Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Backloaded szerződés és ha kiöregszik elcseréljükkishaszi
Tök mindegy milyen szerződés, ha MVP a signing bonus is sokkal nagyobb, konkrétan óriási lesz, ami ugye osztódik a teljes időtartamra, ráadásul a base salary jó pár millával nagyobb lesz a köv 3-4 évre, ami erre az időszakra éppen ennyivel szűkíti majd a lehetőségeket.

Nehéz persze konkrét értéket mondani, de az MVP-címmel legalább 20 millát buknánk első tippre...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Backloaded szerződés és ha kiöregszik elcseréljük

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azt amúgyse ússzuk meg h 20 milla per éves fizut kapjon szóval sztem mindegy.

Inkább jussunk be.
majd nyerjünkkishaszi
Így is úgy is gigadeal lesz, de ha MVP-címet kap, akkor szerintem minden idők legnagyobb szerződését teheti zsebre. Aktuális MVP-ként 20-30 millát tuti buknánk, úgyhogy egyáltalán nem mindegy a Steelers szempontjából.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Azt amúgyse ússzuk meg h 20 milla per éves fizut kapjon szóval sztem mindegy.

Inkább jussunk be.
majd nyerjünk

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Azt csak úgy mellékvágányon megjegyezném, hogy egyáltalán nem örülnék, ha Ben MVP lenne, mert szerződéshosszabbítás előtt áll, és aktuális MVP-ként sok millió dollárral nagyobb szerződést kellene neki adni.

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a 8. hét után 70%-ban Peytonnak 30%-ban inkább Rodgersnek adták, Brady nem nagyon jött szóba

ha BIgBen szarul nyomná, és Murraynak adnám, unalmas h mindig csak Brady, Manning, Rodgers 😀 De BigBen idén 40+ TD-t fog dobni, 4600 yardot, és maximum 8 INT-et, ez próféciaBigBen7
Szerintem meg Murraynek kéne kapnia! Már agyam eldobom h PM vagy TB kapja! Idén Murray a legjobb ha eléri a 200 yardot, akkor ,egyértelműen'' neki kell kapnia!sorozatjunkie
Saccoljátok meg rákeresés nélkül, legyetek kedvesek, hogy Brady mikor volt MVP utoljára és összesen hányszor kapta meg.tomi-tomi
Hát ha így kérdezed, akkor talán kétszer és ebből gondolom a nagy menetelésetekkor (16-0) lehetett a második.kittli
A kettő stimmel, a 2007 is, de akkor kapta először. 2010 volt a második alkalom, először az NFL-ben egyhangúan. (36 TD, 4 INT, 111,0 PR)tomi-tomi
Brady meg ne kapja, mert aki alapszakasz MVP, az nem igen nyer SB-t.

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
a 8. hét után 70%-ban Peytonnak 30%-ban inkább Rodgersnek adták, Brady nem nagyon jött szóba

ha BIgBen szarul nyomná, és Murraynak adnám, unalmas h mindig csak Brady, Manning, Rodgers 😀 De BigBen idén 40+ TD-t fog dobni, 4600 yardot, és maximum 8 INT-et, ez próféciaBigBen7
Szerintem meg Murraynek kéne kapnia! Már agyam eldobom h PM vagy TB kapja! Idén Murray a legjobb ha eléri a 200 yardot, akkor ,egyértelműen'' neki kell kapnia!sorozatjunkie
Saccoljátok meg rákeresés nélkül, legyetek kedvesek, hogy Brady mikor volt MVP utoljára és összesen hányszor kapta meg.tomi-tomi
Hát ha így kérdezed, akkor talán kétszer és ebből gondolom a nagy menetelésetekkor (16-0) lehetett a második.kittli
A kettő stimmel, a 2007 is, de akkor kapta először. 2010 volt a második alkalom, először az NFL-ben egyhangúan. (36 TD, 4 INT, 111,0 PR)tomi-tomi
Hát majdnem. Arra saccoltam, hogy az elsőt valamelyik SB évében kapta meg.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

A kettő stimmel, a 2007 is, de akkor kapta először. 2010 volt a második alkalom, először az NFL-ben egyhangúan. (36 TD, 4 INT, 111,0 PR)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem értetek ti ehhez. Idén Dalton lesz az MVP, Gresham a legbiztosabb kezű elkapó, BJGE Hill a legjobb futó, a védelmünk pedig elit lesz futás ellen 😀megyerikrisz
Sanu lesz vagy Börfikt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nem értetek ti ehhez. Idén Dalton lesz az MVP, Gresham a legbiztosabb kezű elkapó, BJGE Hill a legjobb futó, a védelmünk pedig elit lesz futás ellen 😀megyerikrisz
Legyen Dalton. A fene bánja. BB meg emelje fel a hetediket a magasba...
Perpill. nem sok esély látok egyikre se. 😀
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Nem értetek ti ehhez. Idén Dalton lesz az MVP, Gresham a legbiztosabb kezű elkapó, BJGE Hill a legjobb futó, a védelmünk pedig elit lesz futás ellen 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve

Hát ha így kérdezed, akkor talán kétszer és ebből gondolom a nagy menetelésetekkor (16-0) lehetett a második.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Saccoljátok meg rákeresés nélkül, legyetek kedvesek, hogy Brady mikor volt MVP utoljára és összesen hányszor kapta meg.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
"Súlyos" következményekkel járt a hétvégi kick off return TD.
Tomlin: "Guys dancing around and so forth before the ball is kicked and then getting one run back on them is unacceptable. You won't see our kickoff team dancing anymore."
több mint 10 éve
sorozatjunkie Pittsburgh Steelers 269

Szerintem meg Murraynek kéne kapnia! Már agyam eldobom h PM vagy TB kapja! Idén Murray a legjobb ha eléri a 200 yardot, akkor ,egyértelműen'' neki kell kapnia!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
lehet, hogy nincs Troy meg Thomas, de a Jetsnél meg nincs irányító, emiatt hiába vannak jó elkapóik, úgyse tudják nekik odadobni a labdát, és ha van eszük akkor futnak, de ezt meg tudja Lebeau is, fel fogunk készülni rá, úgy hogy én nem parázok ettől a meccstől, a Titans elleni MNF szerintem vészesebb lehet, ha Mettenberger jó napot fog kiBigBen7
Huhh, ilyet de régen láttam leírva más szurkolók által. 😊
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
 espn.go.com/video/clip?id=11826579&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterkishaszi
Tónival kezdte, mèg pàr meccs az MekCulàger is főfèr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
 espn.go.com/video/clip?id=11826579&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223

ha BIgBen szarul nyomná, és Murraynak adnám, unalmas h mindig csak Brady, Manning, Rodgers 😀 De BigBen idén 40+ TD-t fog dobni, 4600 yardot, és maximum 8 INT-et, ez prófécia
több mint 10 éve
Dangerfield a PS-be érkezett és Hemer DT-t raktuk onnan miatta.

több mint 10 éve
inkább kezdjünk bele a "Big Ben MVP" projektbe, mert még a végén megint Manning kapja, pedig egyértelmű, hogy Big Ben a legjobb, ránézve már az elit szó is sértően lealacsonyítóBigBen7
BB sorozatban másodszor kapta meg a hét támadója címet az AFC-ben és ahogy múlt héten, úgy ez most sem lehetett kérdéses.

De a season MVP cím más tészta. Ha most, a szezon közepén kéne dönteni, én sem neki adnám. Miért? Tök egyszerű. 22-3-as TD-INT mutatója ugyanolyan, mint Bradynek, és ezzel a legjobb a mezőnyben, ráadásul BB több yardot passzolt. Csakhogy BB 2 meccsen nyomott 12-0-t, azaz hét meccsen pedig 10-3-at. Két überjó meccs nem ugyanaz, mintha mindig folyamatosan Superman-módban játszanál. Nem arról van szó, hogy nem lehet egy-egy rosszabb, vagy átlagos meccs, de Ben számai mindössze a legutóbbi 2 meccs miatt lettek MVP-kategóriásak, nempedig 9 meccs alapján, vagy mondjuk TB esetében olyan 6-7 meccs alapján. A szezon eddigi részét nézve én védőmániásként Wattnak adnám, de legfeljebb szavazatot fog kapni, ahogy Tóni is. Jelenleg TB/PM verseny lenne az MVP címért - jogosan. Persze még hátravan 8 forduló, ezalatt változhat a dolog, de jelenleg Ben nem érdemelné meg.

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
inkább kezdjünk bele a "Big Ben MVP" projektbe, mert még a végén megint Manning kapja, pedig egyértelmű, hogy Big Ben a legjobb, ránézve már az elit szó is sértően lealacsonyító
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem baj, még 3000 poszt kell hogy utolérjük a Pats topikot 😀
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
3 oldal vitázás, 4 oldal "nem értem, minek vitáztok ennyit" hozzászólás. 😀laby
2 oldalnyi meg azt taglalja, hogy hány oldalon keresztül vitáznak 😀