NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 659
Nekem még ami feltűnt, hogy mind Bell, mind Blount lassú, vagy legalábbis lassabb, mint amit elvárnék. Ezt nem csak erre a meccsre mondom, lehet rosszul látom, de mondjuk ha egy Lacy, vagy egy Mccoy teljesítménnyel hasonlítom össze, akkor ég és föld és ez nem, vagy nem csak blokk kérdése. Mccoy kapcsán is volt cutback, láttuk mi lett belőle. Remélem, hogy a robbanékonyság az alapszakaszra meglesz majd.
több mint 10 éve
A elsőfèlidő hàrom tankcsapdàba volt bezàrva1. Indisponated man, Ben
2. Indisponated man, Ike
3. Spec.team gift starting position
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Rengeteg munka van még ebben a csapatban az biztos, bár tényleg vannak komoly kérdőjelek, amik azért aggodalomra adnak okot. Szemmel látható, hogy megint nem beszélhettünk futójátékról és megint elsősorban a fal miatt. Ami nekem nagyon szembetűnő volt, hogy Foster teljesen súlytalan továbbra is, ha a futások segítéséről van szó és mivel ebben Beachum sem tűnik megfelelőnek marad a jobb oldalra való futás, de ezt a védelmek is tudják. Megint nem láttam, hogy valaki kifelé futna, de gondolom ez nem véletlen, illetve több ízben is feltűnt, hogy az elkapóink elég gyengén blokkolnak.
Ben szar volt persze ez belefér, de ha a pass protectiont nézem, az is elég rég volt ennyire szar, mint az éjjel, de ebben biztosan jobbak is tudunk lenni, ez látható volt a Bills DL ellen is.
A mi DL-nak biztosan nem jön rosszul Kiesel visszatérése. Azonban középről még mindig rettenetesen hiányzik Hampton, így nem várhatjuk a dominanciát. Talán Ádi javaslata lenne ide a megoldás, mert így meg vagyunk fogva. 70-80 yardos támadásokat vittek végig sok játékkal, ami igencsak bosszantó.
A sec meg Troy kivételével harmat gyenge. Mitchell egyelőre mintha a pályán se lenne, Clark pótlása persze nem lehet könnyű egy LeBeau védelemben.
És végül sajnos úgy tűnik, hogy hiába próbálunk meg mindent a pass rush oltárán feláldozni, fontos lenne a sec-be is rendes pick-et hozni, mert ez semmi jóra nem vezet.
több mint 10 éve
Snoop Dog a lényegnél fogta meg a tegnap estét :“Man the Pittsburgh Steelers need a new (expletive) offensive coordinator. This guy sucks.”
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Mielőtt valaki a kardjába dől és temetni kezdi a csapatot (bár ahogy látom, egyes userek esetében ezzel már elkéstem) egy valóban pocsék előszezonbeli produkció láttán, annak javaslom, hogy idézze fel a Steelers 2011. szeptember 11-ei | találó dátum | alapszakasz-meccsét (ha nem megy, segítek: espn.go.com/nfl/recap?gameId=310911033), majd vessen egy pillantást a csapat alapszakaszban elért győzelem-vereség mutatójára. Remélem egyértelmű, mire gondolok.Ami tényleg aggasztó, az az, ahogy az Eagles OL dominálta a védőfalunkat. Bár hozzá kell tenni, hogy a Philly-é a liga talán legjobb támadófala; lesz még néhány DL, amelyikkel ugyanezt fogják művelni. Mondjuk ennél az esetnél nálunk még az első, náluk már a második sor volt a pályán:
McLendonnak pass rush-ban vannak momentumai, ahogy azt - a tegnapi meccsen ugyan nem, de - a Bills ellen is láthattuk, futás ellen viszont továbbra is súlytalannak tűnik. Ez a védőfal és a komplett védelem (az egész csapat?) legnagyobb problémája. Tegnap a többi defensive lineman is bénázott, de szerintem nem érdemes őket hosszasan zrikálni: Heyward az Heyward; Tuitt újonc, az lett volna a meglepő, ha összességében pozitív benyomást kelt egy ilyen OL ellen; Cam Thomas pedig az első két meccsen korrekt teljesítményt hozott run defense-ben, így az, hogy a liga talán legjobb run blocker támadófala rajta is kifogott, engem nem sújtott le. Ellenben a tény, hogy McLendon futás elleni játéka továbbra sincs köszönőviszonyban azzal, amit egy 3-4-es nose tackle-től elvárnánk, már finoman szólva is aggodalomra ad okot. Nem lennék meglepve, ha Keisel visszatérése után base defense-ben inkább Cam Thomast erőltetnénk 0 tech-ben. Az utolsó preseason-meccsen én próbálgatnám a Keisel-Thomas-Tuitt base frontot már a Panthers első sora ellen is, Heywardot gondolom úgyse nagyon akarják már terhelni.
