Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Worilds-al kapcsolatban olvastam valami olyat, hogy nem fogadta el az elé tett hosszútávút. Olvasott valaki valamit erről? (Még mielőtt nfl.com-os cikket linkelne, azt olvastam, és amennyit értettem belőle, azt leszűrtem magamnak)
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 658 — 毎日何かを学ぶ
csak nekem furcsa, hogy a bowl.hu egy sorban sem emlékezett meg Chuck Noll haláláról?? Tudom, "csak" egy Steelers edző és a Steelers utáljuk, de talán mint az egyetlen 4x-es SB győztes coach, meg mint Hof tag ennyit megérdemelt volna. Vártam rá már napok óta, de most már kijött belőlem a kritika. Még, ha ki is tiltanak ezért :-P
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
@steelers: "I think he ranks with Halas and Lombardi." - Chairman Dan Rooney on Chuck Noll

Az istenàlgyamegakisöreget amúgyissutianap
Nagyon így gondolom én is.

" class="embed">
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
@steelers: "I think he ranks with Halas and Lombardi." - Chairman Dan Rooney on Chuck Noll

Az istenàlgyamegakisöreget amúgyis

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RIP Chuck Noll. 😕
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
82 éves korában elhunyt a legenda, Chuck Noll 😕😥Klaci79
😥....nyugogdjon békében!!!! Az NFL történetének talán legnagyobb HC-je volt. Remélem az idei a sisakjainkon rajta lesz a CN.

" class="embed">
több mint 10 éve
Eddig fel se tünt. Ugyanígy írom a nevem...Lehet valami távoli rokonom? Van magyar kötódése?Tomcsik
Nem tudunk róla, az életrajzában sehol sincs erre nézve utalás, de mivel 32-ben született az első nagy kivándorlási hullám után akár.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Eddig fel se tünt. Ugyanígy írom a nevem...Lehet valami távoli rokonom? Van magyar kötódése?

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nyugodjék békében! 😊

Az NFL történetének egyedüli négyszeres SB-győztes vezetőedzője! Ő indította el ezt a csapatot a sikerek útján, amelyről azóta se kléptünk le. Felépített egy modellt, amit azóta is sikeresen használ ez a franchise, amely nélküle sosem lett volna az, ami ma.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
R.I.P.
Hihetetlen eza fullmoon friday13

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Óóó, ne, ez a legendák mennybemenetelének ideje? Elhunyt ugyebár a Fekete Párduc (Grosics Gyula Bácsi) és most Noll mester is 😕
A Soldi által írt életrajza az oldalunkon:
 steelers.hu/az-edzok-edzoje-chuck-noll/
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
82 éves korában elhunyt a legenda, Chuck Noll 😕😥
több mint 10 éve
Dri Archer a 3. körös villámléptű, nem is tudom milyen poszton játszó játékos is aláírt. 4 évre szól a kontraktus.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Antoni Brown facebook odlaláról:

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wow, nem semmi számok. Belefér ő egyáltalán a capbe itt?iktriad
Közel 7 millió dollár helyünk van. Egyébként meg: "Steelers C Maurkice Pouncey signed a 5-year, $44M extension." Tehát a meglévő kontraktusa lett kiegészítve, vagyis az idei cap számát nem befolyásolja a szerződéshosszabbítás.vassadi
Ez még nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy az idei cap-je érintetlen marad.peterk2005
Írtam ilyet?vassadi
"az idei cap számát nem befolyásolja a szerződéshosszabbítás"

Hogy kell ezt érteni, ha nem úgy?peterk2005
Pouncey-ról volt szó, azt írtam, hogy az ő idei cap számát nem befolyásolja a szerződéshosszabbítás, nem azt, hogy ez minden esetben így van.vassadi
Ah, értem, azt hittem még nem ismered a szerződés részleteit (csak annyit, hogy extension, amiből még nem következne az állítás). Ha van linked a részletekről, majd tedd be légyszi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már bánom, hogy felhoztam a témát. Bocsi mindenkitől 😀
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Közel 7 millió dollár helyünk van. Egyébként meg: "Steelers C Maurkice Pouncey signed a 5-year, $44M extension." Tehát a meglévő kontraktusa lett kiegészítve, vagyis az idei cap számát nem befolyásolja a szerződéshosszabbítás.vassadi
Ez még nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy az idei cap-je érintetlen marad.peterk2005
Írtam ilyet?vassadi

Hogy kell ezt érteni, ha nem úgy?peterk2005
Pouncey-ról volt szó, azt írtam, hogy az ő idei cap számát nem befolyásolja a szerződéshosszabbítás, nem azt, hogy ez minden esetben így van.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Írtam ilyet?vassadi

Hogy kell ezt érteni, ha nem úgy?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Egyrészt nagyon örülök, hogy Pouncey marad, várható is volt, hogy nem lesz olcsó, persze nagy kérdés az egészség. Ugyanakkor az is tény, hogy olyanra nehéz számítani, hogy a csapattárs szakítja szét az ACL-t.

