Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Persze nem Big Ben volt a szar nem ezt akartam kihozni de úgy gondolom, hogy ebben a szezonban a támadóknak közel 30 pontot kell csinálniuk ahhoz hogy meccseket nyerjünk és szerintem erre képes is a csapat csak ahhoz még precízebbnek kell lenni.
Mert idén a védelemtől nem lehet extrát elvárni max felvillanásokat, főleg Ike kiesése után a secben, de Allennek nagyon fel kellene javulnia ( függetlenül a nyomás hiányától), mert vicc amit pl tegnap csinált állítolagos legjobb corner-ként.Coffos86
Szerintem ami hiányzott az offenseből az a jó futás a pontossággal nem volt ott gond. Tampai futás elleni védelem sosem volt rossz, talán az összes csapatrész közül az a legerősebb, de Bell és Blount együtt sem voltak képesek 100 yardot összehozni, míg Brown és Miller ketten több mint 200at kapkodtak össze. És a 2 fumble is sok egy ilyen meccsen.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Coffos86 Pittsburgh Steelers Iowa Hawkeyes 21 — coffos.molnar@gmail.com
Persze nem Big Ben volt a szar nem ezt akartam kihozni de úgy gondolom, hogy ebben a szezonban a támadóknak közel 30 pontot kell csinálniuk ahhoz hogy meccseket nyerjünk és szerintem erre képes is a csapat csak ahhoz még precízebbnek kell lenni.
Mert idén a védelemtől nem lehet extrát elvárni max felvillanásokat, főleg Ike kiesése után a secben, de Allennek nagyon fel kellene javulnia ( függetlenül a nyomás hiányától), mert vicc amit pl tegnap csinált állítolagos legjobb corner-ként.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Kezdjük az első és legfontosabbnál védelemnél.
Cortez Allen ezen a meccsen a szerencsés int kívül semmit nem csinált csak nézte hogy kapnak el mellette és ez akkor is egy kalap sz.. teljesítmény ha nincs nyomás az irányítón. A védelem többi gyengeségéről már sokan sokat írtak amikkel egyet is értek, de Allen tegnapi játéka kiábrándító volt.

Nem tudom most Haley-vel mi volt a baj eléggé normális game plan rakott össze arról már csak nem ő tehet hogy van Big Ben nem tus pontos lenni eléggé vagy az elkapói dropolják a labdát.
Utolsó drive: előszörr is általában három futás menjen az óra és csókolom, erre számítanak Haley hív egy azt hiszem bootleg play ami működne is csak hát false start miatt vissza fújják és annyi a meglepetésnek.

De itt még nem lenne gond óra le és egy punt és oldják meg hall maryvel, de nálunk nincs punter így sikerül őket helyzetbe hozni. Amit persze kihasználnak. Itt a legnagyobb probléma szerintem hogy nem fektetünk hangsúlyt a spec teamre az hogy évek óta nincs egy punter-ünk aki az nfl átlagot hozná nem hogy a fölött. Plusz szeretem én Szusit, de az hogy 40 felett már kérdéses 50 felett meg nem szabadna gondolkozni se rajta hogy rúgjon annyira esélytelen (pl.: ezt a meccset egy normális kicker és punter teljesítménnyel megnyertük volna, vagy legalább egyikkel).

És ami miatt Tomlin is vállalta a felelősséget ennyi zászlóval nem lehet meccset lehozni normális esetben.Coffos86
Szerintem ez a meccs nem Big Ben-en múlott. 120-as ratinget hozott össze és 70% felett passzolt. Ez erősen megsüvegelendő. Ez a meccs szerintem a szabálytalanságokon és a támadófalon ment el. Az összes többi teljesítményrész hozta azt a szintet, amivel verhetőek lettek volna szeretett kalózaim.
Punter meg...tavaly nem kellett Zolika😊

több mint 10 éve
Coffos86 Pittsburgh Steelers Iowa Hawkeyes 21 — coffos.molnar@gmail.com
Kezdjük az első és legfontosabbnál védelemnél.
Cortez Allen ezen a meccsen a szerencsés int kívül semmit nem csinált csak nézte hogy kapnak el mellette és ez akkor is egy kalap sz.. teljesítmény ha nincs nyomás az irányítón. A védelem többi gyengeségéről már sokan sokat írtak amikkel egyet is értek, de Allen tegnapi játéka kiábrándító volt.

Nem tudom most Haley-vel mi volt a baj eléggé normális game plan rakott össze arról már csak nem ő tehet hogy van Big Ben nem tus pontos lenni eléggé vagy az elkapói dropolják a labdát.
Utolsó drive: előszörr is általában három futás menjen az óra és csókolom, erre számítanak Haley hív egy azt hiszem bootleg play ami működne is csak hát false start miatt vissza fújják és annyi a meglepetésnek.

