NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Wesley Johnson a Jetshez... ez nálam mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben a Steelers menedzsmentben...
több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
A 9 idei draftpickből 5 játékos van rosteren:

R. Shazier: 3 game 14 tackle, 6 assist, 1 passzblokk
S. Tuitt: 6 game, 2 assist tackle
D. Archer: 4 game, RB: 30 yd, 5 att, longest 15 yd, / WR 4 rec, 9 yd, longest 7 yd / KR: 7 att, 129 yd, longest 23 yd
M. Bryant: 0 game (injured in preseason)
D. McCullers: 0 game
2 practice squad: R. Blanchflower, S. Richardson 0 game
1 injured reserve: J. Zumwalt 0 game
1 waiverről a Jetsnél: W. Johnson 0 game

Hmm...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A Jets claimelte waiverről Wesley Johnsont.vassadi
na ennek nem örülök...
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A Jets claimelte waiverről Wesley Johnsont.
több mint 10 éve
Soldados
Ámen!

Soldi, legyen igazad. Még akkor is ha tegnap elmondtam én nem teljesen így látom. Bár szeretném így látni és elképzelhető, hogy csak valamiféle komoly behatás kell. Ha megtörténik és bejön, akkor majd meglátjuk mi az ami segített. Tavaly enélkül is visszajöttünk, de hogy idén mi lesz...Klaci79
Én csak annyit mondok, hogy messze nincs minden veszve. 😉

Az az állítás egyszerűen nem igaz, hogy lehúzhatjuk a rolót. Innen még bármi lehet, ennél sokkal nagyobb gödörből is állt fel csapat és jutott PO-ba. Ez még messze nem a csodakategória.

Azt viszont nem mondom, hogy felállunk, csak azt, hogy reális esélyünk van felállni. A kettő között nagy különbség van.Soldados
Hát igen...nem újságíró vagy esetleg? 😛😉
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldados
Ámen!

Soldi, legyen igazad. Még akkor is ha tegnap elmondtam én nem teljesen így látom. Bár szeretném így látni és elképzelhető, hogy csak valamiféle komoly behatás kell. Ha megtörténik és bejön, akkor majd meglátjuk mi az ami segített. Tavaly enélkül is visszajöttünk, de hogy idén mi lesz...Klaci79
Én csak annyit mondok, hogy messze nincs minden veszve. 😉

Az az állítás egyszerűen nem igaz, hogy lehúzhatjuk a rolót. Innen még bármi lehet, ennél sokkal nagyobb gödörből is állt fel csapat és jutott PO-ba. Ez még messze nem a csodakategória.

Azt viszont nem mondom, hogy felállunk, csak azt, hogy reális esélyünk van felállni. A kettő között nagy különbség van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados
Ámen!

Soldi, legyen igazad. Még akkor is ha tegnap elmondtam én nem teljesen így látom. Bár szeretném így látni és elképzelhető, hogy csak valamiféle komoly behatás kell. Ha megtörténik és bejön, akkor majd meglátjuk mi az ami segített. Tavaly enélkül is visszajöttünk, de hogy idén mi lesz...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A labda mindkét oldalán gyengék voltunk és jól megérdemelt vereséget szenvedtünk. De ez nem változtat azon, hogy a 6 meccsen 5 ellenfelünkből 1 volt az, amelyik ellen igazán szarok voltunk. Ez a Browns, egyszer a D, másodszor mindkét egység. Keisellel teljesen egyetértek, amikor azt mondja, hogy az eddigi legjobb ellenfelünk a Browns volt. És abban is, hogy jelenleg átlagos csapat vagyunk. De ez egy jelenlegi helyzet, amin lehet és persze kell is változtatni. Ahogy tavaly 0-4-nél és 2-6-nál, amikor az akkori helyzet szerint nem átlagos, hanem kifejezetten szar és gyenge csapat voltunk, senki nem gondolta volna, hogy PO határán leszünk. Most egy ilyen meccs után persze megint jöhetnek az "esélytelenek vagyunk", "rúgjuk ki Tomlin", rúgjuk ki Colbertet", "minden szar'" hangok. De aki azt gondolja, hogy nincs esély a PO-ra, az nyilvánvalóan vagy nem néz sportot (nemcsak NFL-t), vagy csak nagyon gyorsan felejt és nem emlékszik a korábbi idényekre, "csodákra", feltámadásokra. Én nem mondom, hogy PO-ba jutunk, de aki azt hiszi, hogy esélytelen, az nagyot téved. Még tíz meccs van hátra és sem eredményben, sem játékban nem vagyunk olyan kilátástalanok, mint egy éve hat meccs után, szóval bőven van esélyünk. Még a csoportot vezető Bengals-szal szemben is csak 1,5 meccs a hátrányunk 10 meccsel a vége előtt.

