Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem is PO-zni akartam, csak úgy említésképpen, hogy lehet, hogy sokak ellen van keresnivalónk még egy reménytelenül középszerűvé silányodott D-vel is - ez másnak lehetmeg szokás, nekem siralom látni, amikor 6-10 yardokat simán futnak ellenünk -, viszont a PO-an 3-4 meccs lehet max. Amúgy így már meg is van az a 10%, ha már számmisztikázunk: Ha pont ezekkel talizunk, illetve talizmán, mer' az első is pirosra verheti a pogácsáinkat.Soldi, jó.😊A 10% az 3-4 csapat. 😉 Fel lehetne sorolni, de felesleges, kb 3-4 csapat van, akit szerintem nem tudunk megverni jelenleg. Ennél azért több jut playoffba. 😊 És meg is tudjuk verni őket. Egyáltalán nem látom lehetetlennek a PO-t idén. Gondoljatok csak bele, tavaly 0-4 és 2-6 után is volt esélyünk, most 2-2-vel állunk és összességében nézve igenis javul a játékunk, például pont a középszerű védelem az, amely határozottan jobb képet fest, mint az első meccsen. Egyáltalán nem vagyunk reménytelen helyzetben. Javulni kell, ez egyértelmű, de nem lehetetlen feladat. Nem mondom, hogy meglesz, de simán el tudom képzelni, hogy bejutunk. Persze az is lehet, hogy épp ez a W fog hiányozni. Mindenesetre sok van még hátra és ami tetszik, hogy folyamatosan javulunk eddig.Soldados
A bajom az, hogy a maradék a 10%. Nah, ezek pléjoffolnak. És ezek verne agyba-főbe minket.kishaszi
Nah, uff.
Nekem az 5-6 éve tartó Janus-arcúsággal van gondom. Van, hogy bucira verjük a "jobbat", utána meg üldözzik a sereghajtót. WTF.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Az októberi akció keretében árverést tartunk.A licit tárgya egy Eto KC játékos (Orbán Adrienn) meze, egy ETO FC játékos (Dudás Ádám ) meze, mindkettő eredeti meccs mez és dedikálva van. Valamint egy NFL könyv és DVD csomag. Továbbá egy illatkollekció.
Az árverésen befolyt összeg természetesen a Magyar Rákellenes Ligának lesz átadva.
Licitálni itt lehet:
www.licitbox.hu/
több mint 10 éve
Soldi, jó.😊A 10% az 3-4 csapat. 😉 Fel lehetne sorolni, de felesleges, kb 3-4 csapat van, akit szerintem nem tudunk megverni jelenleg. Ennél azért több jut playoffba. 😊 És meg is tudjuk verni őket. Egyáltalán nem látom lehetetlennek a PO-t idén. Gondoljatok csak bele, tavaly 0-4 és 2-6 után is volt esélyünk, most 2-2-vel állunk és összességében nézve igenis javul a játékunk, például pont a középszerű védelem az, amely határozottan jobb képet fest, mint az első meccsen. Egyáltalán nem vagyunk reménytelen helyzetben. Javulni kell, ez egyértelmű, de nem lehetetlen feladat. Nem mondom, hogy meglesz, de simán el tudom képzelni, hogy bejutunk. Persze az is lehet, hogy épp ez a W fog hiányozni. Mindenesetre sok van még hátra és ami tetszik, hogy folyamatosan javulunk eddig.
