Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 661
No azért az előszezonban már láttattuk, hogy nem erőfutóként számítanánk rá. 😊 Még újonc, szoknia kell az NFL-t neki is, így azt amit Harvinra írnak ne várjuk se tőle se Hailey-től.

Ha nem lett volna sérült én biztos vagyok benne, hogy egy pár szép playa fűződne hozzá. Az első meccs felében megsérült, gyakorlatilag még fáradt D-k ellen nem láttuk őt, pedig egy ilyen játékosnak és játékoknak itt jön igazán el az idejük.

Úgy vagyok ezzel egyébként mint Ádi. Ha a meccseken egy-egy nagy playt hoz, idén elégedett leszek vele.
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.Klaci79
Szerintem ez leginkább Haley-től függ, ha már valóban egészséges. Jó lenne ha ötleteket nyúlna a Seahawks-tól, hogyan is használják Percy-t, hasonlóan kreatív sebességet kihasználó play-ek kellenének Archer-re is.laby
Ezzel kapcsolatban az a hülye gondolatom támadt, hogy ráérünk Arcsi képességeit kihasználni a PO-ban, amikor már újat kell mutatni...vagy mondjuk azokon a meccseken ahol nem lenne kutya kötelességünk nyerniKlaci79
Szerintem meg nyerjük meg a meccset.
Nem vagyunk olyan fasza csapat, hogy tartalékoljunk.
Persze nem azt mondom hogy a legjobb play-eket vessük be, hogyha 3 TD-vel vezetünk, de egyik meccs sem lesz egyszerű.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.Klaci79
Szerintem ez leginkább Haley-től függ, ha már valóban egészséges. Jó lenne ha ötleteket nyúlna a Seahawks-tól, hogyan is használják Percy-t, hasonlóan kreatív sebességet kihasználó play-ek kellenének Archer-re is.laby
Ezzel kapcsolatban az a hülye gondolatom támadt, hogy ráérünk Arcsi képességeit kihasználni a PO-ban, amikor már újat kell mutatni...vagy mondjuk azokon a meccseken ahol nem lenne kutya kötelességünk nyerni
több mint 10 éve
Szerintem ez leginkább Haley-től függ, ha már valóban egészséges. Jó lenne ha ötleteket nyúlna a Seahawks-tól, hogyan is használják Percy-t, hasonlóan kreatív sebességet kihasználó play-ek kellenének Archer-re is.

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ivan "Ike" Taylor az eredeti neve! Csak mivel nem olyan Ivan-os, mert az apja orosz volt az anyja meg finn, ezért lett Ike 😛Klaci79
Tied a sör
több mint 10 éve
Ivan "Ike" Taylor az eredeti neve! Csak mivel nem olyan Ivan-os, mert az apja orosz volt az anyja meg finn, ezért lett Ike 😛
több mint 10 éve