Shazier nulla volt? Azért nem árt észben tartani, hogy egyrészt újonc, másrészt hogy LeBeau defense-ében szerepel. Már önmagában az is nagy dolog, hogy szinte még ide sem ért, máris a kezdőcsapatban kapott helyet, de akármekkora tehetség, nem lehet tőle azt várni, hogy azonnal sallangmentes, All-Pro teljesítményt nyújtson. Nem is baj, hogy a remek debütálás után most a földön marad mindenki, és visszavesz a vele szemben támasztott elvárásokból. Mellesleg ami még a tegnapi meccset illeti, egyrészt nehéz a 3-4 ILB élete, ha a LoS-t agyondominálja az ellenfél támadófala; másrészt Coach Dad rendszerében alapból sincs könnyű dolga egy rookie-nak, hát még ha az ellenfél no-huddle offense-t futtat, így nem csoda, hogy olykor elveszettnek tűnt Shazier a pályán.
Nem lep meg, hogy JJ-től a jelek szerint továbbra sem várható el, hogy egy kezdő NFL left tackle-t folyamatosan meg tudjon verni egy az egyben, bár valamelyest árnyalja a képet, hogy tegnap javarészt egy ligaszinten top 3-as LT állt vele szemben. De a teljes shutout Peters ellen sem elfogadható. Egyszer beletolta a tight end Ertz-t Foles arcába, de gyakorlatilag ennyi, amit pass rush-ban fel tudott mutatni Jones, pedig az első félidőben volt, hogy áttették Barbre oldalára, de semmi, majd a nagyszünet után Peters cseréjével sem tudott mit kezdeni. (A McCoy TD-nél az a cut block...)
A defensive backek közül különösen Cortez Allen játéka nem tetszett, a felé dobott passzokból rendszerint elkapás vagy zászló lett.
Ellentétes labdabirtoklásnál is egyértelműen uralta a LoS-t az Eagles, bár én nem láttam annyira tragikusnak a helyzetet, mint amilyennek egyesek beállítják. Az offense gyengélkedéséhez nagyban hozzájárult, hogy Bennek is kifejezetten rossz napja volt, nem csak nyomás alatt voltak pontatlan labdái. De azon szerintem nem érdemes siránkozni, ha a franchise QB egy fél preseason-meccsen visszafogott teljesítményt nyújt, még akkor sem, ha ezt az alapszakasz „főpróbáján” teszi.
A meccs egy adott szakaszában jól láthatóan a Ben-Wheaton connectiont erőltették, ami most nem igazán működött. Volt egy sikertelen hosszú passz, de ennél a playnél illegal contact miatt jött a zászló, majd két pontatlan passz Ben részéről, utána pedig Wheaton hagyott kicsúszni a kezéből egy fogható labdát. Utóbbi esetnél megintcsak illegal contactot fújtak a CB-re, de szerintem ettől függetlenül, abban a helyzetben illett volna megcsinálni az elkapást.