De itt még nem lenne gond óra le és egy punt és oldják meg hall maryvel, de nálunk nincs punter így sikerül őket helyzetbe hozni. Amit persze kihasználnak. Itt a legnagyobb probléma szerintem hogy nem fektetünk hangsúlyt a spec teamre az hogy évek óta nincs egy punter-ünk aki az nfl átlagot hozná nem hogy a fölött. Plusz szeretem én Szusit, de az hogy 40 felett már kérdéses 50 felett meg nem szabadna gondolkozni se rajta hogy rúgjon annyira esélytelen (pl.: ezt a meccset egy normális kicker és punter teljesítménnyel megnyertük volna, vagy legalább egyikkel).

És ami miatt Tomlin is vállalta a felelősséget ennyi zászlóval nem lehet meccset lehozni normális esetben.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 245 — Giants fan
Javaslom a Frisco Eagles meccset megnézni. Hasonló szitu. Negyedikre nem sikerül a madaraknak, háromszor futás, majd rosszabb helyről punt, mint nekünk és több idővel. Hol is kezdte a támadást a Phily? Igen, a 20 yardoson. Nem lehet futni és nem elég egy kockázatos átadás sem, el is adták szépen és rendben..Klemó
Ez a szitu hasonló, de az a marha nagy különbség a két meccs között, h míg azt a meccset csak hatalmas mákkal nyerte volna meg a Philly, addig ti totál végigdomináltátok ezt a tegnapi meccset.. 50-ből 49x meglett volna a győzelem, kibaszott peches vereség volt, az ilyeneket kurva nehéz megemészteni az biztos.
A Haley kirúgás hülyeség, egyáltalán nem ő volt ennek a vereségnek az oka. Inkább a védelem az ami sajnos nagyon gyengének tűnik, főleg Steelers mércével, de amúgy is. Jelenleg ez egy bőven átlag alatti deffense ami azért elég kellemetlen meglepetés.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Javaslom a Frisco Eagles meccset megnézni. Hasonló szitu. Negyedikre nem sikerül a madaraknak, háromszor futás, majd rosszabb helyről punt, mint nekünk és több idővel. Hol is kezdte a támadást a Phily? Igen, a 20 yardoson. Nem lehet futni és nem elég egy kockázatos átadás sem, el is adták szépen és rendben..
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A Game plan és a hívások, egy két playtől eltekintve rendben voltak, ma is, úgy mint a múlt héten. A fegyelmezetlenség bosszulta meg önmagát. Senki ellen nem lehet 1,5 pályányi büntetéssel mérkőzést nyerni. Az elején elengedtük őket. Ott a fal volt egyszerűen gyatra szar. Wallacról kapott sack a vicc kategória, akárki, hangsúlyozom akárki állhatott volna ott, kb annyit ért Wallace is. Azután a fumbli. Amennyiben az elején nem alszik el az O fal akkor teljesen más a meccs képe. Ott adtunk nekik önbizalmat. Valóba nyomás sehl nem volt. a családi napon Lacin nagyobb nyomás volt mint itt ezen a kopaszodó fiatalemberen. Harrisontól azért ne az első meccsen várjunk bármit is, így is jóval többet volt pályán mint az a tervekben előzetesen szerepelt és ez is mutatja, hogy a stáb szeretett volna valamilyen nyomást helyezni a srácra. Igen a CB állományunk a híg fos és a puha szar környékén van jelenleg. De a puha szar is tudna keményedni, ha kapna támogatást. Láttuk amikor megvolt a nyomás jött is a pick. Csak a CB-től ne várjuk már hogy egyedül 1-1-ben megoldják, ha az irányító egészen nyugodtan és pontosan tud passzolni. Voltak nagyon jól megírt "trükkös" játékaink, egészen jól haladtunk. A végén az a fránya utolsó first down csak annyi hiányzott. A punter és a kicker is elmegy a jó édesbe. Szushi közelről ahonnan egy középiskolás is berúgja egész pontos, 40 felett már rezeg a léc, 50 fölött nem is érdemes vele próbálkozni. Uraim ez az NFL, ide azért több kéne, és megkapta a "nagy" szerződést. Ne ez a LoL
több mint 10 éve
buccaneer 490
most már tendenciózus a Steelersnél, hogy az ún. könnyű meccseken (ha lehet ilyet mondani egyáltalán) sokszor betlizik. Támadó oldalon pedig kezdem egy kicsit azt érezni, mintha Big Ben felett is eljárt volna az idő. A Ravens meccsen is ezt éreztem.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Lehet nem egy meccset néztünk ma, de hogy Hailey kirúgása lenne a legnagyobb téma? Hm...ha csak Ben a 3 orbitális túldobásából 1 jó, akkor nyerünk, köztük a zseniális trükkös játékban....az utolsó drive? hát mi a búbánatot csináltunk volna, futottunk, hogy menjen az óra. Elpuntoljuk jó messze, nincs idő, nincs időkérés..erre jön 30 yardos punt akkor, amikor jó hosszú kellett volna, aztán meg a másodéves csávó nagy játéka, egy tizeddel azelőtt, hogy odaérünk hozzá...Szóval úgy megvertük magunkat mint a picsa, szép pirosra had égjen....

