NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én annyira továbbra sem érzem gáznak a secondaryt. Persze Cortez Allent leszámítva. Messze nem tökéletes, de csinálnak szép playeket, labdaszerzéseket. Múlt héten is és most is. Ike visszatérésével pedig teljesen korrekt kezdő párosunk lesz Gayjel, aki továbbra kiváló formát mutat. Azt se feledjük, hogy az első hat meccsen pedig éppen a sec volt a legjobb egysége a Defense-nek. Persze megint Cortez Allent leszámítva.

Jarvis Jones esete is érdekes. Az nem zavar, hogy nélküle vannak a legjobb meccseink, erről nem tehet. Sokkal inkább az zavar, hogy nem látjuk, hogy fejlődött volna-e ő is. Amikor elkezdődik a szezont, senki nincs csúcsformában, a futball az idő előrehaladtával válik egyre jobbá, elég megnézni a Patset, hogy honnan állt fel és lett ismét az AFC egyik domináns csapata. Ez személyekre is igaz. Ahhoz hogy Jones-ról hosszútávú következtetéseket tudjunk levonni, látni kellett volna, hogy fejlődik-e, hogy elkapta volna-e ő is a fonalat, a ritmust, ahogy pl Worilds, vagy épp Harrison és Keisel. Sajna amikor visszatérhet majd, akkor ez megint nem derül ki, mert utána hetek kellenek majd, hogy lássuk, elkapja-e a fonalat, addigra pedig már majdnem vége lesz a szezonnak. Jarvis Jonesról valszeg csak jövőre alkothatunk majd markáns véleményt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Majdnem ugyanez jutott nekem is eszembe, nekem kicsit máshogy: 20 percen tartottuk a Coltsot, mégis nyaltunk 500 yardot 30+ pontot. Ez Colts ide vagy oda, gyakorlatilag megengedhetetlen. Ha nincs ez az O teljesítmény, hanem egy 27 pont, ami nem szar, akkor tudjuk miből állna a topik most...

Meg mondjuk ez a Lebeau dolog is fura nekem így most ebben a kontextusban, persze értem, hogy minden folyamatos mozgásban van ugye, node haKócsPapa nem erről híres, akkor eddig mit csinált?!😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Sok minden(ki)ről szó esett már a tegnapi meccs kapcsán, úgyhogy csak néhány gondolat kiegészítésképp:

Akinek a nevét még nem láttam leírva a meccs után, holott a leginkább neki köszönhető, hogy az utolsó két meccsen ekkorát javult a D pass rush terén: LeBeau. A Texans ellen elkezdett nagyon erőteljesen a blitzekre építeni, ugyanezt folytatta a tegnapi meccsen, és az eredmény mindkétszer ugyanaz: teljes dominancia a front seven részéről pass rush-ban. Persze az sem ártott a D-nek, hogy Worilds, aki papíron a csapat legjobb edge rushere, nagyon összekapta magát, és ehhez a címhez méltó teljesítménnyel tudott előállni a legutóbbi két fordulóban.

De van azért ennek árnyoldala is:
1) Kidőlt a kezdő ROLB, Jarvis Jones, és gyakorlatilag egyáltalán nem lehet érezni a hiányát. Sőt, az ő távollétében produkálja a defense szezonbeli legjobb meccseit pass rush tekintetében. Ez nyilván a komplett D szempontjából és csak a jelent figyelembe véve nem rossz dolog, JJ-vel és az ő jövőjével kapcsolatban viszont komoly kérdéseket vet fel.
2) Hatékony pass rush, mégis remek irányító-teljesítmény az ellenfélnél. A tegnapi meccs kapcsán ezt könnyen el lehetne intézni annyival, hogy "Luck", de a Texans elleni találkozón Fitzpatrick is megcsinálta ugyanezt. Ennyire rossz állapotban van a secondary. Ike visszatérése persze hozhat még némi javulást, de ha azt mondom, vele kiegészülve coverage-ben alulról súrolhatja az átlagos szintet a secondary, akkor már optimista voltam.

Bryant. Az az end zone fade (második TD-je)... O_O Az egy dolog, hogy lehet, hogy tényleg ő lesz az, aki átlendíti a csapat red zone offense-ét a holtponton, de hogy komplex szerepkörben tudjuk használni már újonc évében, azt álmomban sem gondoltam volna a preseasonbeli szerencsétlenkedése láttán. Vannak még hibái, volt például dropja és elrontott comeback route-ja, de óriási a fejlődés az előszezonhoz képest. És tegnap Wheaton is hozta magát. Ha még Archert is sikerülne végre bevonni az offense-be...