Sokatmondó, hogy DHB volt a csapat egyik legjobbja, és miután Justin Brown most sem csinált semmi érdemlegeset (pedig Moore távollétében az első csapatban is lehetőséget kapott), csak tovább nőttek előbbi rosterre kerülésének esélyei. Brown három meccs alatt semmi olyat nem tett, ami alapján komolyabban kellene tartanunk attól, hogy valaki elhappolná a PS-ből. Az sem lepne meg, ha végül egyikük sem kerülne be az 53-ba, Archerrel együtt így is lenne 4.5 elkapónk.
Bryant nekem egyelőre állandó gameday inactive-nak tűnik újoncként (lehet, hogy épp az ő nyers, inkonzisztens játéka miatt DHB és J. Brown közül legalább az egyik mindenképpen rosterre kerül), egy 25 yardos catch&run és egy red zone TD révén voltak tegnap pozitívan értékelendő megmozdulásai, de megint volt két olyan szituáció, amikor az ő adottságaival simán meg kellett volna csinálni az elkapást, de ehelyett incompletion lett a vége.
Az RB-k közül csak Bell és Blount kapott carry-t. A nemrég leigazolt Stephen Houstonnak volt egy elkapása, illetve Archernek három, utóbbitól viszont a legemlékezetesebb megmozdulás egy remek blitz pickup volt.
Gradkowski legalább jó statisztikákkal zárt az Eagles ificsapata ellen, Landry Jonestól viszont ezúttal megkíméltek minket Tomlinék.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
Höri mikor is fogadott VVLacival, hogy Redman nem lesz rosteren 2 éven belül?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Közben visszavonult a Vörös is.
több mint 10 éve
Spence és Worilds is térdsérülést szenvedett, ma fogják őket tüzetesebben megvizsgálni. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy előbbi esetében PCL-sérülésről van szó, de nem abban a térdében, amelyiket korábban műteni kellett.vassadiWorildsot csak elővigyázatosságból hozták le, nála nincs komoly baj. Már csak Spence a kérdés.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Bell és Blount nem lesz kivágva. Ha lesz még 1-2 ügyük, akkor jöhet ez szóba, ahogy annó Holmes-nál is. Az eltiltástól sem kell fosni, legfeljebb 2015-t érinti, de Blountot szerintem még akkor sem, mert Bell vitte el a balhét azzal, hogy bevallotta, övé a pakk. Bell viszont szerintem majd 4 meccsre számíthat a DUI miatt.SoldadosKösz az ismétlést Soldi, ezeket már leírtam. 😊 Az igaz, hogy Bell magára vállalta, hogy övé volt a fű, de ha később bebizonyosodik, hogy Blount is szívott, akkor ő sem ússza meg az eltiltást. Annyi biztos, hogy kevesebb meccsre meszelik el, mint Bellt. Illetve a fűbirtoklás tipikusan egy, a DUI két meccs eltiltást jelent első esetnél, Bell pedig korábban teljesen tiszta volt, úgyhogy három meccsnél szerintem nem fog többet kapni.
Spence és Worilds is térdsérülést szenvedett, ma fogják őket tüzetesebben megvizsgálni. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy előbbi esetében PCL-sérülésről van szó, de nem abban a térdében, amelyiket korábban műteni kellett.
