NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klemó
5 658
Tekintve, hogy az első meccsen egy Archer playt kivéve nem láttuk Bent és a pass offense-t, így azt gondolom, hogy most a Bills erős run D ide-oda helyesen a passzokra helyeztük a hangsúlyt. Láttuk a no huddle játékunkat és már látszik, hogy ez mennyire erős fegyverünk lesz. Ben és Hailey láthatóan egy hullámhosszon vannak, amikor őt dicsérik a no huddle játékokban mindig hozzáteszi, hogy folyamatos a kontakt Hailey-vel ekkor is és ez nagyon jó jel és hír.Sanders egyik idényben sem mutatott semmi kiemelkedőt. Annyi volt tavaly a szerencséje, hogy Ben kiállt érte és kapott egy éves szerződést. Meg is hálálta szépen, ezt most látjuk. Latimore bemutatkozott Denverben szépen és nem gondolom, hogy sokszor a pályán lesz majd, de az első dropja után azt gondolom szépen el lesz felejtve....
Amikor Wheatont draftoltuk az elemzésekből már akkor olvashattuk, hogy kiváló route runner és biztos kezű elkapóról van szó, így Én nagyon vártam, hogy egészségesen bemutatkozzon. A tavalyi első körös Gilmoure-ral volt párban a TD kapcsán...egyébként a Brown, Wheaton, Archer és Moore négyessel és Brownnal szép kis dolgokat lehet művelni majd..
több mint 10 éve
Majd lesz jobb az a futás, a fontos most, hogy a passz prot már jól működik. ezt bemutattuk a Bills védőfala ellen, akik azért nem a leggyengébbek a ligában sőt. Ha Bent megvédik és olyan arzenál van a kezében, egészségesen, mint most akkor eljön a futás ideje is, mert ha a box szellősebb lesz lehet majd futkározni. Nyugalom kérem, ez még csak az előszezon, koncentráljunk a bíztató jelekre, az összhangra és az újoncok valamint a kiegészítő emberek jó játékára, lásd az aranyember, pl.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Azt nézegetem, hogy össz-vissz 35 y-t sikerült összehozni futásból, abból is a főegér 17 y-t. Mindezt 1,9-es átlaggal. Nem mondanám, hogy nagyon feldobott...nem szép de ha azt nézed, hogy alig volt kísérletünk akkor ez az adat most teljesen irreleváns...amúgy pl egy alapszakasz mérkőzésen játszol a Bills ellen, akkor nem is a futással fogod megverni őket, de egyébként főleg az elején még az első két driveban szinte csak elvétve volt futójátékunk, helyesen azonban nem is próbálkoztunk vele
A múlt héten 70y 3,2-vel.kittli
több mint 10 éve
Azt nézegetem, hogy össz-vissz 35 y-t sikerült összehozni futásból, abból is a főegér 17 y-t. Mindezt 1,9-es átlaggal. Nem mondanám, hogy nagyon feldobott...A múlt héten 70y 3,2-vel.
több mint 10 éve
Ja tényleg ki is az??😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Úgy látom Sanders hiába nyalt meleg szarig Manningnek nem kapott labdát a '49-ers ellen 😀 Egyáltalán járt a pályán? 😀polamaluKi az a Sanders?
több mint 10 éve
Úgy látom Sanders hiába nyalt meleg szarig Manningnek nem kapott labdát a '49-ers ellen 😀 Egyáltalán járt a pályán? 😀
több mint 10 éve
Én tegnap este néztem meg a meccset, hazatérve a nyaralásból. Már leírtatok mindent előttem. Így nekem sok minden nem maradt. Béla nekem is nagyon tetszett. A védelem a futás ellen halovány volt, és mindegy, hogy a Bills az egyik legjobban futó csapat vagy sem. Sok volt a kapott total yard, viszont ehhez képes a pont nem és ez dicséretes. A szezonban azonban ez nem lesz elég, mert ha sokat lesznek fent a védelem tagjai a végére nagyon elfáradnak majd. Most ugyebár csak 1 félidőt, vagy annyit sem játszottak. Az már körvonalazódik, hogy Ben hatalmas repertoárt játszani képes gépezetet kapott, ebből már csak ki kell hozni a maxot. Akkor talán MVP közeli év is lehet. Van még min javítani, de eddig jó úton vagyunk és szerencsére a sérülések is elkerülték eddig a csapatot. Így tovább nem lesz ez rossz. 1 győzelem már van, vagyis már jobb az előszezon mint tavaly, a szezon is legyen jobb és akkor boldog leszek.
