NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Basszus, meg is nézem százötenedszerre 😀sígyjöttekráhogyaföldbanánalakúsutianapKit tisztelhetek benned, ki ily jártas vagy a tudományokban? 😀kittliMeg a faág is. És a hasas bankóis...😀Klaci79Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 10 éve
sígyjöttekráhogyaföldbanánalakúsutianap...decsak napközelben, merttávolmárcsakmandula
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
sígyjöttekráhogyaföldbanánalakúKit tisztelhetek benned, ki ily jártas vagy a tudományokban? 😀kittliMeg a faág is. És a hasas bankóis...😀Klaci79Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Kit tisztelhetek benned, ki ily jártas vagy a tudományokban? 😀Meg a faág is. És a hasas bankóis...😀Klaci79Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Meg a faág is. És a hasas bankóis...😀Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉polamaluÉn nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 10 éve
Akkor te nem vagy épeszű 😛 , Ahogy a kacsa is úszik a vizen 😉Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀Klaci79
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluMi az hogy épeszű ember nem fogad??? Én mindig mindenre fogadok, erre is fogok 😀
több mint 10 éve
Én is szoros meccsre számítok. Sőt ennek örülnék a legjobban, nagyon szeretném azt látni, hogy Offense képes egy szoros meccset behúzni egy GW-drive-val. Azzal meg lehetne győzni, hogy jó úton járunk, egy meccs nekem kevés ahhoz, hogy az O meggyőzzön, az csak arra volt jó, hogy a potenciálba vetett hitemet megerősítse.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Akármi lehet és az ellenkezője is
több mint 10 éve
malkav
2 468
Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.polamaluCsak aggodalmamat fejeztem ki a kiesővel kapcsolatban. De valóban igazad van, itt vasárnap bármi megtörténhet és ha szerencsénk van, egy igazi kőkemény fizikális focit látunk, ahol az utolsó pillanatig kell várni arra kié lesz a W. Én legalábbis ebben bízom.
több mint 10 éve
Én nem nézném egyik csapat legutolsó meccsét sem. Ez egy Steelers Ravens lesz, ez mindig mindentől eltérő, erre épeszű ember nem fogad. Bármikor, bármelyik csapat akármilyen szinten állása esetén az eredmény megjósolhatatlan. Mindkét csapat szurkolói bíznak a sikerben és reménykednek.
több mint 10 éve
malkav
2 468
Elnézve az eheti formátokat nem hiszem, hogy JS nélkül lesz esélyünk megfogni az Offenseteket. Abban bízom, hogy a Steelers-Ravens mecsek mindig elég kiélezettek és izgi meccs lesz. Azért mennyire durva hogy kb. 1 meccs választja el a csoportelsőt a csoport utolsótól.
több mint 10 éve
A várakozásoknak megfelelően úgy tűnik, hogy Shamarko, McLendon és Gilbert is játszhat a Ravens ellen, Ike természetesen nem és Ventrone az új sérült, aki emiatt nem is léphet pályára vasárnap, de ez egyáltalán nem gáz Shamarko visszatérésével.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Jimmy Smith nem játszhat a Ravens-nél. KÍváncsi vagyok, hogy nélküle mennyire tudják majd limitálni AB-t, ami még vele is nehézkes lett volna, mint úgy általában bárkinek egyáltalán,de nélküle ez fogós feladat lesz nekik.SoldadosTöbb sebből is kezd vérezni a Ravens én mondjuk ezt nem tartom jó jelnek
Mondjuk az tény, hogy Brown óriási lehetőség előtt áll ezzel a kiesessel, már csak aztán kérdés mennyire tudjuk megvedeni Bent, hogy oda is tudja passzolni
több mint 10 éve
Jimmy Smith nem játszhat a Ravens-nél. KÍváncsi vagyok, hogy nélküle mennyire tudják majd limitálni AB-t, ami még vele is nehézkes lett volna, mint úgy általában bárkinek egyáltalán,de nélküle ez fogós feladat lesz nekik.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egyébként érdekes írás JJ-t az árnyoldalakon említeni. Ennyi erővel Mclendon is itt lehetne, ugyanis az ucsó két meccsen ő sem szerepelt. Értem az írást, de azért a preaseasonban a gyengécske D-ben a jobbak között volt, 2 sack van a "számláján", így én nem az árnyoldalakhoz, sokkal inkább a lehetőségekhez írnám a nevét, ha már kicsit elmegyünk "swot like"....KlemóKétlem. 😊
Ha már McLendont említetted, ő speciel javuló formát mutatott a sérülése előtt. Ez nem azt jelenti, hogy klasszis szinten játszott, de határozottan jobb volt (vagy kevésbé volt gyenge, kinek hogy tetszik), mint a szezon elején. Bár fogalmam sincs, őt miért hoztad fel itt.
