Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerintetek a Rice, és a Peterson ügyet pár napon belül, meg tudja úszni Goodell? Nekem úgy tűnik mindkettőt el akarta tussolni.

több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 823 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Sokan leírtátok azokat a dolgokat, amiket én is gondolok azonban én korántsem látom nagyon negatívan a dolgokat. Igen vannak problémák, viszont azt gondolom, hogy most ezek nagyobb részben orvosolhatóak. Vannak pozitívumok amikre építeni kell.Bell pl. zseniális dolgokat művel és ahhoz képest, hogy Shazier újonc és benéz dolgokat, bizony nagyon szép dolgokat is csinál ( azt gondolom, hogy az elkövetkező évek D-jének legnagyobb alakja is lehet belőle ). Nincs bennem hurrá optimizmus, de sokkal derűsebben látom a dolgokat ,mint tavaly ilyenkor.

" class="embed">
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
Oké, ezekkel tisztában vagyok, írtam is, hogy "futás ellen a D most nem szenvedett annyira látványosan", és hogy a fő probléma az volt, hogy pass rush hiányában Flacco kedvére passzolgathatott.
...
vassadi
Ez szerintem az egész szezont érintő probléma lesz. Az OLB párosunk teljes mértékben súlytalan. Passrush nélkül a sec-re hárul a passz elleni védekezés legnagyobb része, és láthattuk hogy mire dobálnak zászlókat, ez így tarthatatlan lesz.

A DL is hervatag, korábban az volt az egyik ismérve a D-nek, hogy azokból a szitukból ahol izmozni kellett, általában mi jöttünk ki jól. Ez is elég látványosan megfordult.

De különben ha a D teljesen rendben lenne, akkor is, 6 pontos O-val kit akarunk megverni? Vannak itt baj, nem is kevés.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Igen azt látom én is, hogy sok a lecsúszott, elhibázott rossz szögből érkező szerelés. Hogy ennek mi az oka?? Akarás (túlzott), sebesség vesztés (Bélánál túl gyors), valamilyen módon a liga hülye nem ütközünk keményen szabályaira való átállás??? Az okokat mi csak keressük, de ezt az FO-nak meg is kéne találni. Komoly elemzések kellenének. Lehet érdemes lenne igénybe venni egy két minőségügyben járatos szakembert akik különböző technikák segítségével megtalálják a gyökér okokat.
több mint 10 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
@PFF had LB Lawrence Timmons with 5 missed tackle vs. Ravens. He has 8 in first 2 games. He had 12 missed tackles in 16 games last year.
In 2012, Timmons had 6 missed tackles all season according to @PFF.

És ő még a jobbak közt volt.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
A rush D-hez még annyit tennék hozzá, hogy garbage time-ban volt egy vagy két nagy futása a Ravens-nek, ez azért valamelyest árnyalja azt az 5-s átlagot. Ne értsd félre, nem volt jó a DL, de most azért olyan szintet hozott, amivel lehet meccset nyerni.
.Soldados
az első félidő első felében is volt pár sikeres futása a Ravensnek azért, de még a szünet előtt rendeződött a sor. viszont a nulla pass rush lehet igazán aggasztó. talán ha két hurry-t számoltam, de nagyrészt a környékére sem sikerült kerülni Flacconak, de a sec nem működött rosszul, néhány hibát leszámítva. persze nem rossz a Baltimore OL, de ez nagyon nagyon kevés akkor is, egy steelerstől meg különösen, és ebben a DL is benne van vastagon, ilyen pass rush-sal egy jól működő passzjáték ellen nem nyersz meccset.

viszont Bell iszonyatos mit fejlődött, nagyon türelmes a LoS mögött, jól látja, hogy alakul a helyzet és támadja az üres területet. és úgy vettem észre, hogy szeret 100-110 kilós izmos négerekkel ütközni. belemegy a csínbe. viszont a középre futás teljesen hatástalan volt ezúttal, ami szintén erőssége a Ravensnek, de home run a széle felé ritka, úgyh gyengébb DL-ek ellen muszáj lesz ütni azt is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Robilumma is levonta a konklúziókat a north-topicba, ímè hàt az enyèm:

H.P. Lovecraft:
A kert (The Garden)

Van egy régi-régi kert, mely néha álmaimban él,
Hol a májusi napfény bolyong, kísértetfénye kél,
Hol tarka-barka virágnak színe szürkévé fakul
És málló oszlopok tövében ó-gondolat lapul.
A szögletekben indák, rések, mohák a tócsák körül,

A fojtó bozóttól a lugas hideg sötétbe merül.
A csendbe süllyedt ösvényeken a gyep ritka, sovány
Elmúlt dolgok doh- szagától a levegő halovány.
Nincsen élő teremtmény e magányos helyen sehol
S az élősövény csendes, hangot nem hall semmikor.

