Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Viszont hogy jó hír is legyen mára Martavis Bryant is aláírta szerződését!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
az eszem megall...NFL jatekos, gondolom nem ketfillerert dolgozott, most jo edzoi allasa van. Mi a rettenetes fasznak kell meg ez neki?xtakiMiért, szerinted egy CB edzői állás a Mississippi State-en jövedelmezőbb, mint a drogkereskedelem? 😊 | Nem komolyan venni! |
Egyébként ez így téves:
Lecsapott a Steelers korábbi cornerbackjére a DEApatriksteelersA ház, ahol a drogot, fegyvereket stb. találták, Townsend tulajdonában áll, de a két letartóztatott személy egyike sem ő, és állítólag (egyelőre) semmi nem utal arra, hogy ő is sáros a dologban.
több mint 10 éve
xtaki
3 441
az eszem megall...NFL jatekos, gondolom nem ketfillerert dolgozott, most jo edzoi allasa van. Mi a rettenetes fasznak kell meg ez neki?
több mint 10 éve
Azért az élő csirke az durva, a többivel sztem semmi gond az inden háztartásban normális 😀
több mint 10 éve
patriksteelers
560
Lecsapott a Steelers korábbi cornerbackjére a DEA, az amerikai kábítószer-ellenes hivatal. A kétszeres Super Bowl-győztes, jelenleg a Mississippi State futballcsapatánál edzősködő Deshea Townsend házában a nyomozók 1500 tégla heroint, 16 darab lőfegyvert, készpénzt, ékszert, kubai szivarokat és egy élő csirkét foglaltak le.
több mint 10 éve
Július közepe, kb. hamarabb ne számíts rá sztem és Kieselre se. A TC előtt nem sokkal fog megtörténni. mert nincs értelme kapkodni. Másoknak nem kellenek, Ők is itt szeretnének, vagyis igazából nem kell a rohanás. Az hogy AB-al a hátán fekvőzik, pedig azt mutatja, hogy nincs túl messze csapattól 😉
több mint 10 éve
Jöhetne most már az a bejelentés JH-val kapcsolatosan! Tudom, hogy ráérünk csak már én vagyok türelmetlen 😀
" class="embed">
több mint 10 éve
Látszik a különbség, hogy odaát nem most, pár éve, szerették, ismerték meg a focit. Idehaza pont ezért van a Pats-nek a legnagyobb tábora, mert amikor elkezdődtek idehaza a közvetítések, ők voltak a csúcson. Amennyiben a 70-es évek elején már közvetítettek volna focit idehaza, lehet, hogy hasonlóan alakul a szurkolói bázisok aránya itt is. Viszont azt gondolom, hogy a legcsaládibb szurkolói bázis Magyarországon a miénk. 😀 És ezt nem nemzetközi felmérésekre alapozom, hanem a tapasztalataimra 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Amerika legnépszerűbb csapatai közül az első 4 NFL csapat. A Cowboys után rögtön a Steelers jön. Őket követi sorrendben a Packers és a Broncos. Az 5. helyen a New York Yankees.
több mint 10 éve
Megelőztél pár másodperccel 😀Assistant head coach/defensive line coach John Mitchell on a Stephon Tuitt comparable:
“I think he’s a young Aaron Smith, probably a little better speed.
És még:
John Mitchell on the importance of run defense:
“I learned a long time ago if you don’t stop the run, hey, that quarterback can get the ball and just hand it back to the (running) back. That’s the most demoralizing feeling you can have when you need to stop somebody and you can’t stop them.”
