Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Inactive list (PIT): CB Ike Taylor, QB Landry Jones, S Ross Ventrone, S Shamarko Thomas, LB Ryan Shazier, S Troy Polamalu, G Chris Hubbard
Inactive list (NYJ): OL Dakota Dozier, CB Darrin Walls, QB Matt Simms, DE IK Enemkpali, DL T.J. Barnes, WR Walter Powell, G Wesley Johnson 😊
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Mivel mindenki tudja, hogy futni fognak, figyeld meg Vick passzokkal fog nyitni.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Pár óra s kiderül, hogy komolyan vettük-e a meccset, vagy végre elmondhatjuk, hogy az O elmozdul a középszerűségből.

Jó lenne az elején nem bénàzni, hogy ne futhassanak.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nekem nincs rituálém. Az utolsó kettőt munka miatt nem élőben néztem, de ugyebár előtte is nyertünk. Az egyiket idehaza tudtam megnézni, a másikat Csehországban, ma ismét idehaza, de élőben.polamalu
Nekem van még egy: amíg nyerünk addig muszáj beírnom másnap hogy "Haley takarodj!" Ezzel szerdáig el is van a társaság 😀

több mint 10 éve
Bieber meglátogatta a csapatot NY-ban. Remélem nem lesz általános melegség a játékosok szívében ezután 😀polamalu
A Spétes kép a jó, Nagyobb egy mellizma, mint a csicskagizda felsőteste😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nekem nincs rituálém. Az utolsó kettőt munka miatt nem élőben néztem, de ugyebár előtte is nyertünk. Az egyiket idehaza tudtam megnézni, a másikat Csehországban, ma ismét idehaza, de élőben.
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontod
Bye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀Klaci79
Előtte egy Titans is lesz, azt se nézd légyszi 😀polamalu
Én nézem, de amióta nyerőben vagyunk nem mosom ki a meccsnézős pólómat 😀
Ha tartjuk a formát érdekes szaga lesz a Superbowl-ra, de ki bánja 😀

több mint 10 éve
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊vontod
Bye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀Klaci79
Előtte egy Titans is lesz, azt se nézd légyszi 😀
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Bye week után jön a Saints...mennyit kellene összedobnunk, hogy azt se nézd? 😀
több mint 10 éve
Cam Heyward:
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "
Gogo
Látták már NE mezben is, szerintem ahol éppen lehet valami hírverést csinálni magának. Mellette Foci Jancsi a bulitársa 😛
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Cam Heyward:
"Didn't know he was a steelers fan, but welcome to steelernation @justinbieber "

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Bieber meglátogatta a csapatot NY-ban. Remélem nem lesz általános melegség a játékosok szívében ezután 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt kifejtenéd Beki?
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..

Ryan érkezésével voltvegy ív felfelé, de ennek már minima 2 éve.
Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
Wester megválaszolta esetleg már a kérdésedet, vagy lenne, amelyre választ keresel még? 😊
több mint 10 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Van egy (nektek) jó hírem. Ma sem tudom nézni a mérkőzést. Amikor nem néztem akkor vagy nyertek a skacok, vagy nyertek és kiemelkedően jól játszottak. 😊 Szóval kedvezőek az előjelek a mai meccsre 😊 😊 😊

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 10 éve
Az igen.
Érthető mondjuk.

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 701 — Jó ötletnek tűnt!
Ezt kifejtenéd Beki?
Nyilván recseg a gépezet...a respekt megvan .... élvezi a vezetőség bizalmát, de vajon meddig!?..

Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....kishaszi
a vezetőség bizalmát már nem nagyon élvezi, sőt szinte biztos hogy megy, már csak az a kérdés, hogy év közben vagy év végén. Lehetett hallani olyan dolgokat, hogy ha kikapunk tőletek, akkor kirúgják már most hétfőn.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezt kifejtenéd Beki?

Azóta úgy látom, hogx elég türelmesek vele szemben....

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
egy kis érdekesség:

Ben Roethlisberger has 12 TD passes in his last 2 games; the New York Jets have 12 TD passes in their last 15 games.zzz888
asztakurva......csi77
vajon a Jets akar menni az 1/1-ert? vagy annal buszkebbek?xtaki
A Jets és Ryan ennél sokkal büszkébb. Ryanre sok mindent lehet mondani, de az öltözőt nem vesztette el, a játékosai imádják és küzdenek érte a végsőkig.Soldados
Ryan buszke ember az biztos es minden hetfoi edzes utan csak annyit mond, hogy jo edzesen vannak tul. Hogy az oltozot nem vesztette el ez is elmondhato, de h a jatekosok a beluket is kitennek erte, nah ezt nem erzem es varom h mikor szakad el a cerna vkinel.
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
több mint 10 éve
Sziasztok,
csak egy mondatra ugrottam be. Ugyanis volt szerencsém vasárnap este személyesen megnézni a BAL elleni meccseteket a Heinz Fielden. Hát, azt kell mondjam (és az az egy mondat itt következik😊)...
...hogy le a kalappal a Pittsburgh-i szurkolók előtt!
A személyes tapasztalatom, az, hogy sok más csapat szurkolóival ellentétben nálatok valóban szurkolnak! Az egy dolog, hogy mindenki pörgeti a nyavalyás (😀) sárga törölközőjét, de hangerőt is szinte mindig tesznek mögé, és nem csak akkor, amikor az ellenfél 3rd down-ra készül.
Szóval, Gratula!Rutin
Irígykedek, nem csak hogy élőben nézhetted, hanem hogy pont egy történelmi napon amikor Mean Joe meze visszavonult 😀 Hatalmas élmény lehetett.
több mint 10 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Official Renegade; Mean Joe Edition:  stele.rs/21mwox
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
ha már, akkor az Earnie Davis-es film, de a Sütik jól építkeztek, ennek eredménye a csupa pozitív mérleg és az 5-4es utsó hely nekünk 😒

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ventrone is out. Ez azt is jelentheti, hogy a meccsnapon vkit kivágunk és a PS-ből rosterre teszünk egy safetyt (Dangerfield), aki spec teamben szerepet kap és 4. S lesz a meccsen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nagyon komoly meccset játszott a Browns...túl azon, hogy egyébként a Draft című film óta nagyon bírom a csapatot 😀Klaci79
Ez a Draft Day lenne Kevin Costner-rel vagy egy másik film? Csak mert érdekelne.
Előre is köszi.Minitron
Igen, az a teljes címe...