NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
127
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
60
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
buccaneer
490
Na igen Keisel! Idén korán érkezett a Mikulás a Houstoniaknak. 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........csi77Ja....épp az egyik ilyen fos gálázott a hétvégén a Soldier Fielden 😉
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Ez a foci, lehet minden fos, aztán jön egy momentum és vérben forog a szem, igen, igen, igen. Először láttam azt, a második negxyed végén, hogy mindegyik egység azzal foglalkozik, amivel kell, nem keres kifogást. Micsoda 3 perc volt ott az elsőben, ezt vártam már nagyon régen tőlünk, ezt az elsőprő lendületet, amikor mindegy ki van a másik oldalon, mindegy mi az állás, csak megyünk, csak megyünk....Nem és nem igaz, hogy a TO miatt volt ez, ugyanis az első TO Bennél jött. Ezt megfogtuk 3 pontra, aztán elundultunk, és felraktunk pontokat. Itt éreztem, hogy meglehet. Amikor meg jöttek a TO-k a másik oldalon azt bezony végre, végre kíméletlenül ki is használtuk. (ebben egyetértettem Soldival, hogy ilyenkor mindig kulcskérdés, hogy az O megcsinálja, befejezi-e TD-re a játékot, mert így mehet tovább a flow, ha pedig nem, akkor az O ludas)
.
több mint 10 éve
Mindkettő.Mindig csak a csoporthoz méred, ami marhaság😊Mérhetem a ligához is. Szerzett pontok/meccs 24., engedett pontok/meccs 16.
Amúgy meg tökmindegy. Ma jól mélytorokra vesznek minket és Haleyt kibasszák😛kishaszi
És a Defense-ből 3 kezdő hiányzik, az O-ból senki. Az O papíron kész van, a Defense újjáalakulóban. Nem kérdés melyik egység felelős a 3/3-as mutatóért.Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Big B
62
Hatalmas meccs volt, az Endzone Pub-ban hárman majdnem szétszedtük a berendezést az első félidő végén, a legvégén meg még egy szívroham kerülgetett minket 😊Oké, kicsit objektívan:
- van amikor semmi nem jön be, és totál szarok vagyunk
- van amikor minden bejön, és a végén még így is képesek vagyunk majdnem elszúrni
De azért ez is egy W 😀
több mint 10 éve
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........csi77és az NFC
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Azért ilyen sorsolással könnyű. Mekkora fos lett az AFC........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Majd egyszer, két év múlva kb. 😀www.facebook.com/video.php?v=10152856733014905&set=vb.146175949904&type=2&theater
több mint 10 éve
Nagy zsugaaaaaaaaaaaaaaaaa
több mint 10 éve
Hát mintha a Browns meccs folytatódna, mintha nem is lett volna egy hét szünet. Viszont a spec team eddig jól muzsikál, csak hogy valami öröm legyen.
több mint 10 éve
Azt hiszem a Texans ezt hamar lerendezi. Ahogyan sejteni lehetett. Vége a sorozatnak az MNF-ek történetében.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Inaktívak a Texans ellen:L. Jones, J. Brown (M. Bryant és L. Moore mellett döntött Tomlin), I. Taylor, S. Thomas, R. Shazier, C. Hubbard, S. McLendon
A Texansból Jadeveon Clowney is hasonló sorsra jutott... 😊
S.Tuitt mégsem kezdő, B. Keisel - C. Thomas - C. Heyward a kezdő DL.
több mint 10 éve
Mindig csak a csoporthoz méred, ami marhaság😊Mérhetem a ligához is. Szerzett pontok/meccs 24., engedett pontok/meccs 16.
Amúgy meg tökmindegy. Ma jól mélytorokra vesznek minket és Haleyt kibasszák😛kishaszi
És a Defense-ből 3 kezdő hiányzik, az O-ból senki. Az O papíron kész van, a Defense újjáalakulóban. Nem kérdés melyik egység felelős a 3/3-as mutatóért.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Red Star
206
Mindig csak a csoporthoz méred, ami marhaság😊Bármi történjék is, nem fogják. Se most, sem a szerződés lejártakor. Van egy rémálmom, hogy hosszabbítani fognak vele.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
Mindig csak a csoporthoz méred, ami marhaság😊Amúgy meg tökmindegy. Ma jól mélytorokra vesznek minket és Haleyt kibasszák😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Amúgy az Offense alulteljesítésének igazolására csak egy adat.6 meccsen 124 pontot szereztünk (ebből is van, amit ugyebár a Defense hozott). Ugyanennyi meccsen a Bengals 134-et, a Browns(!) 140-et. A Ravens hét meccsen a plusz egy meccsel behozhatatlan 193-nál tart... Tehát az AFC North csapatai közül a mi O-nk szerzi a legkevesebb pontot. Mindezt olyan állománnyal, hogy ebben a csoportban minimum a 2. helyen kellene tartania, de inkább első.
