NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ja ezèr jàr neked a LOLO Soldi, mèghoty Hèlitakaróty, ehhhsutianap
Bocs, de Haleyért most sem tudok lelkesedni. Most is tartom, hogy az 1. és a 2. szezonja után is kirúgtam volna. A mostani, idényközbeni menesztését úgy fogalmaztam meg, hogy momentumgenerálás szempontjából lehet célrevezető, de alapvetően nem vagyok híve a szezonközbeni menesztéseknek. Szerencsére egyrészt a csapat nem így döntött, másrészt rögtön a köv. meccsen az élet adott nekünk egy season changer momentumot, amikor 3 perc alatt 24 pontot tettünk a táblára, miközben addig közünk se volt a meccshez.

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett. Mindenesetre az ilyen kezdéseken meccsek mehetnek el. Akár ez is elmehetett volna, ha a Ravens jobb, vagy csak egy kicsit koncentráltabb, vagy a védelmünk nem ilyen felszívott állapotban van és nem szerez két labdát a Ravens térfelén.Soldados
Még szerencse, hogy Te játékelméletileg mindent rendben csinálnál, kishaszi
Nyilván nem, de nem is ez a szakmám. 😊 Neki viszont igen. És ő sorozatosan buta playeket hív 2,5 éve 3. és hosszúra, amivel tulajdonképpen feladjuk a 1st down lehetőségét. De ez csak egy példa, sajnos még sokat tudnék felsorakoztatni a 2,5 éve alatt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ottrepül a holló szecska? 😊

---

--

--

BREAKING: Jets offer Brad Wing a 5-year, $100 million dollar contract to solve their ongoing QB issues

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Cool.
Bár fura, hogy sokat maródi....kishaszi
csúnyát kapott tegnap a lábára...ahol ugye fát vágnak...
több mint 10 éve
Bocs, de Haleyért most sem tudok lelkesedni. Most is tartom, hogy az 1. és a 2. szezonja után is kirúgtam volna. A mostani, idényközbeni menesztését úgy fogalmaztam meg, hogy momentumgenerálás szempontjából lehet célrevezető, de alapvetően nem vagyok híve a szezonközbeni menesztéseknek. Szerencsére egyrészt a csapat nem így döntött, másrészt rögtön a köv. meccsen az élet adott nekünk egy season changer momentumot, amikor 3 perc alatt 24 pontot tettünk a táblára, miközben addig közünk se volt a meccshez.

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett. Mindenesetre az ilyen kezdéseken meccsek mehetnek el. Akár ez is elmehetett volna, ha a Ravens jobb, vagy csak egy kicsit koncentráltabb, vagy a védelmünk nem ilyen felszívott állapotban van és nem szerez két labdát a Ravens térfelén.Soldados
Még szerencse, hogy Te játékelméletileg mindent rendben csinálnál, gondolom a győzelem most is azon múlott, hogy Suggs-eráltad Üstökösbe (hülye diszeptikon) a jó hívásokat. Mondd, hogy így volt, különben nagy bajban vagyunk!
Alien-s, te vagy az???

😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Cool.
Bár fura, hogy sokat maródi....

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Shazier bokasérülése az első jelentések szerint nem komoly.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Sziasztok!

A BDSRSTNT, hogy se a colts, se a ravens elleni meccset nem láttam "élőben", mert egyszerűen másnap toppon kellett lenne, de ha ez kell, hogy jól játsszunk, akkor még lemaradhatok pár meccsről, de az összesről azért nem szeretnék😊 Harrison és BB teljesítménye egyszerűen csodálatos, Tóni alap, szóval ezen nem lepődtem meg😊 Ok, 2x500+yard-->rekord, 2/12 TD-->rekord, de a 3/14 TD nyilván nem rekord, mert akkor az is mondanák, ugyanígy a 862 yard/2 meccs mutatók hol állnak ilyen tekintetben? (BB statjai iszonyatosak (főleg úgy, hogy a legjobb qb-k közül őt siettetik a legtöbbször, ha nem is nfl, de career highok lehetnek még)