JJ-vel kapcsolatban csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a tény, hogy a kiesése semmiféle downgrade-et nem jelentett és összességében a pass rush még hatékonyabb is a hiányában (azaz a kezdő ROLB nélkül), csak egy újabb dolog, ami alátámasztja, hogy Jones játéka eddig nem üti meg az elvárt szintet. Remélem azt nem gondolod mérvadónak, hogy "a preseasonben a jobbak között volt" (bár ezzel is tudnék vitatkozni). Van igazság abban, amit Soldi ír, és tény, hogy még nem kell verdiktet mondani felette, de szerintem vitán felül áll, hogy amit eddig produkált, az egy 1/17-es választottól kevés. LeBeau defense ide vagy oda. Mert van még ideje fejlődni, tanulni a rendszert, de addig sem lehet súlytalan egy első körös edge rusher. Márpedig lássuk be, JJ jelenleg ezen a szinten van.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Azt azért ne feledjétek, hogy változott a liga is. Pass heavy no huddle up tempo spread offense szavak mindenhol és erre jön ez a "szivacslabda" szabályrendszer, vagyis sokkal nagyobb az O lehetősége. Persze a Smith-Hampton-Kiesel trió ütne most is, de azt megbeszéltük már korábban is, hogy egy ilyen DL nem sokszor áll össze a liga történetében..Egyébként érdekes írás JJ-t az árnyoldalakon említeni. Ennyi erővel Mclendon is itt lehetne, ugyanis az ucsó két meccsen ő sem szerepelt. Értem az írást, de azért a preaseasonban a gyengécske D-ben a jobbak között volt, 2 sack van a "számláján", így én nem az árnyoldalakhoz, sokkal inkább a lehetőségekhez írnám a nevét, ha már kicsit elmegyünk "swot like"....
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Igen...a nagy generáció kiöregedett, de az lett volna csoda, ha ez nem így történik...2-3 ember még a jó helyre kell és akkor újra esélyt kapunk egy hasonló védelemre. Amit meg ez az offense tud, azt soha nem tudta, úgyhogy csodák lehetnek...a kérdés, hogy kiket találunk a drafton majd...Majdnem ugyanez jutott nekem is eszembe, nekem kicsit máshogy: 20 percen tartottuk a Coltsot, mégis nyaltunk 500 yardot 30+ pontot. Ez Colts ide vagy oda, gyakorlatilag megengedhetetlen. Ha nincs ez az O teljesítmény, hanem egy 27 pont, ami nem szar, akkor tudjuk miből állna a topik most...Így változik a világ.
Meg mondjuk ez a Lebeau dolog is fura nekem így most ebben a kontextusban, persze értem, hogy minden folyamatos mozgásban van ugye, node haKócsPapa nem erről híres, akkor eddig mit csinált?!😊kishaszi
2008-ban 223 pontot engedtünk az egész szezonban (13,9 pts/game) és meccsenként 237 yardot.
