NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
123
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
56
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
21
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
leigazoltuk Ethan Hemert a PS-be...előszezonban 54 snappet volt a pályán nálunk és 1 sack 2 tackle, sajnos Kiesel és Heyward is kisebb térdsérüléssel bajlódik ezért kellett tartaléknak
több mint 10 éve
Sokat. Ez egy üzenet neki. Ilyet Ike is kapott 2006-ban még Cowhertől, hogy kikerült a kezdőből. Aztán 2007-re visszatért és 6 éven át az egyik legjobb cover CB volt. Reméljük, Allen is megérti az üznetet.meg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majdKlaci79mi penzt is kapott a szezon elejen?xtaki
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldi Én megértettem mit írtál, de tartom, hogy a védelem így semmilyen körülmények között nem kapitulálhat. Ha neked ez benne van, akkor más a véleményünk az átlagos védelemről, ez nekem kifejezetten a gyenge védelmek sajátja. Álltom, hogy egy összeső védelem miatt 14 pontot behozni jóval, de jóval egyszerűbb, mint 3 pontokon tartani az ellenfelet a támadásai alkalmával. Persze ez hitvita, de talán érted mire célzok.Simán kapitulálhat így egy Defense (főleg egy átlagos), ha semmit, de semmit nem segít neki az O. Ez megtörtént a második félidőben, pedig a Defense adott pár esélyt az Offense-nek, hogy összekapja magát, de nem sikerült. Ezen a meccsen a Defense-nek voltak momentumai, de az O-nak semmi. És mondom, 3 kezdő hiányzott, az O-ból senki.
A. Brown játékát Én a kezdedektől imádom, egy szerény srác, aki megmutatta, hogy alázattal, munkával mi minden elérhető. Nagyon hasznos tagja a csapatnak, és a lenti névsornál bizonyosan több yardot fog hozni idén a csapatának, ugyanakkor a RZ-ban csukott szemmel lecserélném bármelyikre (és még folytathatnám a sort)....és bezony hajlok rá, hogy ez a lényeg, ettől lesz top5 valaki....
A.J Green
A. Johnson
Megatron
L. Fitzerald
B. Marshall
....hozzátéve, hogy nem akarnám Én lecserélni, szó nincs róla, de lássuk be azt, amit idén elején Te is mondtál, borzalmasan hiányzik Cothery a tavalyi legfőbb RZ target, és nélküle ez a csapat 20 yardon belül fogatlan oroszlán. Ha valamit fel lehet hozni az edzői staff egyik idei legnagyobb hibájának, akkor ez az, ileltve ez azzal, hogy csak egy prospect srácot hoztunk a posztra, aki igazán jó a 2., de inkább a 3. évében lehet...Klemó
Antonio Brownnak pedig 5 TD-je van idén. (Fogalmam sincs ebből hány volt red zone-ban) Sztem a fent említett valóban kiváló elkapók közül többnek sincs 5 TD-je. Konkrétan A. Johnsonban és Fitzben egészen biztos vagyok és ők nem is sérültek. AB simán TOP5 elkapó jelenleg, még akkor is ha fizikálisan vannak nála jobbak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Soldi Én megértettem mit írtál, de tartom, hogy a védelem így semmilyen körülmények között nem kapitulálhat. Ha neked ez benne van, akkor más a véleményünk az átlagos védelemről, ez nekem kifejezetten a gyenge védelmek sajátja. Álltom, hogy egy összeső védelem miatt 14 pontot behozni jóval, de jóval egyszerűbb, mint 3 pontokon tartani az ellenfelet a támadásai alkalmával. Persze ez hitvita, de talán érted mire célzok.A. Brown játékát Én a kezdedektől imádom, egy szerény srác, aki megmutatta, hogy alázattal, munkával mi minden elérhető. Nagyon hasznos tagja a csapatnak, és a lenti névsornál bizonyosan több yardot fog hozni idén a csapatának, ugyanakkor a RZ-ban csukott szemmel lecserélném bármelyikre (és még folytathatnám a sort)....és bezony hajlok rá, hogy ez a lényeg, ettől lesz top5 valaki....
