NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660
Nem jöttünk ki az öltözőből az első negyed elején és mire eszméltünk már 14 pontot tettek fel. Kiváncsi leszek a szakértő szemek véleményére. Én annyit láttam, hogy mikor az O lassítva - tekintve, hogy vezetünk - elvesztette az ütemét, és erre aztán szörnyű volt a play calling jött. Az a fake punt, nomeg a kritikus D stop és Ben zsenialitása döntött, bár ott is az a Bellre hívott passz majdnem elvitte az esélyt.
több mint 10 éve
Hát a végén beremegett a Browns....no és azért összeszedte magát a D az ucsó playre, nomeg egy kis Ben faktor....megvan és ez a fontos....huhhh.....
több mint 10 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Valaki aki jobb minőségben látta és ért picit az elemzéshez leírhatná pár keresetlen szóban hogy mi a lóf.szt csináltunk a 2.félidőben.
Az 1.ben úgy játszottunk, mint aki a SB-ért zúz, a 2.ban az uccsó drive-ot kivéve pedig mint aki a 32. helyért tankol vagy eddző(ke)t akar buktatni. Nem várok idén még rájátszást sem a csapattól, de ha tudunk úgy játszani mint ahogy H1-ben akkor nem értem H2-es nyomorékoskodást.
több mint 10 éve
Na jó, legyen, visszaszívtam....jó lenne kijönni a másodikra...
több mint 10 éve
Hát hm, szögezzük le, hogy jól játszunk no, rég volt már ilyen, hogy a másodikban nem kell izgulni...persze remélem nem kiabálom el...😊
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Ezt ma, azt hiszem ez a szezon már csak jól indulhat 😀
több mint 10 éve
Benne van a potenciál ez nem vitás de ha nem egy olyan játèkos lenne a párja akiben már csak egy èv van valljuk be nem siettünk volna, ugyanis nem mondhatni hogy meggyőző volt a tavalyi éve de a mostani preseason sem...
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Áh mindig megelőzöl 😀
Nem semmi, remélem olyan évet láthatunk most tőle, mint Lewis-é volt anno, mert akkor nagyon jó szerződés ez.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Négyéves, 26 millió dolláros szerződéshosszabbításról állapodtunk meg Cortez Allennel.
több mint 10 éve
Laby, vasárnap este sehol nem fizetős, csak a parkolóházak. szerintem lesz hely, de szerencse is kell. az Irish pub pincéjében van a hely.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
lassan ciki ha nem ebben a stílusban írok? 😀Klaci79
nyilván nem, csak ne kerekicsd a szemed ha senkise érti 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Pont az endzone előtt van egy parkoló rész, my friend Google 😀 utcakép nézetpolamalu
Igen, azt láttam, csak arra voltam kíváncsi, hogy mi esély van arra, hogy lesz ott hely?!
Meg persze, hogy lóvés-e.

több mint 10 éve
Pont az endzone előtt van egy parkoló rész, my friend Google 😀 utcakép nézet
több mint 10 éve
ha nem is közvetlen előtte, de biztosan van a környéken parkolási lehetőség...bár a 7. kerület nem a nagy parkolóiról híres, de vasárnap este kizárt, hogy ne találj parkolót
több mint 10 éve
Hát Laby, mivel most új helyen van, Klauzál tér, nem tudok neked egzakt választ adni, nézz körül van-e parkolóház a környéken. Talán az a legtutibb, de én pl majd keringek és próbálok keresni helyet, csak sikerül. Ált. 1-2 utcányira mindig összejön.
több mint 10 éve
Félig off téma:

Nem vagyok jártas a fővárosban, Endzone pub előtt szokott parkolási lehetőség lenni, vagy mindig tele van (közös meccsnézés miatt kérdezem)?
Valamint fizetős ott a parkolás?

több mint 10 éve
lassan ciki ha nem ebben a stílusban írok? 😀
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Hát megkezdődött, kicsit csalódtam a Green Bayben, igaz a sérülés, de akkor is. Majd vasárnap, remélem boldogan fekszünk le és nem csak az eredmény miatt, hanem a játék és a 0 sérült miatt.polamalu
?

Én kb. ezt vártam. A Hoax, nem ecceri trükk, nincs széllehordva, nincs kulcsmunkatárs távozó, egybegyűrt FelipeMássza, tán csak a sok halacska lépett meg kicsitszámomra. Ha van, aki doppelsánszos a mondernkorban, akkor az szí ju létör (nem-dzsóksz.
Bivalynaszád a bejegyzett település neve.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
több mint 10 éve
A védelmünk legyen a helyzetnek a magas latán, akkor nagy baj nem lehet, de ha engedjük a futkorászást mint pók a falon akkor bizony izzadni fognak a tökök végig.
több mint 10 éve
Szélre vele, kell a magasság!
Wheaton-Archer slot, aztán mehetne a redzone móka is.

(Tudom hogy nem így lesz, még nem... 😛)

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Ahoty a műfelt frakiàk montyàk, moszt ugrik a Lö Mazsom a dü Vízbe.
Pàpàmmm, ZsüsztinBrón a hàrmas risziver, most rendesen föladtuk a labdàt a Bràunz szekondàrènak mer a Tónit öröm lesz hajkuràszni, Vídön-Zsüszti-Àrcser meg assetudom mi merre, römèlem nohàdölbe nyomjuk vègig ès hűvös kacaj hattya àt a rideg tótvàzsonyi pusztàt. Hàhhàhààà

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Na megvolt a hivatalos bejelentés. JH a Steelers játékosaként vonult vissza. Nem voltak könnyek, nem úgy mint annó Ward esetében. A Steelers.com-on megtekinthető a sajtótájékoztató.
több mint 10 éve
Hát megkezdődött, kicsit csalódtam a Green Bayben, igaz a sérülés, de akkor is. Majd vasárnap, remélem boldogan fekszünk le és nem csak az eredmény miatt, hanem a játék és a 0 sérült miatt.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Harrison magyar idő szerint holnap este 8-kor tart sajtótájékoztatót a visszavonulása kapcsán, a csapat hivatalos oldalán lehet majd élőben követni.