Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
Michael Bennett miért csúszik ennyit?
több mint 10 éve
JJ 2.0 szépségre tökéletes Heath utód!😛 😀😀
több mint 10 éve
Ez tökéletes húzás. Ötödik körben már nincs egyértelműen jó pick, de mi legalább olyat találtunk, akinek hatalmas upside-ja van és van ideje tanulni Miller mögött. Ez pl nálam A-kategóriás húzás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!SzokolNem biztos, PS projectnek továbbra is jó lehet, de Jesse-ben nagyobb a potenciál.
több mint 10 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!Szokolmajd lemeccselik TC-ben, hogy ki megy rosterre és ki PS-be
több mint 10 éve
Akkor a tavalyi TE-srác lapát? A hülye nevű virágos!
több mint 10 éve
A negyedik körös pickünk óta magyaráztam Lacinak, hogy érik a TE húzás. 😊 Nagyon adta magát, miután a 4. körös interior OL run során sok jó középső körös OG prospect kiment, az ötödikben pedig az általunk is közelről megnézett OLB projectek is (Tull, Emanuel), akik itt nagyon jó value pickek lehettek volna. De James is az, a draft előtt írtam, hogy negyedik kör végén is jöhetne felőlem, így még jobb.
több mint 10 éve
sütinek egy dzsesszidzsémszt 😀kriSTEELantessék 😀
több mint 10 éve
Ott a Jesse pick 😊
több mint 10 éve
Itt is van
több mint 10 éve
Dzsesszidzsémsz, hivatalos! 😉
több mint 10 éve
Telitalálat! 😊szerintem igen....Klaci79most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?Shilkor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Montam-e?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
és jön Jesse!!!!
több mint 10 éve
jesse
több mint 10 éve
azonnal rányomtunk, de természetesen itt a Steelers pick előtti reklám...
több mint 10 éve
vagy Saxton
több mint 10 éve
szerintem igen....most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?Shilkor
több mint 10 éve
most TE jön...erre fogadnék isKlaci79Jesse?
több mint 10 éve
most TE jön...erre fogadnék is
több mint 10 éve
Innentől én TE, RB, OG, DE pickeket várok elsősorban, a sorrend bennlévő értéktől függ

több mint 10 éve
A Golson logika alapján most màr akár Hollimant is vihetjük, az idei draftnak már lőttekno flaccoLOL
több mint 10 éve
A Golson logika alapján most màr akár Hollimant is vihetjük, az idei draftnak már lőttek
több mint 10 éve
Williamset is vitték......