Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
A teljes UDFA sorrend:BJ Finney OC Kansas State
Eli Rogers WR Louisville
Tyler Murphy QB Boston College
Ross Scheuerman RB Lafayette
Reese Dismukes C Auburn
Miles Dieffenbach OG Penn State
Cam Clear TE Texas A&M
Nigel Crawford-Kinney DL St Augustine
Brandon Prate DE Illinois
Collin Rahrig OL Indiana
Dominique Davis DE Liberty
Kevin Whimpey OL Utah State
Dior Mathis DB Oregon
több mint 10 éve
Gerod Holliman tavaly 14 int-t szerzett....nem semmiKlaci79Ha azoknak a szamoknak a felet hoznank amit a draftolt cbk es az s szerzett, iden nem lenne okunk panaszra. 😀
több mint 10 éve
De nincs 😕. Viszont az oc bj finneyt en sem ismerem. Most akkor ket oc lesz? 😀Elvileg megvannak az első UDFÁk is:Már offensive coordinátort is az UDFA-k közül szereztek.... felkészülés a Haley takarodj időszakra ? 😛
BJ Finney OC Kansas State
Eli Rogers WR Louisville
Finney jó fogás lehet, több helyen is TOP100-ba írtták.Shilkor
Amúgy nem tudom mit fikázzátok a kis CBteket lehet van 300 cm súlypont emelkedése.... 😀
....Már bocsánatmalkav
több mint 10 éve
Gerod Holliman tavaly 14 int-t szerzett....nem semmi
több mint 10 éve
nekünk valakit fikázni kell...anélkül ez nem lenne igaziElvileg megvannak az első UDFÁk is:Már offensive coordinátort is az UDFA-k közül szereztek.... felkészülés a Haley takarodj időszakra ? 😛
Eli Rogers WR Louisville
Amúgy nem tudom mit fikázzátok a kis CBteket lehet van 300 cm súlypont emelkedése.... 😀
....Már bocsánatmalkav
több mint 10 éve
Elvileg megvannak az első UDFÁk is:Már offensive coordinátort is az UDFA-k közül szereztek.... felkészülés a Haley takarodj időszakra ? 😛
Eli Rogers WR Louisville
....Már bocsánat
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Legjobb Tits und BrownssutianapTe mondtad. 😀 de lehet ugy kellene erteni hogy a legjobb "tits" ? 😀 /tits meaning.../
több mint 10 éve
Gerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás. Bár akkor már inkább a két pickkel utána elvitt Ekpre-Olomuval kísérleteztem volna.vassadiHollimant nem ismerem, special teamben mennyire lehet használható? Csak mert 7. körben már simán el tudom képzelni, hogy ez prioritást élvezhetett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Elvileg megvannak az első UDFÁk is:BJ Finney OC Kansas State
Eli Rogers WR Louisville
Finney jó fogás lehet, több helyen is TOP100-ba írtták.
több mint 10 éve
www.sbnation.com/nfl/2015/5/2/8447235/doran-grant-nfl-draft-2015-steelers valaki lenyulta a viccemet ha elolvasod a kommentet. 😕Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.gabistarEngedd már el... Ez a Te legnagyobb need-ed volt, és nem a stábé...Ha akartak volna huzhattak volna magas cb-t, nem tették. @)kriSTEELan
több mint 10 éve
Uj idok jarnak lehet cb vagy wr lesz ha jo keze van.Gerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás.vassadiPont ezen gondolkoztam, nem gondoltam volna, hogy húzunk egy safetyt, akiről általában kiemelik, hogy nagyon szarul szerel 😀tenorx
több mint 10 éve
Akartak, de nem birtak mert elbasztak. Es nem en gondolom csak igy. Szoval ha elengedem ha nem ez van. 😀Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.gabistarEngedd már el... Ez a Te legnagyobb need-ed volt, és nem a stábé...Ha akartak volna huzhattak volna magas cb-t, nem tették. @)kriSTEELan
De amugy sem a magassaga erdekel csak, hanem igy az egesz osszkep rola. Rossz helyen, rosszul huzott, elrontott megoldas, amit megint lehet ez miatt egesz evben fogunk erezni. Jok leszunk slotban. De egesz evben szivhatunk az elso ket cb helyen. Vow.
több mint 10 éve
Coxot néztük, de inkább Holimen legyenGerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás.vassadiPont ezen gondolkoztam, nem gondoltam volna, hogy húzunk egy safetyt, akiről általában kiemelik, hogy nagyon szarul szerel 😀tenorx

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Gerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás.vassadiPont ezen gondolkoztam, nem gondoltam volna, hogy húzunk egy safetyt, akiről általában kiemelik, hogy nagyon szarul szerel 😀
több mint 10 éve
Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.gabistarEngedd már el... Ez a Te legnagyobb need-ed volt, és nem a stábé...Ha akartak volna huzhattak volna magas cb-t, nem tették. @)
több mint 10 éve
Gerod Holliman 😀 Tackle-fóbiás safety, őszintén szólva nem hittem volna, hogy egyáltalán a boardunkon van. De 7. kör végén vállalható próbálkozás. Bár akkor már inkább a két pickkel utána elvitt Ekpre-Olomuval kísérleteztem volna.
több mint 10 éve
Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.gabistarHobbit spin-off lesz a smurfs túl ,megalázó' lenne!
több mint 10 éve
Teljes jó draft volt ez. Csak a 2. pickkel vagyok kicsit elégedetlen, mert reach volt és más típusú cornert húztam volna ezen az értéken, akár feltréd árán.De ezt leszámítva mind a posztokkal, mind az emberekkel elégedett vagyok.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ho - Ho- Holliman. Jövőre nekünklesz a legjobb turn over mutatónk? Pedig a Golson "párhuzamot" csak viccnek szántam.
több mint 10 éve
Ezek utan nem a batman es egyeb hasonlo filmet fognak a csapat segitsegevel Pittsburghben forgatni hanem a SMURFS 3 at. 😀 Mar itt is van a stab.
több mint 10 éve
Holliman!Nagyon örülök, már az előző körben is örültem volna neki.
több mint 10 éve
az idei utolsó pickünk Holliman 😀😀
több mint 10 éve
széftit húztunk a végére
több mint 10 éve
Na ugyan melyik cbt valasszuk a steelersbe? Fonok de hat ok egy picit alacsonyak nem? Miert masok kozul is lehet valasztani? Hm nem tudtam. Jokor szoltok. Vazzeg. Mar nincs idonk szetnezni ugyhogy innen huzunk es kesz. 😀