Amint járok s várok s hallgatok, gyakran kutatom a kort,
Mikor ismertem jól e kertet, hajdan, valamikor,
Gyakran hívom a régmúlt napok tovatűnt képeit,
S amint nézem a szürke helyet, érzem, mit tudtam itt.
S megborzongtat a felismerés, körbeölel a bánat:
Szívem most a kert, s hervadt remény neve a virágnak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha jó futást akarunk, ahhoz a meglévő Pouncey, DeCastro kettőshöz elég lenne egy jó LG.Soldados
Ebben én egyáltalán nem vagyok biztos. Például ha megpróbálnám egy kezemen megszámolni, hogy a Browns és a Ravens ellen hányszor hajtottunk végre eredményes futást az OT-ken kívül, szerintem sikerülne.

Az OT-ktől elkanyarodva, de még a futásblokkolásnál maradva: a Big personnel gyakoribb alkalmazása javíthatna még valamelyest a run blockingon, főként úgy, hogy Spaeth blokkolásban ligaszinten is kiemelkedőnek számít a tight endek között, de nagyon úgy fest, hogy abszolút az 11 personnel fog dominálni nálunk ebben a szezonban. Justin Brown tegnap a snapek 93%-ában pályán volt, Spaeth mindössze 3 play során jutott lehetőséghez az offense-ben.vassadi
A futásnál az OL tagjai közül szvsz az LG-nek van a legnagyobb szerepe. Kb mint pass blockingban az LT-nek. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi lehet hulladék, de szerintem egy jó run blocking LG nagyon sokat dobna a futójátékunkon. Ráadásul Bell meccsről meccsre bizonyítja, hogy anélkül is elég jó számokat tud hozni, hogy jó lenne előtte a run blocking. Én az O miatt egyelőre az ismert hibákat látva sem aggódom.

Amúgy heti Haley rovatom:
3. és 12-nél középső screent hívni, ismét zseniális húzás volt... Feladtuk ezzel a támadást, de sebaj...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha jó futást akarunk, ahhoz a meglévő Pouncey, DeCastro kettőshöz elég lenne egy jó LG.Soldados
Ebben én egyáltalán nem vagyok biztos. Például ha megpróbálnám egy kezemen megszámolni, hogy a Browns és a Ravens ellen hányszor hajtottunk végre eredményes futást az OT-ken kívül, szerintem sikerülne.

Az OT-ktől elkanyarodva, de még a futásblokkolásnál maradva: a Big personnel gyakoribb alkalmazása javíthatna még valamelyest a run blockingon, főként úgy, hogy Spaeth blokkolásban ligaszinten is kiemelkedőnek számít a tight endek között, de nagyon úgy fest, hogy abszolút az 11 personnel fog dominálni nálunk ebben a szezonban. Justin Brown tegnap a snapek 93%-ában pályán volt, Spaeth mindössze 3 play során jutott lehetőséghez az offense-ben.
több mint 10 éve

Missing him
Ha megtalálnánk végre az utódját aki képes azon a szinten pótolni azt hiszem a rush D helyrejönne
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A rush D-hez még annyit tennék hozzá, hogy garbage time-ban volt egy vagy két nagy futása a Ravens-nek, ez azért valamelyest árnyalja azt az 5-s átlagot. Ne értsd félre, nem volt jó a DL, de most azért olyan szintet hozott, amivel lehet meccset nyerni.Soldados
Picit árnyalnám azért a rush D hatékonyságát, ugyanis a meccs érdemi részében - azaz a Miller fumble-ig - kifejezetten jól működött. Addig a pontig 20 futásból 65 yardot (3,25-ös átlag) termeltek a varjak, ami kifejezetten jónak mondható. Az már más kérdés, hogy utána miért kellett 14 futásból 94 yardot (6,7-es átlag) nyelni. Egyrészt te is írtad, hogy akkor már fejben feladtuk a meccset, másrészt mindössze 8 és fél percet volt nálunk a labda a második félidőben, szóval jól el is fáradt a D addigra. Flacco két térdelését nem vettem figyelembe a számolásnál, viszont a QB sneakeket igen.Shilkor
Oké, ezekkel tisztában vagyok, írtam is, hogy "futás ellen a D most nem szenvedett annyira látványosan", és hogy a fő probléma az volt, hogy pass rush hiányában Flacco kedvére passzolgathatott.