Egyelőre én is mindent rózsaszínben látok, ahogy Soldi írja, de nem lennék én, ha nem félnék attól, hogy egyrészt ennél csak lejjebb van (mutatott teljesítményben és összeszedettségben), azaz másrészt nem hiszem, hogy ne bénáznánk még egyet-kettőt az alapszakaszban. Ellenben tény, hogy az általam megjósolt 6-10/7-9-es mutatónál valószínű jobban fog zárni a csapat, úgyhogy már most elnézést😊
több mint 10 éve

De amit tegnap is az első 4 drive-ban műveltünk támadás címén, az katasztrófa. Játékelméletileg hibás hívások sora. 3. és 7-re egy passz a LoS-ra Bellnek... Esélytelen. Azt nem tudom, hogy magától változtatott, vagy kényszerre, de a 2. negyedtől vertikálisabb játékra váltott, amely rögtön eredményre vezetett. Mindenesetre az ilyen kezdéseken meccsek mehetnek el. Akár ez is elmehetett volna, ha a Ravens jobb, vagy csak egy kicsit koncentráltabb, vagy a védelmünk nem ilyen felszívott állapotban van és nem szerez két labdát a Ravens térfelén.

több mint 10 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
 bleacherreport.com/articles/2254364-ben-roethlisberger-makes-faces-after-nasty-hit-spawns-internet-memes?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming ez várható volt 😀

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Pár év rutinnal már úgy ahogy értelek, csak még azt áruld el mi az a LOLO? 😀bcsarli
LotoflóOFF!vagyON ahogyteccik

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Pár év rutinnal már úgy ahogy értelek, csak még azt áruld el mi az a LOLO? 😀

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Ja ezèr jàr neked a LOLO Soldi, mèghoty Hèlitakaróty, ehhh

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Tényleg csak kabalából: Haley takarodj! 😀bcsarli
Mondjuk én piszok ideges voltam rá az első 4 drive alatt és után. Aztán BB fintorgott egyet, én pedig megnyugodtam. 😊

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tényleg csak kabalából: Haley takarodj! 😀bcsarli
Akár a jelmondatunk is lehetne a szezon hátralevő részére 😊

" class="embed">
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tényleg csak kabalából: Haley takarodj! 😀

több mint 10 éve
amúgy csak szerintem van esélye Brown-nak megdönteni minden idők legtöbb elkapott yard rekordját?

csak mert jelenleg 110.7 yardot átlagol a srác, amit ha csak tartani tud, az már 1771 yard lenne, de szerencsére játszunk még olyan kiváló secondaryvel rendelkező csapatok ellen, mint a Jets, a Falcons, a Saints, vagy a Titans 😀 így már nem tűnik olyan elérhetetlennek az az 1964 yard 😀BigBen7
Ez még messze van, sok víz lefolyik addig a Dunán. Velünk is 3 hét alatt mekkorát fordult a világ, úgyhogy kár most ezzel foglalkozni. Majd 2 meccsel a vége előtt érdemes kitekinteni és megnézni, hogy áll ebben a viszonylatban.

A sokak által leírt BB 2 meccs alatt dobott 12 TD-s rekordja mellett viszont említsük a Antonio Brown kevesebb hírverést kapott csúcsbeállítását: sorozatban 9 meccsen van legalább 5 elkapása és 80 yardja. Ezzel a Dallas legendás elkapójának, Michael Irvinnek a rekordját érte utol. Jövő héten akár meg is döntheti. 😊Soldados
ja, Big Ben meg MVP, de ez gondolom természetes 😊
Megszerezve a 1. kiemelést bemasírozunk a playoffba, először kiütjük a Colts-ot, majd a Broncost kiejtő Patriotsot is a Heinz Fielden, és Cardinals ellen megismételjük a 2008-as Super Bowl győzelmet 😊 Mindenki mentse el a kedvencek közé! 😀BigBen7
Hát tényleg nagyot fordult a világ 3 hét alatt 😀

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
amúgy csak szerintem van esélye Brown-nak megdönteni minden idők legtöbb elkapott yard rekordját?

csak mert jelenleg 110.7 yardot átlagol a srác, amit ha csak tartani tud, az már 1771 yard lenne, de szerencsére játszunk még olyan kiváló secondaryvel rendelkező csapatok ellen, mint a Jets, a Falcons, a Saints, vagy a Titans 😀 így már nem tűnik olyan elérhetetlennek az az 1964 yard 😀BigBen7
Ez még messze van, sok víz lefolyik addig a Dunán. Velünk is 3 hét alatt mekkorát fordult a világ, úgyhogy kár most ezzel foglalkozni. Majd 2 meccsel a vége előtt érdemes kitekinteni és megnézni, hogy áll ebben a viszonylatban.