Persze ehhez kell valami. Valami, ami megfordítja a szezonunkat. Én speciel Todd Haleyt azonnali hatállyal kirúgnám. Ebből lehetne például momentumot generálni, mert ez új impulzust adna a csapatnak és rövidtávon hasznos szokott lenni (mint minden sportban) az edzőváltás, mert hirtelen bizonyítási kényszer munkálkodik a játékosokban. A Ravens pl részben épp egy idény közbeni OC-váltásnak köszönheti az SB-runt. Nekik akkor bejött. Ez nem garancia arra, hogy nekünk is bejönne, de itt az ideje most drasztikus módszert alkalmazni és megpróbálni. TH 2,5 éve van itt, igenis hiszem, hogy mostanra minden fegyvere megvan, ami TOP5, de legyen csak TOP10 O-hoz kell, ehhez képest nem tudunk pontokat tenni a táblára. Ez az Offense meccsenként 400 yardokat halad - tulajdonképpen ellenféltől függetlenül (350 yard mindenki ellen megvan). Ez elképesztően jó adat. De ehhez nem párosul egy ehhez mérten szokásosnak tekinthető pontmennyiség. És nem azért, mert olyan irdatlan sok eladott labdánk lenne... Szimplán nem élünk a lehetőségekkel. Nem számoltam ki, de sztem nekünk a legrosszabb arányunk a tekintetben, hogy 1 pontra hány megtett yard jut. Ez edzői hiba. 2,5 éve nem találja, hogy ez az O hogy vigye be a labdát az end zone-ba. Ha neki nem megy, hát próbálja meg más, hátha, ő rájönne. Csak egy példa, múlt héten 3-ból három passz 4 yardra a TD-től, most 3-ból három futás... Tényleg ennyire gyökér? Nem lehet ezt kiegyensúlyozottan csinálni? Pedig ebben pont nem olyan bonyolult dolog az aranyközépúton maradni... És a 3. és 10-re hívott soha semilyen sikerrel nem kecsegtető screenekből is elegem van.

Mielőtt valaki félreértené: nem gondolom, hogy kizárólag TH tehet erről a meccsről, vagy az elmúlt 2 szezonról és ő lenne az egyedüli hibás, hogy itt tartunk. De ahogy mondani szokták, az egész csapatot nem lehet lecserélni. És mivel alapvetően elégedetlen vagyok a 2,5 éves teljesítményével, plusz momentumot szeretnék generálni, ezért ezt lépném meg. Veszíteni valónk szerintem ezen a lépésen nincs, csak nyerhetünk vele, ha bejön. Ha nem jön be, akkor ugyanaz marad, mint ami van. Tomlinra kitérve, én őt nem mozdítanám - egyelőre. A 4., de legkésőbb 5. PO-mentes szezonban váltanék. annak függvényében, hogy a 4.-ben milyen játékkal rukkolt ki a csapat. Mint mondtam, Cowhernek is volt 3 PO-mentes éve, ráadásul akkor 2 negatív szezonnal.

Na ennyit arról, hogy mi az, amire lehetne momentumgenerálás címén hatni saját kezűleg. De ilyen season changer lehet egy nagy comeback win. Lásd a múlt heti Browns, láthatjuk, hogy mit alakítottak köv. héten ellenünk. Ha valamiből lehet hitet és erőt meríteni, az épp egy ilyen comeback win, mert ez hitet ad a következő szorult szitura is, hisz ott lesz a fejekben, hogy ennél már nagyobb szarból is kimásztunk. Ez pedig aranyat, pontosabban W-ket ér(het) a szoros találkozókon. Ezt éltük át mi is a sorozatos GW-drive-okkal 2008-ban, erőt és hitet adott a végsőkig. Én mégis azért választanám az első verziót, mert azt mi megtehetjük, míg ilyen comeback win egyáltalán nem biztos hogy lesz. De persze nem fog megtörténni, mert Tomlin nyilatkozatából tisztán látszik, hogy a D által engedett big playekben látja a vereség elsődleges okát.