Ádi! Szerintem Beachum teljesen jó. Nem néztem meg playenként egyik meccset sem, de amit egy LT-től várok azt hozza, vakoldalról nemigen van nyomás Benen. Én ezt várom egy LT-től.Soldados
Egyetértek azzal, hogy a passzblokkolásával nincs komolyabb probléma, és kétségtelenül a vakoldali tackle legfontosabb feladata a QB megvédése, ezért is írtam, hogy Beachum vállalható kezdő LT. Ellenben összességében a futásblokkolás a támadófalunk rákfenéje, és ezen a téren Beachum teljesítménye is nagyon halovány. A pass protectiont aránylag korrektül megoldja, nem egy Jonathan Scott vagy Mike Adams, akiknek a jelenléte esetén minden play során azért kellett imádkozni, hogy Ben életben maradjon, de ha azt akarjuk, hogy javuljon a futásblokkolás, akkor bizony az LT posztra is ráférne az upgrade.vassadi
Ha jó futást akarunk, ahhoz a meglévő Pouncey, DeCastro kettőshöz elég lenne egy jó LG. RT pedig leginkább a pass blocking miatt kellene. Én Beachumot nem bántanám/cserélném le/hoznék helyette mást. Teljesen jól elkaristol bagóért és onnan nem jön nyomás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A rush D-hez még annyit tennék hozzá, hogy garbage time-ban volt egy vagy két nagy futása a Ravens-nek, ez azért valamelyest árnyalja azt az 5-s átlagot. Ne értsd félre, nem volt jó a DL, de most azért olyan szintet hozott, amivel lehet meccset nyerni.Soldados
Picit árnyalnám azért a rush D hatékonyságát, ugyanis a meccs érdemi részében - azaz a Miller fumble-ig - kifejezetten jól működött. Addig a pontig 20 futásból 65 yardot (3,25-ös átlag) termeltek a varjak, ami kifejezetten jónak mondható. Az már más kérdés, hogy utána miért kellett 14 futásból 94 yardot (6,7-es átlag) nyelni. Egyrészt te is írtad, hogy akkor már fejben feladtuk a meccset, másrészt mindössze 8 és fél percet volt nálunk a labda a második félidőben, szóval jól el is fáradt a D addigra. Flacco két térdelését nem vettem figyelembe a számolásnál, viszont a QB sneakeket igen.Shilkor

