NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
RedZone week 12
3
2
19:00
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
1
1
Chicago Bears - Minnesota Vikings
1
1
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Miami Dolphins - New England Patriots
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Az előrejelzésekben nem állunk jól!A Fox és az nfl.com Browns W-t jósol (igaz, csak többségi szavazattal), az ESPN egyértelmű Steelers L, egyedül a cbssports.com hoz bennünket nyerőre...
több mint 10 éve
Én meg nem hinném, hogy a mostaniaknál kevesebbet tudna hozzátenni, vagyis egy próbát megérne. Nem látjuk mit csinál edzéseken az igaz.Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.polamaluNem hinném hogy máris NFL ready a srác.Jan
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
nem játszik a fontosabbak közül Phil Taylor DE és kérdéses a játéka Joe Haden CB, Paul Kruger OLB, Ahtyba Rubin NT
több mint 10 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.polamaluNem hinném hogy máris NFL ready a srác.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
nem valószínüleg, hanem biztosan nem játszik Shamarko és Béla seÉs mégis Bryant fog majd beöltözni első meccsére hétvégén
több mint 10 éve
Shamarko sem játszik nagy valószínűséggel vasárnap
több mint 10 éve
Mcculágert én is megnézném, nem lehet sokkal rosszabb mint a jelenlegi NT-k.
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Eléggé rossz az RZ statisztikánk, így önmagában logikus volna, ugyanakkor az előszezon során engem nem győzött meg arról, hogy forgalomban képes kihasználni a fizikai adottságait...sokkal inkább azt várom, hogy Justin Brown kap a múlt hét után több labdát. Számomra sokkal logikusabb volna Mccullers nevezése, tekintve, hogy a Browns ugye szétfutott bennünket a második félidőben. Mindenesetre örülök, hogy esélyt kapnak, a pályán dől el ki mit fog/tud hozzátenni.
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Sajnos Shamarko és Béla játékára sincs túl sok esély. Állítólag majd Bryant fog beöltözni első meccsére. Mondjuk ez érdekes lesz, figyelembe véve, hogy legutóbb is már 11 játékos kapott el labdát.
több mint 10 éve
Jarvis Jones kezéről levették a rögzítő kötést, a vártak szerint gyógyul.
több mint 10 éve
Coach Tomlin " Shazier returning to practice this week, Sharmarko thomas injury minor"
több mint 10 éve
Nehogy ez legyen a vege:XD
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Red Star
206
Nincs esernyőd?150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1 ("ha nincs a picksix" is beletartozik, mert volt 😛), nagy spec team játék nem volt, ilyen esetben általában legalább 2 TD különbség szokott lenni. Ez egy általános megállapítás.SoldadosÉs ha esik az eső, akkor pedig megázunk. Kivéve amikor nem. Ez is egy általános megállapítás.peterk2005
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1 ("ha nincs a picksix" is beletartozik, mert volt 😛), nagy spec team játék nem volt, ilyen esetben általában legalább 2 TD különbség szokott lenni. Ez egy általános megállapítás.SoldadosÉs ha esik az eső, akkor pedig megázunk. Kivéve amikor nem. Ez is egy általános megállapítás.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Jaguars have apologized for their mascot using the Ebola epidemic to mock the Pittsburgh Steelers' Terrible Towels during Sunday's game.
több mint 10 éve
Oké, akkor most hogy ezt elrendeztük, fókuszálhatunk arra, hogy Hemi bá kirúgta Pietro Vierchowodot kedvenc hazai soccerklubunk HC posztjáról.iktriadHát, sajnos ideje volt😕 Kár, hogy nem jött össze ez a párosítás. Kedvenc csapatom élén a külföldi kedvenc egykori BL-győztes játékosa...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Azért ez nem volt szép:Ismét egy hely, ahol szinte hazai pályán voltunk. Az ilyen marhaságokkal meg nem kell foglalkozni nekünk, majd szerintem valami büntetés úgyis lesz érte.