Ami az OTA-n történteket illeti, egy kis feszültség, egy kis extra bele kell hogy férjen, sőt. Persze a balhé elkerülhető, azonban ez is azt mutatja, hogy a fiúk nagyon akarnak.

Akárcsak Soldi szombaton. Dolgozott benne az akarás és minden bizonnyal csak a szerencsétlen véletlenek összejátszása okozta azokat a droppokat. Jövőre folytatjuk és beindul az igazi "aranykor" 😀
több mint 10 éve
Írtam ilyet?
több mint 10 éve
Ez még nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy az idei cap-je érintetlen marad. Igaz azt sem, hogy feltétlenül módosul.

több mint 10 éve
Közel 7 millió dollár helyünk van. Egyébként meg: "Steelers C Maurkice Pouncey signed a 5-year, $44M extension." Tehát a meglévő kontraktusa lett kiegészítve, vagyis az idei cap számát nem befolyásolja a szerződéshosszabbítás.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bőven. Júni 1 óta 8 millánk van az idei capben, abból a rookie-k legfeljebb 1-2 millát vittek el, évek óta nem álltunk ennyire jól. Ráadásul állítólag az ideihez lett hozzádobva az 5 év, azaz a 13 millás signing bonust is csak a köv. league year kezdetén kapja meg, ha jól olvastam. Kicsit meglepett, hogy ennyire korán és váratlanul hosszabbítottunk vele, de egyben örülök is neki, mert ez azt jelenti, hogy OTA-n meggyőzött mindenkit, hogy a sérülései a múlté és semmi sem hátráltatja jelenleg.

A Steelers-napon bár volt 2 elejtett TD-m, de az tetszett, hogy állandóan kettőztek, mert tarthatatlan voltam 😀 és még így is többször sikerült tisztára játszanom magamat. No és 2 TD-met pedig a kecseg Zebrák elvették, az egész Heinz Field boooozott! 😛Soldados
csak jelzem a miheztartas vegett, hogy olyan nincs hogy "a kecseg Zebrák elvették"...szabalytalanul szerezted a TD-ket gondolom 😊xtaki
Az egyiknél már sacket ítéltek, a másodiknál - vitatható módon 😛 - azt mondták, hogy kiléptem. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Bőven. Júni 1 óta 8 millánk van az idei capben, abból a rookie-k legfeljebb 1-2 millát vittek el, évek óta nem álltunk ennyire jól. Ráadásul állítólag az ideihez lett hozzádobva az 5 év, azaz a 13 millás signing bonust is csak a köv. league year kezdetén kapja meg, ha jól olvastam. Kicsit meglepett, hogy ennyire korán és váratlanul hosszabbítottunk vele, de egyben örülök is neki, mert ez azt jelenti, hogy OTA-n meggyőzött mindenkit, hogy a sérülései a múlté és semmi sem hátráltatja jelenleg.

A Steelers-napon bár volt 2 elejtett TD-m, de az tetszett, hogy állandóan kettőztek, mert tarthatatlan voltam 😀 és még így is többször sikerült tisztára játszanom magamat. No és 2 TD-met pedig a kecseg Zebrák elvették, az egész Heinz Field boooozott! 😛Soldados
csak jelzem a miheztartas vegett, hogy olyan nincs hogy "a kecseg Zebrák elvették"...szabalytalanul szerezted a TD-ket gondolom 😊
több mint 10 éve

A Steelers-napon bár volt 2 elejtett TD-m, de az tetszett, hogy állandóan kettőztek, mert tarthatatlan voltam 😀 és még így is többször sikerült tisztára játszanom magamat. No és 2 TD-met pedig a kecseg Zebrák elvették, az egész Heinz Field boooozott! 😛

Az OTA újabb felvonásán összerúgta a port Heyward és a rookie falemberünk, Johnson, Heywardot úgy kellett többeknek visszafogni. De a lényegi rész az, hogy ez egy INT-tel záruló playnél történt, amikor is Shazier - Brown elmondása szerint - elképesztő "unreal leaping grabet" mutatott be. Legalábbis nekem ez volt a lényeg, ebben a srácban nagyon bízom, hogy akár az új Ray Lewis lehet, nagyon bíztató hírek jönnek róla folyamatosan. 😊 A másik nagy király Justin Brown, mindenki áradozik róla, hogy fantasztikus OTA-t produkál. egyre többször az első csapattal készül.