több mint 10 éve
Ami azt illeti szerintem a legtöbb Eagles fan sem tudja hova tenni ezt a meccset, pláne az előtte lévő kettő szenvedését látva (bár lehet azt mondják a hozzáértők nem kel foglalkozni vele 😀). Nyilván előszezon, ám előszezon ide vagy oda, azt tartják még mindig a 3. meccs szokott a szezonhoz legközelebb álló lenni. Na most nem gondolom, hogyha alapszakasz meccs lett volna ti így állnátok hozzá, ahogy, és így alakulna, ahogy. Vagy ki tudja??? Azért az érdekes volt, hogy BigBenék még mennyivel tovább fent maradtak, bár ha előtte Foleséknak se megy akkor ők is biztos maradnak edzeni. Sok sikert nektek aztán majd talán a PO-ba találkozunk! 😀
több mint 10 éve
www.nfl.com/gamecenter/2014082100/2014/PRE3/steelers@eagles#tab=videos&menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000381693A meccs highlightja 4:20 hosszúra sikerült NFL.com-on. Vagy véletlen, vagy van humorérzékük a szerkesztőknek 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Beachum önkritikája:"Tough game. I didn't play up to standards tonight, but you best believe I will be in the lab learning from my mistakes so that the next time I step on the field, I'm prepared! Preseason is all about perfecting strengths and improving mistakes. So blessed to be a part of this team. Goodnight for tonight. Gotta get up early and grind for #SteelerNation"
több mint 10 éve
Klemó
5 659
Pont ezt akartam még írni, hogy az OL-DL mind a két oldalon iszonyatosan egyoldalú csata volt és nem a playek többségében, hanem szinte mindben. Jó, hogy ez most jön ki ez nem vitás, és nyilván nem segített, hogy rövid hét volt és még utazni is kellett, de most az a lényeg, hogy mennyit tanulunk ebből, mert közeleg az évad nyitómeccse.
több mint 10 éve
Bell és Blount nem lesz kivágva. Ha lesz még 1-2 ügyük, akkor jöhet ez szóba, ahogy annó Holmes-nál is. Az eltiltástól sem kell fosni, legfeljebb 2015-t érinti, de Blountot szerintem még akkor sem, mert Bell vitte el a balhét azzal, hogy bevallotta, övé a pakk. Bell viszont szerintem majd 4 meccsre számíthat a DUI miatt.A meccs szar volt, nekem ami nagyon gáz volt az az OL-DL. Igazából emiatt voltunk agyondominálva végig. Mondjuk a Philly OL nagyon állat, ez ellen kevésnek bizonyult a fiatal DL-ünk. Az OL-ünk betlizése már jobban meglepett. Mindegy, a hibák inkább most jöjjenek ki, mint máskor.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jaj, tudom Szushi, mióta aláírt feltűnően romlott. Addig sem a biztos lábáról volt ismert 40 felett, de most már 30 felett is beremeg. Na vele kell valamit kezdeni, mert meccsek mehetnek el egy egy kihagyott FG-on, ezzel akár a rájátszás is.
több mint 10 éve
Na az a Mc manus futás megállítás nálam aranyat ért. Igaz a főiskolán is kiemelték, hogy sokszor kiér a szélre szerelni. Most megmutatta. 😀 Grabowsky a végén csak megmutatta, hogy van benne tűz, csak valahogy ritkán lobog. Végre Jones nem volt a pályán, legalábbis én nem láttam. A sok zászló kicsit idegesített, de ezt meg kell szokni 😕 tényleg a PS vagy XBOX Maddenben jobb lenne lassan. Várom Ádi mit ír, én csak a 2. félidőt láttam, mert valaki (Nem tudod ki Laci??) félre informált és később keltem 😀 Az azért szokatlan, hogy 3 negyedet legyenek fent a kezdők, de ezt is láthattuk. A siralma s az volt, hogy még Sanchez is tudott a kezdő D ellen pontot érő drive-ot vezetni 😕 Valóban lehet, hogy nem 20g volt a srácoknál, hanem annak sokszorosa és az öltözői morált javítandó meccs előtt elszívták közösen. 😀
több mint 10 éve
Klemó
5 659