Aki segít keríteni képet és biográfiát Ivan Taylor CB-ről az a vendégem egy sörre 😀
Mindegy a hét végén nem játszik, az biztos.
több mint 10 éve
Foster kérdéses vasárnap, szerintem nem is fogják erőltetni. Jobb ha Wallace kezd és jobban megy a futás szerintem. Arcer viszont végre ismét játszani fog. Remélem mutat valamit ha már ennyit vártunk rá.
több mint 10 éve
16537 dollárt fizet Worilds a Cam Newton ellen elkövetett szabálytalanságért (mélyre ment)
Ma rajtunk van a sor...és még Harrison nem is játszik
több mint 10 éve
Blount kapott egy 5.500 dolláros csekket, mert kidobta a labdát a nézők közé a TD-után. Ilyen kurva drága labdát, szerintem ha a boltba vetették volna meg vele jó pár kijött volna ennyiből. Szegény NFL, tönkre megy egy ilyen hatalmas kiadástól. Viccliga kezd ez lenni.polamalu
Pedig 100USD az ára...ebből vesznek 55 db-ot
több mint 10 éve
Blount kapott egy 5.500 dolláros csekket, mert kidobta a labdát a nézők közé a TD-után. Ilyen kurva drága labdát, szerintem ha a boltba vetették volna meg vele jó pár kijött volna ennyiből. Szegény NFL, tönkre megy egy ilyen hatalmas kiadástól. Viccliga kezd ez lenni.
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.Jan
Vágott változat:
 noonkick.se/pittsburgh-at-carolina/vassadi
Megint leszedték sajna..
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Köszi, Tomi, így értem, csak a bíró szabálymagyarázata volt így elégtelen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
...ööö...
még 1 kérdés: miért nem adták meg Wheaton TD-jét?
A spori azt mondta, hogy a kilépés után az elkapás előtt nem lépett vissza a fődre gyakorlatilag, ezv olt az indok. Ez viszont nem volt igaz.
Mi a szabál:?kishaszi
Ha kényszer nélkül kilépsz a pályáról, akkor nem érintheted a labdát elsőként. Wheaton kilépett (a sarka kilógott); csak akkor kaphatta volna el, ha előtte más is labdához ér.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nix IR-en miután idén még nem volt aktív...nem akarok ezzel persze sugallni semmit, csak úgy megjegyzem a régi viták miatt 😀Klaci79
Ezt én is említeni akartam pont. Nyilván nem tudjuk biztosan, hogy a sérülés volt-e a red flag, de azért most már elég valószínű..
több mint 10 éve
Nekem az volt a megértés, hogy az elkapás előtt volt kint a lába, és az elkapás előtt mind két lábával nincs a pályán belül. Ha megnézed újra látod, hogy amikor fordul elképzelhető, hogy egy nanométernyit a sarok belóg, amikor fordul a labdáért, de tipikus esete volt annak, hogy ha a bíró így látja, akkor az a visszanézés után sem lesz TD, ha pedig TD-t ítél, akkor az a visszanézés után is TD marad. Ott abban a pillanatban nagyon szidtam a sporikat...
több mint 10 éve
...ööö...
még 1 kérdés: miért nem adták meg Wheaton TD-jét?
A spori azt mondta, hogy a kilépés után az elkapás előtt nem lépett vissza a fődre gyakorlatilag, ezv olt az indok. Ez viszont nem volt igaz.
Mi a szabál:?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Nix IR-en miután idén még nem volt aktív...nem akarok ezzel persze sugallni semmit, csak úgy megjegyzem a régi viták miatt 😀
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Most már a hivataloson is kint van, hogy JH aláírt!!! Természetesen 92-es lesz😀Haggans
Mondtam, hogy szerezzük meg a francba is. Goodell már most fázik!gaben
Dehogy, már vigyorogva dörzsöli a tollát😊
James Harrison fined 200K for being signed with the Steelerskishaszi
Mennek fel az árak úgy látom. 😀😀😀
Lehet csak komolyabb ügyvédi letét után kapott engedélyt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?Dzseno
Nem.laby
De, valószínűleg pályára fog lépni.

Moats lesz a kezdő, de fog néhány snapet kapni csereként Harrison, hogy mennyit, az valszeg Moats teljesítményétől függ elsősorban.

Amúgy vet.min-ért írt alá 1 évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?Dzseno
Nem.

több mint 10 éve
Dzseno Pittsburgh Steelers 188 — Pittsburgh Bonegrinders
Skacokk, Harrison sztetek játszani fog már a buccs ellen?
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.Jan
Vágott változat:
 noonkick.se/pittsburgh-at-carolina/
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Panthers meccset valahol meg lehet nézni utólag? Nem összefoglalót, hanem a teljes meccset.
több mint 10 éve
Igen, tavaly én is ezt láttam meg benne hirtelen, hogy nem megy ész nélkül a falnak, ez tetszett meg a játékában annyira. Nem különleges a gyorsasága meglátásom szerint, de furán türelmes. 😊