több mint 10 éve
Klemó
5 658
Írtam Én is, hogy irreleváns L. Jones, de hm...szóval mégis ez a fos, amit nyújtott...most szándékoltan megkapta a csata közepén a csapatot és le is amortizálta szépen, borzalom. Nem említeném meg, de azért a második végén még gondoltam látok némi minőséget...miatta nem sokat sikerült...hozzáteszem, hogy Gradkowksy is büdös kevés nekem. Volt egy-egy szép játéka, de ennyi. Ennél Én backup QB ide, vagy oda többet várok.Igen, Bélától ezt várja mindenki és látható, hogy mit is fogunk kapni. Amit viszont Ádi írt azért az fontos. Hiába van ennyi szerelése, ha bezony egy 3-27(!) szituban csinál egy hibát. Ez biza 3 pontot jelentett mínuszban. (most nem szidom, de egyértelmű All pro protenciál, így a hibátlan az etalon..😊
Gyönyörű volt a Wheaton TD. Megrajzolt és kifogástalanul kivitelezett volt mind a dobás, mind a szeparé...
Persze-persze nem a W ilyenkor a fontos, de azért megondom őszintén durcás lettem volna, ha egy INT után kikapunk. Így szép ez.
A rosterről Kiesel és Harrison kapcsán. Én is azt gondolom, hogy Kiesel igazolása nagyon halványul, hacsak nem lesz sérülés. Thomas magabiztosan játszik, és Tuitt bezony nem kis szerepet fog kapni. Ha pedig Maurotól ugyanezt látjuk a következő két meccsen, akkor bezony a Heyward-Mclendon-Thomas-Tuitt-Mccullers-Mauro hatos látszik befutónak. OLB poszton már érdekesebb a helyzet. Itt Carter súlytalan, és nekem Moats sem nyújtott maradandót. Igaz So'oto és Howard Jones kellemes meglepetés viszont.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
számítógépem az első negyed után megadta magát...amit viszont addig láttam elégedettséggel töltött el 😀általában a végeredménnyel nem törődök ilyenkor, most is voltaképp mellékes, bár nyilván nyerni mindig jó, de inkább csak addig érdekel az eredmény amíg az első csapatok vannak a pályán és most nem sok panaszom lehetett...
Béla elképesztő bemutatkozást mutatott, nem is emlékszem, hogy mikor és ki volt a Steelers újoncai közül a védelemből aki ilyen számokat produkált. De tényleg lenyűgöző a határozottsága. Nem tudok nagyon belekötni a D lineba se, de azért a futások ellen még bőven van hová fejlődni. Mondjuk a Bills egy kifejezetten jó futó csapatnak számít. Érdekes, hogy az elmúlt évek során megszokott "öreg védelem" után most a legidősebbek is "mindössze" 27-28 évesek Cam Thomas és McLendon, de akik még számításba jöhetnek azok mind 25 alatt vannak (illetve Heyward ugyebár épp 25). Így hosszabb távon is összeállhat a front7 különösen úgy, hogy a LB sorban Timmons a "doyen" 28 évvel.
Jó látni az O line-t is, mert úgy tűnik jól együtt vannak. Azonban szomorú, hogy bár előző héten sok dicséretet kapott a szakértőktől Adams, most látványosan gyengére sikeredett a játéka.
Big Ben gyakorolhatott kicsit a fiúkkal és gyönyörű labdái voltak. Mondjuk Brown-tól már megszoktuk a nagy játékokat, jó volt látni végre Wheatont is, mert tőle sokat várok. Ki a f.szom az a Sanders? 😀
Ádi minden érdekeset leírt, úgyhogy nem is húzom ezt tovább...tényleg jó volt látni az első negyedet.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Röviden a meccsről:Kezdem megint az újoncokkal.
