NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
xtaki
3 441
ismet retteneteset alkottunk 😊ami pozitiv volt, hogy nem szoptunk be igazan nagy playt, illetve az elso sor vedelme field golon tartotta az elso drive-ban a P offense-t.
A fakezut ki kene vagni, ranezesre jobb ez a Kay gyerek. Csinalt is valamit, nem csak beszart...
Bela-nak vannak gondjai a szerelesekkel. odaer, de nem csinalja meg idonkent a tackle-t, De legalabb odaer, majd javul ez keremszepen.
Ami nekem tetszett, az a McKulla gyerek. Komolyan mondom, hogy jo a mozgasa. viszont neki is volt egy bazi nagy hibaja, a TD elotti goal line vedelemnel egesz egyszeruen odebbrakta a 72-s falember. azt ott neki tartani kellett volna. Viszont rendszeresen tobb embert lefoglal...
Az elso playnel Szakall tanitanivalo bull rush-t nyomott. Akkor volt talan egyetlenegyszer valamifele nyomas az iranyiton. oszt akkor ott be is lett fejezve...
noh, majd az elso meccsen elesben megnezem, imadkozom, hogy az egyetlen helyszinen megnezett meccsemen ne betlizzunk a barnak ellen 😊
több mint 10 éve
nadeakkor kija NT kezdo itt... MegLendul, vagy a gozmozdony?CollapoPont ezen agyal az Öreg is épp...
több mint 10 éve
nadeakkor kija NT kezdo itt... MegLendul, vagy a gozmozdony?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Én értettem. Poén volt. Csak arra céloztam, akik nem írnak, attól olvasnak. Van aki most kezd érdeklődni fél év után. És eddig is látta hogy DHB, de most HB lett, azt már lehet nem tudja összerakni, hogy itt játszik és ki az. De tényleg nem probléma, rövidíteni muszáj.Ami tényleg zavar például: mikor látom valakin, nem tudja miről beszél, de elmagyarázza. Sokan sajnos jobb forrás híján ezt veszik valóságnak. Nem erre a topicra értem egyiket sem. Ehhez képest egy rövidítés gondolhatod mekkora probléma. Semekkora.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Jön a szezon, muszály most már kódokat használni... 😊
több mint 10 éve
ofkorz junó veriíziFG LJ HB WR JB PS Moye QB WR HBKlemóVilágos. 😊ulpianus
FakezűGanéj LándriJónás
HéjvárjBééé Wadriszíver
JüsztinBró is
PraktikerShop
DerékMaja is
Hátvéd
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
FG LJ HB WR JB PS Moye QB WR HBKlemóVilágos. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Azért, hogy FG távolság közelébe nem voltunk egyszer sem az hogy is mondjam....és ha ezek után LJ rosterre kerül, mert "így szoktuk", akkor mindenki mehet a picsába.....HB viszont bejátszotta magát a csapatba, sőt azt is gondolom, hogy simán negyedik WR-nek. JB PS simán és bezony Moye a legnagyobb vesztese ennek a töketlen QB felhozatalnak, mert azokat azt a kevés elkaphatót csak kevés szerencsés WR látta....Egyébként nekem - előélet ide, vagy oda - tetszett HB mozgása és az, hogy majd szinte minden labdát forgalomban kapta és meg is tartotta.
több mint 10 éve
No most Zolikám az a helyzet, hogy támadásban sok minden - és ezt értsd komolyan - nem történt ezen felül. LJ egész játéka mozgása úgy ahogy van felháborító, Kay most játszott először is bár ő sem mutatott nagyot, de mozgott, futott és láttam first downt.....láttam, hogy meg akarja csinálni, LJ-nél pedig azt, hogy túl akarja élni, bedobta folyamatosan esélytelen elkapónak.....hozzáteszem persze, hogy a fal nagyon nem védte meg, Adams megint katasztrófa volt.Azt az eredményből is láttam, hogy semmit nem hoztak össze 😀 Meg a FF után gyakorlatilag FG távolságig vitte vissza a labdát a D mégis lóf..sz nem lett belőle, csak punt. Azt hiszem ez az előszezon megint egy teljesen felejtős, csak azt remélem, hogy a kezdés nem lesz a tavalyi. 😀
Egyébként várom az értékelést...😊Klemó
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Hát igen, ez a Kay gyerek ingyé jött nem kellett a jó pick, erre tessék szívesebben nézem, mint LJ-t. Bár asszem ha ott tartanánk, mint két éve a Ravens ellen, hogy 3. számú irányító kezd, nagy szarban lennénk. Lényegében végig azt vártam, hogy a D szerezzen pontot, mert az O-nak erre esélye se volt...jó hogy vége a pre-nek, csak nehogy olyan szarul kezdjünk mint tavaly...
több mint 10 éve
BestMomentsInDaNight:"Not sure, but I think Todd Haley needs to start wearing a bra"
több mint 10 éve
Az egész preseason egy vicc,sportértéke nincs sok,valós erőviszonyokat nem tükröz,épp ezért következtetést se nagyon kell levonni belőle.De akárhogy is,én személy szerint nem szeretem látni a O-át a végeredményben.
Valamiképp FG távolságig jussunk el.
Please.
több mint 10 éve
Klemó
5 660
No most Zolikám az a helyzet, hogy támadásban sok minden - és ezt értsd komolyan - nem történt ezen felül. LJ egész játéka mozgása úgy ahogy van felháborító, Kay most játszott először is bár ő sem mutatott nagyot, de mozgott, futott és láttam first downt.....láttam, hogy meg akarja csinálni, LJ-nél pedig azt, hogy túl akarja élni, bedobta folyamatosan esélytelen elkapónak.....hozzáteszem persze, hogy a fal nagyon nem védte meg, Adams megint katasztrófa volt.Egyébként várom az értékelést...😊
több mint 10 éve
Most belepillantottam részletekbe, a 4. ben a 12. perc környékén volt egy gyönyörűen, mondhatni tanárian eladott futás, ahol a futó már rég vagy 8 yardra bent járt az ellenfél backfieldjén, de még mindig az irányítót üldözték. Na ilyet szívesen látnék sokszor.
több mint 10 éve
malkav
2 468
Azért még ne temessétek a szezont! Az OKOSOK szerint (NFL.com-on amit azért én nem szoktam komolyan venni) vagy ti vagy a cicák lesznek a csoportelsők, a másik pedig WC helyen megy tovább. Szóval a profi szakértetlenkedőknél is megvan a bizalom..
több mint 10 éve
Nem szörnyű, csak mutat egy irányt, amerre tartunk. 2011 győztes PO meccsek, utána PO de győzelem nélkül, majd 2 PO nélküli szezon, a tavalyi 0-4-el indult és az utolsó meccsel sikerült elkerülni a negatív szezont.Ez szörnyű.....de szerintem ezt még így is sokan irígylik, köztük a cicusok mondjuk, akiknek ez a szám 1990.....és most szándékosan az utolsó 3 évben PO csapatot hoztam....KlemóKlaci79Utoljára 2011 januárban nyertünk PO meccset. Nem most volt.Jan
Nem akarok elébemenni a dolgoknak, de ha idén sem lesz pozitív szezon, (figyelembe véve hogy milyen nyilatkozatok hangzottak el a 8-8 után) akkor néhány embernél nagyon rezegni fog a léc. Remélem erre nem kerül sor.
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Ez szörnyű.....de szerintem ezt még így is sokan irígylik, köztük a cicusok mondjuk, akiknek ez a szám 1990.....és most szándékosan az utolsó 3 évben PO csapatot hoztam....Nem hiszem hogy ennyire forró lenne a talaj vagy kispad. Zajlik az újjáépítés, van egy még mindig fiatal OL-ünk és hozzá már egy megfiatalított védelem is. Nem egyszerű ezt összerakni, szerintem biztosan hagynak még időt Tomlinnak. És a fiatalítás is nálunk úgy zajlik, hogy folyamatosan PO esélyes a csapat.Klaci79Utoljára 2011 januárban nyertünk PO meccset. Nem most volt.Jan
több mint 10 éve
Sivatagba van, de nincs hír. Ja a gyerek első napja a suliba fuccs 😕
több mint 10 éve
Nem úgy volt, hogy szerdán megy Harrison a sivatagba? Nincs hír?KlemóValahun van, mer a gyerek első napjàt a suliban dobta
több mint 10 éve
Klemó
5 660
Nem úgy volt, hogy szerdán megy Harrison a sivatagba? Nincs hír?
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Akkor MegCulàger ès Mauro benn vannak, Wezlivel 9OL-lal megyünk egyenlőre ennyisutianapHat defensive lineman elég lehet (Heyward, Thomas, Tuitt, Keisel, McLendon, McCullers), így Mauro rosterre kerülését még nem lehet biztosra venni, és a kilenc fős OL-állomány sem fix, miután Hubbard továbbra is versenyben van a tizedik helyért.
több mint 10 éve
Maximálisan egyetértek, én is hasonló elvárásokkal indulok a szezonnak.Hála istennek NFL-ben nem úgy működnek a dolgok, hogy a Real vagy a Barca nyer az év végén. Ki gondolta volna, hogy a Sajtfejűek nyernek 2010-ben egy igen szar szezon végén, vagy utánuk a giants vagy tavaly előtt a Ravens.... És tavaly sem mertem volna fogadni, hogy a Seahawks simán leírtja a Vadlovakat. Persze minden évben a Pats a DEnver meg a SF49 a sztár de bárki megnyerheti a bajnokságot..jó talán a jags nem...malkavVagy a mi SB győzelmünk amikor WC-on utolsó helyen csúsztunk be és onnan nyertünk végül. Szerencsére kiegyensúlyozottabb a mezőny, nincsenek olyan nagy különbségek, a legtöbb csapat esetében,. Idén csak egy sima PO-t várok, nem is kell győzelem sem ott. Jövőre viszont ezzel a csapattal és az új fiatalokkal, egyértelműen az AFC trónja kell a cél legyen.polamalu
" class="embed">
több mint 10 éve
Hála istennek NFL-ben nem úgy működnek a dolgok, hogy a Real vagy a Barca nyer az év végén. Ki gondolta volna, hogy a Sajtfejűek nyernek 2010-ben egy igen szar szezon végén, vagy utánuk a giants vagy tavaly előtt a Ravens.... És tavaly sem mertem volna fogadni, hogy a Seahawks simán leírtja a Vadlovakat. Persze minden évben a Pats a DEnver meg a SF49 a sztár de bárki megnyerheti a bajnokságot..jó talán a jags nem...malkavVagy a mi SB győzelmünk amikor WC-on utolsó helyen csúsztunk be és onnan nyertünk végül. Szerencsére kiegyensúlyozottabb a mezőny, nincsenek olyan nagy különbségek, a legtöbb csapat esetében,. Idén csak egy sima PO-t várok, nem is kell győzelem sem ott. Jövőre viszont ezzel a csapattal és az új fiatalokkal, egyértelműen az AFC trónja kell a cél legyen.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ezt értjük Süti, de a fiatalítás máshol úgy szokott történni, hogy olyan 5-10 évig PO közelében sincs a csapat. Nálunk gyakorlatilag készen áll a csapat, a puzzle összerakva, már csak polírozni kell. Ha 4-5 negatív szezon lenne a hátunk megett akkor elhinném.polamaluMi nálunk mondjuk volt egy konkrét lefrissítés (főleg a szarabbnál szarabb draftok áldásos tevékenysége miatt 😀) a keretben, de azért szerencsére elboldogultunk valahogy így is 😊
több mint 10 éve
Nem hiszem hogy ennyire forró lenne a talaj vagy kispad. Zajlik az újjáépítés, van egy még mindig fiatal OL-ünk és hozzá már egy megfiatalított védelem is. Nem egyszerű ezt összerakni, szerintem biztosan hagynak még időt Tomlinnak. És a fiatalítás is nálunk úgy zajlik, hogy folyamatosan PO esélyes a csapat.Klaci79Utoljára 2011 januárban nyertünk PO meccset. Nem most volt.