Eközben Defense szempontból annak ellenére a Ravens jár legelőrébb, hogy már hét meccse volt a 109 engedett ponttal. A Browns és a Steelers 139, a Bengals 140 hat meccsen, tehát ez az egységünk nem lóg ki lefelé. És ahogy korábban külön vizsgálva a meccseket is leírtam, sok meccs szárad az Offense lelkén, még olyan is, amin nyertünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jaja, sztem is nickelben lesz fent.Srácok, mit fog szerintetek a gyakorlatban jelenteni az, hogy Allen a cserepadra került? Egyáltalán nem lép pályára? Vagy kap azért valamennyi snapszámot? És ki fog helyette kezdeni?peterk2005Brian McCain kezd helyette, már bejelentették. LeBeau nyilatkozta, hogy "jegelik" és csak nickelben mehet esetleg pályára...desider
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Srácok, mit fog szerintetek a gyakorlatban jelenteni az, hogy Allen a cserepadra került? Egyáltalán nem lép pályára? Vagy kap azért valamennyi snapszámot? És ki fog helyette kezdeni?peterk2005Brian McCain kezd helyette, már bejelentették. LeBeau nyilatkozta, hogy "jegelik" és csak nickelben mehet esetleg pályára...
több mint 10 éve
Srácok, mit fog szerintetek a gyakorlatban jelenteni az, hogy Allen a cserepadra került? Egyáltalán nem lép pályára? Vagy kap azért valamennyi snapszámot? És ki fog helyette kezdeni?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nem érzem úgy, hogy beléd kötöttem volna, vagy úgy egyáltalán bárkibe. 😉 Abban pedig egyetértünk, hogy szép volt, jó volt, de elmúlt. Viszont jómagam mindig imádtam a BA-féle O-t, így ha bárki összehasonlításba bocsátkozott a mostanival, én mindig a védelmembe vettem azt az egységet, ezúttal sem én kezdtem a felemlegetését. 😊A mondandóm lényege amúgy sem ez volt, hanem hogy melyik egység teljesít alul. Ez pedig nekem az Offense, pedig meggyőződésem, hogy ennek az egységnek minimum TOP10 O-nak kéne lennie és akkor most próbáltam visszafogott és földhöz ragadt lenni.
Amúgy 2 hete nem tudtam menni, múlt héten pedig - kivételesen - máshol volt jelenésünk Zoliékkal meccsnézésre. Az MNF-et ezúttal itthon nézem ezúttal kényelmi okokból, sajna lehet a Colts meccset is mert hosszú hétvégés kirándulásomból esek majd haza, de utána visszatérek. 😊
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Browns W - Ravens L - Panthers W - Bucs L - Jags W - Browns L - Texans W 😀 sormintának jó lenne... 😀 Meglátásom szerint - és ez régi hiba a fórumon (gyakran beleesek én is 😀) - kizárólag a jelen és a jövő számít, nem pedig az, hogy milyen kib.szott jók voltunk hajdanán... Az elmúlt. Pont.
Az önigazság mantrázása sok mindenre jó, de tudni kell, hogy igazság ezerféle van, törvény/ítélet azonban csak egy. Az NFL-ben a törvény/ítélet a végeredmény és/vagy a tabellán elfoglalt hely. (Soldi, jelzem Neked, ha már belém kötsz, hogy nézek meccset és mostanság egyre ritkábban látlak! 😀)
Megosztom Veletek a steelers.com-ról egy idősebb szurkoló sok like-os bölcsességét, ami talán közelebb hoz bennünket a Pittsburgh-i valósághoz:
"I see no spark in the team; no desire to win. It is as if they don't expect to win!
What is wrong with the defense? Everyone just walks through us across the goal line. I appreciate LeBeau's history with the team, but what is wrong? We used to hold the opponent on the one yard line. Fans expected 8 of 10 times the other team would settle for a field goal.Now it seems we just say, "Hey, you guys want a touchdown? Be my guest!" When we get a lead, we go into a zone which allows any NFL quarterback worth his salt to pick up yardage steadily down the field. Don't even start me on Haley! Let Ben be Ben and call the plays! (Of course, his receivers need to know how to catch and hold onto the ball. AB needs to learn to drag his toes like Santonio Holmes did in the Super Bowl!) I'm a die hard fan who fell in love with football and the Steelers. I don't expect a championship every year, but I do expect us to be in the running!"
Go, Steelers, go!
több mint 10 éve
Soldi, az érzés szerintem azonos többünkben, ami az O-ba vetett bizalmat jelenti, de ez nem az O nagyszerűsége miatt volt, hanem mert tudtuk, hogy a D le fogja parancsolni 3-4x egymás után az ellen O-ját, pontot nem, vagy keveset engedve, akkor nyilván joggal bíztunk benne, hogy Benjámin és azért még mindig elég jó elkapósor + Heath brigád csak össze fog hozni egy TD-t.kishasziNem, a bizalom az O-nak szólt, hogy meg fogják csinálni, amikor "game is on the line". A Defense most is megadta ugyanerre az esélyt a 2. félidőben, de az Offense most nem élt vele. Ahogy a TB ellen sem élt vele, pedig a D ott is megadta az esélyt, hogy lezárja a meccset az Offense, az sem sikerült. A JAX ellen is megvolt az esélye az O-nak, hogy lezárja a meccset, az sem sikerült, ott a Defense zárta le aztán a picksixszel.