És igen, az, hogy 120 yard felett van a bünti, az vicc....
több mint 10 éve
 instagram.com/p/tgKB86v9Bc/Blitzburgh
Most bevallotta hogy meleg?😀😀😀

több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Snoop Dogg ‏@SnoopDogg 1 hr

Fire fuckin Haley !!! We suck can't beat the weak ass buccaneers. Fuck I'm hot
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 823 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ne felejtsük el, hogy az O nem csak a playhívásoknak köszönhetően nem tudott a végén first down-t csinálni. Haley nem jó ugyan, de sokkal komolyabb baj még mindig a fallal van. A liga talán legkiválóbb edzője dolgozik velük, úgyhogy látványosan az emberanyaggal van baj, pedig első és második köröket lőttünk el rájuk. 1-1 jó meccs, aztán a nagy semmi.
A cornerek meg akkor tudnak hatékonyak lenni, ha van passrush...az pedig siralmas. McLendon, Cam Thomas megint leggyengébb formájukat hozták. De Worilds se érdemli meg a nagy lóvét.
Mondjuk azt is bajosnak tartom, hogy az elmúlt 3 draft során nem jött olyan CB aki komoly erőt képviselne a ligában. Ez kissé luxusKlaci79
Nálam onnan indul a Steelers D, hogy van egy nagydarab csávó a fal közepén aki akár 2 falembert is le tud kötni / ez volt ugye Óriásbébi/ . Aztán az LB corp. hát az odáig oké. hogy a Timmons-Béla duó brutál is lehet, de az olb poszt? Worildsnak rohadtul össze kell kapnia magát, azt meg remélem senki nem gondolta, hogy Arthur Moats majd itt terrorizálni fog. Harrisonnak nagyon örülök, hogy itt van, de 36 éves... és nagyon f*sza lenne, ha rájönnének, hogy kell egy CB,draftról vagy a paicról nekem mindegy, de muszáj szerezni

" class="embed">
több mint 10 éve
Gura Pittsburgh Steelers 6
Remélem az összes vezető olyan kurva ideges mint én,aztán lemennek az öltözőbe és seggbe rúgnak mindenkit,1-2 kivétellel...
több mint 10 éve
Örülök hogy végre nyert a tampa, de azt én is látom, hogy ezt a meccset nem a Tampa nyerte meg, hanem a steelers bukta el. Több mint 120 yardnyi büntetéssel és 5 sackkel nehéz meccset nyerni.

több mint 10 éve
Köszi mindenkinek a fordítást! Igen,már akartam szóba hozni a draftot,sehol egy értelmes CB :-/
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ne felejtsük el, hogy az O nem csak a playhívásoknak köszönhetően nem tudott a végén first down-t csinálni. Haley nem jó ugyan, de sokkal komolyabb baj még mindig a fallal van. A liga talán legkiválóbb edzője dolgozik velük, úgyhogy látványosan az emberanyaggal van baj, pedig első és második köröket lőttünk el rájuk. 1-1 jó meccs, aztán a nagy semmi.
A cornerek meg akkor tudnak hatékonyak lenni, ha van passrush...az pedig siralmas. McLendon, Cam Thomas megint leggyengébb formájukat hozták. De Worilds se érdemli meg a nagy lóvét.
Mondjuk azt is bajosnak tartom, hogy az elmúlt 3 draft során nem jött olyan CB aki komoly erőt képviselne a ligában. Ez kissé luxus
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 823 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Őszinte leszek,csodáltam,hogy Charlotte-ban győzni tudtunk,nem is akárhogy,most akkor megint döntsük el,hogy melyik a csapat igazi arca....
Ha lenne egy angolbol zseni ember aki nagyjából lefordítja ezt,annak megköszönném,rohadtul kiváncsi vagyok mit mondott:
 www.steelers.com/news/article-1/Coach-Tomlins-Post-Game-Comments/9dac0cd9-5af3-478a-a290-1a1fa402cd54Gura
Semmi különös. Teljes mértékben a büntetésekkel járó hibáknak tudja be a végeredményt. Ez edzői felelősség, vállalja is.
Különösen kiakadt a presnap és postplay szabálytalanságokon.tomi-tomi
remélem egyébként le is ba**za a csapatot is értük. Amúgy pedig punter kolléga tényleg elmegy a pi*sába... 30 yardosakat rúgni?._. katasztrófa, mind emellett természetesen a D-t nagyon gatyába kell rázni...