A sokak által leírt BB 2 meccs alatt dobott 12 TD-s rekordja mellett viszont említsük a Antonio Brown kevesebb hírverést kapott csúcsbeállítását: sorozatban 9 meccsen van legalább 5 elkapása és 80 yardja. Ezzel a Dallas legendás elkapójának, Michael Irvinnek a rekordját érte utol. Jövő héten akár meg is döntheti. 😊Soldados
ja, Big Ben meg MVP, de ez gondolom természetes 😊
Megszerezve a 1. kiemelést bemasírozunk a playoffba, először kiütjük a Colts-ot, majd a Broncost kiejtő Patriotsot is a Heinz Fielden, és Cardinals ellen megismételjük a 2008-as Super Bowl győzelmet 😊 Mindenki mentse el a kedvencek közé! 😀
több mint 10 éve

A sokak által leírt BB 2 meccs alatt dobott 12 TD-s rekordja mellett viszont említsük a Antonio Brown kevesebb hírverést kapott csúcsbeállítását: sorozatban 9 meccsen van legalább 5 elkapása és 80 yardja. Ezzel a Dallas legendás elkapójának, Michael Irvinnek a rekordját érte utol. Jövő héten akár meg is döntheti. 😊

több mint 10 éve
"I'm not going to lie and say I missed football. To be honest with you, I didn't miss football," said Harrison, per ESPN.com. "I was comfortable where I was at, being retired. I felt like I had an obligation to come back if my kids wanted me to. They were OK with it, and I came back because I didn't want to let the (Steelers) down and I felt like them guys are like my brothers -- (Brett) Keisel, Troy (Polamalu), Ike (Taylor). Kind of hard to say no to them."

While the rest of us watch in astonishment as a man could roll off the couch and after a few weeks destroy offensive linemen and quarterbacks with the ease Harrison seemed to Sunday night, his teammates and coaches aren't surprised by what they are seeing from the un-retiree.

"He is not a regular guy. He is James Harrison," coach Mike Tomlin said. "He is getting up to speed and getting into shape and doing James Harrison-like things, which quite frankly is what we expect."

Harrison has given the Steelers one final curtain call, but when the music dies out this season the linebacker plans to take his instruments and head back home.

"I can't see another year," Harrison said. "The way my body feels after games, coming in Monday and working out, it's getting too hard. The workouts are harder than the games."

Until then, quarterbacks have been warned: James Harrison is back on the NFL stage.

Élvezzük ki minden pillanatát, amíg játszik. Volt egy tehetségeket tartalmazó védelem, amelynek viszont nem volt vezére és identitása. Teljesítmény és tapasztalat alapján Troy és Timmons lehetett volna, de egyik sem egy vocal leader típus. Erre jött ez az ember és minden megváltozott. A védelem felsorakozott mögé, olyan identitást, attitűdöt adott a Defense-nek, amely pótolja a hiányosságokat. A fiatalok most nem a partvonalon figyelhetik a sztárokat és tanulhatnak a nagyoktól, mint 3-4-5 éve, hanem velük együtt a pályán tapasztalhatják meg, hogy mi tesz igazán valakit kiemelkedő játékossá, bajnokká és vezéregyéniséggé. Most nem nézik, hanem belülről érezhetik, hogy miként és milyen hőfokon kell játszani. Most nemcsak látják, hanem érzik, mit jelent egymásért küzdeni, milyen kapcsolat van a legendás egység megmaradt tagjai között. Ez kellett nekünk. Ez Harrison utolsó küldetése, hogy ezt most átadják a fiataloknak és együtt növekedjenek velük a pályán. Ezekkel a veteránokkal, mint Harrison, Troy, Ike vagy Keisel.