A.J Green
A. Johnson
Megatron
L. Fitzerald
B. Marshall
....hozzátéve, hogy nem akarnám Én lecserélni, szó nincs róla, de lássuk be azt, amit idén elején Te is mondtál, borzalmasan hiányzik Cothery a tavalyi legfőbb RZ target, és nélküle ez a csapat 20 yardon belül fogatlan oroszlán. Ha valamit fel lehet hozni az edzői staff egyik idei legnagyobb hibájának, akkor ez az, ileltve ez azzal, hogy csak egy prospect srácot hoztunk a posztra, aki igazán jó a 2., de inkább a 3. évében lehet...
több mint 10 éve
Aki pedig azt várta, hogy majd megnézheti McCullers játékát annak van egy "jó" hírem...McLendon nem fog játszani hétfőn, úgyhogy Cula úr lehetőséget kap majd...Kockázatos minima, én attól tartok pörgetni fogják, mint a mennyasszonyt.
Mitchell és Kiesel is térdsérülést szenvedett, de nem tűnik súlyosnak, Béla és Shamarko pedig edzenek a héten, úgyhogy ők remélhetőleg bevetésre kerülnek hétfőnKlaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Aki pedig azt várta, hogy majd megnézheti McCullers játékát annak van egy "jó" hírem...McLendon nem fog játszani hétfőn, úgyhogy Cula úr lehetőséget kap majd...milyen az Ofala a texansnak?
Mitchell és Kiesel is térdsérülést szenvedett, de nem tűnik súlyosnak, Béla és Shamarko pedig edzenek a héten, úgyhogy ők remélhetőleg bevetésre kerülnek hétfőnKlaci79
van eselye mcculanak?
en azert bizakodom benne. kell lennie racionak abban, hogy rosteren tartottak, illetve, hogy be is vetik, ehelyett, hogy mas opciokat neznenek.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Aki pedig azt várta, hogy majd megnézheti McCullers játékát annak van egy "jó" hírem...McLendon nem fog játszani hétfőn, úgyhogy Cula úr lehetőséget kap majd...Mitchell és Kiesel is térdsérülést szenvedett, de nem tűnik súlyosnak, Béla és Shamarko pedig edzenek a héten, úgyhogy ők remélhetőleg bevetésre kerülnek hétfőn
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
talán most majd az a fejéhez kap...úgy tűnik Bryant-ben látják a RZ eredményesség letéteményesét...így nagyon valószínű, hogy ő is játszik hétfőnmeg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majdKlaci79mi penzt is kapott a szezon elejen?xtaki
több mint 10 éve
xtaki
3 441
meg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majdKlaci79mi penzt is kapott a szezon elejen?
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
meg is van az első áldozata a szerencsétlenkedésnek...Cortez Allen helyett Brice McCain kezd majd
több mint 10 éve
Klemó: nem azt mondom, hogy jajj, szegény Defense nem tehet semmiről, ott minden rendben van, hanem azt, hogy az az egység a várakozásoknak megfelelő teljesítményt nyújt, kiváltképpen azt figyelembe véve, hogy 3 kezdő embere 2 hete nem játszik, köztük Ike, aki a csapat kimagaslóan legjobb cornere.A probléma pedig az, amit itt vki számszerűsített is, megtett yardokban 6. helyen, míg pontokban huszon x. helyen vagyunk, ráadásul ebben a Defense által hozott 7 pont is benne van... Ez 2,5 fél év után elfogadhatatlan, főleg a liga TOP5 WR-ével és RB-jével, meg egy jó irányítóval és Miller is megbízható, jó TE, továbbá a fal sem oly rettenetes, mint évekkel ezelőtt. Én a Browns ellen sem éreztem állandó nyomást Benen, sőt a sackek nagyrészt szerintem az ő faszságai voltak. Ez nálam edzői felelősség, hogy ilyen kerettel az Offense még csak meg sem közelíti az elvárt szintet.
A vártnak megfelelően gyengébb, középszerű védelmet semmi sem segítené jobban, minthogy az O pontokat rakna a táblára és korai vezetést szerezne.