Shazier bemutatkozott (a first-team defense-ben szerepelve), nem is akárhogy. Első látványos megmozdulást kickoff coverage során szolgáltatta, a 20 yardos vonalon belül szerelte Grahamet, majd az ezt követő drive-ban a védelemben is megvillant, Scott Chandler elől halászta le Manuel passzát. Az interceptiont természetesen óriási üdvrivalgással fogadta a közönség. 😊 Nem volt hibátlan a produkciója, a második negyed elején egy alkalommal szereléshez készülődve elcsúszott, de szerencséjére Manuel korábbi intentional groundingja miatt 3rd&27 volt, és a többiek még a first down elérése előtt megállították Chandlert. Shazier statisztikái másfél negyed alatt: 9 tackle, 1 INT, 2 ST tackle. Tomlin csak annyit mondott, hogy "ezt várjuk tőle". Mást én sem fűznék hozzá.
Az említett 3rd&27-es playnél Tuitt rohant vissza és szerelte Chandlert néhány yarddal a first down marker előtt. Ma is jól játszott a Notre Dame-ről érkező rookie, az első csapatnál base defense-ben most nem ő, hanem Cam Thomas szerepelt DE poszton, miután McLendon felépült, nickelben viszont Tuitt volt Heyward párja a fal belsejében. Valószínűleg az alapszakaszban is ez lesz a koncepció, eleinte legalábbis.
Az offense első játéka Archerre volt megrajzolva, 4 yardot hozott egy screen passzból, aztán az első félidőben többet nem láthattuk. A nagyszünet után rendre tailback pozícióban állt fel, hívtunk rá belső futásokat is, és megint szállított egy nagy játékot, ismételten screen passzból. A Bills defense nagy részét már lefutotta, az utolsó védő viszont ideális pozícióban volt a szereléshez, így touchdown helyett végül "csak" 40 yardot hozott Archer a playből.
A mai sem Bryant meccse volt, csinált ugyan egy szép elkapást az oldalvonal mellett, és most is kiharcolt egy szabálytalanságot az őt őrző CB részéről, de a potenciális GW-drive során megint negatív hősnek bizonyult, miután róla pattant tovább a labda egy buffalói defensive backhez interceptiont érően. Más kérdés, hogy ezúttal a védelem még korrigálni tudott.
Ezúttal már McCullers lépett pályára a második csapatban NT-ként. Most sem játszott rosszul, bár volt egy látványos missed tackle-je, miután blokkolatlanul tört be a backfieldre (Spence-nek köszönhetően így is TFL lett a playből).
A kezdők nagyjából másfél negyed erejéig voltak a pályán.
A first-team offense összességében most is jól teljesített, még ha Brown 76 yardos TD-jénél vakon is volt két Bills DB. Az OL aránylag jól helytállt a ligaelit buffalói védőfal ellen, és ezúttal az RZ hatékonyság is rendben volt. A first-team offense szinte végig 11 personnellel operált, és nagy hangsúlyt fektettek a no-huddle gyakorlására is.
Bent ezúttal Landry Jones váltotta. Az ex-Sooner által vezetett négy drive: interception, sack 3rd downnál és punt, strip sack, 3&out. Ennyi szerintem elég is róla.
Az első drive-ban viszonylag simán haladt a Bills offense, csak egy Manuel overthrow törte meg a lendületüket 3rd&1-nél, de ettől függetlenül szerintem a védelmet sem érheti komoly kritika.
A fal megint jól muzsikált. Heyward remekelt (igaz Seantrel Henderson nem épp Cordy Glenn), többször is siettetni tudta Manuelt, egy screen passzból lényegében egymaga csinált negatív yardos játékot, illetve az első 4th down stop is az ő érdeme volt egy batted pass révén. McLendon is többször megvillant pass rush-ban, bár az tény, hogy futójátéknál egy-két playnél zavarban volt. Thomas is újabb korrekt meccset hozott le, akárcsak Mauro, aki ismét a második csapatban szerepelt; utóbbi roster helye is egyre biztosabbá válik a preseason előrehaladtával. Keisel visszaigazolását - hacsak nem jön közbe sérülés - szerintem szép lassan végképp el lehet felejteni.
Az LB-sorból kiemelkedett Shazier, de összességében is jól dolgozott az egység; a végén a fiatalok - Garvin, So'oto és a turnover machine Howard Jones - hozták a győzelmet. A secondary tagjai közül külön említést érdemel Golden a két turnover miatt, de volt egy másik fontos megmozdulása is: az első félidő végén a Bills második 4th down kísérletét az ő remek védekezése hiúsította meg. Illetve az első meccs után nem tettem külön említést Shamarkóról, de neki is kijár az elismerés, a Bills ellen is jól játszott, többek között volt egy kiharcolt fumble-je és egy újabb, Polamalura emlékeztető szerelése, akárcsak a múlt heti meccsen.
