Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
egyik sem egy Roddy White.
gabtsi
Egyik sem az. De összességében több alternatívát jelentenek AB mellett, mint a Falcons egész O-arzenálja JJ mellett. Mert ugyebár arra próbáltál célozni, hogy Roddy elvesz JJ-től. Nálunk csak Bellnek 83 elkapása volt tavaly, Roddynak 80 volt...
Soldados
Roddy két meccsel kevesebbet játszott.

de azért az csak jelent vmit, hogy ezzel a 83-mal Bell a második legtöbb elkapást bemutató playa. gondolom ő azért nem Browntól vesz el elkapásokat, mert nem ugyanaz a kávéház Roddy és JJ inkább egy pályán fociznak.

egyáltalán nem akarom elvitatni, hogy milyen fantasztikus Brown. de sztem pusztán a számok nem mondják meg egyikről vagy másikról, hogy jobb-e. mert sokismeretlenes az egyenlet. pl Big Ben is nyilvánvaló faktor Brown jó teljesítményében.

de amúgy sem gondolom, hogy ki lehet jelenteni, hogy ez vagy az (akár WR, QB, RB vagy OG) a liga legjobbja. mindenkinek más értékei vannak, a játék (értem ezalatt WR játék) ebben vagy abban az aspektusában jobb a másiknál.

btw, jó ez a statisztika meg minden, de ha Brownnak csak 50-70 elkapott yardja van egy meccsen, akkor mindenki azt mondja, hogy gyenge napja volt. ez is jelzi, hogy micsoda elképesztő játékos.
gabtsi
Abszolút értem, amit írsz és nagyrészt egyet is értek. Az, hogy ki a legjobb teljesen szubjektív, ahogy írod is, mert túl komplex. Nyilván számít, hogy JJ oldalán Roddy van, de ugyanúgy számít az is, hogy a Falconsnak nem volt futójátéka tavaly, tehát folyton passzolniuk kellett, ezzel szemben nekünk volt futójátékunk.

Számomra biztos nincs jobb elkapó AB-nél. Mert olyan kiegyensúlyozottan magas teljesítményt még soha senki nem nyújtott az NFL történetében WR-ként, mint ő. És nem egy-két meccsel jobb, mint a korábbi rekorder, hanem nagyon sokkal.

Most komolyan, az mi, hogy 21 meccse nem volt 70 yard alatti meccse? (PO-val együtt már 22) És erre írtam, hogy JJ-nek 6 ilyen volt tavaly, az a szezon harmada, amiben kevesebbet ért el, mint AB a legrosszabb napján. És tényleg komplex kérdés, de az biztos nem magyarázat rá, hogy JJ kevesebbet játszott sérülések miatt. De az is felfoghatatlan szám, hogy 35 meccse (PO-val 36) megvan az 5 elkapás 50 yard. Nekem ezek olyan mutatók, amivel nem lehet versenyezni. Szóval az én szememben lehetnek nála, magasabbak, erősebbek, jobb RZ-targetek, de jobb nincs nála.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
gabtsi
Egyik sem az. De összességében több alternatívát jelentenek AB mellett, mint a Falcons egész O-arzenálja JJ mellett. Mert ugyebár arra próbáltál célozni, hogy Roddy elvesz JJ-től. Nálunk csak Bellnek 83 elkapása volt tavaly, Roddynak 80 volt...
Soldados
Roddy két meccsel kevesebbet játszott.

de azért az csak jelent vmit, hogy ezzel a 83-mal Bell a második legtöbb elkapást bemutató playa. gondolom ő azért nem Browntól vesz el elkapásokat, mert nem ugyanaz a kávéház Roddy és JJ inkább egy pályán fociznak.

egyáltalán nem akarom elvitatni, hogy milyen fantasztikus Brown. de sztem pusztán a számok nem mondják meg egyikről vagy másikról, hogy jobb-e. mert sokismeretlenes az egyenlet. pl Big Ben is nyilvánvaló faktor Brown jó teljesítményében.