Most benyelünk 448 y-ot meg 34 pontot egy meccsen, és azt mondjuk jó volt a D. 😊Jan
több mint 10 éve
Majdnem ugyanez jutott nekem is eszembe, nekem kicsit máshogy: 20 percen tartottuk a Coltsot, mégis nyaltunk 500 yardot 30+ pontot. Ez Colts ide vagy oda, gyakorlatilag megengedhetetlen. Ha nincs ez az O teljesítmény, hanem egy 27 pont, ami nem szar, akkor tudjuk miből állna a topik most...Így változik a világ.
Meg mondjuk ez a Lebeau dolog is fura nekem így most ebben a kontextusban, persze értem, hogy minden folyamatos mozgásban van ugye, node haKócsPapa nem erről híres, akkor eddig mit csinált?!😊kishaszi
2008-ban 223 pontot engedtünk az egész szezonban (13,9 pts/game) és meccsenként 237 yardot.
Most benyelünk 448 y-ot meg 34 pontot egy meccsen, és azt mondjuk jó volt a D. 😊
több mint 10 éve
Amúgy még Spence-ről akartam szót ejteni. Úgy tűnik, nemcsak nekem volt csalódás a játéka Shazier hiányában, ugyanis Shazier Vince Williams-szel osztozott a snapeken visszatérésekor, azaz VW beelőzte Spence-t a DC-n. Amúgy VW játéka nekem tetszett tegnap.
több mint 10 éve
Hosszabbítás Ike-kal és Gayjel. 😀 😀 Plusz draft első két körének valamelyikében CB.Cortez Allen-t meg örülnék ha pár hétig pálya mellé tennék...Jót tenne neki ha nem látná a pályát egy ideig, utána ha nem kapja össze magát akkor meg mehet a levesbe.labyHiba lenne őt teljesen mellőzni, de egyébként Tomlin a meccs után biztosított is mindenkit afelől, hogy a stábnak nem áll szándékában elkövetni ezt a hibát: "Make no mistake I got a great deal of belief in Cortez. ... We expect him to come back to work and to be ready to rock and roll next week."
Először lecserélték a harmadik számú cornerre (ami a bevethetőket illeti, mert alapból, Ike-kal a sorban McCain ugye csak negyedik a depth charton), de ezt már tavaly is megcsinálták vele. Most meccs közben leváltották egy eddig szinte csak special teamerként alkalmazott játékosra. Az alapvetően második számú cornert, akivel nem sokkal a szezon kezdete előtt állapodott meg sokmilliós szerződéshosszabbításról a csapat. Ráadásul a helyére beküldött "noname" illető élt is a lehetőséggel, csinált egy game-sealing interceptiont. Ha ez nem rázza fel Allent, akkor semmi. (És ha még ez sem, akkor kezdhet gondolkodni az FO, hogyan rak össze vállalható secondary-t a következő szezonra.)vassadi
Csak vicc persze (legalábbis félig 😀), főleg az eleje, mert ez nyilvánvalóan nem lenne hosszútávú megoldás, bár én szívesen látnám mindkettőt jövőre is, mert idén semmi jelét nem mutatták, hogy ne lennének jövőre is hasznosak)
De persze az a legfontosabb, hogy Allen összekapja magát. Qrva sok pénzt dobtunk ki az ablakon, ha nem így lesz. Egyelőre nem aggódom, többek között Ike-kal és Gayjel is előfordult már, hogy teljesítményük miatt kikerültek a kezdőből. Akkor van nagy baj, ha Allen jövőre is ugyanilyen szar lesz. (Ike és Gay sem nyerték vissza a formájukat az idény közben, szerintem Allen sem fogja, csak abban bízom, hogy jövőre megembereli magát)
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Cortez Allen-t meg örülnék ha pár hétig pálya mellé tennék...Jót tenne neki ha nem látná a pályát egy ideig, utána ha nem kapja össze magát akkor meg mehet a levesbe.labyHiba lenne őt teljesen mellőzni, de egyébként Tomlin a meccs után biztosított is mindenkit afelől, hogy a stábnak nem áll szándékában elkövetni ezt a hibát: "Make no mistake I got a great deal of belief in Cortez. ... We expect him to come back to work and to be ready to rock and roll next week."