Mike Adams-szel csak óvatosan, egyetlen (nagyon) jó meccs kevés ahhoz, hogy feledtesse a Jonathan Scottot idéző produkcióit. Suggs és Dumervil nem ugyanaz a kategória, mint a Colts pass rusherei, úgyhogy épüljön csak fel Gilbert a Ravens elleni rangadóra.
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Bellel kapcsolatban tud valaki valamit? Mi van a bokájával, játszhat a Ravens ellen?fcancellara
elvileg a legkorábbi infók majd kedden jönnek, de szerintem kizárt, hogy ne lépjen pályára...inkább Gilbert/Adams kérdésesKlaci79
tenksz
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Bellel kapcsolatban tud valaki valamit? Mi van a bokájával, játszhat a Ravens ellen?fcancellara
elvileg a legkorábbi infók majd kedden jönnek, de szerintem kizárt, hogy ne lépjen pályára...inkább Gilbert/Adams kérdéses
több mint 10 éve
Bellel kapcsolatban tud valaki valamit? Mi van a bokájával, játszhat a Ravens ellen?
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Én JH-nél azt láttam, hogy megint bajban voltak vele és folyamosan kisebb nagyobb holdinngal, amiket persze nem dobtak be, tartották, jó volt látni, hogy újra jó szögben ment. Diesellel ketten nagyon pusztítottak. A teljes D line jó volt. Álmosan néztem, de Cula egy snappje megmaradt bennem. 2 embert tolt rá erőből Luck-ra, ahogyan azt ey domináns alfahímnek, vagy NT-nek nevezzük aminek akarjuk kell. Ha ezt megtanulja és tudja állíndósítani akkor az király lesz.
több mint 10 éve
Amúgy hogy miért tartom teljesen hiteltelennek a PFF-et: Cortez Allen -1.0-t kapott. 😀 😀 Röhej. Biztos ezért kellett lecserélni meccs közben a szezont 5. CB-ként kezdő Blake-re... James Harrison pl sokkal rosszabb értéket kapott, pedig most először látszott rajta, hogy visszanyerte a "football shape-t".Soldados
A legjobbnak BB-t és Worilds-ot hozták ki a két oldalon...az teljesen korrekt. A többi meg...pff
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy hogy miért tartom teljesen hiteltelennek a PFF-et: Cortez Allen -1.0-t kapott. 😀 😀 Röhej. Biztos ezért kellett lecserélni meccs közben a szezont 5. CB-ként kezdő Blake-re... James Harrison pl sokkal rosszabb értéket kapott, pedig most először látszott rajta, hogy visszanyerte a "football shape-t".