De essen szó a meccsről is. Winget természetesen azonnal rúgjuk ki a p.cs.ba, rostermanagement szempontjából amúgy is az off-season egyik legrosszabb döntésének gondoltam Cam Thomas megszerzésével és Cotcherry elengedésével együtt. A védelem összképet nézve ezúttal gyenge volt, hisz 31 pontot engedett. De ebben megint legalább annyira sáros az O, mint a Tampa elleni kapitulációban. Ez nem elit D, hogy a végletekig tartsa magát. Az első negyedet lehozta sallangmentesen, de ahogy az O balfaszkodásával a Brownshoz került a momentum, megverték. A második félidőre még egyszer összeszedte magát, de mivel az O ezúttal sem tudta ugyanezt megtenni, így a végére megint összeomlott. A big playek engedése ettől még fájdalmas és kijavítandó, de a várakozásoktól nem a D, hanem az O marad el, kiváltképpen azt is figyelembevéve, hogy a D kezdőjéből több hete 3 kezdő hiányzik, míg az O-ból senki...

A Browns alig 20-30 yarddal csinált többet, a TO-mutató egyenlő, nagy spec team játék nem volt, de ők feltették a táblára a 350 yardhoz dukáló 25-30 pontot, mi pedig egy garbage time-os TD-vel együtt 10-t... Ez a kevés. Ez volt a gond a JAX ellen is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hozzáteszem egyébként Cotchery nem csodaszer (ezt nem csak azért, mert ippeg most ejtett ki egy fogható gw td-t). Sokkal inkább egy mozgékonyabb elkapó TE hiányzik a repertoárból Miller mellé, vagy néha helyett. Minden valamire való O-ban van ilyen játékos és van, ahol kettő is. Nálunk Miller idén alig kap el, Speath pedig a blokkról híres. Ne csodálkozzunk így, hogy aprócska elkapókkal a RZ hatékonyságunk beszűkül.Klemó
Heath Millert miért nem használjátok többet? Nem jó, vagy mi vele a gond? Komolyan, idén több fantasy csapatomba is behúztam őt backupnak, mert látva az elkapó állományt és tudva, hogy Cochery elment, azt hittem ő lesz a RZ target.

Amúgy ebből az offense-ből szerintem csak ez hiányzik. (Hozzáteszem, idén csak 2 meccseteket láttam, a tegnapit sem, úgyhogy kevés meccsalapból írom amit írok.) Ott van mondjuk a Denver (akiket viszont mindig látok). Odament Sanders, csinálni fog 1300+ yardot simán, kétszer annyit mint itt, baromi jó is, de ő "move the chain" elkapó, nincs is még TD-je idén, a TD-ket a két Thomas gyártja. Vagy csütörtökön láthattátok a Coltsban T.Y. Hiltont, akit személy szerint imádok, nagy tehetség, de ő sem egy RZ/EZ threat. A Coltsban is Dwayne Allen és Fleener csinálja a TD-ket (úgy, hogy Fleenert még szidjuk is, hogy nem elég jó - legalábbis a 2/1-es pickjéhez képest).

Bell és Brown gyönyörűen megoldják, hogy menjen a laszti előre, de nincs aki a végére feltegye a pontot. Kéne szereznetek egy méretes (akár "move" ) TE-t, egy ilyen sokat segíthetne.

