NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
2
2
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Laci, az eredménykövetőbe ezt írtad: "ez így szép volt a meccs végén...jó nagy paraszt a lelkem..."A végén Bent letarolta egy paraszt DL az ellenből. Hozzáteszem, Ben is hülye volt, nem kell ilyenkor ezt már, felesleges volt, szerencsére nem lett baj belőle.
Már nem néztem, mi történt?bcsarli
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Fire Hailey!! 😊Milyen meccs volt ez atyaég....522 passzolt yard...(jé, big body a fedélzeten és merjük is használni!!!) a D pedig olyan nyomást helyezett Luckra, amilyet csak lehet. Nagyszerű volt viszont az ellenfél is azt gondolom, bárki ellen már a második negyed végén befejeződik a parti, de ahogy jöttek ránk végig....
Nem vagyunk hibátlanok, de aki azt mondja nekem, hogy ez a csapat nem juthat a PO-ba, az vak.
több mint 10 éve
Laci, az eredménykövetőbe ezt írtad: "ez így szép volt a meccs végén...jó nagy paraszt a lelkem..."Már nem néztem, mi történt?
több mint 10 éve
Klemó
5 661
nem hiszem el.....egy drop, majd két fumble....nem hiszem el.....
több mint 10 éve
geleven
136
Most fogtam a fejemet én is, mert bizony nem voltak a legjobb hívások...De ez a meccs bizony nyerhető, csak nem szabad magunkra húzni őket, mert ha megérzik a vérszagot, akkor izgalmas vége lehet (pedig nem szabadna eljutni idáig). 😊
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Most már Tomlinnak kellene figyelnie....harmadiknál és 40 másodpercnél időt kérni, kapitális hiba, bármi is lesz belőle. Nomeg ez a puntocska, huh....nagyjából tudta az egész D, hogy ez jön...Az, hogy három pontra lett büntetve nagy szerencse, illetve a D nagy érdeme a RZ-ban....
több mint 10 éve
geleven
136
Na jó, most visszaadták....28 pont eddig és menni kell, mert a Pacik fognak még feltenni pontot....KlemóDe most legalább harap a D-től, a spec egységen át a O is! De még mennyire! 😀
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Na jó, most visszaadták....28 pont eddig és menni kell, mert a Pacik fognak még feltenni pontot....
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Most pedig a csíkosok visszahozták őket a meccsbe....de nem baj, menni kell, menni kell!!!!
több mint 10 éve
geleven
136
Őrült egy meccsek voltak/vannak ma....Izgalmas volt a BAL@CIN és a SEA@CAR meccsek vége nagyon, a többi eredményről nem is beszélve.
Megjegyzem egy győzelemmel...de nem folytatom, step by step...Klemó
Eddig a mi meccsünk is nagyon tetszik! 😀 Gay most villant meg... 😉
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Őrült egy meccsek voltak/vannak ma....Megjegyzem egy győzelemmel...de nem folytatom, step by step...
több mint 10 éve
Today's inactives:#3 - QB Landry Jones
#15 - WR Justin Brown
#24 - CB Ike Taylor
#29 - S Shamarko Thomas
#39 - CB B.W. Webb
#77 - T Marcus Gilbert
#90 - NT Steve McLendon
több mint 10 éve
Akkó megint darázsban nyomjátok este?peterk2005Ja, odavág, a darázsmez önmagában képes meccset nyerni. 😊
Ez ma olyan lesz, hogy ha simán bukjuk nem leszek ideges, mert benne van. Ha nyerünk, nyilván akkor sem. Akkor leszek ideges ha végig meccsben leszünk, nyerhetnénk, és valami balf@szságon elbukjuk.
több mint 10 éve
Akkó megint darázsban nyomjátok este?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A Coltsnál WR Reggie Wayne (out) helyett WR Hakeem Nicks játszik elvileg vasárnap és RB Trent Richardson (questionable) helyére RB Ahmad Bradshaw jöhet szóba.desiderT-Rich valószínűleg játszik vasárnap (a hírek szerint), de ha nem akkor sem Bradshaw játszik a helyén, mivel eddig is ~50-50%-ban kaptak lasztit, inkább Herron léphet előre. Wayne kiesésével a Nicks - Fleener - Moncrief(?) trió kaphat nagyobb szerepet, Hilton és Allen mellett.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
polamaluErről spec egy régi vicc jutott eszembe.
-Anyukám ló volt, apukám darázs...
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Akkóhaddmennyen jihàó!
Monnd kis kolcos....
Lehet, hogy régi poén már, de nagyon beteg😀sutianap
több mint 10 éve
Akkóhaddmennyen jihàó!Monnd kis kolcos....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Gizinéni
522
A Coltsnál WR Reggie Wayne (out) helyett WR Hakeem Nicks játszik elvileg vasárnap és RB Trent Richardson (questionable) helyére RB Ahmad Bradshaw jöhet szóba.
több mint 10 éve
Inkàbb ezeAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
A kettő között párhuzamot vonni...sajátságosAzt mondta egy amcsi, hogy a földrajz a kis országok tantárgya. Ők sokszor egész életükben át se lépik a határt, azt mégis mindent látnak. Óceán, hegyvidéki táj, nagy folyó stbSőt! Vannak akik könyveket égetnek.ulpianus
..Klaci79
több mint 10 éve
Béla remélem jó formában tér vissza, Gilbertnek nem örülök, bár Adams elég jól megoldotta a pótlást. Most mondjuk nehezebb dolga lesz. Én sok jóval nem kecsegtetem magam, persze reménykedem. Meg szurkolok is majd 😀