Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
AB cameozik a Ballers c. sorozatban!
több mint 10 éve
8. héten a Bengals ellen hordjuk majd varázslatos darázsmezünketKlaci79Minden evben elutok valami ilyet a mez kapcsan de...
Daltonok Dalton ellen 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Szegény Ray bácsi..(N)
Nem mondom, hogy azonosulok vele, túl véres, de nem rossz. 😀polamalu
Mindenesetre akkor én is rakok egy képet..😊
több mint 10 éve
8. héten a Bengals ellen hordjuk majd varázslatos darázsmezünket
több mint 10 éve

Nem mondom, hogy azonosulok vele, túl véres, de nem rossz. 😀
több mint 10 éve
először adams- re gondoltam, de aztán rájöttem, hogy ő nem lehet az...
több mint 10 éve
yesssssssssssHarrison: "Right now you can't bullrush a guy. There are a lot of things you can't do, but that's one of the big things, especially with a guy like him who's very tall. You've got to be able to sit down and still be able to handle a bullrush and protect the edge too."áléhándró villanuévá? 😀zzz888
nah ki ő? a nyertes kap egy korisörtsutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Harrison: "Right now you can't bullrush a guy. There are a lot of things you can't do, but that's one of the big things, especially with a guy like him who's very tall. You've got to be able to sit down and still be able to handle a bullrush and protect the edge too."áléhándró villanuévá? 😀
nah ki ő? a nyertes kap egy korisörtsutianap
több mint 10 éve
Harrison: "Right now you can't bullrush a guy. There are a lot of things you can't do, but that's one of the big things, especially with a guy like him who's very tall. You've got to be able to sit down and still be able to handle a bullrush and protect the edge too."nah ki ő? a nyertes kap egy korisört

több mint 10 éve
Kicsit off:nálam az eddigi legjobb halftime show 😊
www.youtube.com/watch?v=R06FMoT-hkk
több mint 10 éve
Vagy a páratartalmat, hoyg TBoy haja ne pöndöröggyön.Pedig eccerű, folyamatosan méri a levegőben lévő labda belső nyomását.sutianapSemmi különös. A Pats saját edzésén drónokat használt. A sajtótájékoztatón megkérdezték BB-től, hogy mire lesz jó. A válasz: Nem tudom.Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?steelwolf
www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/6/1/8700025/new-england-patriots-drone-program-a-source-of-mystery-and-concernpolamalu
A cikk - remélem, ironikusan(??) - aggódik, hogy a köztudottan csalásra hajlamos Pats milyen újabb huncutságra készül.tomi-tomi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Pedig eccerű, folyamatosan méri a levegőben lévő labda belső nyomását.Semmi különös. A Pats saját edzésén drónokat használt. A sajtótájékoztatón megkérdezték BB-től, hogy mire lesz jó. A válasz: Nem tudom.Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?steelwolf
www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/6/1/8700025/new-england-patriots-drone-program-a-source-of-mystery-and-concernpolamalu
A cikk - remélem, ironikusan(??) - aggódik, hogy a köztudottan csalásra hajlamos Pats milyen újabb huncutságra készül.tomi-tomi

több mint 10 éve
Semmi különös. A Pats saját edzésén drónokat használt. A sajtótájékoztatón megkérdezték BB-től, hogy mire lesz jó. A válasz: Nem tudom.Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?steelwolf
A cikk - remélem, ironikusan(??) - aggódik, hogy a köztudottan csalásra hajlamos Pats milyen újabb huncutságra készül.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nem csitulnak a hullámok???Magyarul?
több mint 10 éve
Fogadjunk lesz egy olyan aki látta azt, aki hallotta, hogy egyszer valamelyik ellenfél edzését is megfigyelték így. Ez meg elég lesz az NFL-nek 😕
több mint 10 éve
Mások kifigyelésében már semmi kihívás nincs, ez az igaziNem csitulnak a hullámok???Ha jól értem, ezúttal saját maguk ellen kémkedtek? Beszarás, ezek tényleg nem tisztelnek senkit, Még saját magukat sem. @)peterk2005

több mint 10 éve
Nem csitulnak a hullámok???Ha jól értem, ezúttal saját maguk ellen kémkedtek? Beszarás, ezek tényleg nem tisztelnek senkit, Még saját magukat sem. @)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Nem csitulnak a hullámok???www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/6/1/8700025/new-england-patriots-drone-program-a-source-of-mystery-and-concern

polamalu