(Megjegyzés: Látva a Cleveland-et, abból a csapatból hiányzik Josh Gordon, és ott keltetik Jonny Football-t is. A 4-5 évvel ezelőtti Steelers-Ravens párharc, ami 1-2 éve kibővült hármas rivalizálásra a cicákkal, lehet, hogy igen rövidesen négyes küzdelem lesz. Már, ha már most nem az. Azaz olyan sok lehetőség nincs majdcsakozni, mert ebben a csoportban féligsikerült, lyukaktól tátongó rosterrel sokra nem lehet menni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Blaise
polamalu
Csak akkor ugye adja magát a kérdés, hogy nem lenne-e egyszerűbb a rendszert hozzáigazítani a kerethez, mintsem a rendszert ráerőltetni arra nem kompatibilis egyénekre. Mert szép és jó, hogy van egy nagyon gyönyörű kompozíció, ha a zenészek nem tudják eljátszani azt. Szóval ez a 1-2 év minimum kell nagyon elit, meg ha van hozzá alapanyag főleg, de jelen helyzetben nem éppen optimális és csak ront a helyzeten.Blaise
Tökéletes észrevétel, Haleyt pont azért ekézték eleinte, mert rákényszeríti az akaratát Benre, aki emiatt kikerül a "komfortzónájából" és azért nem tud jól játszani. Ahelyett hogy a meglevő keretre szabna stratégiát.

Ezzel egyidőben Coach Dad ugyanúgy a rendszerbe igazítja a játékosokat, de az meg mindenkinek jó. Így megy ez.

Nem értek egyet azzal, hogy mindenkinek évekig kellene tanulni LeBeau rendszerét. Akik ténylegesen jó játékosok (pl. Polamalu, Timmons, Woodley, neadjisten Shazier) azok érdekes módon egyből tudtak játszani a rendszerben. Csak az ilyen Worilds-féléknek kell 4 év, hogy produkáljanak egy jó fél szezont... vagy még annyit se, mint Ziggy.Jan
Azét nézd meg, hogy annak a rettegett D-nek az alappillérei szinte egytől egyig mennyi időt padoztak 😉 Kik voltak aki azonnal kezdtek. Még az általad említettek sem , ha jól emlékszem. Ne feledjük Haley jött, Ben már itt volt, míg az Öreg itt van már időtlen időkig, vagyis a fiatalok ebbe a rendszerbe kell, hogy beletanuljanak. Nem mondom, hogy nem járt el az idő az edző bá felett, de azért Ő akkora ikon, hogy Őt nem rúgják ki, soha. A szezon végén ha hosszabbít marad, ha nem akkor nyugdíj. Az is érdekes, hogy egy egy Pro bowler itt az, elmegy és nem hozza a számokat 😉 valami csak van itt a levegőben 😉 Nem optimális az 1-2 év, de ha mondjuk lesz 3 PO mentes év és utána újra dominánsak tudunk lenni akkor azért a 3 szűk esztendő megérte. Cowhernél is volt szűk esztendő, aztán jött az a keret akikkel címet nyert, de ők is csak a 2. szezon után kezdtek mutatni jeleket. Nem véletlen, hogy '69 óta ennél a csapatnál a 3. HC dolgozik. Nézd meg a Browns-t több Hc-jük volt az elmúlt 20 évben mint ahány Po meccset játszottunk, az azt hiszem nem a hosszútáv és sikeresség záloga. Most is tartom kell az impulzus, ha ehhez Haley feje kell legyen, ha másé ám legyen, ha a QB coach-ot kell elküldeni legyen Ő, de valami impulse kell. Ne feledjétek azt hiszem két éve (Ward és Warrior) elküldése után egész évben ostoroztam az öltözői hangulatot, hogy valami nagyon nincs rendben, hülyének néztetek, majd az év végén kiálltak a srácok és elmondták, hogy az öltözőben eltört valami nem volt rendben valami a hangulattal 😉 Nem vagyok jós, de dolgoztam pár évet edzőként 😀
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
polamalu
sutianap
Egyről beszélünk Sütikém, csak egy frencsi QB-t nem dobsz ki az ablakon. Viszont egy új OC-val hozhatsz olyan impulzust amivel valami megváltozhat. Nem biztos, hogy fog, de lehet. A lehet nagyobb esély mint a nem vagy nem?polamalu
Szinte szóról szóra ugyanez ment Arians utolsó évében. A frencsi QB maradt, az új impulzus megjött, úgy hívják hogy Todd Haley.
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Blaise
polamalu
Csak akkor ugye adja magát a kérdés, hogy nem lenne-e egyszerűbb a rendszert hozzáigazítani a kerethez, mintsem a rendszert ráerőltetni arra nem kompatibilis egyénekre. Mert szép és jó, hogy van egy nagyon gyönyörű kompozíció, ha a zenészek nem tudják eljátszani azt. Szóval ez a 1-2 év minimum kell nagyon elit, meg ha van hozzá alapanyag főleg, de jelen helyzetben nem éppen optimális és csak ront a helyzeten.Blaise
Tökéletes észrevétel, Haleyt pont azért ekézték eleinte, mert rákényszeríti az akaratát Benre, aki emiatt kikerül a "komfortzónájából" és azért nem tud jól játszani. Ahelyett hogy a meglevő keretre szabna stratégiát.