A bajom az, hogy a maradék a 10%. Nah, ezek pléjoffolnak. És ezek verne agyba-főbe minket.kishaszi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldi, jó.😊A bajom az, hogy a maradék a 10%. Nah, ezek pléjoffolnak. És ezek verne agyba-főbe minket.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jagsnél azért más a helyzet.TheBerzerkerIgen, nálunk jobb a QB. 😀
több mint 10 éve
Leírtatok mindent. Alakul megint a 8-8-as szezon.A végén, mikor majd elkezdjük mondogatni, hogy csak nüanszokon múlt a PO, jusson eszünkbe hogy a Heinzen, egy 0-3-as csapat ellen, 1 perccel a vége előtt 4 ponttal vezettünk és nálunk volt a labda. És innen nem tudtuk megnyerni ezt a meccset. Ez nem egy nüansz, hanem óriási, csapatszintű hiba.
több mint 10 éve
Huhh! Látom nagy pörgés volt. 😊Én abszolút Szeszével értek egyet. Ez egy megnyert, agyondominált meccs volt, amit 50-ből 49-szer megnyersz. Nagyon frusztráló ilyenkor kikapni, de érdemes ilyenkor is reálisnak maradni.
Az elég ritka, amikor egy csapat úgy szenved vereséget, hogy több yardot tesz meg, mint ellenfele, a TO-mutató egyenlő, és nincs return TD, vagy egyáltalán nagy return a meccsen. Velünk ez történt. Hogy ennek mi az oka, az nem egy emberen, egységen, vagy csapatrészen múlt. Kb mindenkinek megvan benne a felelőssége. Vegyük sorjába. Nyilván kikerülhetetlen a védelem szerepe, hogy a végén engedték a TD-t. De még azt sem mondanám, hogy ez a legnagyob gond, ugyanis egyszer megállították az ellenfelet, amikor nagyon kellett! Akkor egyetlen 1st downra voltunk a W-től, azaz az O felelőssége legalább annyira megkerülhetetlen, mint a D-jé. De talán ez is belefért volna, ha nem kisiskolás puntot látunk utána. Azért nagyon nem mindegy - pl playhívás szempontjából sem -, hogy 45, vgy például 65 yardot kell megtenni 50 mp alatt időkérés nélkül. Azaz senki nem segítette a nagyot mentő D helyzetét, hogy a második csapást is túlélje. Nem is élte túl. És persze megkerülhetetlen a rengeteg ostoba, fegyelmezetlenségből származó zászló. De akár az is, hogy az amúgy jól játszó Brown nem kapta el flea flickeres hosszú passzt, ami biztos TD volt és kivégezte volna a Tampát.
A lényeg, hogy mindenki megtette a magáét, hogy kikapjunk, ez nem a védelmen múlt önmagában. Sőt! Ez jelenleg egy középszerű D (ezt tudtuk), mégis az ellenfél mindössze 13 pontot tett fel önerőből az utolsó drive-ig, mert azt azért ne varrjuk a D nyakába, hogy a labdavesztésnél tizen x yarddal TD-t szerezhetett a Tampa. Amikor nagyon kellett, akkor is tudott megálljt parancsolni. Ezek nagyon is jó dolgok. De egy középszerű D-től nem várható el, ami a 2008-astól, hogy másodjára vagy sokadjára is megmentse mindenki seggét, ettől az egységtől az már értékelendő, hogy megtette egyszer, ezzel a többi játékosnak és egységnek élnie kellett volna.
És néhány ember, aki szóba került:
BB szerintem kifejezetten jól játszott, Beachumnak rossz napja volt (idén először), az első két meccsen katasztrofális Gilbert azóta összekapta magát, most is jó volt, A Sec-ben Allen aggasztó (már csak a megkapott nagydellás szerződése miatt is), a többiekkel nem volt gond, pl a megint agyonszidott Gayjel sem, nekimegint voltak nagy mentései is, pl a megállított utolsó előtti drive-ban is pedig egyazegyben volt Vincent Jacksonnal. Azért azt senki ne várja már el, hogy egy Vincent Jackson és Evans páros ne csináljon elkapást, vagy TD-t. A nyomás hol volt, hol nem volt, de az OLB-ktől valóban több kéne, egy-egy jó playe volt Moats-nak és Worildsnak is, de sajnos állandó nyomás nincs. Reméljük, ez ugyanúgy javulni fog az idény második felére, ahogy tavaly. A DL-ben McLendon tetszik nekem, Heyward passz ellen kifejezetten jó, Cam Thomas az, aki katasztrófa mind passz, mind futás ellen.