Ádi! Szerintem Beachum teljesen jó. Nem néztem meg playenként egyik meccset sem, de amit egy LT-től várok azt hozza, vakoldalról nemigen van nyomás Benen. Én ezt várom egy LT-től.Soldados
Egyetértek azzal, hogy a passzblokkolásával nincs komolyabb probléma, és kétségtelenül a vakoldali tackle legfontosabb feladata a QB megvédése, ezért is írtam, hogy Beachum vállalható kezdő LT. Ellenben összességében a futásblokkolás a támadófalunk rákfenéje, és ezen a téren Beachum teljesítménye is nagyon halovány. A pass protectiont aránylag korrektül megoldja, nem egy Jonathan Scott vagy Mike Adams, akiknek a jelenléte esetén minden play során azért kellett imádkozni, hogy Ben életben maradjon, de ha azt akarjuk, hogy javuljon a futásblokkolás, akkor bizony az LT posztra is ráférne az upgrade.
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Futás ellen a D most nem szenvedett annyira látványosan, mint múlt héten, bár rögtön hozzá kell tenni, hogy így is kaptunk 157 yardot, és ebben nem volt semmi trick play, ami árnyalná az összképet (Jacoby Jonesra hívtak egy end aroundot, de ez mindössze 2 yardra volt elég). Sőt, ha Flacco QB sneakjeit (5 carry, 3 yard) levonom az össztermésből, akkor Pierce és Forsett együttesen 30 carry-ből hozott 152 yardja 5-ös átlagot ad ki. Szóval a DL most sem állt a helyzet magaslatán, finoman szólva.
vassadi
Picit árnyalnám azért a rush D hatékonyságát, ugyanis a meccs érdemi részében - azaz a Miller fumble-ig - kifejezetten jól működött. Addig a pontig 20 futásból 65 yardot (3,25-ös átlag) termeltek a varjak, ami kifejezetten jónak mondható. Az már más kérdés, hogy utána miért kellett 14 futásból 94 yardot (6,7-es átlag) nyelni. Egyrészt te is írtad, hogy akkor már fejben feladtuk a meccset, másrészt mindössze 8 és fél percet volt nálunk a labda a második félidőben, szóval jól el is fáradt a D addigra. Flacco két térdelését nem vettem figyelembe a számolásnál, viszont a QB sneakeket igen.
több mint 10 éve
Ádi! Szerintem Beachum teljesen jó. Nem néztem meg playenként egyik meccset sem, de amit egy LT-től várok azt hozza, vakoldalról nemigen van nyomás Benen. Én ezt várom egy LT-től. Gilbert a katasztrófa és Fosterben is egyetértünk.

A rush D-hez még annyit tennék hozzá, hogy garbage time-ban volt egy vagy két nagy futása a Ravens-nek, ez azért valamelyest árnyalja azt az 5-s átlagot. Ne értsd félre, nem volt jó a DL, de most azért olyan szintet hozott, amivel lehet meccset nyerni.

Mellesleg azt tudtuk, hogy idén még nem vagyunk készek. De elég fiatal a keret és elég jó potenciállal, viszont várni kell még, ennek a csapatnak kb 1, de legkésőbb 2 év múlva kell karcolnia, s itt most elsősorban a D-re gondolok. Az O-ból magam is azt gondolom, hogy 1 LG és egy RT hiányzik, de ezekre a posztokra, akár valami átlagos kezdő veteránt is el tudok képzelni.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Azt számolgatom, hogy nem leszünk utolsók. Falcons odahaza szinte verhetetlen, Bengals 1-1, Mi most 1-1, Ravens látjuk 1-1. Browns meg New Orleans ellen nem hiszem 0-2.polamalu
Falcons hozzánk jön, és ha ellenünk is ezt hozzátok akkor az az 1-1 is csak álom marad. Nem fikázni akartam... bocs. Csak a vasas kollega szavai jutottak az eszembe az első forduló után, miszerint 5x nem lett Td-nk, csak 3pontos. Szerintem is mák volt, hogy nyertünk, de abban a meccsben legalább benne volt ez is. Sajnálom az eddigi 2 meccseteket, mert továbbra is PO-ba várlak titeket is, de ha nem javul a játékotok akkor ez igy karcsú lesz.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Valahogy mindig a Ravens oldalára került a momentum, lásd Justin Brown fumble-je az első, akkor már nyolc perce tartó támadássorozat végén, vagy amikor két TD-s hátrányban indított drive-ot az O, és rögtön az első playben eladtuk a labdát. Valóban hoztak megkérdőjelezhető döntéseket a játékvezetők, de egy-két phantom call még nem dönti el a meccset egyik vagy másik csapat javára, és akadt olyan téves ítélet is, ami nekünk kedvezett (Upshaw sack). Érdekes ez a "fejben nem voltak a pályán" mantra is, amit mindig olvasok itt. Utóbbiban is van némi igazság, de én nem ezekben a tényezőkben látom a vereség fő okát. A helyzet az, hogy kevés, amit játékszínvonalban nyújt(ott) vagy nyújtani tud(ott) a csapat. Értsd: nem arra gondolok, hogy adott játékosok mentálisan nem voltak a topon, és ezért nem tudtak az elvárt szinten teljesíteni. De erről mindjárt részletesebben.

