Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
A hivatalos oldalon a szurkolók 95%-a követeli Haley fejét! GuraKi sem kellett volna nevezni három évvel ezelőtt, egy kurva nagy vicc ez az ember. Évről évre egy brutálisan jó emberanyaggal képtelen megugrani a lécet. Nekem fáj látni, hogy még állást kaphat bárhol, beleértve az utolsó középiskolai csapatot. Süprűt a kezébe gameplay helyett.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gura
6
A hivatalos oldalon a szurkolók 95%-a követeli Haley fejét! Ami lassan már engem sem lep meg,hogy több mint az emberek fele Tomlinnal is így van. Ennyi büntetést egyszerűen nem lehet beszopni 135 yard asszem,nem biztos. Utolsó előtti driveunknál amit műveltünk az vicc,3 futással simán meg lett volna a firts down és vége a meccsnek,erre elba.faszkodja Haley...amihez ugye Tomlin ámenje is kellett...Rettenet gyenge CB sorunk van,Cortez Allen számomra nem több csak egy 3.CB,rendre elkésik az emberéről,10 ből 9szer minimum.Gay egy nulla,sosem volt kérdés.Beachum egy vicc egész szezonban.Gilbert állandóan bemozdul,DeCastro 1 jó meccs után hoz 2-3 szart.
Ez egy vicc,nem térek magamhoz,állandóan,évek óta ez megy,jönnek a híg fos csapatok,és rendre kikapunk vagy közel vagyunk hozzá...
több mint 10 éve
herewego
1 017
nem akarok károgni, de ez a Bortles gyerek még jó is, Glennonnal ellentétben.berger90ennél nagyobb szégyen már csak a Jags ellen lenne ha kikapnánk...Hát az tenyleg vicc lenne de ahogy elnezem a sorsolást a jags után nem sok jot latok...herewego
hoppá, jövőhéten pont velük játszunkBigBen7
Vmit kezdeni kell ezzel a Dvel, shazier ,jarvis jones, hiánya is nagyon erzodik de a secondery az a vicc ike nagyon hianyzik
több mint 10 éve
geleven
136
Többnyire csak read only vagyok a topicban, de ezt már én sem bírom...Ilyen szar playhívásokkal és ennyi bűntetőyarddal nem is csoda, hogy nem nyerünk... :-/
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nem akarok károgni, de ez a Bortles gyerek még jó is, Glennonnal ellentétben.ennél nagyobb szégyen már csak a Jags ellen lenne ha kikapnánk...Hát az tenyleg vicc lenne de ahogy elnezem a sorsolást a jags után nem sok jot latok...herewego
Mindig jövőre
több mint 10 éve
herewego
1 017
ennél nagyobb szégyen már csak a Jags ellen lenne ha kikapnánk...Hát az tenyleg vicc lenne de ahogy elnezem a sorsolást a jags után nem sok jot latok...
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
ennél nagyobb szégyen már csak a Jags ellen lenne ha kikapnánk...hoppá, jövőhéten pont velük játszunk
több mint 10 éve
Rajtunk röhög a liga, teljes joggal. És még így is mennyivel jobban kezdünk mint tavaly. De a játék nagyon gyenge, és hullámzó. Erőtlen az egész. Faszom... 😕
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
de legalább a kövi drafton az O-ban nem lesz egetrengetően nagy need😀fcancellara(akarom mondani, mivel ilyen hullámzó teljesítménnyel, ilyen sec-kel és az ezt "kiegészítő" pass rush-sal a PO még álomnak is sok)
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
de legalább a kövi drafton az O-ban nem lesz egetrengetően nagy need😀
több mint 10 éve
Csak a sok éves tapasztalat 😕Gyerekek, máma nyerni kéne! Az ilyen meccseket szoktuk elbalfaszkodni. Ugye ezt nem?!bcsarliNesze neked Ördög falra festése...ThundersNFL
több mint 10 éve
hihetetlen.........nem találok szavakat.
" class="embed">
több mint 10 éve
Obika
29
Emlékeim szerint (az elmúlt években) az idegenbeli ilyen meccseinket szoktuk "elbalfaszkodni".Hát sikerült, szó szerint elkúrni. De hogy lehet egy csapat teljesítménye ennyire hullámzó?
A gyenge csapatok ellen idegenben az elmúlt 2 PO mentes évben kikaptunk Oakland és a Tennessee ellen, majd a következő évben a Vikings és ismét a Raiders ellen.
Hazai pályán talán a leggyengébb csapat a tavalyi a Titans és a Miami volt akitől kikaptunk.
Úgyhogy ez a meccs nem illene ebbe a sorba...reméljük nem is fogjuk elqurni!Klaci79
több mint 10 éve
Gyerekek, máma nyerni kéne! Az ilyen meccseket szoktuk elbalfaszkodni. Ugye ezt nem?!bcsarliNesze neked Ördög falra festése...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Bohócok voltunk. Nekem ne mondja senki, hogy nem néztük le a tampát...po? Persze.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Szánalmasak vagyunk. Erre nincsenek szavak. Inkább szívtuk volna le simán. DE ÍGY????
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Brice McCain lesz a 3. számú CB
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Emlékeim szerint (az elmúlt években) az idegenbeli ilyen meccseinket szoktuk "elbalfaszkodni".A gyenge csapatok ellen idegenben az elmúlt 2 PO mentes évben kikaptunk Oakland és a Tennessee ellen, majd a következő évben a Vikings és ismét a Raiders ellen.
Hazai pályán talán a leggyengébb csapat a tavalyi a Titans és a Miami volt akitől kikaptunk.
Úgyhogy ez a meccs nem illene ebbe a sorba...reméljük nem is fogjuk elqurni!
több mint 10 éve
Gyerekek, máma nyerni kéne! Az ilyen meccseket szoktuk elbalfaszkodni. Ugye ezt nem?!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Olyat biztos nem írtam, hogy ha meccsenként egy-egy nagy playt hoz, akkor már elégedett leszek vele.Mèg a draft elemzèsek beszèlgetèsek soràn jött elő mit èrhet idèn mire lehet jò. Ùgy emlèkszem te ìrtad hogy a speciális játèkokban egy-egy nagy play vàrható tőle. Ha nem te vagy nem így javíts nyugodtan..KlemóÚgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.KlemóIlyet mikor írtam?vassadi
több mint 10 éve
Klemó
5 661
Mèg a draft elemzèsek beszèlgetèsek soràn jött elő mit èrhet idèn mire lehet jò. Ùgy emlèkszem te ìrtad hogy a speciális játèkokban egy-egy nagy play vàrható tőle. Ha nem te vagy nem így javíts nyugodtan..Úgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.KlemóIlyet mikor írtam?vassadi
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Le is írtad a 4 kezdőt 😀Mögöttük nem marad túl nagy merítés...a szélen Harrison, középen Garvin és Vince Williams...
Ha valami baj van, akkor gondolom jön fel Pola LB-be...
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Megkérdezhetem, hogy ma milyen felállásban fog kimenni a LB sor? Gondolom Worilds és Timmons fix, Esetleg Moats és Spence párosra gondoltam, akik megnövekedett snap számot fognak kapni?
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Úgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.KlemóIlyet mikor írtam?