Végül jöjjön Haley. Mindenki tudja, hogy én nagy ellenzője vagyok, de szerintem nagyon jó playeket hívott, abszolút nem rajta ment el. Én egyetlen egyszer fogtam a fejem, amikor másodikra passzt hívott az utolsó drive-unkban. De abból nem lett baj, mert megvolt az elkapás, viszont ha incomlete lett volna, akkor 45 mp-t adunk ajándékba a TB-nek. ez játékelméleti hiba, ami mondjuk most szerencsére nem ütött vissza. De ezt leszámítva nekem tetszettek a playhívások.
Ha összegezni akarok, akkor szerintem összességében igenis jól játszottunk, csak nem tudtuk lezárni a meccset, pedig minden fronton megvolt rá a lehetőségünk. Tudom, hogy egy ilyen vereség után, amikor az egyik leggyengébb csapattól kikapunk, nehéz ezt kimondani, de végig domináltuk a meccset a labda mindkét oldalán, azaz jól játszottunk, csak balfaszok voltunk, ami nem meglepő egy olyan fiatal és rutintalan csapattól, mint amilyen a jelenlegi Steelers. Továbbra is az van, hogy a liga 90%-t képesek vagyunk megverni, de 90%-tól képesek vagyunk kikapni is.
2-2-vel állunk, nincs veszve semmi. A 3 "könnyű" meccsből rögtön az első elúszott, ami annyit jelent, hogy innentől a másik kettőt muszáj hozni, hogy versenyben maradjunk!
Uff!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Még 1-2 meccsig biztos nem, aztán, ha az öreg visszanyeri a foci formáját és nem csak 3 tonnával nyom fekve 😀 akkor biztosan, ha hamarabb nem a bye után, de sztem a következő két meccs után már így lesz. Vagyis a Houston ellen sztem már az öreg vezeti a depth-et
több mint 10 éve
Gondolkodtam itt a dolgokon és az vetődött fel bennem, hogy nem is oly sansztalan az , hogy karizom a kezdőben találja magát nem sokára. Moats annyira súlytalan. Tudom, hogy Tomlin Moatsot jelölte meg kezdőként, de szerintem nem elképzelhetetlen, hogy módosít az elgondolásain.Shamarkoval mi volt 7végén?
" class="embed">
több mint 10 éve
Azért ezt a tampát az idény előtt mindenki meglepetés csapatként emlegette. Rettenetesen jó emberanyag van ott, csak a vezetőség egyenlőre nem tudja helyrerakni az elemeket. Ez az a probléma, amivel évek óta küzdenek a kalózok. Lassan már kezdem azt hinni, hogy játékosok ehlyett edzőket kellene draftolni:😀nem akarom bántani szegény Jags szurkolókat de ők még a Tampánál is gyengébbek. Őket azért illene lenyomni.TheBerzerkernem akarlak bántani titeket, de a Tampát is alaposan lebecsültük, úgyhogy ennek a meccsnek is úgy kellene nekifutni, mintha a Bengals ellen játszanánk...sajnos az utóbbi időben általánosságban nem megy a papíron gyengébb csapatok ellen...Klaci79
Jagsnél azért más a helyzet.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
nem akarom bántani szegény Jags szurkolókat de ők még a Tampánál is gyengébbek. Őket azért illene lenyomni.TheBerzerkernem akarlak bántani titeket, de a Tampát is alaposan lebecsültük, úgyhogy ennek a meccsnek is úgy kellene nekifutni, mintha a Bengals ellen játszanánk...sajnos az utóbbi időben általánosságban nem megy a papíron gyengébb csapatok ellen...
több mint 10 éve
nem akarom bántani szegény Jags szurkolókat de ők még a Tampánál is gyengébbek. Őket azért illene lenyomni.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Újabb jó hírek nektek:Egyszer minden sorozat megszakad...én nagyon félek ettől a meccstől...
