Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
JJ-ről és Béláról van valami hír esetleg?
" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tudom, hogy akkor és ott nem jött jól, de kifejezetten tetszett, hogy DeCastro így megvédte a kisebbet. Adhatott volna nagyobbat is, csak hogy tényleg legyen oka elesni, de jó az ha kiállunk egymásért.több mint 10 éve
6-8 hét állítólag, ha IR-recallra teszik, akkor 9 hét múlva játszhat. de nem biztos h arra a pár meccsre érdemes erőltetni már 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nem tudni, egyelőre pedzegetik, hogy könnyen lehet az. Remélem nem olyan súlyo, odaát vannak csodaszerek, amiktől a hokisok is lábtörés után 1 hónappal már játszódnak...kishasziez is igaz...nem tudom én sem megítélni ezeknek a gyógytartamát :S. Csak nagyon rosszul nézett ki.
" class="embed">
több mint 10 éve
Nem tudni, egyelőre pedzegetik, hogy könnyen lehet az. Remélem nem olyan súlyo, odaát vannak csodaszerek, amiktől a hokisok is lábtörés után 1 hónappal már játszódnak...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Ike alkartörés.kishasziseason ending?
" class="embed">
több mint 10 éve
Ike alkartörés.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
A ma éjjeli Steelers-el szemben biztosan, de a Panthers ellen magam se adtam volna sok sanszot nekünk. Valaki segíthetne egyébként, hogy utoljára mikor játszott ennyire jól a csapat egésze? Úgyhogy igaz a mondás...tényleg nincs előre lefutott meccs.na vajon ez a Tampa mit fog mutatni a jövő héten?Klaci79Esélyünk sincs. Még ha Glennonal tudunk is véletlen haladni, sztem nagyon mélyen a van a csapat. Egy 30 pontot tuti szopunk.D11
Lehet, hogy 10 perc után már lefutott, de előre nem szabad inni.
több mint 10 éve
A labda mindkét oldalán uraltuk a falat, jött is a pass rush, és már is működött az egész defense, illetve futni is tudtuk végig a meccsen, nem csak a garbage time-ban, és nem csak arra a két nagy play-re.Bár ilyen jól működő falunk lenne mindig.
Sokszor 3 emberes pass rush-sal úgy mentünk át, ahogy akartunk, nem hittem a szememnek.
Nagyon kétarcú idén is a csapatunk, és ezzel az a baj, hogy a kötelező győzelmeket megint bent fogjuk hagyni.
Bírók...undorító volt ez a zászló eső, a meccs egy bizonyos részén teljesen nézhetetlenné tette a meccset, és szó szerint felidegesített, hogy ezt kell nézni minden play után...gusztustalan ami idén megy.
A sérülések viszont nagyon nem jöttek jól, Ike kéztörése adott, Shazier-ről elvileg még nincs hír, de nem nézett ki túl jól.
Polamalu-nak nincs már sok hátra, rossz nézni idén (sokszor tavaly is), amiket csinál. Ugrálgat nagyokat, de már csak ritkán jön össze a nagy play neki, régen mindenhol ott volt, most már csoda, ha oda ér valamire. Nem is nagyon látom már benne a playmaker énjét.
C.Allen is megkapta a zsozsót, de szivatják ahogy akarják szegényt.
M.Gilbert viszont összekapta magát, és DeCastro-val karöltve nagyot játszottak az éjjel.
Bell&Brown szokás szerint zsenik voltak, de ez már természetes. 😊
több mint 10 éve
na vajon ez a Tampa mit fog mutatni a jövő héten?Klaci79Esélyünk sincs. Még ha Glennonal tudunk is véletlen haladni, sztem nagyon mélyen a van a csapat. Egy 30 pontot tuti szopunk.
több mint 10 éve
Ezt Brownnal is megcsinálták hármasban 😀polamalunem akarok részleteket...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ezt Brownnal is megcsinálták hármasban 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Tomlin érában ennyit még nem futottunk, sőt asszem közel sem. Olyan utoljára, hogy két futónk 100 fölött legyen Earnest Jackson és Walter Abercrombie voltak 1986-ban a Cinci ellen 30-9-es győztes meccsen. Willie Parker 2005-ös 80 yardos Browns elleni futása óta nem volt 80+-os futójátékunk a 3. negyedig. Brown 19 meccs óta elkap legalább 50 yardot és 5 labdát, ami holtversenyben rekord.
És jön a Tampa...én meg lassan végre megyek aludni 😀@) 😕) 🏈
több mint 10 éve
Én nem tördeltem hazaira és idegenre 😀
több mint 10 éve
várjá máég ez hazai vót, idegenbe nem találok ijet :cool:1986.10.26. Jackson/Abercombie vs. Cincinatti Bengals, 132/109sutianapKösz Süti 😀polamalu
több mint 10 éve
www.facebook.com/video.php?v=751510901589536&set=vb.180100615397237&type=2&theater
Már Joey sem a régi 😀
több mint 10 éve
1986.10.26. Jackson/Abercombie vs. Cincinatti Bengals, 132/109sutianapKösz Süti 😀
több mint 10 éve
1986.10.26. Jackson/Abercombie vs. Cincinatti Bengals, 132/109
több mint 10 éve
Nem bírtam ki és a végét (utolsó 10 perc) megnéztem. Mivel tegnap a Máv vendégszeretetét élveztem (Prága- Párkány cirka 5,5 óra) így felkelni esélytelen volt. Nem bántam meg, a többit majd pótolom, de ahogy látom ez volt az a meccs ahol minden összejött, ellentétben a Ravens ellenivel. Nem is tudom mikor volt utoljára két 100+-os futó egy meccsen Volt valaha egyáltalán 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Browns közben megverte magát sikeresen a múltkori bravúrgyőzelem után.Klemóbosszantó, mert még tovább növelte volna az értékét az ellenük megnyert mérkőzés...de tényleg saját magukat verték
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Browns közben megverte magát sikeresen a múltkori bravúrgyőzelem után.
több mint 10 éve
Upshaw 16.537$ büntetést kapott a Big Ben ellen elkövetett szabálytalanságért. Pola és Mitchell nem kaptak pénzbüntetést!Klaci79Már csak arra vagyok kíváncsi Csányi tanul Goodell-től vagy fordítva.
Ennyi idióta pénzbüntetés az nfl-en kívül csak a magyar fociban van...
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Upshaw 16.537$ büntetést kapott a Big Ben ellen elkövetett szabálytalanságért. Pola és Mitchell nem kaptak pénzbüntetést!
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Injury list update:D. Archer - doubtful, R. Foster - questionable, M. Bryant, S. McLendon & L. Moore - probable
aka Árcsi zsinórban bukja a második meccset, Foster-ről Tomlin dönt (pótlás lehet C. Wallace és C. Hubbard), Bryant, McLendon és Lance Moore bevethető, utóbbi "első bálozó" lesz Steelers színeiben... 😊