Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Koszonom, igyekeztem, ha mar az ev legizgalmasabb meccse elott vagyunk...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Na akkor 😛 XD

M. Laurens
Ózd sirató

...

Collapo
Ez hatalmas Coll! Respekt! PAcsi.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Collapo
Kíváncsi vagyok, hogy Sunshine talál-e kopasznyakú hollóról lírai alkotást. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Na akkor 😛 XD

M. Laurens
Ózd sirató

Hol az izzó vasfolyó nyomán
egy végső szikra pattan,
régvolt kohászok reménye is
kihűlt az utolsó csepp vasban.

Főnixmadár büszke röpte
immár csupán rozsdás álom.
Gazfelverte céltalan sínpár,
sok kisiklott élet vakvágányon.

Elment rég a vonat már,
távoli füstje sem látszik,
vén, szélfútta roncshárfán
az enyészet tíz ujja játszik.

Keserű dala, céltalan szállva,
megsiratja az izzó múltat.
Szíveket szaggató hangja
rozsdamarta könnyet hullat.

Valaha izzón hittek benne,
most nyomor a reményük.
Másoktól tudták meg,
csak tévedés volt puszta létük.

Füstté váltak önmaguk is,
Ők már a feledhető múltak,
rozsdás maradványok,
tűztől égett, csonkolt ujjak.

Egy elhagyott szélfútta hárfán
az enyészet görbe ujja játszik.
Elszállt rég a büszke Főnix,
többé már emléke sem látszik.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
valahol csak el kellene kezdeni. Igaz, hogy lassan 10 eves az ujkori magyar amerikai foci, de nem latom, hogy tomegek mennenek egy egy meccsre. Igaz az utolso tapasztalatom kozel 2 eves, de talan az a legnagyobb gond, hogy nem a kozonseg kiszolgalasa a legfontosabb. Mert az sok penzbe kerul. Kellene minden meccsre hotdog, hamburger, sor, hidegben forralt bor. A csaladokat is szorakoztatni kellene, hogy apu nyugodtan tudjon a meccsre koncentralni, mert a kolykoket lefoglalja a palya melletti gyereksarok, ahol megtapogathatjak a felszerelest, ugralovarazhatnak, dobalhatnak lasztit. Tudom, hogy mocskosul nehez, de fel kene epiteni a kulturajat ennek, mert kulonben egesz eletunkben arra az 1-2 meccsre emlekezve sohajtozunk...xtaki
[OFF]Leírtál mindent, hogy mi kéne mindehhez, és mi nincs meg belőle. 😊 Ebből a válasz is adott. Gyerekkoromban ETO meccsekre jártunk, családilag. De akkor más volt a foci. Emlékszem még egy Győr-Csepel meccsen is megtelt a 26 ezres stadion. És közben voltak meccsek pl. a Manchester United ellen. Akiket még meg is vert a csapat akkoriban. Aztán éltem majdnem egy évtizedet Londonban, ill. a környékén, ott is hetente mentem ki valamelyik meccsre. Pontosan azért amit írtál: a happening miatt. Angliában a tailgate nem divat, de meccs előtt kocsma, meccs után pub azért megvan, és hatalmas a hangulat. Itthon meg itt áll Győrben ez a győnyőrű új stadion, és a Fradi ellen félház van. És mivel fél ház van - nagyon jó esetben -, a zajból, hangzavarból, szurkolásból is a "B közepet" hallod csak, amelyik idehaza 80%-ban trágárkodik, anyázik, zsidózik, merre kit dívik szidni. Erre nem vagyok kíváncsi. Akkor se lennék, ha a foci amúgy jó lenne.