Wingnek vannak momentumai, de elég inkonzisztens a teljesítménye; nem csodálkoznék, ha még az Eagles elleni meccs előtt hoznánk neki egy vetélytársat, mivel továbbra sem lehet tudni, hogy Podlesh-sel mi a helyzet.
Szerencsére ezen a meccsen sem bővült alapemberrel a maródiak sora, csak egy camp body támadófalember, Bryant Browning szállt ki vállsérülés miatt. A csapat pénteki edzésén viszont megsérült Shaquille Richardson, akiről eddig nem nagyon lehetett hallani, és az első preseason-meccsen sem tündökölt. Remélem nem jut Hawthorne sorsára.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Bela nagyon adta magat, 11 tackle, 1 INT ha jol szamoltam masfel negyed alatt, Troy tackle-je latvanyos volt. Nem feltette magat, remelem iden nem serul es vegig nyomja a szezont.a futas ellen meg mindig gyengenek tunik a falunk, azt ottan meg gyakorolni kell.
2 TD volt az elso csapattol, az egyik big play, a masik redzone-bol, jol megjatszva es elkapva.
L Jones masodik playbol INT-t dobott.
lassuk a masodik felidot...
több mint 10 éve
xtaki
3 441
kicker gondjaink lesznek a szezonban?mivel altalaban low score meccseket jatszunk, inden kihagyott extra es field goal nagy nagy gond lehet.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Kiesel biztosabb, ott már most is látszik, hogy kellene az öreg rutinja. Pletykálják odaát, hogy nemsokára felszáll a füst.polamaluAz első preseason-meccset követően inkább csendesedtek ezek a hangok, miután Tuitt kimondottan jól játszott, Cam Thomas úgyszintén, és az UDFA Mauro is jól mutatkozott be.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
Talán mert JH long snappernek nem olyan jó 😀 Van még idő, ha, nem lesz persze, sérülés lesz vagy nem úgy muzsikál a sor akkor talán. Kiesel biztosabb, ott már most is látszik, hogy kellene az öreg rutinja. Pletykálják odaát, hogy nemsokára felszáll a füst.polamaluwww.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-game
az van, hogy tul eros volt 😊
több mint 10 éve
Talán mert JH long snappernek nem olyan jó 😀 Van még idő, ha, nem lesz persze, sérülés lesz vagy nem úgy muzsikál a sor akkor talán. Kiesel biztosabb, ott már most is látszik, hogy kellene az öreg rutinja. Pletykálják odaát, hogy nemsokára felszáll a füst.
több mint 10 éve
Ja a háttér infók birtokában. Amikor írtam utána olvastam én is az Ingram igazolást. 😀 Köszi a fordítást Ádi 😀
több mint 10 éve
miért nem James Harrison? :pNem lesz az, az Ingram bruda visszagyött, hawai-five-o 😉sutianapajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.polamalu
több mint 10 éve
Napedig SuttemNapot lehet erted... ez nemvot nonpluszultra...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Leigazoltuk Luke Ingramet (Hawaii alumnus), akit tavaly UDFA-ként szerződtetett a csapat, de már a TC korai szakaszában ki lett rakva; Warren hiányában ő vagy az említett Bryce Davis lesz a long snapper.Baszod Süti, általában értem amit írsz, de ez most teljesen Navajo nekem 😀polamaluNem lesz az, az Ingram bruda visszagyött, hawai-five-o 😉sutianapajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.polamalu
Shazier tegnap teljes értékű edzésmunkát végzett, így tehát reális esély van arra, hogy pályára lép a holnapi meccsen.
több mint 10 éve
Baszod Süti, általában értem amit írsz, de ez most teljesen Navajo nekem 😀Nem lesz az, az Ingram bruda visszagyött, hawai-five-o 😉sutianapajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.polamalu
több mint 10 éve
Nem lesz az, az Ingram bruda visszagyött, hawai-five-o 😉ajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
ajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtató
több mint 10 éve
Tomlin picsogott, hogy nem lesz több pàntèra, erre kigyün ma a projected roster Wingcsunggal, hogy harapnà meg egy veszettkutya, dőjjönrà a Bates hotel....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak