Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???ennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
yourteamcheats.com/malkav
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 10 éve
ennyi gate nincs is a világon....És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 10 éve
És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azér szép adok-kapok van a vasok kontra varjak vonulatban. 😀Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.malkav
A frencsik életkorát is vegyétek figyelembe, ijen ligaösszbüntis szarásba nem tudott feszt résztvenni mongyuk a Titans

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjeNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
Nem semmi munkát tett bele...😀Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Amikor Bent eltiltották az első 4 meccsre, 3-1-el kezdtük a szezont. Ennyit erről.
több mint 10 éve
Golson is aláírta 4 éves szerződését.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mivel a Madden borító általában nem jelent túl sok jót a játékos következő évére nézve, itt egy jó hír: Antonio Brown már biztosan nem lesz a borítón. Gronk és Beckham maradt a döntőre
több mint 10 éve
JUST IN: James Harrison is FINED 1,000,000 for DeflatGate.😀
több mint 10 éve
Legalább kiegyenlítettetek lesznek az erőviszonyok. 😀Ráadásul a Steelers MVP Bell nélkül...csak két húzónév...biztosan odavan a csatorna 😀Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀iktriad
De azért így se lesz rossz...Klaci79
több mint 10 éve
Ráadásul a Steelers MVP Bell nélkül...csak két húzónév...biztosan odavan a csatorna 😀Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀iktriad
De azért így se lesz rossz...
több mint 10 éve
Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀
több mint 10 éve
Tom Brady suspended four games, Pats lose 1st round pick in 2016 and a 4th in 2017, and team fined $1 million, per source.Nem gyenge büntetés....
több mint 10 éve
Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!
több mint 10 éve
Az a hír járja, hogy könnyen nálunk köthet ki a Texans 2013-as második körös safetyje, D. J. Swearinger.no flaccoFelejtős...a Tampa mint a waiver sorrendben első helyen lévő csapat már le is csapott rá...
több mint 10 éve
Az a hír járja, hogy könnyen nálunk köthet ki a Texans 2013-as második körös safetyje, D. J. Swearinger.
több mint 10 éve
Ok igy mar ertem. :-P
több mint 10 éve
Talonba volt egy ideje, de most a drafton bebombáztak, montam ha ezavarják Vugylit leszedem a címert, tavaly elkaristoltam a Billsel, de nagyon földbemartak a drafttal, úgyhogy idén Löbóva leszek. 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sutianap, neked a titans a kedvenc csapatod vagy az csak volt vagy lesz stb?