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Eddig azért ekéztem Haleyt mert nem tud elég pontot felírni az O... de ez már mégiscsak túlzás. Mi ez az 51 pont? És a hagyományaink tisztelete, a low scoring, smashmouth football az semmi? Mindenki monnyon le 😀
több mint 10 éve
Nagyon szeretem elkiabálni a negatív dolgokat, nem is véletlen, hogy ha szarok vagyunk igyekszem látványosan szidni a csapatot, hátha eltűnik, mint egy rossz átok.
Valóban két mérkőzéssel ezelőtt egy lyukas garast se adtam volna itt a PO-ért. Most már más a helyzet, mert lényegében egy közepes és egy nagyon jó csapat ellen is bizonyítottunk. De ettől függetlenül csak azt látom biztosnak, hogy ez a csapat lényegesen jobb, mint a tegnapi. Sajnos nem fogunk minden héten így játszani, pedig a fegyverek úgy tűnik megvannak. Tegnap este végre legalább meccsen belül nem volt nagyon hullámzó a teljesítményünk. A PO-hoz az kellene, hogy meccsről meccsre se hullámozzunk annyira.
Ben esetében egy olyan rossz átadást lehet említeni, (talán kettő) amikor túldobta az elkapót. Adams tökös volt, úgy tűnik RT-ben van keresnivalója. DHB fumbli korábban sokszor megroppantotta volna a csapatot, de most mentünk tovább mintha mi se történt volna. Lényegében sokáig lehetne sorolni egy csomó kiváló teljesítmény. Magas hatékonyság a vörös zónában. (még úgy is, hogy Blount ott fumblizott. Igaz ebből is jól jöttünk ki, mert lényegében egy pillanatra sem adtuk át a momentumot.
Volt passrush, nem is akármilyen. Egy Luck szintű irányító kihozta belőle a maximumot, de egy gyengébb irányító biztosan összeszarta volna magát. Shazier visszatérése ahogy az várható volt támaszt adott a csapatnak. De McCulát is jó volt látni a fal közepén. Tisztára olyan volt, mint egy nose tackle 😀
A sec teljesítménye is jó volt. Luck sokszor látszott, hogy nem tud hova passzolni. Ezeket persze nem látjuk, de nyilván így van. C. Allen teljesen össze van viszont zuhanva....ugyanakkor remek lehetőség, hogy a többiek lehetőséget kapjanak, akik tudnak is élni vele. Tomlin is nagyot meccselt ezzel kapcsolatban is, ahogy a végén leszedte Allen-t a pályáról és Blake-et küldte be.
Nagyon nehéz meccs lesz, a Ravens megint bizonyította, hogy sosem szabad leírni őket. Nagyon kevésen múlt, hogy nem nyertek. (Bár szerintem az tényleg offensive pass interference volt, az utolsó percben) Mondjuk eddig a Ravensnek nagyon összejöttek a meccsek, így éppen itt lenne az ideje egy gyengébb teljesítménynek.
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
tegnap egyetlen pillanat volt amikor azt éreztem lehet esélye visszajönni- fordítani a coltnsak : DHB fumbl-jánál, de meccs többi részén egyáltalán nem. több beharangozóban is írták hogy akkor lehet esélyünk ha luckot minél több ideig a padon tartjuk a végén asszem 39-21 perc volt!!!
több mint 10 éve
Azért egy meccsen látottakból még ne vonjunk le semmi messzemenő következtetést. Baromi jók voltunk, az, hogy a Colts sok pontot csinált benne van, az ő O-juk sokkal kiegyensúlyozottabb és mondhatni minimum ettől jobb, mint a miénk (a D-nk pedig nem ligaelit, pedig nagyon szépen siettetve volt Luck), szóval a D-vel nagy gond nem volt (csak Allen), de ez ettől függetlenül még egy meccs, innentől, ahogy többen mondták lehet, hogy elkezdenek hinni magukban, de az is lehet, hogy ellőtték a puskaporukat (51 pontot elég ritkán csinálnak) és a Ravens lenullázza a csapatot vagy maradhat a kétarcúság és bénázás kulcs pillanatokban és 8-8 körüli mutatóval zárjuk a szezont. Pontosan, mivel mindegyik eshetőség bekövetkezhet, így egy meccs szerintem nem mérvadó, de tény, hogy annyit megmutat (ez és a Panthers elleni, meg a Browns elleni első félidő), hogy így is tudunk játszani. Reméljük a legjobbakat.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Az, hogy minden meccsen vannak rossz hívások az azt gondolom benne van/volt és benne is lesz. Klemó
Nincs benne normál esetben, ez a topik is fel tud mutatni jópár olyan júzert, akik egy egész idényben, sőt éveken keresztül is folyamatosan, mindig, minden egyes playt a helyére tudnak tenni, és minden ül, minden klappol, minden indokolt, minden jó.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Szerintem meg ez nem ugyanaz a csapat. Ez az O már elhiszi, hogy képes sok pontot feltenni és az a D pedig elhiszi, hogy képes nyomást gyakorolni. Ezt a clutch momentumot kerestük idén, amit itt sokan Hailey kirugása esetén vízionáltak eljőni. Ha levesszük a "Hailey takarodj" szemüveget, akkor be kell látni, hogy idén egy meccs kivételével jó volt alapvetően jó volt gameplan. Az, hogy minden meccsen vannak rossz hívások az azt gondolom benne van/volt és benne is lesz. A tegnapi meccsen annyi volt csak a különbség, hogy végig mindig azt húzta Bennel együtt, amit kellett. Ettől még - bizonyítandó, hogy leveszem Én is a rózsaszín szemüveget - ezt a momentumot simán eldobhatjuk egy-egy rossz meccsel, rossz gameplannel, vagyis 2-3 meccs után lehet azt megondomani, hogy Hailey maradása idén rossz vagy jó döntés volt. Azt azért (rózsaszín szemöveg fel!) mondjuk ki, hogy a "jó döntés" is benne van a pakliban... 😊
több mint 10 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Tavaly is valamikor ilyenkor kezdett összeállni a dolog (2-6-nál), amikor már a "hélitakaroggy" nagyon hangos lett...
Tudunk arról, hogy változott valami a hívásokkal? vagy csak eddig tartott a próbálkozás időszak..?