Az idei draftunk értékelése pedig egyrészt korai, másrészt a 9/5 rosteren nem rossz arány, plusz 2 PS-ben, 1 meg IR-en, azaz 9/8 playa a csapatnál van, ami viszont több mint jó arány. Egy 5. körös húzásért könnyeket nem hullajtok, hogy elvitték. Persze jobb, ha nem viszik el, de azért nem ezen múlik a franchise sorsa.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
8-8-nál tuti, amúgy is lejár a szerződése.Teljesen egyetértünk...az elején rá se lehetett ismerni a csapatra, tényleg tetszetős volt a játék. Ezért én nem is voltam azok között, akik a kirugását követelték. Viszont egyszerűen valamit tenni kell és ez tűnik kézenfekvőnek.
Az elején voltak megingások ellenére egészen pofás dolgok, az ucsó meccs viszont mintha egy teljesen más csapat benyomását kelti. A Janus-arcúság most már inkább 3.kishaszi
De úgy tűnik ezen a héten se lesz semmi, tehát vagy újra meg kell történnie ennek a fosnak ami vasárnap volt, vagy pedig végre megemberelik magukat...
több mint 10 éve
8-8-nál tuti, amúgy is lejár a szerződése.Az elején voltak megingások ellenére egészen pofás dolgok, az ucsó meccs viszont mintha egy teljesen más csapat benyomását kelti. A Janus-arcúság most már inkább 3.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Nem, ez így tényleg nem jó! Ahogy a rekordok közös teljesítmény, úgy a bukások is azok.Ugyanakkor továbbra is csak azt tudom mondani, hogy BB-t nem tudod levenni a pályáról vagyis nyilván nincs értelme ezt megtenni. Hiába nem Haley dobta vasárnap 5 alkalommal túl hosszan a labdát, akkor sem tudsz mást tenni, mert ez így nem jó. Mit szépítsük a dolgokat, jelenleg mind a 3 csoportellenfél előttünk tart, márpedig ha ez így marad akkor ugyebár ugrott a PO. Valamit tenni kell és mivel nyilván nem 1/1-ért megyünk, hogy új QB-val próbálkozzunk valamit tenni kell.Jaja, nyilván amikor rekordközeli pályán van BB, akkor az egyéni dolog, minden esetben, vagy az O, csak akkor van Haley felelőssége, ha valami szar.kishasziKell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziHiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀kriSTEELan
Persze mehet Tomlin is, Colbert is csak egyrészt én nem emlékszem olyanra, hogy előbb HC-t váltanak és nem OC-t, másrészt pedig tényleg csak bizonyos szempontból gyenge a csapat.
Senki nem mondja azt, hogy ez a védelem jó lenne, hiszen teljesen középszerű, de már az év elején is abban reménykedtünk csak, hogy az O elég pontot tud feltenni a táblára. Ráadásul ha még tovább nézzük éppen sérült a játékos aki kis reményt hozott és a legjobb cornerünk is.
Nem egyszerű a helyzetünk, hiszen tényleg nem vagyunk jók, de maradhat így és akkor lesz egy szép 6-10 vagy 8-8 és lehet valamit kezdeni magunkkal. Persze ez utóbbi esetben sincs garancia semmire. Viszont egy újabb 8-8 után is szerintem mindenképp kirúgják Haley-t.
több mint 10 éve
Jaja, nyilván amikor rekordközeli pályán van BB, akkor az egyéni dolog, minden esetben, vagy az O, csak akkor van Haley felelőssége, ha valami szar.Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziHiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀kriSTEELan
több mint 10 éve
Egyetértek Laci, én viszont megtoldanám ezt azzal, hogy az új impulzust, vagy bármilyen más impulzust a HC-nak kéne hoznia. Ettől is HC a hácé. Nem kell, hogy értsen mindenhez, nem kell, hogy ő legyen a motorja és kiötlője minden egyes playnek, de a potenciálban rejlő lehetőségek kiaknázásában részt kéne tudnia vállalni. Akár úgyis, hogy egyenként leül beszélgetni azokkal, akiktől várnánk a nagyobb dolgokat.Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziEddig speciel nem mondtam, hogy Haley takarodj, viszont azt látom, hogy a játékosanyag megvan ahhoz, hogy előrelépj. Van futójáték, mennek a passzok is és szépen hozzuk a yardokat. RZ-be érve viszont teljesen idióta játékokat hívunk. Nem biztos, hogy Haley elküldésével ez megoldódik, de az biztos, hogy új impulzusra szükség van, mert szépen lassan így elmegy ez az év is. Bármi más is érdekel ami felrázza a brigádot és végre tudásuknak megfelelően teljesítenek.
