Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Chickillo, van már project OLBnk is
több mint 10 éve
csikilló 😀
több mint 10 éve
Spain/Cox

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Na jó, legyünk trollok: a kompenzációs pickkel húzzuk be ekpre-olomut, a 7. körössel meg La'el Collins-t! Legalább sajtónk legyen! 😊SzokolVagy CB edzőnek Carnell Lake helyett igazoljuk le Tomás de Torquemadát, A spanyolcsizma megoldás lehet az alacsony emberekre... 😛
hu.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1s_de_Torquemada
több mint 10 éve
Na ki jön?
több mint 10 éve
Nem az a lenyeg hogy ok nem lesznek e rossz huzasok. De oket az alapveto adottsagaik mellett ki lehet nevelni jo jatekossa. Egy alacsony jatekost hogy teszel magasabba, hogy ne legyen alapbol nagy mismatch a magas wr ek ellen, amikor mar az egyetemen is ez volt a legnagyobb nehezsege, hibaja? Betesszuk a satuba es megnyujtjuk? Nem hinnem. Ezert van az hogy barki lehet gaz, semmi sem veheto keszpenznek, de azert be lehet latni, hogy az oviban valoszinu en lennek az egyik legjobb szkanderben. 😀 Hogy nagyon ironikus legyek.Kiesel asszem' 6 körös volt, Harrison is 4 év után lett valaki... akkor se húztak azonnal impact playereket... meg miért lenne tuti, hogy a collins, rollins, rowe, darby nem lesz/lett volna bust?kriSTEELanDe érted mi a problémám? Ha nem lett volna korábban egy Harrison, egy Porter, egy Polamalu, egy Smith, egy Hampton, azaz egy-egy igazi zseni, akkor például Keisel teljesítménye közel sem lett volna kiemelkedő. Mert a zsenik felhúzták azt átlagjátékosok teljesítményét elitközelbe. De az ilyen húzások, mint ez a cb-húzás megint csak tucatjátékosokat hoz. Lemegy még egy draft úgy, hogy talán Dupree majd lehet zseni (de nála is sok a kérdőjel). Shazier és Tuitt pedig nem mutatott semmit, ami természetesen annak köszönhető, hogy még frissek a ligában. Lehet belőlük Harrison, lehet belőlük Keisel és lehet belőlük egy Ziggy Hood is. Majd kiderül. Erre nem tudok alapozni.Heyward bőven lesz olyan jó, mint Keisel volt, sőt, passz ellen sokkal jobb nála már most. Tuitt mi alapján tucatjátékos nálad, vagy épp Shazier? És Dupree? Mind nagyon bíztató számomra és ha ezt a fejlődést hozzák, nagyon pofás kis egység lehet ez rövid időn belül.momentán engem kurvára nem érdekel, hogy egy játékos top3-e a posztján, ha a csapat PO-ban...Klaci79Szép hosszú lista volt. A csapat meg majd nem lesz PO-ban, ha elfogynak a veteránok és ne adj Isten Tomlinnak kell majd megtalálnia draftról a franchise qb utódját.Szokol
2010 környékén O-heavy (főleg OL) draftok voltak, az eredmény látható! 😉Soldados
És itt térek vissza a draftra. Beszari húzás volt a második napi, ha Dupree nem hoz egy nagy pluszt, akkor jelentős előrelépés nem várható jövőre a D-ben, főleg coach Dad nélkül.Szokol
De ugyanakkor ha betesznek most az nba meccsre valoszinu a leggyengebb. Szoval a kornyezet is lenyeges. Es sajnos az nflben nem csak 5'9 es wr ek vannak akivel talalkozni fog. Es nekunk meg egy olyan kellett volna aki nem tunik ovisnak meg a kosarasok mellett sem. De tudom hogy ezt mindenki erti. Es csak nyugtatjuk vagy idegesitjuk egymast. Mast ugy sem tehetunk. 😉
több mint 10 éve
Na jó, legyünk trollok: a kompenzációs pickkel húzzuk be ekpre-olomut, a 7. körössel meg La'el Collins-t! Legalább sajtónk legyen! 😊
több mint 10 éve
Grimes 5'10(190)Inkább adjunk rá magassarkút vagy spanyolcsizmát 😛
Golson 5'9(176)
Egy kis izom és van is egy grimsünk! 😀😀steelwolf
több mint 10 éve
értem én, de hiába vannak top3 játékosaid 3-4 vagy több poszton is...azért amikor ezek a játékosok zenitjükön voltak, a többi se volt gyenge...az meg, hogy ilyen játékosaid legyenek egy jó nagy adag szerencse kérdése is...na meg az se árt ha néha top 10-ben draftolsz...úgyhogy ez nagyon összetett és nem ragadnék le ott, hogy kell néhány top3 játékosmomentán engem kurvára nem érdekel, hogy egy játékos top3-e a posztján, ha a csapat PO-ban...Klaci79Arra gondol, ha vannak top 3 jatakosok mint troy, vagy harrison, vagy ehhez hasonlo akkor az a jatekos tobbet adhat a jatekunkhoz mint eddig 3 jj, vagy hasonlo atlagos jatekos. Mert a 3x0 is nulla. Es a harom szep szereles 6 yard megtetele utan is szep lesz, csak nem hatekony. Mert egy troy, harrison meccset forditott. Az atlagos meg nem tud. Csak szepen teszi a dolgat es az ellen meg atlagosan halad ellenunk stb. Keretik nem kiforditani az ervelesem. 😀gabistar
több mint 10 éve
Grimes 5'10(190)Golson 5'9(176)
Egy kis izom és van is egy grimsünk! 😀😀
több mint 10 éve
Harrison remek példa a posztjára alkalmatlannak mondott felépítésével....ahogy Troy kapcsán is az alulméretezett volt az egyetlen amely kritikaként még főiskolás korában elhangzott.... 😊momentán engem kurvára nem érdekel, hogy egy játékos top3-e a posztján, ha a csapat PO-ban...Klaci79Arra gondol, ha vannak top 3 jatakosok mint troy, vagy harrison, vagy ehhez hasonlo akkor az a jatekos tobbet adhat a jatekunkhoz mint eddig 3 jj, vagy hasonlo atlagos jatekos. Mert a 3x0 is nulla. Es a harom szep szereles 6 yard megtetele utan is szep lesz, csak nem hatekony. Mert egy troy, harrison meccset forditott. Az atlagos meg nem tud. Csak szepen teszi a dolgat es az ellen meg atlagosan halad ellenunk stb. Keretik nem kiforditani az ervelesem. 😀gabistar
több mint 10 éve
momentán engem kurvára nem érdekel, hogy egy játékos top3-e a posztján, ha a csapat PO-ban...Klaci79Arra gondol, ha vannak top 3 jatakosok mint troy, vagy harrison, vagy ehhez hasonlo akkor az a jatekos tobbet adhat a jatekunkhoz mint eddig 3 jj, vagy hasonlo atlagos jatekos. Mert a 3x0 is nulla. Es a harom szep szereles 6 yard megtetele utan is szep lesz, csak nem hatekony. Mert egy troy, harrison meccset forditott. Az atlagos meg nem tud. Csak szepen teszi a dolgat es az ellen meg atlagosan halad ellenunk stb. Keretik nem kiforditani az ervelesem. 😀
több mint 10 éve
jól jól van hitetlen kutyák, Én nem is egyet mondok... 😊Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊KlemóHát ha pókerezik, akkor biztos lesz.., ja hogy az pikk? Sorry 😛desider
több mint 10 éve
Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊KlemóHát ha pókerezik, akkor biztos lesz.., ja hogy az pikk? Sorry 😛
több mint 10 éve
Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊Klemóén nem fogadok, mert tutira veszem én is 😀
több mint 10 éve
Legyen már tétje...ki fogad velem, hogy lesz pickje az első szezonjában? 😊
több mint 10 éve
De azert azt be kell latni hogy a cb es az olb valasztas nem az erosseguk eddig. 😀Nem volt egy csúcsnap, az biztos. Sajnos továbbra is azt érzem, hogy a Colbert-Tomlin páros munkájának köszönhetően évről-évre gyengül a keret minősége, egyre kevesebb a kiemelkedő játékos, tele vagyunk munkás emberekkel, de egyre kevesebb a klasszis. A tegnapi nap erősítette a folyamatot, legalább is első blikkre.Ez komoly? 😀 😀
Mi van azzal az afrikai sráccal, aki top5 volt cb poszton, de szétment a térde egy bő fél éve? Teljesen reménytelen? Mert ha nem, be kell rántani a negyedik körben és kész!Szokol
Végülis csak a liga legjobb WR-t és RB-jét draftolta ez a duó, na meg felépített egy fasza kis OL-t., Két 8-8-as szezon után divgyőzelemmel visszatértünk a PO-ba, de biztos rohadtul szétverték ezt a csapatot.......Soldados
több mint 10 éve