de amúgy sem gondolom, hogy ki lehet jelenteni, hogy ez vagy az (akár WR, QB, RB vagy OG) a liga legjobbja. mindenkinek más értékei vannak, a játék (értem ezalatt WR játék) ebben vagy abban az aspektusában jobb a másiknál.

btw, jó ez a statisztika meg minden, de ha Brownnak csak 50-70 elkapott yardja van egy meccsen, akkor mindenki azt mondja, hogy gyenge napja volt. ez is jelzi, hogy micsoda elképesztő játékos.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
AB egy űrlény.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
gabtsi
Soldados
Sőt, nálunk működő futójáték is van, ami elvesz ugyebár a passzjátékból. Mégis, mégis a számok azt mutatják, hogy AB-t nem lehet limitálni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Az oké, hogy 35 meccsen át legalább 5 elkapás és 50 yard kb megdönthetetlen rekord, de az mi hogy 14 meccse legalább 7 elkapás és 70 yard...? 😀 Ezt eddig nem is láttam, brutális. Lehet itt Julio Jones-ozni, meg nézni az adottságokat, de a legjobb WR nálam az, akit senki nem tud lefogni és limitálni se nagyon lehet, ez pedig Antonio Brown. 😊
Soldados
Lehet itt antoni brownozni meg nézni az adottságokat, de brown egy dologban jobb julionál, hogy sokkal kevésbé sérülékeny 😉
peach
És amikor játszott Julio akkor van megközelítőleg ilyen sorozata? 😉 Meglepne. 😊
Soldados
neki van alternatívája a másik oldalon.
gabtsi
Alternatíva: Miller, Bell, Bryant, Wheaton. Nem éppen szar sor, alternatíva van nálunk is bőven. De Brown vagy szabad, mint általában, vagy cirkuszi mutatvánnyal is, de behúzza.

több mint 10 éve
Az oké, hogy 35 meccsen át legalább 5 elkapás és 50 yard kb megdönthetetlen rekord, de az mi hogy 14 meccse legalább 7 elkapás és 70 yard...? 😀 Ezt eddig nem is láttam, brutális. Lehet itt Julio Jones-ozni, meg nézni az adottságokat, de a legjobb WR nálam az, akit senki nem tud lefogni és limitálni se nagyon lehet, ez pedig Antonio Brown. 😊
Soldados
Lehet itt antoni brownozni meg nézni az adottságokat, de brown egy dologban jobb julionál, hogy sokkal kevésbé sérülékeny 😉
peach
Soldados
Nem játszott még folyamatosan ennyi meccset 😀 meg idén is sok snapet tölt az oldalvonal mellett. Mint ahogy eddig is.
peach
Direkt azért kérdeztem úgy, hogy amikor játszott, vajon van-e ilyen sorozata. De megnéztem neked a kedvedért:

Abban a 14 meccsben, amit legutóbb pályán töltött Julio Jones 6-szor nem teljesült a 7 elkapás 70 yard és 3-szor az 5 elkapás 50 yard (utóbbinál mindig az elkapásszám nem volt meg).

Az egész tavalyi szezonban 72 yard volt a legkevesebb AB-től. Julio Jones-nak hatszor van ennél kevesebb yardja, azaz a szezon harmadában rosszabbul teljesített, mint AB a legrosszabb napján...

Van akit néhány csapatnak sikerül limitálnia, és van egy ember, akit 2-3 éve senkinek.

több mint 10 éve
Soldados
peach
Soldados
neki van alternatívája a másik oldalon.

több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Az a liga legjobb elkapója aki ezt a pályán meg is tudja mutatni, nem az akiben a legnagyobb potenciál van.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 16 019 — a new hope (again)
Soldados
peach
Soldados
Nem játszott még folyamatosan ennyi meccset 😀 meg idén is sok snapet tölt az oldalvonal mellett. Mint ahogy eddig is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Soldados
peach