" class="embed">
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Őszinte leszek,csodáltam,hogy Charlotte-ban győzni tudtunk,nem is akárhogy,most akkor megint döntsük el,hogy melyik a csapat igazi arca....
Ha lenne egy angolbol zseni ember aki nagyjából lefordítja ezt,annak megköszönném,rohadtul kiváncsi vagyok mit mondott:
 www.steelers.com/news/article-1/Coach-Tomlins-Post-Game-Comments/9dac0cd9-5af3-478a-a290-1a1fa402cd54Gura
Semmi különös. Teljes mértékben a büntetésekkel járó hibáknak tudja be a végeredményt. Ez edzői felelősség, vállalja is.
Különösen kiakadt a presnap és postplay szabálytalanságokon.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
geleven Pittsburgh Steelers 136
Röviden:
- fegyelmezetlen volt a csapat
- rengeteg volt a büntetésünk és ezt nem menedzselték le megfelelően, engedték, hogy megtörténjen és ezért vállalja a felelősséget
- ilyen büntetésekkel nem fogunk szoros meccset nyerni, szóval ezen dolgozni kell erősen
- az utolsó rosszul sikerült támadójáték sikertelenségét a bekapott 5 yardos büntetésnek tulajdonítja
- lényegében magunkat rúgtuk seggbe (és vertük meg) a büntetésekkel
- a munkát ugyanúgy folytatják, mint eddig
több mint 10 éve
 www.steelers.com/news/article-1/Coach-Tomlins-Post-Game-Comments/9dac0cd9-5af3-478a-a290-1a1fa402cd54
több mint 10 éve
herewego Pittsburgh Steelers 1 017
A hivatalos oldalon a szurkolók 95%-a követeli Haley fejét! Ami lassan már engem sem lep meg,hogy több mint az emberek fele Tomlinnal is így van. Ennyi büntetést egyszerűen nem lehet beszopni 135 yard asszem,nem biztos. Utolsó előtti driveunknál amit műveltünk az vicc,3 futással simán meg lett volna a firts down és vége a meccsnek,erre elba.faszkodja Haley...amihez ugye Tomlin ámenje is kellett...
Rettenet gyenge CB sorunk van,Cortez Allen számomra nem több csak egy 3.CB,rendre elkésik az emberéről,10 ből 9szer minimum.Gay egy nulla,sosem volt kérdés.Beachum egy vicc egész szezonban.Gilbert állandóan bemozdul,DeCastro 1 jó meccs után hoz 2-3 szart.
Ez egy vicc,nem térek magamhoz,állandóan,évek óta ez megy,jönnek a híg fos csapatok,és rendre kikapunk vagy közel vagyunk hozzá...Gura

Ezt adom. Mondjuk en tomlint birom, de haley takarodjon a faszba
Illetve cortez allen megkapta a szerzodeset elvoleg most ő a legjobb CB nk de sajnos ő is hibazgat rendesen:/
De ha nem gay -ek lennenek mellete akkor nem lenne ekkora baj. borzaszto volt ami ma csinalt😕 És sajnos ike is nagyon hianyzott..
Ez van
Megin várhatunk egy evet azt lesz vmi sajnos...
De mind1 en optimista vagyok lehet mosst kikaptunk egy szartol de lehet h majd verjuk a colts ot vagy saintset es meglehet az a PO😊

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mondjuk ha Brown nem droppol, meg nem lassít le a következő hosszú passznál akkor most nem ekéznénk Haley-t, hanem beírnánk egy szokásos Steelers-es W-t. Ezért nem is olyan nagy baj, hátha így MOST kibasszák, mert ő zsákutca.

több mint 10 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Egyék meg ami főztek, úgyis kuka ez a szezon is, szenvedje végig tomlin és haley.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Nem tudom mire várnak Rooney-ék,mit látnak ebben az emberben,meg merem kockáztatni,hogy hiába volt rettenet gyenge a CB produktom,Haley még náluk is gyengébb volt,ISMÉT!!