Ezt én nem bárgyú ritmusnak tartom a szurkolók részéről, hanem inkább a tehetetlenség alakul át indulattá, amit mivel szurkolókról van szó, tökéletesen megértek.
Másik verzió, hogy cseréljünk le mindenkit és mondjunk hozzunk magas, jókezű elkapókat, de nyilván az érdekesebb folyamat lenne.Klaci79
több mint 10 éve
Akkor udfa Yao Ming-et kell igazolni a kínai népköztársaságból, labdát elkapni csak el tudja, ülve nyalja a holdat, BB-nek nem kell Hudinit játszani...
több mint 10 éve
A RZO effectivity nem a pléjhíváson megy el, harmadik OCt fogyasztjuk, úgyhogy be kéne látni. Amíg openfielden van BB, addig a csetlő-botló részeges karatemester a megnyert 10+ másodperccel ki tudja bekkelni az időt, amíg nyilvánvaló célpontok nem lesznek és pötty, a baj, hogy mostanság ebből nem jönnek TD-k. Nade mikoron betömörül a védelem, sehogyse tud csinálni 10+ sec-et, mer egy hadsereg van a nyakába. Ijenkor mivan, várjuk a Buszt ugye. Namost ugye mikor köhögtek a Rúánnik a powarunra, meg e realfullbackre? És ez lehet nem Héli hatáskör, hogy Johanzon van ott, vagyha egyszerűen muszály megfutni, a jóéletbe a Bengalz be meri hozni Pekót, ott és úgy meg kell csinálni a futást, mer Benike nem alkalmas QB ezekre. Mehet a dobálózás 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Megmondom őszintén Én ettől "az O nem csinál pontot és jaj, a D nem bírja a nyomást mondástól és szegényke nem is tehet róla" mondástól áll fel a hátamon a szőr....az már más részta, hogy ha egy D folyamatosan a pályán van és elfárad, a végén nagyobb playeket enged, pláne ha rövid pályákkal szembesül és pláne, ha átlagos, node itt nálunk nem erről van szó. Ne mondja már nekem senki, hogy az nem csakis, de csakis a D gyengesége, ha a második negyedben úgy kap 20 pontot, hogy közben nincs labdaeladás az O részéről.KlemóOlyannyira nem, hogy az első negyedben össz-vissz 3 percig volt a D a pályán. Utána 2 gyors menettel 1.58 ill. 1.08 alatt gázoltak át rajtunk. A 3. TD már csak a hab volt.
Ez az Offense meccsenként 400 yardokat halad - tulajdonképpen ellenféltől függetlenül (350 yard mindenki ellen megvan). Ez elképesztően jó adat. De ehhez nem párosul egy ehhez mérten szokásosnak tekinthető pontmennyiség. És nem azért, mert olyan irdatlan sok eladott labdánk lenne... Szimplán nem élünk a lehetőségekkel. Nem számoltam ki, de sztem nekünk a legrosszabb arányunk a tekintetben, hogy 1 pontra hány megtett yard jut. Ez edzői hiba. 2,5 éve nem találja, hogy ez az O hogy vigye be a labdát az end zone-ba. Ha neki nem megy, hát próbálja meg más, hátha, ő rájönne. Csak egy példa, múlt héten 3-ból három passz 4 yardra a TD-től, most 3-ból három futás... Tényleg ennyire gyökér? Nem lehet ezt kiegyensúlyozottan csinálni? Pedig ebben pont nem olyan bonyolult dolog az aranyközépúton maradni... És a 3. és 10-re hívott soha semilyen sikerrel nem kecsegtető screenekből is elegem van.Megnéztem. 396,5 y/g. Ezzel a 6. a csapat a listán. 20,7 pont meccsenként ez már csak a 23. helyre elegendő. Gyors (és lehet nem teljesen pontos) számolás után a Jags rosszabb nálunk, tehát holtversenyben a 30-31. hely jut most.
Soldados
Mindenesetre így vagy úgy azért eljutunk a RZ-ig, ami Hélinél pozitívum. Ami ott megy az a vicc.
