Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Inactive list (PIT): CB Ike Taylor, QB Landry Jones, S Ross Ventrone, S Shamarko Thomas, LB Ryan Shazier, S Troy Polamalu, G Chris HubbardInactive list (NYJ): OL Dakota Dozier, CB Darrin Walls, QB Matt Simms, DE IK Enemkpali, DL T.J. Barnes, WR Walter Powell, G Wesley Johnson 😊
több mint 10 éve
Mivel mindenki tudja, hogy futni fognak, figyeld meg Vick passzokkal fog nyitni.
több mint 10 éve
Pár óra s kiderül, hogy komolyan vettük-e a meccset, vagy végre elmondhatjuk, hogy az O elmozdul a középszerűségből. Jó lenne az elején nem bénàzni, hogy ne futhassanak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Nekem nincs rituálém. Az utolsó kettőt munka miatt nem élőben néztem, de ugyebár előtte is nyertünk. Az egyiket idehaza tudtam megnézni, a másikat Csehországban, ma ismét idehaza, de élőben.polamaluNekem van még egy: amíg nyerünk addig muszáj beírnom másnap hogy "Haley takarodj!" Ezzel szerdáig el is van a társaság 😀
több mint 10 éve
Bieber meglátogatta a csapatot NY-ban. Remélem nem lesz általános melegség a játékosok szívében ezután 😀polamaluA Spétes kép a jó, Nagyobb egy mellizma, mint a csicskagizda felsőteste😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nekem nincs rituálém. Az utolsó kettőt munka miatt nem élőben néztem, de ugyebár előtte is nyertünk. Az egyiket idehaza tudtam megnézni, a másikat Csehországban, ma ismét idehaza, de élőben.
több mint 10 éve
Én nézem, de amióta nyerőben vagyunk nem mosom ki a meccsnézős pólómat 😀Előtte egy Titans is lesz, azt se nézd légyszi 😀polamaluVan egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontodBye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀Klaci79
Ha tartjuk a formát érdekes szaga lesz a Superbowl-ra, de ki bánja 😀
több mint 10 éve
Előtte egy Titans is lesz, azt se nézd légyszi 😀Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontodBye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontodBye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀
több mint 10 éve
Cam Heyward:Látták már NE mezben is, szerintem ahol éppen lehet valami hírverést csinálni magának. Mellette Foci Jancsi a bulitársa 😛
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "
Gogo
több mint 10 éve
Cam Heyward: "Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Bieber meglátogatta a csapatot NY-ban. Remélem nem lesz általános melegség a játékosok szívében ezután 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt kifejtenéd Beki?Wester megválaszolta esetleg már a kérdésedet, vagy lenne, amelyre választ keresel még? 😊
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..
Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
több mint 10 éve
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Az igen.Érthető mondjuk.
több mint 10 éve
Ezt kifejtenéd Beki?a vezetőség bizalmát már nem nagyon élvezi, sőt szinte biztos hogy megy, már csak az a kérdés, hogy év közben vagy év végén. Lehetett hallani olyan dolgokat, hogy ha kikapunk tőletek, akkor kirúgják már most hétfőn.
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezt kifejtenéd Beki?Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ryan buszke ember az biztos es minden hetfoi edzes utan csak annyit mond, hogy jo edzesen vannak tul. Hogy az oltozot nem vesztette el ez is elmondhato, de h a jatekosok a beluket is kitennek erte, nah ezt nem erzem es varom h mikor szakad el a cerna vkinel.A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.Soldadosvajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtakiegy kis érdekesség:asztakurva......csi77
Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Sziasztok,Irígykedek, nem csak hogy élőben nézhetted, hanem hogy pont egy történelmi napon amikor Mean Joe meze visszavonult 😀 Hatalmas élmény lehetett.
csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!Rutin
több mint 10 éve
ha már, akkor az Earnie Davis-es film, de a Sütik jól építkeztek, ennek eredménye a csupa pozitív mérleg és az 5-4es utsó hely nekünk 😒
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ventrone is out. Ez azt is jelentheti, hogy a meccsnapon vkit kivágunk és a PS-ből rosterre teszünk egy safetyt (Dangerfield), aki spec teamben szerepet kap és 4. S lesz a meccsen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen, az a teljes címe...nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.Minitron