www.steelersdepot.com/2014/10/jaguars-mascot-heavy-criticism-terrible-towel-ebola-sign/
polamalu
Az a medence nagyon komoly és még ott is a TT "lobogott"
több mint 10 éve
Azért ez nem volt szép:www.steelersdepot.com/2014/10/jaguars-mascot-heavy-criticism-terrible-towel-ebola-sign/
több mint 10 éve
Oké, akkor most hogy ezt elrendeztük, fókuszálhatunk arra, hogy Hemi bá kirúgta Pietro Vierchowodot kedvenc hazai soccerklubunk HC posztjáról.Vitát valóban nem ér és magam is pont azt írtam, hogy ez egy általánosítás. 😊 De az esetek döntő többségében így szokott lenni.Ez akkor is általánosítás és belemagyarázás, de nem akarok vitába bonyolódni az ügyben, mert 1. az egész nem ér ennyit. 2. elégedj meg a 17-9es Wvel és a 3-2es mérleggel , 3. nem aludtam az éjjel, és kialvatlanul hajlamos vagyok baromságokba bonyolódni, amitől ez esetben eltekintenék.iktriadOlvasd el még egyszer, amit írtam.Jó meccs volt ez. Az eredmény - szerintem - a JAX-re nézve hízelgő, mert sacperkábé 150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1, nagy spec team játék nem volt, ez pedig általában legalább 2 TD különbséget szokott jelenteni.Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.iktriad
Soldados
150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1 ("ha nincs a picksix" is beletartozik, mert volt 😛), nagy spec team játék nem volt, ilyen esetben általában legalább 2 TD különbség szokott lenni. Ez egy általános megállapítás. Ehhez képest 1 drive különbség lett, ami így a JAX-re hízelgő.Soldados
Amúgy tökéletesen megelégszem a W-vel, nekem az is jó lett volna, ha 10-9 marad, csak a W számít. És nektek is sok sikert, én bírom a JAX-et, jó lenne, ha végre tényleg talpra állna már a franchise.Soldados
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Fel fog állni a Jags, itt egy minőségi QB hiányzott (már jó ideje). Bortles franchise QB lesz, rá lehet építeni. A WR-RB-CB poszton kell még kvalitás. Ha a draft jól sikerül, akkor bőven már jövőre is a középmezőny reális cél lehet.Jómagam sem vitáznék, jó meccs volt, jóval kevésbé domináltunk, mint a múlt héten, de ennek W lett a vége mégis, mert a kulcspillanatokban fejben ott voltunk. (persze lehetett volna kulcs Ben labdavesztése is, de hála az égnek nem ez lett)
több mint 10 éve
Vitát valóban nem ér és magam is pont azt írtam, hogy ez egy általánosítás. 😊 De az esetek döntő többségében így szokott lenni.Ez akkor is általánosítás és belemagyarázás, de nem akarok vitába bonyolódni az ügyben, mert 1. az egész nem ér ennyit. 2. elégedj meg a 17-9es Wvel és a 3-2es mérleggel , 3. nem aludtam az éjjel, és kialvatlanul hajlamos vagyok baromságokba bonyolódni, amitől ez esetben eltekintenék.iktriadOlvasd el még egyszer, amit írtam.Jó meccs volt ez. Az eredmény - szerintem - a JAX-re nézve hízelgő, mert sacperkábé 150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1, nagy spec team játék nem volt, ez pedig általában legalább 2 TD különbséget szokott jelenteni.Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.iktriad
Soldados
150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1 ("ha nincs a picksix" is beletartozik, mert volt 😛), nagy spec team játék nem volt, ilyen esetben általában legalább 2 TD különbség szokott lenni. Ez egy általános megállapítás. Ehhez képest 1 drive különbség lett, ami így a JAX-re hízelgő.Soldados
Amúgy tökéletesen megelégszem a W-vel, nekem az is jó lett volna, ha 10-9 marad, csak a W számít. És nektek is sok sikert, én bírom a JAX-et, jó lenne, ha végre tényleg talpra állna már a franchise.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ez akkor is általánosítás és belemagyarázás, de nem akarok vitába bonyolódni az ügyben, mert 1. az egész nem ér ennyit. 2. elégedj meg a 17-9es Wvel és a 3-2es mérleggel , 3. nem aludtam az éjjel, és kialvatlanul hajlamos vagyok baromságokba bonyolódni, amitől ez esetben eltekintenék.Olvasd el még egyszer, amit írtam.Jó meccs volt ez. Az eredmény - szerintem - a JAX-re nézve hízelgő, mert sacperkábé 150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1, nagy spec team játék nem volt, ez pedig általában legalább 2 TD különbséget szokott jelenteni.Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.iktriad
Soldados
több mint 10 éve
Olvasd el még egyszer, amit írtam.Jó meccs volt ez. Az eredmény - szerintem - a JAX-re nézve hízelgő, mert sacperkábé 150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1, nagy spec team játék nem volt, ez pedig általában legalább 2 TD különbséget szokott jelenteni.Khm, ha nincs a picksix akkor 10-9 az eredmény. Az offensetek 10 kemény pontot ért el a kurvaszar Jax D ellen.iktriad
Soldados
150 yarddal többet csináltunk, a TO-mutatónk +1 ("ha nincs a picksix" is beletartozik, mert volt 😛), nagy spec team játék nem volt, ilyen esetben általában legalább 2 TD különbség szokott lenni. Ez egy általános megállapítás. Ehhez képest 1 drive különbség lett, ami így a JAX-re hízelgő.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!