Egyetertek, de nezd meg mi a divat wr teren? Es kik az elit cbk es hogy milyen adottsagaik vannak. Mi is a magas wr eket draftolunk, es lasd a mi 3. szamu wr unk is a testi adottsagait es a gyorsasagat hogy tudta kamatoztatni. Akkor ez elgondolkodtato. Wr teren tudjuk hogy jo a testi adottsag magassag fizikalitas, aztan meg miutan latjuk, hogy ez mennyire bevalik behuzunk egy olyan cbt aki nem megoldas ezekre, mert ezek ellen szenvedte mar el collegeban a legtobb tdt. Akkor mit varunk tole meg jobb qb wr parosok eseten. Ertem jo slot lehet. Ha nem magas a 3. slot wr, ha nem goalline szitu van. Vagy ha lenne masik ket tokeletes kezdonk. De nincs. Hiaba szeretheto a srac. Es hiaba lesz jo slot wr. Nem ez kellett nekunk. Hanem egy olyan cb akiben tobb a potencial. Mert mind a ketto bebukhat az nflben. De a limitesek hamarabb. 😕utólag persze én is felmentem volna, na de én innen látom a dolgokat, ők meg onnan és valószínűleg össze se hasonlítható a helyzetünk semmi másban, mint az, hogy szeretnénk haSB-t nyerne a csapat minden évbenna de nem fogják a 6'4" magas WR mellé odatenni...nem csak ilyenek vannak...slotban nem ilyen emberek rohangálnak, hanem alacsonyabbak, akikkel már fel tudja venni a versenyt...főképp mert ott az hogy kiválóan tud tapadni az emberére nagyon fontos...slotban nem kell őt félteni a szélekre pedig nyilván nem őt rakjuk majd és nem számolhatsz azzal, hogy korlátozottak a képességei, mert tökéletesen tudjuk használni őt a játékok nagy részében, amikor ahogy az edzők is nyilatkoztak rólaKlaci79De a lelked mélyén te is tudod nagyon jól, hogy most nem feltétlenül ilyen ember hiányzott a rosterről. Benne van a pakliban, hogy Allennek volt egy kifutott szezonja és akkor majd pisloghatunk, hogy ki fogja fogni az ellenfél első számú elkapóját. Gay szerintem alkalmatlan no1 corner szerepkörre, de ha még az is lenne, akkor is öreg. Kidobtuk a második körös pickünket egy olyan játékosra, aki (ha beválik) jó, hogy jött, de nem oldotta meg a problémát.Szokol
nem tudom megváltoztatni a döntést és Collins-t hozni, mert akkor Sherman is jöhetne anno akár egy akkori első két kört odaadnék érte, de ez már a múlt...
nyilván a FO nem akar rosszat a csapatnak, lehet ők úgy látták kell nekik a srác és másnak is kellene ezért nem akarnak várni vele...nekem csak az a lényeg, hogy jó legyen a csapat és teljesen mindegy, hogy kit húzunk, mert egy 1/17 is lehet ordas nagy bust, meg 6. körben is találsz ligaelit játékost....
ez van...túl vagyunk rajta...nézzünk előreKlaci79
több mint 10 éve
No azért kerülgettük, leinformáltuk ahogy hallom az interjún....no és érdemes elolvasni visszahallgatni azt a részt, amikor rákérdeznek a régi időkre....mennyire jelzi, hogy az a helyzet egyedi és kivételes volt.....
több mint 10 éve
Bostonban a Red Sox-nál, a marha visszautasított egy 1,4 millás szerződést idén 😊Fogunk még imádkozni a szobránál 😉sutianapOK Süti, Neked elkérem az övét, addigra már úgysem kell neki... 😊desiderMinden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderNekemsutianap
több mint 10 éve
nem volt vele találkozó!!?Klaci79Nem bizony, még csak pro day látogatásról sem lehetett hallani vele kapcsolatban. Szenzáció. 😊 Megvan a DL project is.
több mint 10 éve
Fogunk még imádkozni a szobránál 😉OK Süti, Neked elkérem az övét, addigra már úgysem kell neki... 😊desiderMinden álmom, hogy mihamarább beszerezzek egy Senquez GOLSON mezt! 😛 😛 Kinek hozzak? Igaz csak december elejére tudom ígérni....desiderNekemsutianap

több mint 10 éve
akkor ez lenne a hagyomány...Waltonhoz mit szóltok?steelwolfegyszer már bejött egy 6. kör végi pick a Central Michiganről 😊Shilkor
több mint 10 éve
maradjunk már annyiban, hogy Allen hiába 6'1" ugye kuka éve volt, majd egy alacsony McCain megoldotta a szélső corner feladatot
több mint 10 éve
Csalás!