Az egyik legszebb jelenet volt nekem a meccsen, amikor ment a kakaskodás és Keisel űvöltötte be a fejére mutogatva, hogy "be smart". Már nem ők vannak a középpontban, de megtanítják a fiatalokat harcolni és küzdeni, de közben uralkodni magukon, amikor kell. Már nem nekik kell a háborút megvívni, nem nekik kell összeakaszkodni, nekik inkább vezetni kell ezeket a fiatalokat, hogy felnőjenek és példát mutatni nekik. Harrison is Smittyvel hülyült, míg a Steelers-Ravens új harcosai egymást gyepálták. 😊 Ezek az árulkodó jelek.

több mint 10 éve
Mondjuk én ezt a "hosszú távon kiegyenlíti egymást" totális bullshitnek gondolom. Abszolútli nem értek egyet ezzel, mert adott pillanatban, vagy egy meccs folyamatában releváns 1-1...xy ítélet, amin múlhat PO akár - lásd Chiefs eset, vagy nagyobb dolgok. Pont nem tud érdekelni, ha legközelebb egy KC meccsen a bírók a javunkra tévednek, ha nem dönt semmiről. Azzal baromira nem lesz egyenlő a mérleg.
Darabszámot tekintve még akár igaz is lehet ez a tézis, csak ezt nem kvantitatív skálán mérem.kishaszi
A hosszú távon kiegyenlítik egymást nem azt jelenti, hogy darabszámban, hanem pontosan azt, hogy egy meccs vagy egy PO egyszer azon megy el, hogy nem tetszik az ítélet, egyszer pedig azon, hogy tetszik...ezt sok-sok év átlagában tudod csak nézni, de mivel hatalmas baromság, hogy a zebrák elfogultak lennének, így igyekszem ezzel nem is foglalkozni...főképp persze az az igazság, hogy egy meccs, de főleg egy PO sosem a zebrákon megy el. Utóbbi a 16 meccs játékán vagy éppen bénázásán...
Tavaly ugye a KC meccsen volt egy elég vitás ítélet a hosszabbításban a SD ellen, ahol akár vége is lehetett volna a meccsnek és PO-ban vagyunk...de nem így történt és ezt inkább betudom mondjuk a Titans elleni bénázásnak, mint a zebra hibájának.Klaci79
Ennyi a lényeg. Nem azért nem jutottunk PO-ba, mert volt egy rossz ítélet, hanem azért, mert nem voltunk elég jók, eggyel kevesebb meccset nyertünk.

Én azt szoktam mondani, ha elég jó vagy, akkor így is nyerni fogsz. Nem kötelező elbaszni a következő playt. Ennyire egyszerű. A False start-encroachment után pl nem muszáj 3. és 8-ra ordas TD-t szívni a Ravensnek. Ahogy tavaly nekünk se volt muszáj kikapni a Finstől, úgyhogy én nem tudom kárhoztatni a bírókat. Tegnap nem fújtak jól, többnyire a javunkra tévedtek. És? Olyan is volt, amikor McLendon roughing the passerét bedobták. Mi túléltük és túltettük magunkat a tévedéseken, ők meg nyaltak rá egy TD-t. És azt is írtam, hogy rászolgáltak. Frusztráltan játszottak és ez néhol gyökérségbe csapott át (Suggs).Soldados
Szerintem ez a "frusztráció" alapból benne van ebbe a rivalizálásba, főleg a régi tagok (Suggs, JH) hozzák magukkal... és szerintem jól van ez így, ettől lesz más mint a többi.
Suggs fasz volt, de anno Ward-ot se kellett pisztollyal kényszeríteni a nasty playekre, amihez úgyanúgy vigyorgott csak.
Ilyen ez a Ravens/Steelers 😊Snagal
Igen, benne vannak a rivalizálásban a nasty playek. De ezek nem szimplán cheap shotok voltak. Ez frusztráció volt, amiért csúnyán bűnhődött a csapat a sorozatos personal faultokkal. Nem egyszer, hanem sokszor. A Ravens játékosai nem tudták most egészséges szinten tartani az indulatokat. Ez a frusztráció, amiről most én beszéltem.

A keménység és egy-egy késői ütés, cheap shot, vagy összeakaszkodás benne van, de ezek most nem ilyenek voltak, hanem folyamatos, látványos és felesleges túlzott agresszió, amiért végig a csapat szívott.