Átlagos a Defense-ünk, nem védem. A Defense azt viszont hozza, amit tud, vagy ami minimálisan elvárható tőle - még sérülésektől tizedelve is. Az Offense viszont alulteljesít, a Defense azt hozza, ami várható volt. Én ennyit mondok mindösszesen.
több mint 10 éve
Az idő mindent megszépít, de nagyon. Nem bízol az O-ban a meccs végén? Az idei 6 meccsből eleddig:Egyrészt én mindig szerettem a BA-féle O-t. Ezt itt mindenki tudja. Nekem nem szépít semmit az idő, én akkor is imádtam azt az O-t és ma is visszasírom. Az az Offense több drive-nyi hátrányból is felállt nem egyszer, ha úgy alakult. Csak kapásból mondok pár meccset: JAX elleni PO 2007-ben (3 drive-nyi hátrányt dolgozott le az utolsó negyedben), Dallas elleni 2008-as alapszakasz (három negyednyi totális rémálom után még a 4. negyedben az O bebukott egy 4. kísérletes goal line szitut, majd ezek után kiment és a köv. 2 drive-ból csinált 10 pontot az egyenelítésért, majd Townsend picksixe a győzelmet is lehozta), Ravens ellen szintén 2 drive-nyi hátrányból egyenlítettünk, majd hosszabbításban nyertünk. Az tuolsókig tudtam bízni abban az Offense-ben. Ez az Offense ilyet nem tud, idejét nem tudom, mikor volt utoljára nagy fordításunk. A legjellemzőbb nekem a Vikes meccs, amikor visszajöttünk a sírból, majd persze elb.sztuk az egyenlítés kapujában, asszem a red zone-ban.
- 2 meccsünk sajna idő előtt eldőlt (Ravens, Browns idegenbeli)
- 1 meccset mi húztunk be idő előtt
- 3 meccs volt tehát ami a végén dőlt el
Ebből a háromból kettő, azaz kettő alkalommal felmegy az O a végén és bármennyire is balfasz volt előtte (a Browns elleni első félidőben ugye még ez sem igaz), egyszer elmegy 3 pontig, majd második alkalommal szépen végigmasíroz és leguggul. A Tampa meccset sokszor elemeztük már, itt tényleg kiheréltek voltak, de nem lenne fair, ha ebből a minden tekintetben darwini meccsből indulnánk ki.
Szóval Soldi, lehet, hogy Te ebben az O-ban nem bízol a végén, de Én meg úgy látom, hogy ha odaengedik őket, hogy oldják meg, akkor ez továbbra is megy, vagyis nincs semmi olyan számomra, ami mást mondana. Mi nem megy? Az, ha összeomlik a D és sok pontot kell VISSZAhozni. No tény, hogy ebben gyengék vagyunk és ebben talán Arians O az improvizatívabb stílus miatt erősebb volt. Hozzáteszem rögtön, hogy ha ezt tudnánk top5-10 O-nak mondhatnánk magunkat és folytatva ezt a gondolatmenetet a Browns teljesítményét nem lehet eléggé dícsérni ezért bármennyire is lesajnált a csapatuk. (no és ha hozzáteszem hogy kaptak ki a második fordulóban nyert helyzetből, akkor ez még elképesztőbb)Klemó
A másik része, hogy a Defense összeomlása után nem tudnak ledolgozni nagy hátrányt...? Ez meg... Egyrészt nem lenne nagy a hátrány, ha mondjuk sikerülne pontokat tenni a táblára, ami ezzel a kerettel elvárható lenne, de nem sikerül. Se Ravens, se 2. Browns, se a JAX ellen. Ez a meccsek fele... Plusz a CAR is sokat segített nekünk. A TB ellen pedig egy nyamvadt 1st down kellett volna, az se sikerült. Kulcspillanatban ez az O idén egyetlen egyszer tudott játékot csinálni, méghozzá az első Browns meccsen a GW-drive. Ez a D pedig nem fog örökké tartani, ezt tudtuk, ennek ellenére ezeken a meccseken egy ideig tartott az amúgy tudvalevően gyengébb Defense, de akkor sem tudott mit csinálni az Offense, majd összeomlott a sérülésektől tizedelt Defense valóban. A mostani Browns meccsen is kijöttek a második félidőre és volt stop, volt turnover, esélyt adva a felzárkózásra, de semmi nem történt ezekből sem az Offense részéről, így összeomlott a D. Ez persze nem jó, de ez egy átlagos Defense, amely össze fog omlani, ha nem kap segítséget. És nem kap. Az lenne neki a segítség, ha mondjuk lennének pontok a táblán, de nincsenek. A 2-3. héten volt egy elemzés (már sajna azt se tudom hol olvastam 😕), hogy ez a Steelers akkor lehet jó, ha az Offense korán vezetést tud szerezni, mert ezzel segítheti ki a védelem hiányosságait. Mélységesen egyetértek. Pont ezeken a meccseken nyertünk...