(Sporthappening azért van, csak nem foci. A kézis lányok meccseire pl. rendszeresen kijárunk, azok remek szórakozást nyújtanak. Két hónap múlva átadják itt az új győri sportcsarnokot, naponta járok arra, nagyon szép lesz. Gondolkodom is, hogy veszek bérletet a családnak.)[/OFF]peterk2005
Mi is járunk időnként Győr meccsre, a srácaim most jutottak el oda, hgy már megnéznek egy meccset élőben. Meg hát jövő héttől igazolt játékosok 😀 Komoly ovi focisták 😀 Pedig mi Esztergomban lakunk. Valóban szörnyű nézni, hogy üresen kong a stadion, a keleti lelátó még hagyján, de a nyugatin szinte meg lehet számolni hányan vannak. Az "ultrákat" kivéve. Igen a kézilabda komoly vonzóerő és a Fehérvári hoki, viszont ezeknek a sportoknak nincs olyan komoly infrastruktúra kiépítve, amit megérdemelnének. Most a Győri lányok talán megkapják, de több 10-15.0000-es aréna kellene, mondjuk a hokinak, a kézinek. Szerintem megtöltenék őket rendszeresen. Ott van színvonal. Kijárunk Dorog meccsre is, ott fociznak a srácaim, de néha az Nb3-ban nagyobb a színvonal mint 1-2 Nb1-es meccsen.
Az Amerikai focival az a baj idehaza, hogy nincs igazi hagyománya, viszonylag kevés az azt értő és szerető közönség, szerintem, ha mindet összeszednénk az országból a Puskás és a Fradi aréna együtt épphogy megtelne. Meg más a meccsnézési kultúra, példa London, ahol ha unatkoznak hullámozni kezdnek, hol láttál ilyet az NFL-ben, odaát.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Urak/hölgyek(?), a Chiliben van még meccsnézés.. jár valaki innen? 😊 Értelemszerűen a holnapi meccsel kapcsolatban..Igor
Ha mész megyek én is.

Soldados
?

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
valahol csak el kellene kezdeni. Igaz, hogy lassan 10 eves az ujkori magyar amerikai foci, de nem latom, hogy tomegek mennenek egy egy meccsre. Igaz az utolso tapasztalatom kozel 2 eves, de talan az a legnagyobb gond, hogy nem a kozonseg kiszolgalasa a legfontosabb. Mert az sok penzbe kerul. Kellene minden meccsre hotdog, hamburger, sor, hidegben forralt bor. A csaladokat is szorakoztatni kellene, hogy apu nyugodtan tudjon a meccsre koncentralni, mert a kolykoket lefoglalja a palya melletti gyereksarok, ahol megtapogathatjak a felszerelest, ugralovarazhatnak, dobalhatnak lasztit. Tudom, hogy mocskosul nehez, de fel kene epiteni a kulturajat ennek, mert kulonben egesz eletunkben arra az 1-2 meccsre emlekezve sohajtozunk...xtaki
[OFF]Leírtál mindent, hogy mi kéne mindehhez, és mi nincs meg belőle. 😊 Ebből a válasz is adott. Gyerekkoromban ETO meccsekre jártunk, családilag. De akkor más volt a foci. Emlékszem még egy Győr-Csepel meccsen is megtelt a 26 ezres stadion. És közben voltak meccsek pl. a Manchester United ellen. Akiket még meg is vert a csapat akkoriban. Aztán éltem majdnem egy évtizedet Londonban, ill. a környékén, ott is hetente mentem ki valamelyik meccsre. Pontosan azért amit írtál: a happening miatt. Angliában a tailgate nem divat, de meccs előtt kocsma, meccs után pub azért megvan, és hatalmas a hangulat. Itthon meg itt áll Győrben ez a győnyőrű új stadion, és a Fradi ellen félház van. És mivel fél ház van - nagyon jó esetben -, a zajból, hangzavarból, szurkolásból is a "B közepet" hallod csak, amelyik idehaza 80%-ban trágárkodik, anyázik, zsidózik, merre kit dívik szidni. Erre nem vagyok kíváncsi. Akkor se lennék, ha a foci amúgy jó lenne.