Cecil Shorts biztosan nem játszik, szóval sanszosan 5 rookie (Bortles, Bowanko, Linder, Vassadi nagy kedvence Allen Robinson és vagy Marqise Lee vagy Allen Hurns) fog nálunk kezdeni az offenseben (hacsak az eltiltásból visszajövő Ace Sanders nem kerül be).
Egy kis trivia:
Zsinórban ez a 3. alkalom, amikor az 5. héten fut össze a 2 csapat(2008ban ekkor volt a Jaguars pl. utoljára SNFes meccsen...).
A 3 évvel ezelőtti meccsről nálunk az 53as keretből 4en (!) maradtak csak - Alualu, Scobee, Posluszny és Shorts - utóbbi nem lép pályára vasárnap).iktriad
több mint 10 éve
Újabb jó hírek nektek:Ezek kb teljesen mindegy dolgok, mi bárkit szívesen hozzásegítünk egy W-hez, ha önerőből nem megy 😀
Cecil Shorts biztosan nem játszik, szóval sanszosan 5 rookie (Bortles, Bowanko, Linder, Vassadi nagy kedvence Allen Robinson és vagy Marqise Lee vagy Allen Hurns) fog nálunk kezdeni az offenseben (hacsak az eltiltásból visszajövő Ace Sanders nem kerül be).
Egy kis trivia:
Zsinórban ez a 3. alkalom, amikor az 5. héten fut össze a 2 csapat(2008ban ekkor volt a Jaguars pl. utoljára SNFes meccsen...).
A 3 évvel ezelőtti meccsről nálunk az 53as keretből 4en (!) maradtak csak - Alualu, Scobee, Posluszny és Shorts - utóbbi nem lép pályára vasárnap).iktriad
Egy kicsit jobbnak kellene lennetek, hogy nyugodtabb legyek 😀
több mint 10 éve
Újabb jó hírek nektek: Cecil Shorts biztosan nem játszik, szóval sanszosan 5 rookie (Bortles, Bowanko, Linder, Vassadi nagy kedvence Allen Robinson és vagy Marqise Lee vagy Allen Hurns) fog nálunk kezdeni az offenseben (hacsak az eltiltásból visszajövő Ace Sanders nem kerül be).
Egy kis trivia:
A 3 évvel ezelőtti meccsről nálunk az 53as keretből 4en (!) maradtak csak - Alualu, Scobee, Posluszny és Shorts - utóbbi nem lép pályára vasárnap).
több mint 10 éve
Red Star
206
A Haley ekézés ezúttal tényleg értelmetlen. Pedig tudjátok, hogy én kimondottan rühellem a pasast.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Odaát erre mondják, hogy "dominate on paper, lose on the scoreboard". Szebben nem tudom megfogalmazni: rengeteg kis hülyeségen múlt a győzelem, kezdve a villámgyors 0-10-es nyitástól (short field előbb turnover, majd 3&out miatt) a büntetéseken át a hajszálon múló nagy playekig (touchdownokig), és még lehetne sorolni. Egy jó csapat könyörtelenül behúz egy ilyen meccset, mi viszont ehelyett saját magunkat vertük meg. Szánalmas, hogy ki tudtunk kapni egy ilyen meccsen, röviden ennyi a véleményem a tegnapiról.De hogy valaki ezek után Haley fejét követeli, vagy hogy az unalomig ismételt "Gay szar" mantra jön elő megint... No comment.
Akik ezekkel hozakodnak elő, azok nézik egyáltalán a meccseket?
több mint 10 éve
Jah, ez jó ik, csak ahhoz lehet a Jasnek kéne egy 15-1-es szezontis felmutatni rögtön, neme?😀kishasziDe, csak sajna (ahogy majd vasárnap ti is meglátjátok) nekünk nincs meg se a back 7ünk, se a futójátékunk jelenleg.
