Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyetértek. Culáger esetével ellentétben, itt a szerencsétlen véletlenek játszottak össze...Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Semmi szándékosság nem volt. Ez benne van a játékban.
no flacco
Soldados
több mint 10 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Semmi szándékosság nem volt. Ez benne van a játékban.
no flacco

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....
több mint 10 éve
A pontos diagnózisig én sem akarok semmit mondani, de... Pont most kell egy ilyennek jönnie, pedig milyen potenciál van (volt) ebben a csapatban...Szerencsétlen... Sisakkal a térdét... Olyan volt, mint amikor Gronk térdét tették így taccsra. Sajnálom.
vassadi
több mint 10 éve
Jobban szerettem volna, ha a Varjak nem győzelem nélkül jönnek.....de ez van, csütörtökön meccs....
több mint 10 éve
A pontos diagnózisig én sem akarok semmit mondani, de... Pont most kell egy ilyennek jönnie, pedig milyen potenciál van (volt) ebben a csapatban...
több mint 10 éve
Vick mögött Vicc van... Jó lesz Vick, szerintem le tud menedzselni meccset ha vele készülünk már eleve kezdőkéntLandry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
Soldados
több mint 10 éve
Arra jobb ha nem is gondolsz. Amúgy ez ilyenkor nem Vick-en múlik. Ő szerintem a lehető legjobb lehetőség. Nyilván mondták neki, hogy milyen playeket hívjon be és nem ő találta ki az egyszerű futójátékokat. Egyébként egy Bell szintű futóval, minden csapat ezt játszotta volna. Csütörtökre Vick-et is összerakják kicsit, ha anno Charlie apóval is sikerült, akkor most is meg tudjuk verni a varjakat.Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
több mint 10 éve
Landry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Első körben nem is mondanak semmit. Csak az MRI után...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Ijesztő volt amikor Wick-nél volt a labda.
több mint 10 éve
Grabovskit asszem negyedik hétre írták, addig lemegy a moslékmeccs a varnyakkal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
több mint 10 éve
Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
A liga egyik legjobb támadó alakulata az idei Steelers. B@ssza meg a ló, hogy BigBen lesérült!
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Károgni nem akarok, de ez nagyon csúnya volt és szinte kizárt, hogy nincs szakadás....
több mint 10 éve
Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?
több mint 10 éve
Nyertünk, de ez most senkit nem érdekel... Csakis az orvosi diagnózis, ami számít!A Defense előtt le a kalappal, mert megtartották a minimális előnyt a vezér kiesése után, mindezt úgy, hogy az O Vickkel nemigen segített ebben.
Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Ez az ÉN CSAPATOM, bármi lesz....ez a D....amikor nagyon kellett, amikor a vezér kidőlt....lehet nem lesz SB, de lehet ettől lesz később....go steelers!!!
több mint 10 éve
No és ami aggasztóbb, hogy Vick vakon van....nézzük tudunk egy first downt csinálni legalább, hogy együk az időt....a D előtt le a kalappal egyébként.....
több mint 10 éve
Nekem térdszalag-szakadásnak tűnik... És akkor season is over. 😕 Legalábbis az SB-álmoknak lőttek.

több mint 10 éve
Ahogy az várható volt Shazier és McCullers mellett Cortez Allen is inaktív sérülés miatt. A többi inakítv szokásos névsorból került ki: Landry Jones, Lyons, Hubbard, Jesse James.Ez azt is jelenti, hogy Coates először öltözik be.

több mint 10 éve
a legfrissebb hírek szerint több Steelers szurkoló lesz St. Louis-ban, mint Rams-es

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sztem nem kell sokat kihagynia, mert Tomlin hét eleji sajtótájékoztatóján azt mondta semmi komoly sérülés nincs.Nem lehet hogy picit kodositett ezzel? Mert nincs komoly serules, de ketten is vagy meg tobben is kihagyjak a kovetkezo meccset az fura.
Soldados
Tobbet mond nekem annal minthogy nincs komoly serules. Lehet nem 8 meccses stb kihagyas, de azert kezkotovel lenni azthiszem a csutortoki edzesen az nem atlagos. Lehet nem akarta elmondani a ravens meccs elottig hogy, egy kulcsjatekos nem lesz ott stb. Vagy hogy mi a baja, nehogy rasegitsenek majd neki a serulesere, ha addig jatekra kepes allapotban lesz. Meg a hegyet sem tudjuk mennyit fog hianyozni.