Amikor az offense az első félidőben "teljes" fegyverarzenállal (Moore és Archer ugye eleve hiányzott), tehát Antonio Brownnal a soraiban lépett pályára, akkor - a Browns elleni első félidőhöz hasonlóan ezúttal is - megmutatta, hogy mire lehet képes. Köszönhetően elsősorban a skill playereknek. Ha Wheaton egészséges marad, gond nélkül feledtetni fogja Sanderst. Tegnap is láthattuk, hogy sokoldalú fegyver (lásd end around futások), remek route-futó, és még blokkolásban is szemmel látható a fejlődése. Ha visszatér Moore és Archer, és kiváltják az élesben folyamatos játékra szerintem még nem kész J. Brownt, akkor a mostanra már base offense-nek tekinthető 11 personnelnél a Bell, Miller, A. Brown, Wheaton, Moore/Archer állomány skill posztokon, Bennel a center mögött minden igényt kielégítő felhozatal.

És akkor a támadófal... Sajnos egyelőre változatlanul ott tartunk, hogy a futásblokkolás pocsék, és még ha a pass protection ennyire nem is gyenge, túlzás lenne azt állítani, hogy ezen a téren kategóriákkal jobb a helyzet. Persze még csak két forduló ment le az alapszakaszból, a Munchak effectben továbbra is lehet bízni, de én ezidáig nem láttam számottevő előrelépést a tavalyi állapotokhoz képest. Amit most már nem lehet az OL coach számlájára írni, elvégre a szakma egyik legjobbja ténykedik nálunk ebben a feladatkörben. Az év ezen szakaszában viszont a drasztikus javulás - és valljuk be, ez kellene ahhoz, hogy összességében egy átlagos OL-t kapjunk - már irreális elvárás. Be kell látni, hogy jöhet bármilyen pozíciós edző, itt bizony a játékosállomány minősége korlátolja be a lehetőségeinket. A jelenlegi kezdő ötösben két olyan játékos szerepel, akik egy átlagon felüli OL-ből sem lógnának ki negatív irányban. DeCastróról és Pouncey-ról van szó; előbbi az elit szinttől sincs messze a posztján, míg utóbbi ha annyira nem is jó játékos, mint amit a 3 NFL-szezon / 3 All-Pro jelölés vagy a liga legnagyobb center-szerződése sejtet, de bőven korrekt kezdő szint. Ellenben a harmadik interior lineman, Foster évek óta pocsék run blockinggal "örvendeztet" meg bennünket, és passzblokkolásban is inkább visszafele fejlődik. Ilyenkor persze még nem lehet tudni, melyek lesznek a legnagyobb hiányposztjaink az offseasonben, és az alapszakasz második fordulójában nem is érdemes ezekről találgatni, de LG poszton nagyon kinéz az upgrade a következő holtidényben. Beachum vállalható vakoldali tackle, nem Jonathan Scott szint, akinek a jelenléte minden egyes playben életveszélyt jelent Ben számára, de ennyi és nem több, belőle valószínűleg sohasem lesz gyenge átlagosnál jobb kezdő. Ugyebár a második legfontosabb posztról beszélünk a csapaton belül. Gilbert pedig az aránylag jó előszezon után eddig katasztrofális alapszakaszt produkál, két meccsen négy sacket kaptunk róla. Tegnap a második valami egészen nevetséges volt, Dumervil nemes egyszerűséggel felborította; ha már az előbb Scottot emlegettem, ez a jelenet még az ő "highlight"-jai között is előkelő helyen szerepelt volna.

Futás ellen a D most nem szenvedett annyira látványosan, mint múlt héten, bár rögtön hozzá kell tenni, hogy így is kaptunk 157 yardot, és ebben nem volt semmi trick play, ami árnyalná az összképet (Jacoby Jonesra hívtak egy end aroundot, de ez mindössze 2 yardra volt elég). Sőt, ha Flacco QB sneakjeit (5 carry, 3 yard) levonom az össztermésből, akkor Pierce és Forsett együttesen 30 carry-ből hozott 152 yardja 5-ös átlagot ad ki. Szóval a DL most sem állt a helyzet magaslatán, finoman szólva.
Ennél is szembetűnőbb volt viszont, ahogy passzvédekezésnél betlizett a D. Nyomást abszolút nem tudtunk generálni, annak pedig, hogy Flacco zavartalanul dobálhatott, többek között az lett az eredménye, hogy a rövid-közepes passzok is rendre ültek, holott ez korábban nem tartozott az erősségei közé. Összességében 72%-os pontossággal zárta a meccset. Csak a szokásos: nincs pass rush, nincs turnover. Két meccs alatt egyetlen labdát sem tudtunk szerezni. Szóval hasonlóan az OL-hez, ilyen téren is nagyjából a tavalyi szintnél tartunk.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rövid szünet miatt bizonyos területeken nehéz is lett volna komolyabb előrelépést produkálni az első fordulóhoz képest, most viszont van nagyjából másfél hete a csapatnak felkészülni a Carolina elleni meccsre. A védőfalra (front sevenre) papíron könnyebb feladat vár a Panthers támadófalával szemben, mint a clevelandi és a baltimore-i OL ellen (utóbbi egység amennyire bizonytalan volt tavaly, most annyira összeszedettnek tűnik), a támadófal - de talán a komplett offense - ellenben az eddigieknél is nagyobb kihívás előtt áll.

