Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
A volt játékosunk az éjjel sajnos.....www.steelersdepot.com/2015/05/report-former-steelers-olb-adrian-robinson-dead-at-age-25/
több mint 10 éve
Már elegem van a labda ügyből, de ez a kép kibaszta a biztosítékot 😀
több mint 10 éve
8-ból 7 Kóc is megtette amit meg kellett.
több mint 10 éve
A 8-ból 5 újonc már aláírt. Legutóbb Jesse James.polamaluMár 8-ból 6. Düpré in da house!
több mint 10 éve

Nomenesto Man!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A 8-ból 5 újonc már aláírt. Legutóbb Jesse James.
több mint 10 éve
Isten ments...sosem mernék ilyet tenni, hiszen nyilván nem véletlenül a legnépszerűbb csapat.... | Magyarországon | 😉Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???malkavennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
yourteamcheats.com/malkav
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 10 éve
Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???ennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 10 éve
ennyi gate nincs is a világon....És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Azér szép adok-kapok van a vasok kontra varjak vonulatban. 😀Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.malkav
A frencsik életkorát is vegyétek figyelembe, ijen ligaösszbüntis szarásba nem tudott feszt résztvenni mongyuk a Titans

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjeNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
Nem semmi munkát tett bele...😀Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 10 éve
Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Amikor Bent eltiltották az első 4 meccsre, 3-1-el kezdtük a szezont. Ennyit erről.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 10 éve
Golson is aláírta 4 éves szerződését.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mivel a Madden borító általában nem jelent túl sok jót a játékos következő évére nézve, itt egy jó hír: Antonio Brown már biztosan nem lesz a borítón. Gronk és Beckham maradt a döntőre
több mint 10 éve
JUST IN: James Harrison is FINED 1,000,000 for DeflatGate.😀
több mint 10 éve
Legalább kiegyenlítettetek lesznek az erőviszonyok. 😀Ráadásul a Steelers MVP Bell nélkül...csak két húzónév...biztosan odavan a csatorna 😀Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀iktriad
De azért így se lesz rossz...Klaci79
több mint 10 éve
Ráadásul a Steelers MVP Bell nélkül...csak két húzónév...biztosan odavan a csatorna 😀Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀iktriad
De azért így se lesz rossz...
több mint 10 éve
Tom Bradyt 4 meccsre tiltották el!!!!!!!!Klaci79Az NBC hogy örül, hogy a nyitó meccsen Brady vs Big Ben helyett Garropolo vs Big Ben lesz a menű. Mondjuk így is mindent letarol majd a nézettség. 😀