Ezzel egyidőben Coach Dad ugyanúgy a rendszerbe igazítja a játékosokat, de az meg mindenkinek jó. Így megy ez.

Nem értek egyet azzal, hogy mindenkinek évekig kellene tanulni LeBeau rendszerét. Akik ténylegesen jó játékosok (pl. Polamalu, Timmons, Woodley, neadjisten Shazier) azok érdekes módon egyből tudtak játszani a rendszerben. Csak az ilyen Worilds-féléknek kell 4 év, hogy produkáljanak egy jó fél szezont... vagy még annyit se, mint Ziggy.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Srácok itt többször is elhangzott, hogy a fiatal védelem? Nem trollkodás félre ne értsétek de kik azok a fiatalok akik miatt ez állna? Nekem a 4-5. idényét taposó játékosnál már a fiatal nem "mentség". Tuitt, Shazier/Spence, Jones és ennyi.Blaise
Sokszor elhangzott, hogy Dick apó rendszere nem egy 1 éves rendszer, itt nem lesz senki sem azonnal hű de ordas profi ha kezd. Vannak öregek, de ők már a zeniten túl, azok a posztok nem megoldottak. A fiatalok még nem azon a szinten, az öregek már nem. Ez itt a nagy szar. Van 2-3-4 olyan játékos aki pont korban van és jó, de ők meg egyedül nem képesek, Timmons pl.polamalu
Csak akkor ugye adja magát a kérdés, hogy nem lenne-e egyszerűbb a rendszert hozzáigazítani a kerethez, mintsem a rendszert ráerőltetni arra nem kompatibilis egyénekre. Mert szép és jó, hogy van egy nagyon gyönyörű kompozíció, ha a zenészek nem tudják eljátszani azt. Szóval ez a 1-2 év minimum kell nagyon elit, meg ha van hozzá alapanyag főleg, de jelen helyzetben nem éppen optimális és csak ront a helyzeten.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
Mondjuk én nem azt mondom, hogy Haley dobja túl, vagy dobja szélesen, csak azt, hogy 3&8-ra Haley hív screent, meg hasonló faszságokat. Azt gondolom egy új impulzus, legyen ez az OC adhat egy lökést. Lehet ettől Ben nef fog pontosabban dobni, valószínűleg, de az is lehet, hogy ha újra hagyjuk, hogy visszataláljon önmagához és nem szorítjuk keretek közé akkor megint jó lehet. Lehet ez kellene. Sosem tudjuk meg, mert nem lesz váltás 😕polamalu
mer a Pecc nemhívott 3undlongra futást, a védelem feláll passzra, megpróbál meglepetést okozni, de mindeggy, BigBen meg pont most tudná megmutatni, hogy mér kapja a zsák lét, azt lófütyi, mikéne még Benikének? Vagykié ez a frencsi? Tomliné? Nyet. Vót kurvajó O falunk. Vót geszasz powarun. Vót horror védelmünk. Ebből mivan, a Csöngő azt kakukk, mega hiper részegeskaratemester QB aki efelejtett jáccani, nem akkor kell a Janit adni mikor Aa.Smith Hampton Fariior kacsingatnak az ódalvolanról, hanem mikó ArturMóc rágja le a körmeit épp, pixábasutianap
Egyről beszélünk Sütikém, csak egy frencsi QB-t nem dobsz ki az ablakon. Viszont egy új OC-val hozhatsz olyan impulzust amivel valami megváltozhat. Nem biztos, hogy fog, de lehet. A lehet nagyobb esély mint a nem vagy nem?polamalu
Csak frencsi qb akkor vót mikor 3&nagyonlongot élvezettel vártuk, mert megoldotta rendszeresen, meg akkor volt mikor ha kellett másfél perc alatt átmasírozott a pályán és akármelyik szakértő Őt választotta volna 4. negyedbe irányítójának. Oda a tökösség, oda a fontos győzelmek, oda a PO, helyette vannak ragyogó statok, (most pont nem), vannak röhejes vereségek és 16 meccs után szurkolhatunk más kutyakölykének.
Ettől függetlenül nem akarok másik irányítót, nem is az Ő nyakába varrom a vereségeket, ennél ez sajna sokkal komplexebb.
De évek óta toldozgatjuk, foltozgatjuk a sapit, beleférünk, nem férünk és azért szépen lassan elengedtünk egypár embert akiről most derül ki, hogy lehet máshol sem jobb mint itt volt, de a pótlása nem megoldott.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Srácok itt többször is elhangzott, hogy a fiatal védelem? Nem trollkodás félre ne értsétek de kik azok a fiatalok akik miatt ez állna? Nekem a 4-5. idényét taposó játékosnál már a fiatal nem "mentség". Tuitt, Shazier/Spence, Jones és ennyi.Blaise