(Sporthappening azért van, csak nem foci. A kézis lányok meccseire pl. rendszeresen kijárunk, azok remek szórakozást nyújtanak. Két hónap múlva átadják itt az új győri sportcsarnokot, naponta járok arra, nagyon szép lesz. Gondolkodom is, hogy veszek bérletet a családnak.)[/OFF]

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ravens fanok is mehetnek az Endzoneba??malkav
ne bolondozzál már 😀
hát hogy a viharba ne mehetnének...csak meglesztek ott együtt 😀
hétvégén egy db Browns szurkoló is volt, mi meg vagy 30-an...gondolhatod a 2. félidőben mi volt...persze a kései vagy inkább korai kezdés miatt nagy hangulatot ne várj...
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ravens fanok is mehetnek az Endzoneba??
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Urak, ti jartok magyar meccsekre? Meg mindig hatasa alatt vagyok a vasarnapi meccsnek es folyton azon gondolkodom, hogy lehetne kicsiben megcsinalni azt a hangulatot. Szoval, jartok ti magyar meccsekre? ha nem, miert? mivel ez offtopic, privatban kuldjetek mar el a valaszokat. Kosz!xtaki
Azt nyugodtan leírhatom ide is, hogy sehogy. Egyszerűen a két kultúra nem összehasonlítható. Régen,. amikor még volt foci Magyarországon, akkor nagyszerű hangulat lehetett egy-egy rangadón. De ma aki kimegy egyáltalán meccsre, az 0 színvonalat talál, amiért nehéz lelkesedni. De ha mégis lelkesedni mer az még rosszabb...olyan hangulat, ami amcsiban van egy meccsen, még Londonban sincs. szerencsére van összehasonlítási alapom. 😀Klaci79
huhh...alapvetően egy realista gondolkodású ember vagyok, de ez gyakorlatilag ki van zárva...egy-egy döntőre kilátogat néhány ezer ember, de kész ennyi....nincs ma Magyarországon olyan sport amivel tömegeket meg tudsz mozgatni, ha pedig amerikai focival próbálkozol ennek esélye még kevesebb...nincs hagyomány és nincs megfelelő színvonal sem...természetesen a kiszolgáló infrastruktúra hiánya már csak hab a tortánKlaci79
csak az utolso gondolatodra fuznek ra : nincs kiszolgalo infra? Most epitettunk rengeteg stadiont? 😀
De maradjunk realistak! Ha a magyar HFL dontore kilatogat 3-4-5 ezer ember, akkor az jo. Ezt miert nem lehetne hetente megtenni? Kello koritessel, kello szinvonallal. Szerintem az emberek szeretnek tomegben szurkolni, es otthon egyre kevesebb az olyan esemeny amin ezt megtehetik kulturalt korulmenyek kozott.
több mint 10 éve
Urak, ti jartok magyar meccsekre? Meg mindig hatasa alatt vagyok a vasarnapi meccsnek es folyton azon gondolkodom, hogy lehetne kicsiben megcsinalni azt a hangulatot. Szoval, jartok ti magyar meccsekre? ha nem, miert? mivel ez offtopic, privatban kuldjetek mar el a valaszokat. Kosz!xtaki
Azt nyugodtan leírhatom ide is, hogy sehogy. Egyszerűen a két kultúra nem összehasonlítható. Régen,. amikor még volt foci Magyarországon, akkor nagyszerű hangulat lehetett egy-egy rangadón. De ma aki kimegy egyáltalán meccsre, az 0 színvonalat talál, amiért nehéz lelkesedni. De ha mégis lelkesedni mer az még rosszabb...olyan hangulat, ami amcsiban van egy meccsen, még Londonban sincs. szerencsére van összehasonlítási alapom. 😀Klaci79