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223

csak mert jelenleg 110.7 yardot átlagol a srác, amit ha csak tartani tud, az már 1771 yard lenne, de szerencsére játszunk még olyan kiváló secondaryvel rendelkező csapatok ellen, mint a Jets, a Falcons, a Saints, vagy a Titans 😀 így már nem tűnik olyan elérhetetlennek az az 1964 yard 😀
több mint 10 éve
Snagal Baltimore Ravens 902
Mondjuk én ezt a "hosszú távon kiegyenlíti egymást" totális bullshitnek gondolom. Abszolútli nem értek egyet ezzel, mert adott pillanatban, vagy egy meccs folyamatában releváns 1-1...xy ítélet, amin múlhat PO akár - lásd Chiefs eset, vagy nagyobb dolgok. Pont nem tud érdekelni, ha legközelebb egy KC meccsen a bírók a javunkra tévednek, ha nem dönt semmiről. Azzal baromira nem lesz egyenlő a mérleg.
Darabszámot tekintve még akár igaz is lehet ez a tézis, csak ezt nem kvantitatív skálán mérem.kishaszi
A hosszú távon kiegyenlítik egymást nem azt jelenti, hogy darabszámban, hanem pontosan azt, hogy egy meccs vagy egy PO egyszer azon megy el, hogy nem tetszik az ítélet, egyszer pedig azon, hogy tetszik...ezt sok-sok év átlagában tudod csak nézni, de mivel hatalmas baromság, hogy a zebrák elfogultak lennének, így igyekszem ezzel nem is foglalkozni...főképp persze az az igazság, hogy egy meccs, de főleg egy PO sosem a zebrákon megy el. Utóbbi a 16 meccs játékán vagy éppen bénázásán...
Tavaly ugye a KC meccsen volt egy elég vitás ítélet a hosszabbításban a SD ellen, ahol akár vége is lehetett volna a meccsnek és PO-ban vagyunk...de nem így történt és ezt inkább betudom mondjuk a Titans elleni bénázásnak, mint a zebra hibájának.Klaci79
Ennyi a lényeg. Nem azért nem jutottunk PO-ba, mert volt egy rossz ítélet, hanem azért, mert nem voltunk elég jók, eggyel kevesebb meccset nyertünk.

Én azt szoktam mondani, ha elég jó vagy, akkor így is nyerni fogsz. Nem kötelező elbaszni a következő playt. Ennyire egyszerű. A False start-encroachment után pl nem muszáj 3. és 8-ra ordas TD-t szívni a Ravensnek. Ahogy tavaly nekünk se volt muszáj kikapni a Finstől, úgyhogy én nem tudom kárhoztatni a bírókat. Tegnap nem fújtak jól, többnyire a javunkra tévedtek. És? Olyan is volt, amikor McLendon roughing the passerét bedobták. Mi túléltük és túltettük magunkat a tévedéseken, ők meg nyaltak rá egy TD-t. És azt is írtam, hogy rászolgáltak. Frusztráltan játszottak és ez néhol gyökérségbe csapott át (Suggs).Soldados
Szerintem ez a "frusztráció" alapból benne van ebbe a rivalizálásba, főleg a régi tagok (Suggs, JH) hozzák magukkal... és szerintem jól van ez így, ettől lesz más mint a többi.
Suggs fasz volt, de anno Ward-ot se kellett pisztollyal kényszeríteni a nasty playekre, amihez úgyanúgy vigyorgott csak.
Ilyen ez a Ravens/Steelers 😊
több mint 10 éve

Én azt szoktam mondani, ha elég jó vagy, akkor így is nyerni fogsz. Nem kötelező elbaszni a következő playt. Ennyire egyszerű. A False start-encroachment után pl nem muszáj 3. és 8-ra ordas TD-t szívni a Ravensnek. Ahogy tavaly nekünk se volt muszáj kikapni a Finstől, úgyhogy én nem tudom kárhoztatni a bírókat. Tegnap nem fújtak jól, többnyire a javunkra tévedtek. És? Olyan is volt, amikor McLendon roughing the passerét bedobták. Mi túléltük és túltettük magunkat a tévedéseken, ők meg nyaltak rá egy TD-t. És azt is írtam, hogy rászolgáltak. Frusztráltan játszottak és ez néhol gyökérségbe csapott át (Suggs).