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
Ez jó mulatság, férfimunka volt!
De ne legyenek kétségeink, ez ugyanaz a csapat, amelyik 6 pontot tudott a Hollók ellen, kikapott a Tampától és amelyik súlytalan volt a Barnák elleni második meccsen.
Ha valaminek, akkor ennek a meccsnek meg kell adni azt a lökést, hogy ne kétarcú csapatként menjen le ez az alapszakasz és akkor talán tényleg meg lehet a PO.
Egyébként a miénk az egyetlen csoport, ahol félidőben mindenkinek pozitív a mérlege.
több mint 10 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Összességében gyönyörű meccs volt! Mindenki előtt le a kalappal! A legjobbkor jött ez a győzelem és a vele járó felszabadultság, ezt kell átvinnünk jövő hétre a Ravens ellen és meg lesz azon is a W! 😊
több mint 10 éve
No Én sokkal inkább a negatív mérlegesektől félek.....

Egyébként meg lehet közhelyesen hangzik, de nem szabad számolgatni, menni kell, tartani kell az ütemet, aztán meg a célvonal után felnézni mire volt elég. Egyértelműen a csoportgyőzelmet kell megcélozni, a wild cardért biztosa öldöklő csata lesz.

Bent érdemes meghallgatni egyébként, nagyon jó jelnek gondolom, hogy nem extázis van, hanem a kijavítandó hibákról is beszélünk, mondván nem volt ez hibátlan meccs... "that is the way"....

www.steelers.com/video-and-audio/videos/Ben-It-was-a-big-game-for-us/4e41ecb7-6dcd-4063-98f8-2b0f4238ea67

Az egyébként megvan, hogy úgy tettünk fel 51 pontot, hogy a TO mutatónk -1 volt a meccsen és abból az egyik INT után már csak labdát kellett birtokolnunk....félelmetes és ezt az érzetet kell fenntartanunk az ellenünk védekezőkben, hrrrrrr...
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Kezdhetunk szamolgatni?
alapszakasz fele.
3 csapat lesz meg a kov 8-bol, akinek pozitiv a merlege.
ravens, bengals, chiefs
mindenki mas negativ. persze ott is ki lehet kapni, de jobb lenne nem.
a ravens-t el kene kapni otthon, bar piszkosul nehez lesz.
a bengals-t pedig legalabb egyszer a kettobol.

km?
több mint 10 éve
A TOP10-hez nem más (is) kell, mint a negyedik körös választottunk, aki beza ma bizonyította, hogy az a mondás, hogy jövőre első körös lett volna megállja a helyét. Nélküle ugyanis beszűkül a playbook a RZ-ban ugyanúgy....viszont az is igaz, hogy ha így fejlődik tovább, akkkor bezony ez a Brown, Wheaton, Bryant trió megtámasztva Bell képességeivel és persze Bennel a háttérben nagy dolgokra lehet képes.