Nem könnyű, de a tegnapinál papíron könnyebb meccsek jönnek most egészen október végéig, reméljük sikerül megfordítani a mostani negatív tendenciát.
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Harrison beszologat...msot ma' megteheti...
James Harrison ✔ @jharrison9292
Follow
@nflcommish ain't no fun when the rabbit got the gun huh?
több mint 10 éve
Ahogy azt tudtuk, nem lesz veretlen szezonunk és ez mostanra bebizonyosodott. 😀 😀 Ahogy a Browns ellen azt írtam, hogy negatívabb az összkép, most meg épp azt gondolom, hogy a sima vereség ellenére pozitívabb. Elsősorban azért, mert amíg lehetett, a védelem egész jól tartotta magát, nem tudtak úgy megfutni minket, mint a Browns, márpedig ez volt a kulcskérdés. Szerintem a védelem nem volt annyira szörnyű, főleg ha figyelembe veszem azt a két kamuflaget (teszem hozzá, hogy az első drive-ban BB megütése is ez a közröhej kategória), amiből ugye a végén TD lett, lélektanilag abszolút az volt a döntő momentum, onnantól volt érezhető, hogy fejben feladtuk. Szóval a D tartotta magát, olyan szintet hozott, amivel lehet meccset nyerni. De tegnap nem sikerült, elsősorban a 3 TO miatt. 0-3-as TO-mutatóval nyilván nem lehet nyerni. Ami viszont jó, hogy ezek nem faszságok voltak, hanem szép védőmunkával kitépett labdák és tipped pass. Ezekért kevésbé "haragszom". Ma nekik ültek ezek a nüanszok. TO-k nélkül ez egy szokásosan jó és szoros meccs lehetett volna. Amivel viszont kezdeni kell valamit az Gilbert. Az első meccsen is botrányosan szar volt és most is. Kár, pedig tavaly már egész normálisan játszott, de ez a 2 meccs siralmas volt.

Hát így röviden ennyi. Amit Igorral beszéltünk meccs után, hogy azt sajnálom, hogy nem volt izgalmas és szoros, de abban egyetértettünk, hogy nem volt ez olyan siralmas, mint ami az eredményből következhetne. A Panthers jó csapat meleg lesz, ott túl sok pontot nem fogunk csinálni szerintem, márpedig a low scoring game-k idén nem nekünk kedveznek majd az biztos. De sokkal inkább az utána következő meccsek lesznek a fontosak, mert viszonylag könnyebb ellenfelek jönnek majd, és ott nem szabad hibázni, ha akarunk valamit ebben a szezonban.

több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Azt számolgatom, hogy nem leszünk utolsók. Falcons odahaza szinte verhetetlen, Bengals 1-1, Mi most 1-1, Ravens látjuk 1-1. Browns meg New Orleans ellen nem hiszem 0-2.polamalu
csak annyi, hogy az a meccs a PBS-ben lesz! 😉nhm
Akkor ott kaptok ki, nem mindegy 😀polamalu
meglássuk! 😊
több mint 10 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Messze van ez a Steelers a jó csapattól jelenleg, és sajnos a nyáron-mostanában szerződtetett (Thomas, Mitchell) / hosszabbított (Allen, Gilbert) embereink nem nagyon mutatják azt, hogy miért voksoltunk rájuk.