huhh...alapvetően egy realista gondolkodású ember vagyok, de ez gyakorlatilag ki van zárva...egy-egy döntőre kilátogat néhány ezer ember, de kész ennyi....nincs ma Magyarországon olyan sport amivel tömegeket meg tudsz mozgatni, ha pedig amerikai focival próbálkozol ennek esélye még kevesebb...nincs hagyomány és nincs megfelelő színvonal sem...természetesen a kiszolgáló infrastruktúra hiánya már csak hab a tortán
több mint 10 éve
valahol csak el kellene kezdeni. Igaz, hogy lassan 10 eves az ujkori magyar amerikai foci, de nem latom, hogy tomegek mennenek egy egy meccsre. Igaz az utolso tapasztalatom kozel 2 eves, de talan az a legnagyobb gond, hogy nem a kozonseg kiszolgalasa a legfontosabb. Mert az sok penzbe kerul. Kellene minden meccsre hotdog, hamburger, sor, hidegben forralt bor. A csaladokat is szorakoztatni kellene, hogy apu nyugodtan tudjon a meccsre koncentralni, mert a kolykoket lefoglalja a palya melletti gyereksarok, ahol megtapogathatjak a felszerelest, ugralovarazhatnak, dobalhatnak lasztit. Tudom, hogy mocskosul nehez, de fel kene epiteni a kulturajat ennek, mert kulonben egesz eletunkben arra az 1-2 meccsre emlekezve sohajtozunk...
több mint 10 éve
Azt nyugodtan leírhatom ide is, hogy sehogy. Egyszerűen a két kultúra nem összehasonlítható. Régen,. amikor még volt foci Magyarországon, akkor nagyszerű hangulat lehetett egy-egy rangadón. De ma aki kimegy egyáltalán meccsre, az 0 színvonalat talál, amiért nehéz lelkesedni. De ha mégis lelkesedni mer az még rosszabb...olyan hangulat, ami amcsiban van egy meccsen, még Londonban sincs. szerencsére van összehasonlítási alapom. 😀
több mint 10 éve
Urak/hölgyek(?), a Chiliben van még meccsnézés.. jár valaki innen? 😊 Értelemszerűen a holnapi meccsel kapcsolatban..Igor
Szia, sajnos a Chili lehetőség megszűnt. Az endzone-ba járunk, holnap este is lesz a "kemény mag", úgyhogy mehetsz nyugodtan, mert lesz közös meccsnézés
több mint 10 éve
Urak, ti jartok magyar meccsekre? Meg mindig hatasa alatt vagyok a vasarnapi meccsnek es folyton azon gondolkodom, hogy lehetne kicsiben megcsinalni azt a hangulatot. Szoval, jartok ti magyar meccsekre? ha nem, miert? mivel ez offtopic, privatban kuldjetek mar el a valaszokat. Kosz!
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Urak/hölgyek(?), a Chiliben van még meccsnézés.. jár valaki innen? 😊 Értelemszerűen a holnapi meccsel kapcsolatban..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Kedden nem edzett Moore, Archer és Wallace sérülés miatt.
Viszont a korábban sérült Shamarko Thomas, McCain, McLendon és Bryant ismét teljes hatékonysággal edzett.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én két év múlva "csak" 37, de akkor is menni fogok (ha minden igaz)
Bár Vassadi fertőzésének köszönhetően már egy NCAA meccset is szerepeltetni kell a programban, mert az iszonyat hangulatos. Nem véletlenül mondta kinti ismerős is, hogy egy jó egyetemi meccset látni kell. Persze a Steelers hazairól ismét nem akarok lemondani 😀Klaci79
Penn State-re kell menni! 100 ezer ember! Félelmetes a Beaver Stadion! 😉 White out! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
kedvenc momentumom a hétvégéből 😊 bocs ha volt már.