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 16 019 — a new hope (again)
Soldados

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Soldados
És én még furcsálltam anno annak idején, hogy miért nem Wallace maradt itt, és nem ő. Meg lehet nézni, hogy Mike most hol tart.
Dodó
Erősen gondolkodom is rajta, hogy végre kihajítsam a fantasy csapatomból szegény Mike-ot😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Megint kezdodik a bal vagy tanc. Ezt mar nem hiszem el. Lol. Never endind story....  www.si.com/nfl/2015/09/29/tom-brady-patriots-deflategate-nfl-nflpa

Mas: egy kicsit nekem tul optimista iras Benrol, de jo lenne ha igaza lenne. Bar nem hiszem hogy igy lesz:
Anthony Becht: ‘Big Ben Could Return In Two Weeks’

radio.cbssports.com/2015/09/29/anthony-becht-big-ben-could-return-in-two-weeks/

Szerkesztette: gabor25
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
megjegyzem közben egy érdekes(???) roster move...Chickillo ismét az 53-ban (azt hallottam nagyot dolgozott a PS-ben) Lyons DE-től köszöntünk el
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 077 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Döntő lehet h Vick mennyire tud összeszokni Toncsival! Ha okés a dolog, jönni fognak a győzelmek!
több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
Soldados
És én még furcsálltam anno annak idején, hogy miért nem Wallace maradt itt, és nem ő. Meg lehet nézni, hogy Mike most hol tart.

Szerkesztette: Dodó
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Ben, Shazier, McCullers és Spaeth out. Utóbbi különösen fájó, hogy Ben kiválásával futással kéne dominálnunk. Jesse James így először kaphat sisakot, de sztem sok snapet nem lesz pályán.

Cortez Allen questionable - sztem megint inaktív lesz, elvégre Gronkon kívül nem égett meg a sec nélküle.

Harrison és Wallace probable.

több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 077 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ezt 1 hónapja írtam..
,Én Vick miatt szerettem meg az NFL-t és az h a kedvenc csapatomhoz került, az felbecsülhetetlen! Tényleg kár h nem 1 hónappal előbb jött, játszhatott volna a preseasonban! Így meg max egy Ravens ellen 30-3 áll be 😀'

Nem gondoltam volna h be is következik, csak épp kezdőként!
több mint 10 éve
Nézve 3 hét után a két csapat sérültjeit a Kórház a város szélén jutott eszebe:
Itt: Ben, Shazier, Spaeth, McCullers nem edzett, C. Allen limitált
Ott: Canty, Gillmore, Perriman nem edzett, Monroe limitált

És jön az év legkeményebb meccse...
Klaci79
Hat igen. Eleg szomoru a helyzet 😕

Szoktak volt mondani, hogy innen szep nyerni. Amikor mar csoda szintu teljesitmeny kell. Lol.

De nem lehetetlen, de nem is konnyu nyerni. Foleg idegenben, foleg igy hogy a holloknak kell a w meg jobban. Es hat ha most nem nyernek meg a hollok ilyen helyzetben, akkor meg fusztraltabbak lennenek.

Igen ahogy mondtatok, kar hogy vicket nem korabban igazoltuk. De ez van, ez a par nap sajna edes keves lehet neki, meg masoknak is atszokni ra. Vagy hogy egyatalan megtalaljak a kozos ritmust. Plusz meg bal kezes is. Szepen ossze jottek a dolgok mostansag a fejunk felett.

A kicker dologgal kezdodott az egesz. 3. kicker a kezdo meccsre.
Aztan az o mizeriaja, hogy egy csomo fg kihagyott. Meg extra pontot.

Aztan a meccsunkon nem tudtuk a jatekhivasainkat lekomunikalni.

Majd jottek a serulesek. Kezdo c out. Majd jott meg egy nagy serules, tuitt ami be tett volna nekunk, de hala istennek neki nem lett komoly baja akkor.