Sokszor elhangzott, hogy Dick apó rendszere nem egy 1 éves rendszer, itt nem lesz senki sem azonnal hű de ordas profi ha kezd. Vannak öregek, de ők már a zeniten túl, azok a posztok nem megoldottak. A fiatalok még nem azon a szinten, az öregek már nem. Ez itt a nagy szar. Van 2-3-4 olyan játékos aki pont korban van és jó, de ők meg egyedül nem képesek, Timmons pl.polamalu
csak nincs zseton, hogy ezzel kotyogjunk, most jöhet vissza megint Vugyli jövőre, JarvisJónásnak kakukk az idénre. De a legnagyobb lik még mindig a nose, most direkt megszenvedem mégeccer a második félidőt, hogy hogy ment Thomasnak, mikor Meklendül kidőlt, mé nem lehet NT a NT a DE meg DE?
Az nyulibugri véerek is bánatos szemekkel pislognak a labdára, faszikák HímesVórd az mondd valakinek valamit, hát pusztujjunk má meg egy kicsit azé a disznóbőré, vagymivan?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Sokszor elhangzott, hogy Dick apó rendszere nem egy 1 éves rendszer, itt nem lesz senki sem azonnal hű de ordas profi ha kezd. Vannak öregek, de ők már a zeniten túl, azok a posztok nem megoldottak. A fiatalok még nem azon a szinten, az öregek már nem. Ez itt a nagy szar. Van 2-3-4 olyan játékos aki pont korban van és jó, de ők meg egyedül nem képesek, Timmons pl.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Na, ilyen szar hívások régen is voltak dömpingen. Vót róla szó meg szmecsere, hogy akkor most jót tenne egy kis változás_? Nyema.
Év végén úgyis vátás leszn, mer' kijár a a konraktus,.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Azért, most télleg első ordasfas meccse Halinak, és már vácsuk le egybő.
De nem vót más szar csak az ócé.kishaszi
Azért voltak már szar callingok, de valóban idén viszonylag nem volt rossz, de volt honnan feljönni 😉
Igen, mert lehet a csapat érdeke most ezt kívánná. Ez nem Haley-ről szól, ez a Steelersről szól. lehet ezzel lenne esély.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Srácok itt többször is elhangzott, hogy a fiatal védelem? Nem trollkodás félre ne értsétek de kik azok a fiatalok akik miatt ez állna? Nekem a 4-5. idényét taposó játékosnál már a fiatal nem "mentség". Tuitt, Shazier/Spence, Jones és ennyi.
több mint 10 éve
Mondjuk én nem azt mondom, hogy Haley dobja túl, vagy dobja szélesen, csak azt, hogy 3&8-ra Haley hív screent, meg hasonló faszságokat. Azt gondolom egy új impulzus, legyen ez az OC adhat egy lökést. Lehet ettől Ben nef fog pontosabban dobni, valószínűleg, de az is lehet, hogy ha újra hagyjuk, hogy visszataláljon önmagához és nem szorítjuk keretek közé akkor megint jó lehet. Lehet ez kellene. Sosem tudjuk meg, mert nem lesz váltás 😕polamalu
mer a Pecc nemhívott 3undlongra futást, a védelem feláll passzra, megpróbál meglepetést okozni, de mindeggy, BigBen meg pont most tudná megmutatni, hogy mér kapja a zsák lét, azt lófütyi, mikéne még Benikének? Vagykié ez a frencsi? Tomliné? Nyet. Vót kurvajó O falunk. Vót geszasz powarun. Vót horror védelmünk. Ebből mivan, a Csöngő azt kakukk, mega hiper részegeskaratemester QB aki efelejtett jáccani, nem akkor kell a Janit adni mikor Aa.Smith Hampton Fariior kacsingatnak az ódalvolanról, hanem mikó ArturMóc rágja le a körmeit épp, pixábasutianap
Egyről beszélünk Sütikém, csak egy frencsi QB-t nem dobsz ki az ablakon. Viszont egy új OC-val hozhatsz olyan impulzust amivel valami megváltozhat. Nem biztos, hogy fog, de lehet. A lehet nagyobb esély mint a nem vagy nem?
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Azért, most télleg első ordasfas meccse Halinak, és már vácsuk le egybő.
De nem vót más szar csak az ócé.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
mer a Pecc nemhívott 3undlongra futást, a védelem feláll passzra, megpróbál meglepetést okozni, de mindeggy, BigBen meg pont most tudná megmutatni, hogy mér kapja a zsák lét, azt lófütyi, mikéne még Benikének? Vagykié ez a frencsi? Tomliné? Nyet. Vót kurvajó O falunk. Vót geszasz powarun. Vót horror védelmünk. Ebből mivan, a Csöngő azt kakukk, mega hiper részegeskaratemester QB aki efelejtett jáccani, nem akkor kell a Janit adni mikor Aa.Smith Hampton Fariior kacsingatnak az ódalvolanról, hanem mikó ArturMóc rágja le a körmeit épp, pixába