Olyan volt, mint ha főiskolások lennénk, ők meg NFL csapat minden szinten. Valami az egész csapattal volt ma, mert olyan sebesség különbség volt, ami nincs a két csapat között alapvetően. Ott "nyugodtam" meg, amikor a Sanchez vezette második O rohant át rajtunk, vagy amikor az utolsó negyedben Mccullers állította meg rohanva(!!!!) a külső futást. Ez utóbbi gyönyörű volt, de amikor egy NT állít meg a szélen futást, az nem normális...lehetett látni, hogy fejben nincs ott a csapat. Lehet ez a Bell Blount incidens volt az oka, lehet más, de ezt sürgősen ki kell elemezni.Igazából nincs mit elemezni, nincs nagyon kit kiemelni, talán Troyt a pickért, de senki mást.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A látottak alapján lehet, hogy az "öregek" is szívtak egy kicsit a meccs előtt. 😊Ed Bouchette szerint a csapat "minden fegyelmi intézkedést az NFL-re bíz" Bell és Blount ügyében. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy időre félre lehet rakni az ügyet, és ebben a szezonban semmilyen eltiltás - sem a csapat, sem a liga részéről - nem sújtja majd őket.vassadiGondolom azért a vietnámi papucsok előkerültek és a picsájukat jól szétverték vele az öregek 😀 , Remélem legalábbispolamalu
Látom a vicces preseason túlreagálások már jönnek, úgyhogy inkább alszom egyet a meccsre, holnap újranézem, és utána írok róla bővebben.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Elég gáz a mai este, gyakorlatilag egy drive erejéig voltunk ma a pályán. "első" és "második" csapatuk(O) is hülyére ver, nyeljük a yardokat, miközben a mi O-ünk egy rakás...Puntolni ugyanúgy nem tudunk, mint évek óta, a játék minden elemében borzasztóan bénázunk. A védelem csak lesi, hogy mi történik. Pass rush semmi... (Phili azért egy igen jó O-val megáldott csapat) Egy meccs alapján nem egészséges hosszútávú következtetéseket levonni, de ahogy az előző két meccs alapján "megtettük", hogy "akár BB MVP statokat is hozhat"....úgy akár ezután is meg lehet tenni: ez sajnos nagyon kevés, és szánalmas, főleg az O-tól, de a D is borzasztó volt. Tudom-tudom, a D a jövő D-je, de akkor is. Ja, és Suishamnak ugyancsak nem megy. Míg Tucker onnan lövi be, ahonnan nem szégyelli, addig Suishamnak az extra pointok is gondot okoznak néha, a 30-35 feletti FG-k meg pláne. Remélem ez csak valami kicsúszás...etc, illetve inkább itt essünk szét, mint az alapszakaszban (PO szerintem kizárt, szóval azt azért nem írtam😊) (nézzétek el, én olyan szurker vagyok, aki inkább ostorozza a csapatot, mert maximálisan a legjobbat szeretném látni tőlük)
több mint 10 éve
xtaki
3 441
en vagyok a hulye, hogy nekikezdtem a masodik felidonek. mi meg az elso csapattal, ott mar a cserek es meg igy is szopatnak mind offense-ben, mind defense-ben.
több mint 10 éve
Hát, mennyire igen vagy sem, egyenlőre nem valami éles csapat 😕 Pedig eddig csak az első csapat volt fent.
több mint 10 éve
Őszintén, nem tudom mennyire vettétek komolyan a meccset, nektek lehet a múltkori volt éles, nekünk most meg ez. Nehéz eldönteni de nem erre számítottam én sem....
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Nos, hozzuk a tavalyi preseason formát... 😕 Ben lesüllyedt L. Jones szintjére, no pressure on Foles, az OL kritikán aluli, Tomlin meg áll és néz ki a fejéből. Nopláne, annyval gyorsabbak, hogy mire megmozdul a friss és felgyorsult védelmünk, addigra háromszor körbeásnak bennünket. Hátborzongató...
több mint 10 éve
xtaki
3 441
felidonyit vegigszenvedtem a csapat harmadik meccsen, de lehet, hogy a masodik felidonek csak holnap megyek neki, olyannyira elkeseredtem.Nulla offense. semmi, olyan nulla, hogy duplanulla.
A defense meg nyeli a yardokat, leginkabb a passrush hianya miatt szetdobaltak minket. Talan ha egyszer odertek...
JJ total csalodas, tobbszor keptelen volt megcsinalni a tackle-t egy az egyben. Shazi meg a multkori meccshez kepest nulla volt.