A helyenként roppant gyenge megmozdulások közepette, pedig még inkább zavaró számomra az, hogy nem lehet egymáshoz hozzáérni, kész szarkasztalaszti szabályok vannak... Big Benen elkövetett sack és Brown kiütése is gyönyörű volt az én szememben éppúgy, mint ahogy Polamalu és Mitchell tette oda magát. Pár éve ettől volt jó egy Ravens-Steelers meccs, jött Ray papa és bedolgozta Wardot a földbe, ha éppen Ward bemerészkedett középre... aztán Ward valakinek odablokkolt egy keményet.... aztán Ngata odébbtette Ben nóziját... aztán Harrison levadászta Flaccot, és a győztes boldog volt és fájt neki, a vesztes pedig ideges volt magára (és fájt neki), hogy kevesebbek voltak aznap... nem pedig a zászlókon kellett gondolkodni, mint a vízilabdában, hogy két kiállítással többet kapott az ellen, úgy könnyű...

Arról már nem is beszélek, hogy a jelenlegi szabályok mennyire értéktelenítik a szememben bármilyen passzal kapcsolatos támadóstatisztikákat, mert kb a támadók (elkapók, irányítók) úgy járkálhatnak a védők között, mint telepi rafkós macska a láncra vert kutyák között.
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Sziasztok!
Sajnálom hogy tegnap nem ment nektek a játék mert ki voltam éhezve egy igazi Steelers Ravens rangadóra. Remélem a visszavágón mindenkét csapat vért fog izzadni a győzelemért és egy szorosabb mérkőzést látunk.
Szerintem nem annyira gyászos a kép hogy már most temessétek a csapatot, voltak jó pillanatok csak egy kis mázli hiányzott a mi oldalunkon meg minden összejött. Múlt héten mi játszottunk ilyen szerencsétlenül. Shazier és Bell azért odatette magát rájuk lehet majd alapozni... Sok szerencsét a elkövetkező meccseken, nov. 2. találkozunk.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azért nem kell letörni, mint a bili füle. A játékunk leginkább a tavalyi Titans meccsre hajazott. Bár a Ravens most sokkal jobb volt, mint az a Titans. Volt lényegében 2-3 szép drive, amivel ez egy szoros meccs lehetett volna, de mintha valami a fejekben még mindig nem stimmelne. A futás elleni védekezés sokat javult, bár bőven volt honnan, a végére azonban előjött, hogy megint túl sokat volt a pályán a védelem és az sem tett jót, hogy megsérült McLendon, aki szerintem nagyon jól játszott addig. Lényegében sikerült saját magunkat megverni az O oldaláról, de a D szerintem fejlődött, viszont azt nem várhatjuk tőlük, hogy megnyerjék a meccset az O helyett. Sajnos igazán nyomást nem tudunk generálni és a labdák továbbra se jönnek, illetve lyukas a kezünk.
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660
Egy idegenbeli Ravens meccset csak tökéletes koncentrációval lehet hozni. Ez finoman szólva sem volt meg és ennyi. Valljuk be, hogy a rangadóhoz méltatlan volt a teljesítményünk.

Volt persze momentumunk az első félidőben, a fumble előtti játékoknál láthatóan megfogtuk őket, szépen mentünk és akkor megcsináljuk a pontot, meggyőződésem másként alakult volna a meccs. Aztán a második félidő elején, nagyon szépen zárt a védelem, ott is megvolt a pillanat. Itt viszont Ben nem volt a helyzet magaslatán. A második félidő közepétől már nem éreztem, hogy meglehet, nem volt meg a hit.

A végén mág a D elfáradt, így azt, hogy átrohantak rajtunk már nem gondolom, hogy számít, ugyanakkor a red zone megállítások tetszettek. (amiből több is lett volna, ha az a Smith "simogatást" elengedik a sporik, de az L-t ettől még nem kerültük volna el)

A DL, ha mozogni kell, akkor szinte mindig problémája van, úgy rakosgatják őket, mint ovisok az autóikat...Ez így két meccs után tény sajnos és egyetértek azzal, hogy ezen elmegy a szezon, ha nem teszünk valamit.
több mint 10 éve
csak annyi, hogy az a meccs a PBS-ben lesz! 😉nhm
Akkor ott kaptok ki, nem mindegy 😀
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
csak annyi, hogy az a meccs a PBS-ben lesz! 😉