Én már lassan beérem azzal, ha idén is meglesz a 4 W a szezonban....
több mint 10 éve
Jah, ez jó ik, csak ahhoz lehet a Jasnek kéne egy 15-1-es szezontis felmutatni rögtön, neme?😀
több mint 10 éve
Most mondom Big Ben 375 yard 3 TD, Bell 150 yard 2 TD.Mindenki nyugodjon le a picsába, a héten a Jags lesz az ellenfél, a doki sem írhatna fel jobb orvosságot nektek!iktriadMosmondom Brötyli 350y/3TD...sutianap
Érdekes lesz a 2 QBt figyelni majd vasárnap, hisz mindenki Big Benhez hasonlítja Bortlest játékstílusban.
És a hasonlóság nem merül ki ennyiben -a 2 QB első meccsének stajai az NFLben:
Remélem ez azt is jelenti, hogy jövőre Superbowlt nyerünk. 😀
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, a héten a Jags lesz az ellenfél, a doki sem írhatna fel jobb orvosságot nektek!iktriadMosmondom Brötyli 350y/3TD...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, a héten a Jags lesz az ellenfél, a doki sem írhatna fel jobb orvosságot nektek!
több mint 10 éve
Kár, hogy nem adtál rá pacsit. 😕Most 3 könnyű/hozható meccs jön (Bucs, Jags, Browns). Ha ezeket hozzuk, nagy lépést teszünk afelé, hogy amikor igazán kezdődik a futball, akkor jó pozícióból induljunk. Addig meg fejlődni kell tovább, de ezt a 3 meccset hozni kell(ene)!SoldadosPont ezektől a meccsektől félek, van egy söröm rá, hogy nem lesz 3-0, de még a 2-1-be sem vagyok biztos, de erre azért sört már nem tennék. 😊laby
Haley-t hagyjátok már, egy olyan csapat sincs, ahol utólag nem lehetne önjelölt szakértőként belekötni a play hívásokba. Tavaly voltak bűn rossz meccsei, de idén teljesen jól csinálja a dolgát.
Végre vannak trükkös, okos play-ek is, bár Archer-t még mindig semmire se használjuk, ebben a formában mi értelme volt draftolni ennyire elől (nem érdekel, hogy újonc)?
Return-be semmi értelme, ha túlrugják akkor touchback, ha nem akkor meg térdelnie kell és szintén touchback.
Legvégén is több esély lett volna, egy return próbálkozásra, mint az utolsó play-es bohóckodásra.
Ha már return, két éve komolyan arra várunk, hogy punt-nál AB-t lemészárolják? Ér ennyit az a pár yard amit néha összekapar?
AB trükkös play-es drop-jáért nagy kár, nem volt könnyű szitu, de oda volt varázsolva, óriási passz volt.
Sok apró "ha" dolgon múlott, tipikusan az a meccs amit 10-ből 9x megnyerünk.
Gyengék vagyunk a fal mindkét oldalán, gyenge a secondary, és nincs punterünk (utóbbi a legkisebb probléma, de a legkönnyebben orvosolható).
Ezeknek köszönhetően néha elkapják a fonalat, és azt hisszük, hogy jó csapat vagyunk (Panthers), de összességében ugyan olyan hígkaki teljesítményre képesek a skacok.
Pont ezért mondtam korábban, hogy rendkívül hullámzó a csapat teljesítménye.
J.Brown sajnos nagyon nincs még fejben a pályán. Látszik, hogy nagyon bízunk benne edzések alapján, és "sok" labda megy felé, de borzasztóan kevés százalékkal örülünk neki.
Nekem még is a legnagyobb bajom a vezetőségben van!
Ki? Miért? Hogyan adhatott Gilbert-nek és Allen-nek nagy zsét?