól, hogy máshol hogyan és mit értél el - nem az alapján ítélnek meg - helyesen.kishasziAzért ahhoz a "klaccs-sághoz" volt köze Ariansnak is nem csak a jó D-nek, nézd meg milyen eredményeket ért el mióta elment tőlünk:de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊Ehhez viszont kellene egy olyan D, amelyik 10 ponton tartja az ellenfelet 3,5 negyeden keresztül, majd megadódik az O-nak 10-edszer is egy meccsen belül, hogy a végén vezessen egy normális drive-ot, amivel akár nyerni is tudunk, és kijelenthessük, "mekkorát ütött a kláccs-óra" (nem swatch!). Amíg ilyen a D-nk, hogy enged 20-30 pontokat, addig ez nem fair összehasonlítás.kishaszi
Soldados
2012: Colts 11-5, PO újonc irányítóval
2013: Cards 10-6, Palmerrel, aki az előző években csak szenvedett és már nagyjából leírta mindenki
2014: Cards: 7-1 eddigShilkor
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Meddő a vita, de azért azt ne gondoljuk már, hogy az O kérései ne lettek volna teljesítve anno a draftok során. A szerződéshosszabbítások, nagy pénzek már más tészta, de Én eddig nem látok ott sem eltolódást, vagyis csak azt, hogy a D-ben a giga szerződések kifutottak. Egyedül talán az OL lehet kérdés, de ha ott is a neveket sorolom magamban, akkor egy-kettőt az akkor szerepeltek közül a mostaniba is beraknék.Nem akarom szítani. Mivel Én Hailey "védő voltam", így hiteles lehet ha leírom. Az egyoldalú szidalom vele szemben butaság, de csak most ezen a három meccsen (a Houston elleni mágikus 3 perc óta) érzem azt, hogy tud úgy repülni az O-val, ahogy elvárom tőle, és azt, hogy ez a kritikus helyzetben is úgy lesz-e (mert ez a lényeg), vagyis egy PO meccsen, no az még előttünk van. Ha ott képes teljesíteni, képes Bennel egy hullámhosszon lenni, akkor lehet azt mondani, hogy rendben vagyunk. Ez a lényeg ugyanis, a többi csak jácimáci... 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Kissé meddő vitának érzem ezt az egészet.. Sosem tetszett különösebben Haley munkássága, mert éppen olyan kevéssé tudott domináns lenni az O, mint mondjuk Arians alatt. Persze ez is csak részben volt az ő hibájuk, hiszen a draft mindig inkább a D erősítéséről szólt, így nagy csodát nem várhattunk. Én Arians munkásságában itt sok fantáziát nem tapasztaltam, de nyilván a vezetés sem, ha őt hagyták elmenni, Haley számára meg építettek egy komplett offense-t. Ha az a játék marad, amit akkor mutatott a csapat, könnyen lehet ma már Ben nem lenne aktív. Látjuk, hogy Big Ben nehezen szokta meg ezt a kíméletesebb játékot, mostanra azonban már ki tudja hozni magából a legjobbat. Talán azért idén, mert most megfelelő fal védi és még futójáték is van, így nem csak a passzjátékon múlik minden.
Haley bizonyította, hogy tervezésben jó, játékok hívásában viszont talán kevésbé, bár a beszélgetést sosem halljuk. Jó a kapcsolat közte és Ben között, így örülök neki, hogy a Browns meccs után nem hullottak a fejek, hanem nyugodtan dolgoztak tovább és itt az eredmény.
több mint 10 éve
Csak jó helyre kellett születni. Pittsburgh-ben mit csinálna egy pesti próféta? 😉
több mint 10 éve
Steelers (Football) is back in race!Annyira nevetséges, hogy két meccs után mennyire széles lett a vállad, hogy Te megint megmondtál mindent, mert Te vagy a pittsburghi Nostradamus.
Még hogy csoport 4. helyére van beárazva a csapat vagy a keret... 😀 😀 😀 LOL! Még hogy nincs elég tehetség a csapatban... Még hogy szar az OL és DL... Még hogy Tomlin és Colbert szétverte a csapatot... Még hogy Ben már nem a régi... Még hogy túlértékelt a WR-corps... Még hogy nem juthatunk PO-ba... Szakszerűen megfogalmazott barbárságok. 😊 Amelyek persze egy-egy vereség után jól festenek és hihetőnek tűnnek (persze már akinek 😊), de közelében sincsenek a valóságnak..Soldados
Nem túl korrekt az elmúlt 2 meccsen látott képet, és igazadat szembe állítani azzal a véleménnyel amit egy impotens és fogalmatlan csapatról fogalmaztak meg hetekkel korábban, amikor az teljesen jogos volt. Majd egy kisiskolás szintjére süllyedve az összes elcsépelt kifejezéssel röhögni más véleményén.
Ne mond azt nekem, hogy Te tudtad hogy Harrison ilyen szinten tud még játszani, Polamalu sok gyenge meccse után tud jól is játszani, hogy Blake/McCain ilyen jól pótolja majd Allen-t aki miatt rengeteg ment el a meccseken, és hogy lesz egy kis futás elleni védelmünk...stb.
Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen.SoldadosAzzal ugye tisztába vagy, hogy egy play az esetek nagy részében ennál azért bonyolultabban van felépítve, hogy csak egy opciója van az irányatónak?!
Közös meccsnézésen is volt, amikor már nem bírtam hallgatni a fikázásodat.
A legtöbbször amikor Bell-nek megy egy rövid passz, amikor hosszút várnál, akkor 3-4 ember fut még route-ot, és az irányító döntése, hogy kinek dobja (nyilván kinek tudja).
Tudnék, és szeretnék is még pár mondandódra reagálni, de nem akarom 13-jára is elolvasni ugyan azokat a mondatokat amikor beszélsz, de nem mondasz semmit.
több mint 10 éve
Irreleváns mit ért el máshol, mivel az pont azt mutatja, hogy MÁSHOL mire képes, nálunk meg arra volt, amire. Ha te munkahelyet váltasz, akkor a mindenkori állásodban a teljesítményed független lesz attól, hogy máshol hogyan és mit értél el - nem az alapján ítélnek meg - helyesen.Azért ahhoz a "klaccs-sághoz" volt köze Ariansnak is nem csak a jó D-nek, nézd meg milyen eredményeket ért el mióta elment tőlünk:de ehhez kellene majd olyan is, amikor GW-drive-ot vezetünk egy kiélezett meccsen. 😊Ehhez viszont kellene egy olyan D, amelyik 10 ponton tartja az ellenfelet 3,5 negyeden keresztül, majd megadódik az O-nak 10-edszer is egy meccsen belül, hogy a végén vezessen egy normális drive-ot, amivel akár nyerni is tudunk, és kijelenthessük, "mekkorát ütött a kláccs-óra" (nem swatch!). Amíg ilyen a D-nk, hogy enged 20-30 pontokat, addig ez nem fair összehasonlítás.kishaszi
Soldados
2012: Colts 11-5, PO újonc irányítóval
2013: Cards 10-6, Palmerrel, aki az előző években csak szenvedett és már nagyjából leírta mindenki
2014: Cards: 7-1 eddigShilkor
több mint 10 éve
Megvédte magát ő is:Azt mondta, hogy még mozgott.... Ezért tette.
Ő meg
mutogatta a partról, hogy kopkop, van odabent valaki