Most Ben, vezeraldozat. C allen a varakozasoknak megint nem felel meg, mert serult , hogy 2. szamu cb legyen. Shamarkot meg mindig nem merik jatszatni s poszton. Amit megertek, de akkor meg minek draftoltuk, bar nem korai, de nem is kesei draft volt.

De ha jol tudom, ot gondoltuk pola utodjanak. Meg van ideje, de nem lattunk sokat tole. Mondjuk will allen tobbet bizonyitott tavaly is pola kihagyott meccsein es en is inkabb ot kezdetnem, de valamit ez mar mutat shamarkorol.

Ez van savanyu a leves.

Szerkesztette: gabor25
több mint 10 éve
Ez azert jo kis meccs lehet tomlin es BB kozott. Kivancsi vagyok szerintetek ki nyeri meg ezt a "csatat"?

Ott lehetek coach?
Nem mert igy szoktam eljarni, hogy nincs senki az oldalvonalnal jarokaval. Na legyszi, legyszi legyszi 😀

En arra tippelek, hogy ott lesz. Bar a jarokas tiltasnak mi lehet a tomlintol az oka (azon kivul hogy o mindig igy jar el)?

Nem akarja, hogy eroltesse magat, hanem inkabb otthon pihenjen, minthogy ott idegesitse magat? Marmint altalanossagban beszelve, ha valaki annyira serult, hogy nem tud sajat laban allni, akkor inkabb maradjon otthon? Vagy miert? Mert mas csapatoknal nem egyszer lattam mar ilyen embereket.
gabistar
Még egészségesen is sokszor nehéz elugrani, gondolj bele mankóval. Magára is, meg a mankó másra is veszélyes.
polamalu
Így van. Valamint BigBen-nél az is ok lehet, ami TB sérülése esetén is szerepet játszott. (BB megtiltotta neki, hogy ott legyen az oldalvonalnál, akár mankóval, akár mankó nélkül.) Nem akarták, hogy a tartalék irányító legkisebb hibájánál a kamera egyből a kezdőt mutogassa. Nem akartak ilyen plusz nyomást engedni Cassel-re.
tomi-tomi
Ja en is erre gondoltam, de szerintem ben meg fogja gyozni Tomlint, legfeljebb nem visz mankot. Hanem kitalal valami mast. A jelenlete, energiat adhat a csapatnak, tanacsokat vicknek stb. Szoval persze ez csak az en gondolatom lehet, most az egyszer kivetelt tesznek vele. Majd hatra meg egy elzartabb reszre, vagy valami ilyesmi.

Mas akkor ti arra tippeltek, hogy nem lesz ott a meccsen? Ki tippel meg erre hogy nem lehet ott, vagy arra hogy ott lesz?
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Nézve 3 hét után a két csapat sérültjeit a Kórház a város szélén jutott eszebe:
Itt: Ben, Shazier, Spaeth, McCullers nem edzett, C. Allen limitált
Ott: Canty, Gillmore, Perriman nem edzett, Monroe limitált

És jön az év legkeményebb meccse...
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Most sajnálom igazán, hogy Vick leigazolását elhúztuk, és nem vele vágtunk neki a pre-seasonnak. Most lett volna 4 ~fél meccs tapasztalata.

Vick ha nem egy elcseszett offense-be játszik, márpedig most egy jól összerakottba csöppent bele, akkor jól fog teljesíteni.
Először a kevés gyakorlás miatt, nehéz lesz átszokni a bal kezes játékra mindenkinek, plusz neki is bele kell rázódnia, de nem lesz probléma.
A Ravens utáni meccseken lehet igazán jó, főleg úgy hogy Bryant-et is visszakapjuk (aki pont fekszik Vick játékának).

Illetve egy jóslat a meccsre: az első play-ben egy PA után 50+ yardos passzt fog veretni.
Vereséget várok, a nyeretlenség miatt nagyon éhes lesz a Ravens, és kihasználják ezt a szitut, utána viszont abszolút optimistán látom a dolgokat.