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mondjuk én nem azt mondom, hogy Haley dobja túl, vagy dobja szélesen, csak azt, hogy 3&8-ra Haley hív screent, meg hasonló faszságokat. Azt gondolom egy új impulzus, legyen ez az OC adhat egy lökést. Lehet ettől Ben nef fog pontosabban dobni, valószínűleg, de az is lehet, hogy ha újra hagyjuk, hogy visszataláljon önmagához és nem szorítjuk keretek közé akkor megint jó lehet. Lehet ez kellene. Sosem tudjuk meg, mert nem lesz váltás 😕
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
...Ha csak a középre futást erőltetjük, és Ben nem dob első negyedben, akkor ne csodálkozzunk, hogy a meccs végére a sok dobásból kevés fog csak bejönni.
Ha Ben kiegyensúlyozottan tud dobni, akkor meg rekordokat dönt.
Big B
Ez ugye vicc?! Elit QB, meg top 5 QB, meg a túróst...
Ha nem dob sokat az első negyedben akkor nem várhatjuk, hogy a meccs további részében néha elkapót is talál a labda?

Ilyen alapon az első drive-ba, hogy a francba dobnak complete passzt, amikor előtte nem nyomnak 3 drive-ot versenyen kívül, csak bemelegítésnek, persze...

Semmi köze Haley-nek (semmi, tehát 0) ahhoz, amikor BB túldob valakit, vagy épp mögé dobja. Idén elég sok ilyen van.
Haley ettől függetlenül pont ugyan olyan fos volt, mint a csapat többi tagja.

több mint 10 éve
Pedig most lenne itt az idő meglépni, elküldeni és bentről mondjuk a QB coah-ot kinevezni, vagy valakit. Lehat az akkor a lendületet adna, hogy hirtelen a föld is megnyílna, csak sajna ez nem Tomlin és Colbert hatásköre, hanem a Rúániké, Ők meg nem fogják megtenni, ahhoz túl konzervatívok.