több mint 10 éve
Darabszámot tekintve még akár igaz is lehet ez a tézis, csak ezt nem kvantitatív skálán mérem.Klaci79
A hosszú távon kiegyenlítik egymást nem azt jelenti, hogy darabszámban, hanem pontosan azt, hogy egy meccs vagy egy PO egyszer azon megy el, hogy nem tetszik az ítélet, egyszer pedig azon, hogy tetszik...ezt sok-sok év átlagában tudod csak nézni, ... [/quote]Pont ezért hülyeség. A Ravens szurkolóknak fáj, ha most xy kétes ítéletet kiragadunk, és kárukra tévedtek, Baromira nem fogja őket boldogítani, ha teljesen érdektelen meccsen, akár a javukra ítélnek - nem szándékosan természetesen, hanem mert a másodperc tört része alatt dönteniük kell sokszor, és azt látnak, amit - több dolgot is. Ezért nem helyénvaló ez a "hosszú távon kiegyenlíti egymást a sok tévedés pro és kontra" elv. Legyen szó bénázásról, vagy feltéve, de meg nem engedve, bírói inkompetenciáról, ad abszurdum szándékosságra való gyanakvásról.

/A KC dologhoz még annyit, hogy lehet ostorozni valóban az egész csapatot, hogy nem tettek meg mindent azért, hogy úgy alakuljon az eredmény, hogy PO-ba jussunk, de akkor azon az egy ROSSZ bírói döntésen múlt végső soron, hogy hoppon maradtunk. Ezen nem segít semmi./

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem hittem volna, hogy néhány órával a meccs vége után bemegyek a Ravens topikba és buzi zebrázást olvasok. Bizonyos esetekben mondjuk igazuk volt, de az elmúlt évek párharcaiban már épp elégszer jártam hasonló cipőben, hogy tudjam ezek a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást. Ez a hajnali akkor is W lett volna, ha Big Ben 3és1-nél nem tolja át valahogy a labdát ahogy a képeken látszott vagy néhány DPI-t vagy holdingot másképp fújnak. Mondjuk lehet az élet épp most adja vissza azt a szitut, amikor a Ravens bajnoki címe évében Rice egy 4és29-et csinált meg úgy hogy csak 27 yardot ment előre a többit a földön csúszta végig kontakt után. De azt gondolom a zebrák nem valamelyik félnek kedvezni akarnak, szimplán csak ennyit tudnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi jön most, mert két igencsak komoly védelmet sikerült elintézni, főképp passzjátékkal ráadásul. Mert a Jets ellen se gondolom, hogy majd a futásokkal kellene operálni...Klaci79
Ezt senki nem vitatta, hogy ti voltatok a jobbak zebrák ide vagy oda, pont azért kéne, hogy zavarjon, pláne ha győztetek, hiszen nem volt szükségetek ilyen "segítségre".

(off, de te hoztad fel: 4&29nél nézd majd meg a videót kicsit jobban mert hülyeséget beszélsz... a 35yardos vonalon ér le a térde, és a 34yardnál van a 1st... Rice nem volt egy magas gyerek de azért ha előredől a labdával meg van 1 yard 😊 27yardnál tart kb mikor megütik de még nem ért földet... fyi)Snagal
Többször is elég alaposan megnéztem, szerintem egyértelmű, hogy már a 35 yardos vonal előtt lent van a térde, És még a vonaltól is ugyebár 91 centi lenne....
Na nem mintha lenne értelme ennek, hiszen megadták és utána már teljesen jogos volt az SB győzelem...
Amúgy tegnap Spaeth TD-je volt hasonló és mivel ezt megadták, ahhoz képest Rice fd-je egyértelműbbnek tűnt 😀

Visszatérve egyébként erre a meccsre és a kapott dicséretre, egy ilyet én is megeresztenék. Szerintem a Ravens jobb csapat, mint a Cinci. Mondjuk a secondary tényleg gyenge volt ezúttal, de pl az O játéka nagyon tetszett, amíg Pitta ki nem dőlt. A front7 meg félelmetes, bár Suggs-ot ki nem állhatom, viszont Mosley játéka nagyon tetszik. Összességében idén nagyon jó kis csoportunk van, végre a barnák is komolyan kitesznek magukért. Senki nem mehet biztosra AFC North ellenféllel szemben!