Először lecserélték a harmadik számú cornerre (ami a bevethetőket illeti, mert alapból, Ike-kal a sorban McCain ugye csak negyedik a depth charton), de ezt már tavaly is megcsinálták vele. Most meccs közben leváltották egy eddig szinte csak special teamerként alkalmazott játékosra. Az alapvetően második számú cornert, akivel nem sokkal a szezon kezdete előtt állapodott meg sokmilliós szerződéshosszabbításról a csapat. Ráadásul a helyére beküldött "noname" illető élt is a lehetőséggel, csinált egy game-sealing interceptiont. Ha ez nem rázza fel Allent, akkor semmi. (És ha még ez sem, akkor kezdhet gondolkodni az FO, hogyan rak össze vállalható secondary-t a következő szezonra.)
több mint 10 éve
Na végre, 2 éve várom, a red zone-ba felívelt passzokat. Végre kaptunk belőle, kettőt is, egyből lett 2TD.Olvass vissza mit írtam 😀
Bryant-ról való véleményemet tökéletesen megfogalmaztad Ádi, minden egyes szóval egyetértek.
Előző meccsen is már öröm volt nézni, elképesztő fegyver lehet már idén is, de jövőre meg pláne. Mehetne szélre, slot-ba meg Wheaton, és tökéletes elkapó sorunk lenne.
Nem akarok annyira előrefutni és elkiabálni, de Bryant-et jó nézni a pálya minden részén, nagy nyeremény szerencsére.
Már csak Archer helyett kellett volna valami hasznosabb ember a draft olyan korai szakaszán.
Nem mondom, hogy rossz játékos, de annyi ígéretes emberünk van, hogy sosem fogjuk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.
Cortez Allen-t meg örülnék ha pár hétig pálya mellé tennék...Jót tenne neki ha nem látná a pályát egy ideig, utána ha nem kapja össze magát akkor meg mehet a levesbe.
Egyébként Luck fumble-nél Ti is átéreztétek az időutazást? 😊 Öreg Harrison -a régen úgy megszokott- tökéletes szögben érkezik vakoldalról, közben meg szemből a másik vénember Polamalu fumble-t harcol... de szép is volt, azt hittem 2008-at írunk. 😊laby
"Én JH-nél azt láttam, hogy megint bajban voltak vele és folyamosan kisebb nagyobb holdinngal, amiket persze nem dobtak be, tartották, jó volt látni, hogy újra jó szögben ment."
több mint 10 éve
Na végre, 2 éve várom, a red zone-ba felívelt passzokat. Végre kaptunk belőle, kettőt is, egyből lett 2TD. Bryant-ról való véleményemet tökéletesen megfogalmaztad Ádi, minden egyes szóval egyetértek.
Előző meccsen is már öröm volt nézni, elképesztő fegyver lehet már idén is, de jövőre meg pláne. Mehetne szélre, slot-ba meg Wheaton, és tökéletes elkapó sorunk lenne.
Nem akarok annyira előrefutni és elkiabálni, de Bryant-et jó nézni a pálya minden részén, nagy nyeremény szerencsére.
Már csak Archer helyett kellett volna valami hasznosabb ember a draft olyan korai szakaszán.
Nem mondom, hogy rossz játékos, de annyi ígéretes emberünk van, hogy sosem fogjuk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.
Cortez Allen-t meg örülnék ha pár hétig pálya mellé tennék...Jót tenne neki ha nem látná a pályát egy ideig, utána ha nem kapja össze magát akkor meg mehet a levesbe.
Egyébként Luck fumble-nél Ti is átéreztétek az időutazást? 😊 Öreg Harrison -a régen úgy megszokott- tökéletes szögben érkezik vakoldalról, közben meg szemből a másik vénember Polamalu fumble-t harcol... de szép is volt, azt hittem 2008-at írunk. 😊