De ez nem csak az ő hibája. Könyörgöm, van főnöke, sőt még a főnökének is főnöke, nincs aki szóljon neki, hogy "Todd az utolsó 20 y-ig oké vagy, utána meg nem, szedd össze magad, a csapatot, Bent, vedd körül magad olyan emberekkel akik ebben jók, jobbak nálad, hallgasd meg őket, olvass "miatúrótcsináljunkredzónbanhanemmegy" elemzéseket, VÁLTOZTASS, mert ha nem... "
Persze egy jó edzőnek ezt magától is látnia kellene...
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Megmondom őszintén Én ettől "az O nem csinál pontot és jaj, a D nem bírja a nyomást mondástól és szegényke nem is tehet róla" mondástól áll fel a hátamon a szőr....az már más részta, hogy ha egy D folyamatosan a pályán van és elfárad, a végén nagyobb playeket enged, pláne ha rövid pályákkal szembesül és pláne, ha átlagos, node itt nálunk nem erről van szó. Ne mondja már nekem senki, hogy az nem csakis, de csakis a D gyengesége, ha a második negyedben úgy kap 20 pontot, hogy közben nincs labdaeladás az O részéről. A Browns elleni első meccsen sok-semmi volt, az O feltette a pontokat, és rögtön a félidő után, szépen futva, nem kapkodva szétszedték a D-t. Hja ott meg az volt a gond, hogy az O nem növelte az előnyt? Én csak remélni tudom, hogy Coach Dad nem ebben látja az okokat, mert akkor nagyon nagy baj van...Kiesel apót idézve a magyarázat: Átlagos csapat vagyunk mind O, mind a D oldalán. Ennyi ez nem több. Ha jó napunk van, megverhetünk bárkit, de ha rossz napja van bármelyik oldalnak, akkor bárkitől kikaphatunk. Hozzáteszem egyébként, hogy Én is úgy látom, mint Soldi az idei és a tavalyi csapatot. Tavaly egy totálisan reménytelen csapatot láttam ilyentájt. Ma azt látom, hogy van karaktere mind a két oldalnak, látom hova tartunk, de nagyon hiányzik mind a két oldalról egy-egy (vagy több) playmaker, hogy elmozduljunk a holtpontról, de ne csapjuk be magunkat azzal, hogy pl. egy Brown, Wheaton, Moore, Brown elkapó négyest egy kész és top kvartettnek állítunk be, mert nem az Hailey ide, vagy oda, főleg a RZ-ban.
A momentummal viszont egyetértek, Hailey nyugodtan elküldhető, de ne várjuk ettől a csodát, mert lehet egy-két meccsig rendben lehetünk, de ez a D problémáit nem fogja megoldani...
több mint 10 éve
kriSTEELan
307
Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziHiába 2 és fél év penetra szar, valaki még mindig nem látja, hogy hol a hiba... 😒 😀 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀kishasziEddig speciel nem mondtam, hogy Haley takarodj, viszont azt látom, hogy a játékosanyag megvan ahhoz, hogy előrelépj. Van futójáték, mennek a passzok is és szépen hozzuk a yardokat. RZ-be érve viszont teljesen idióta játékokat hívunk. Nem biztos, hogy Haley elküldésével ez megoldódik, de az biztos, hogy új impulzusra szükség van, mert szépen lassan így elmegy ez az év is. Bármi más is érdekel ami felrázza a brigádot és végre tudásuknak megfelelően teljesítenek.
Ezt én nem bárgyú ritmusnak tartom a szurkolók részéről, hanem inkább a tehetetlenség alakul át indulattá, amit mivel szurkolókról van szó, tökéletesen megértek.
Másik verzió, hogy cseréljünk le mindenkit és mondjunk hozzunk magas, jókezű elkapókat, de nyilván az érdekesebb folyamat lenne.
több mint 10 éve
Kell egy meccs penetra szar, és azonnal visszatértünk a Haley takaroggy rigmushoz. Bírom, amikor ennyire bárgyú tud lenni az emocióktól duzzadó humán automatizmus😀😀😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Most egy ilyen meccs után persze megint jöhetnek az "esélytelenek vagyunk", "rúgjuk ki Tomlin", rúgjuk ki Colbertet", "minden szar'" hangok. De aki azt gondolja, hogy nincs esély a PO-ra...Óriási. 😀
...
Én speciel Todd Haleyt azonnali hatállyal kirúgnám. Soldados