www.youtube.com/watch?v=HoiCagJhmQc&feature=youtu.be
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Akkor több főre szervezzük. Igen a Londoni is egy örök élmén. Azt Lacival közösen néztük meg, egészen közelről, szinte karnyújtásnyira ültünk a pályától. Hatalmas volt. Ő már volt a Heinz-en én még nem, így Ő lesz az idegenvezető. rendben bánja kánya előtte este szombaton mehetünk egy Penn state vagy egy Pitt meccsre is. Igaz a Pitt akkor nem játszik otthon, ha a Steelers igen.
Vagy lehet Michigen is akár 😀
több mint 10 éve
Én két év múlva "csak" 37, de akkor is menni fogok (ha minden igaz)
Bár Vassadi fertőzésének köszönhetően már egy NCAA meccset is szerepeltetni kell a programban, mert az iszonyat hangulatos. Nem véletlenül mondta kinti ismerős is, hogy egy jó egyetemi meccset látni kell. Persze a Steelers hazairól ismét nem akarok lemondani 😀
több mint 10 éve
Két év múlva Én is 40 leszek Zoli csak jelzem éééés.... 😊

Köszi a beszámolót xtaki, nekem a londoni is örök élmény marad, pedig ott egyrészt nem nyertünk, másrészt eléggé túlsúlyban voltak a lilák.Klemó
Itt az egy főre jutó steelers rajongok száma kettő volt. 😊
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660
Két év múlva Én is 40 leszek Zoli csak jelzem éééés.... 😊

Köszi a beszámolót xtaki, nekem a londoni is örök élmény marad, pedig ott egyrészt nem nyertünk, másrészt eléggé túlsúlyban voltak a lilák.
több mint 10 éve
Szóval agyonokoskodtátok, hogy miért nyertünk úgy ahogy. Azé kérlekszépen, hogy ott helyben is agyérgörcsöt kapjak, és ne csak megszokásból, hanem úgy istenigazbából! Nem tudom elmondani milyen hangorkán volt az utolsó pár játéknál... 😊 Most is be vagyok rekedve, de örök emlék lesz! A meccs előtt körbejártuk a környéket, láttuk a sok tailgate-elő steelers fan-t. Annyira, de annyira jó lenne, ha otthon is beindulna a focsi legalabb kicsiben, úgy 4-5000 emberrel egy egy alkalommal.

a kép vagy átmegy, vagy nem...vacakol a flickr!xtaki
Nem jött át, viszont irigykedem, személy szerint, de örülök, hogy még valakinek sikerült. Nekem 2 év múlva van beígérve a 40. szülinapomra egy meccs.polamalu
Mindenkepp menj es ne foglalkozz mibe kerul! 😊 Oruletes elmeny!
Egyebkent volt egy talan negativ elmenyem is. 5 sorral elottem egy csaj folyamatosan allt. Nem neha neha felugrott, hanem alldogalva tancikalt. valszeg mar nem keves pia volt benne. Nekunk szerencsenk volt, mert epp nem logott bele a feje a latkepbe, de mindenki mas kb 5 perc utan elkezdett vele veszekedni. Aztan vegul jottek a biztonsagiak es kikisertek. Ez pozitiv volt, mert itthon a szekeket is dobalhatjak a szurkolok, akkor se tortenik semmi a gurulos focipalyan. De akkor miert negativ? mert ez csak a masodik felido elejen tettek meg. Akkor amikor mar hatrafordulva kozepso ujjakat mutogatott mindenkinek. Egyreszrol jo, hogy kivittek, masreszrol kb 10 perc utan kellett volna raszolni es ha nem 'fogad szot', akkor azonnal kivinni, mert eleg sok ember szorakozasat elrontotta.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Rizsától nem kell félni pénteken...az up tempo-tól igenKlaci79
Rizsától nekünk mindig, minden körülmények között félni kell. Neki csak akkor nem ment ellenünk, amikor még Mekgéi volt a premier futójuk.kishaszi
Eltiltott.vassadi
Sőt, kivágva. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."