Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.Soldados
Peterson a legjobb. No contest.
Ettől még nagyon örülünk Csengettyűúrfinak😊kishaszi
Alapvetően egyetértek. Ő a legjobb, de egyrészt ugye nem játszhat jelenleg, másrészt az életkorokat is figyelembe véve nem cserélném el rá. Ha csak egy idényre kellene a jelenlegi legjobb RB, akkor nálam is AP, ha hosszútávra, akkor Bell.

Amúgy Bell legnagyobb erénye nálam a türelem. Nem sok ilyen futót látni, aki ennyire türelmesen várná a lyukat. Ez az amitől gyilkos tud lenni, mert ahogy megnyílik, már bevág és bajban a haza! No nem a mienk, hanem az ellenfélé. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......polamalu
off:
hehe. A felborult világrend a színtévesztéssel... 😊
onkishaszi
Mire gondolsz Haszi???
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.Soldados
Peterson a legjobb. No contest.
Ettől még nagyon örülünk Csengettyűúrfinak😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......polamalu
off:
hehe. A felborult világrend a színtévesztéssel... 😊
on

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
Igen, egy fél éve azt mondtam inkább Lacy, de ma nem adnám semmiért jómagam sem. Még a preseason alatt nem voltam meggyőződve erről, de amit a szezonban produkál az tényleg szenzációs. Tudtuk, hogy Michiganben rá épült minden, így azt is, hogy nagyon komplett játékos, de azt, hogy az NFL-be is beérik nem volt biztos. A fő kérdés a mozgékonyság volt. Idén ez került a helyére, élvezet volt nézni a barnák elleni TD futást és - ami mindenki fölé helyezi - azt, hogy a pályán mindenhol otthonosan mozog.
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 823 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én azt mondanám, hogy a legkompletteb, legsokoldalúbb RB a ligában ,jelenleg.

" class="embed">
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlinson azt mondta, hogy ő bizony a liga összes RB-je közül Bellt választaná. Nyilván ez egy szubjektív dolog, én nem is mondanám, hogy Bell a legjobb RB, mindenesetre igen elismerő szavak minden idők egyik legjobb futójától.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

Már megint készülünk valamire 😉 Nemsokára kiderül mi is a pontos cél ezekkel a nem túl férfias karkötőkkel, de ugyebár októberben.......
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Erős idegzetűeknek:

polamalu
Jájjj...ez fájhatott. Meg fáj is gondolom😕

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀Haggans
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!gaben
Dehogy, már vigyorogva dörzsöli a tollát😊
James Harrison fined 200K for being signed with the Steelers

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
6. fordulóban Browns. Vajon JH beköszön majd Johnny-nak? 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀Haggans
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
A fizetése nagy része rámegy majd a büntikre, de ott egye meg a fene az egészet.
Új (persze, hogy régi) seriff van a városban. 😊
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 823 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀

" class="embed">
több mint 10 éve
Erős idegzetűeknek:

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Bell a 2. legtöbbet futotta a ligában DeMarco Murray mögött. 385-315 yard. Viszont 22-vel kevesebb kísérletből és 5,9-es az átlaga, Murray-nek csak 5,1. Ezen felül Murray még 2 fumblit is vétett. Idén eddig Bell-é a leghosszabb futás.Klaci79
Ez csalóka stat azért, az ilyen 80 yardos sztorik mindig megdobják az átlagot (most is 3,3 volt anélkül a futás nélkül...)kishaszi
Mindannyian tudjuk, hogy csalóka a stat, azért írtam le, mert nagyon rég volt már ilyen. Murray 44 yardos futójátékát se veszem le, pedig olyan sincs minden meccsen. Pont attól statisztika, hogy tartalmazza ezeket is...
több mint 10 éve
Azt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.
Az szerintem nagyon komoly volt. Olyan jó érzés töltött el, tényleg olyan, mint egy nagy család!Klaci79
Ezt Én is ki akartam emelni, minden benne volt, legfőképpen az, hogy igen, lehet ez volt az utolsó meccse....bármilyen fájó is kimondani, de rossz volt nézni a kezét az esetnél, konkrétan fityegett...Klemó
Nekem is pont ez jutott eszembe. Nagyon szarul nézett ki az az alkar, mint valami megfittyedt gumikar... Kemények az enfelben az ájkhoz hasonló gizdák is.kishaszi
Ráadásul azt néztem, hogy Timmons fejelte neki szét 😕 Szegény hogy eheti magát miatta.
több mint 10 éve
Azt a videót nem tudtam ideilleszteni amikor Tomlin megpuszilja Ike fejét.
Az szerintem nagyon komoly volt. Olyan jó érzés töltött el, tényleg olyan, mint egy nagy család!Klaci79
Ezt Én is ki akartam emelni, minden benne volt, legfőképpen az, hogy igen, lehet ez volt az utolsó meccse....bármilyen fájó is kimondani, de rossz volt nézni a kezét az esetnél, konkrétan fityegett...Klemó
Nekem is pont ez jutott eszembe. Nagyon szarul nézett ki az az alkar, mint valami megfittyedt gumikar... Kemények az enfelben az ájkhoz hasonló gizdák is.

több mint 10 éve
Bell a 2. legtöbbet futotta a ligában DeMarco Murray mögött. 385-315 yard. Viszont 22-vel kevesebb kísérletből és 5,9-es az átlaga, Murray-nek csak 5,1. Ezen felül Murray még 2 fumblit is vétett. Idén eddig Bell-é a leghosszabb futás.Klaci79
Ez csalóka stat azért, az ilyen 80 yardos sztorik mindig megdobják az átlagot (most is 3,3 volt anélkül a futás nélkül...)

több mint 10 éve
A sok ekézés után azért most dicsérjük már meg Hailey-t is, akinek sikerült egy olyan playbookot összeraknia erre a meccsre, ami eltüntette az OL gyengeségeit és kihangsúlyozta az erősségeit. A sok számunka kedvező momentum mellett ez volt szerintem a győztes meccs kulcsa!Szokol
Most valóban kiváló game plannel mentünk ki és a megvalósítás is kifogástalan volt.

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Jó volt látni valami minőségi játékot végre a Steelerstől. Az meg különösen jól esett, hogy láthattam, ahogy Newtont beledöngölik a földbe. Ha hozzák a legutóbbi formát a következő 4 meccset simán be tudják húzni. Csak annyit kérnék, hogy a tampát ne tessék annyira a földbe döngölni 😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
A sok ekézés után azért most dicsérjük már meg Hailey-t is, akinek sikerült egy olyan playbookot összeraknia erre a meccsre, ami eltüntette az OL gyengeségeit és kihangsúlyozta az erősségeit. A sok számunka kedvező momentum mellett ez volt szerintem a győztes meccs kulcsa!
több mint 10 éve
Istenem el sem hiszem 😊....Ike-nak meg nagyon örülök, ha valóban "csak" 6 hét lesz belőle.

" class="embed">