A D-t Én is említeni akartam, hatalmas melót végeztek és bezony ez a számokban kevésbé látszik, sok játékot fújtak "vissza". Egyértelműen kritikus volt az, ahogy a 8 pontos előnyben a fumble után felmentek kegyelmet nem ismerve. Egész héten arról szólt a sajtó, hogy nincs esélyük a Colts O ellen, lassúak szétszedik őket....hát hm....és igen sajnos Cortez Allen nagyon nem néz ki jól, bántóan kilógott az egyébként egységes D teljesítményből.
több mint 10 éve
Ugye nem kell tovább bizonygatni, hogy ennek az O-nak TOP10-nek kellene lennie (én a TOP5-t is vállalom és vállaltam eddig is) alapanyagát tekintve, vagy ugye azt sem, hogy igenis teljesen reális esélyünk van a PO-ra. 😊 Nyilván nem ez a mérce, mert ma extrém mód minden klappolt és ez nem várható el minden héten, de ennek az O-nak igenis 20 pontot bárkinek fel kell tudnia tenni. Bárkinek. A gyengébb D-k ellen pedig 30-at. Lám-lám az "early lead" a legnagyobb segítség ennek a Defense-nek, mert bár nyelték a yardokat, de a Colts játékhívását jelentősen limitálta a nagy előny (összvissz 6-7 futásuk volt Luck alapvetően passzra írt megindulásaitól eltekintve), ami könnyebb helyzetbe hozta a D-t, jött is a nyomás, jöttek is az INT-ek és ugye fumble is volt, csak azt nem mi szereztük meg. Szóval ennek az Offense-nek igenis nagy dolgokra kell képesnek lennie. TOP5 QB, TOP3 RB, TOP3 WR van a keretben, igenis jók a kiegészítő (nem sok helyen van Blount szintű 2. RB) emberek, és a fal is évről évre, meccsről meccsre javul, minimum átlagos, ha nem jobb. Ami nagyon tetszett, hogy Gilbert hiányában Adams megállta a helyét, így nem kell róla lemondani hosszútávon és általa bebizonyosodott, hogy mélységünk is van falban. Természetesen a sokat szidott Haleyt is emeljük ki, tökéletes gameplan és jó hívások!

A Defense bár nyelte a yardokat és a pontokat is, mégis tetszetős volt az összkép, állandó nyomás volt Luckon, Worilds pl statisztika szerint semmi kiugrót nem csinált, holott óriási meccse volt, rendre rommá verte az emberét. A D több nagy játéka (pl sack, vagy 3rd down stop) totálisan semleges "szabálytalanság" miatt lett érvénytelenítve. amúgy erről nem a bírók tehetnek, ki lett nekik adva (Goodell takarodj!), de az illegal use of handset úgy dobálták, mintha kötelező lenne, főleg Troyra. Az egyetlen negatívum nekem Cortez Allen. Szörnyű nézni, ahogy mindenki rommá veri. Ezt leszámítva ez egy komplex meccs volt a D és az O részéről is. A labdavesztéseink nem f.szságok voltak, hanem tényleg szép védelmi megmozdulások. Ez benne van.

És nézzük a rekordokat:
- BB az NFL történetének egyetlen QB-ja, aki kétszer is 500 yard felett passzolt.
- A 6 passzolt TD, a 40 sikeres passz és az 522 passzolt yard franchise rekord. Utóbbi ligaszinten a 4. legjobb és az NFL-rekord is megdőlhetett volna, ha Luckék kicsit közelebb vannak és szükség van még játékokra, nemcsak órát pörgetjük le a futásokkal. 😊 De örülök, hogy nem mentünk rá a rekordra, az nem lett volna szimpatikus.
- BB a 4. QB - Peyton Manning, Brady és Bradshaw után -, aki az első 150 kezdése alatt elérte a 100 győzelmet.

A csoportelsőségtől félmeccsre vagyunk, a WC-ért 4 darab 5-3-as csapat küzd, ebből az egyik a jövő heti ellenfelünk, a Ravens. (Plusz van két 4-3-as.) Ugye nem kell tovább ecsetelni, hogy ez kulcsmeccs lesz, ha nyerünk PO-helyre érünk, ha nem, akkor továbbra is futni kell a mezőny után egy lépés hátrányban.

több mint 10 éve
Ben elképesztő volt, de említsük meg azt a falat is, ami védte. Tökéletes meccsük volt ugyanis nekik is, Adams gyönyörűen megoldotta a feladatot, ami nagyon jó jel. Nem pöcsöltünk, tudtuk, hogy akkor nyerhetünk, ha bátran játszunk és sok pontot teszünk fel. Bryantre és Wheatonra épült az első drive, ami meggyőződésem kulcs momentum volt és megnyitotta az utat a pontzuhatag előtt.
több mint 10 éve
150,6-os PR...nem semmi...rég láttam már ekkora formában BB-t
több mint 10 éve
Laci, az eredménykövetőbe ezt írtad: "ez így szép volt a meccs végén...jó nagy paraszt a lelkem..."

Már nem néztem, mi történt?bcsarli
A végén Bent letarolta egy paraszt DL az ellenből. Hozzáteszem, Ben is hülye volt, nem kell ilyenkor ezt már, felesleges volt, szerencsére nem lett baj belőle.Klemó
jah ő is hülye volt, de teljesen felesleges volt letarolni, amikor már a lábát is fogták...nem is akart belőle semmit kihozni, ez egyértelmű volt