Csakhogy Soldit megerősítsék 😀
Ez ma is bebizonyosodott, hogy aki nyeli a futást az bukja a meccset. Aki ott volt Budakeszin az tudja miről beszélek :-P
több mint 10 éve
www.steelersdepot.com/2014/06/steelers-john-mitchell-rookie-de-stephon-tuitt-think-hes-young-aaron-smith/Úgy legyen..😊
több mint 10 éve
Egy kis edzés AB és JH 😀Nagyon kemény 😀
www.facebook.com/photo.php?v=764061203626014polamalu
" class="embed">
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Na megvan a szerződés: 9,5 milliós egyességet kötöttünk Ryan Shazierrel! Már csak Tuitt, Archerés Bryent van szerződés nélkül az idei draft class-ból.több mint 10 éve
Kicsit off:A steelers. hu felhívása a szombati napra:
Kedves Steelers család! A szervezők nevében arra kérnénk mindenkit, hogy a várható nagy melegre való tekintettel készüljetek szombatra. Nagyszerű időnk lesz ezt már most lehet látni, de valahogy ezt sikerül minden évben kifogni. Azok akik még nem tartottak velünk annyit elmondanék, hogy készüljetek kullancsok ellen is. (Lehet idén, hogy a tél elmaradt találkozunk velük és jó lenne ha nem tudnák elrontani a szórakozásunkat)
Akinek van valami felállítható árnyékolója az hozza nyugodtan, a szervezők egyet visznek. Ha lehet sok folyadékot hozzatok. A gyerekeket és magatokat kenjétek be naptejjel A ruházatot is jól gondoljátok át, mert délutánra, már kánikulát jósolnak!
több mint 10 éve
off:Kapor Miki 126-os fizuja pöttyet orbitál😊
on
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Cseréltünk egy WR-t egy WR-reHelyicsàvó azèr vettük fel, ez a kalifornia Piccbőr alatt van Calvulcans vagymi Ron Hughes scout való oda, valamit kapart a hazaiaknak a legutóbbi roster spotjuk Kush volt KC cserecenter.
C.J Goodwint UDFA leigazoltuk Jasper Collins helyére. Ne kutassatok nem a liga elitébe pályázó játékos, sima Camp body.
Goodwin a California University-n végzett. Az OTA során Jasper sérült volt, nem tudott edzeni. Ez lehetett a fő oka a menesztésnek.polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Cseréltünk egy WR-t egy WR-re C.J Goodwint UDFA leigazoltuk Jasper Collins helyére. Ne kutassatok nem a liga elitébe pályázó játékos, sima Camp body.
Goodwin a California University-n végzett. Az OTA során Jasper sérült volt, nem tudott edzeni. Ez lehetett a fő oka a menesztésnek.
több mint 10 éve
Gizinéni
522
Néhány depós hír...1. UDFA csere, azaz jön WR CJ Goodwin (California Univ.), megy WR Jasper Collins (Mount Union).
2. Egy hónapnyi New Orleans-i levegő után a Saints lapátra tette G Mike Golic Jr.-t.
3. Ed Bouchette információi szerint mégis van remény DE Brett Keisel egy éves visszacsábítására. 😀 A tervek szerint 955 ezer USD éves fizu és 65 ezer USD signing bonus lenne a jussa, ami a sapkát - a vetminre vonatkozó kollektív szerződéses szabály szerint - csak 635 ezer USD-vel "telítené".
Hát így.
több mint 10 éve
Ok, szerintem lesz még egy-kettő azon kívül, de abból sosem elég. 😀Szerintem egyik veterán visszahozását sem fogjuk elkapkodni. Ráérünk, nincs verseny értük, úgyhogy csak az OTA-k után várok ebben az ügyben fejleményt.Ha jól tudom akkor mától felszabadult a zseton Vugyli után... remélem nem sokára bejelentjük Harrison visszatérését.HaggansJól tudod bizony! Mi is várjuk a bejelentést!Klaci79
Tojáslasztit viszek a családi napra! 😊Soldados
több mint 10 éve
Szerintem egyik veterán visszahozását sem fogjuk elkapkodni. Ráérünk, nincs verseny értük, úgyhogy csak az OTA-k után várok ebben az ügyben fejleményt.Ha jól tudom akkor mától felszabadult a zseton Vugyli után... remélem nem sokára bejelentjük Harrison visszatérését.HaggansJól tudod bizony! Mi is várjuk a bejelentést!Klaci79
Tojáslasztit viszek a családi napra! 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ha jól tudom akkor mától felszabadult a zseton Vugyli után... remélem nem sokára bejelentjük Harrison visszatérését.HaggansJól tudod bizony! Mi is várjuk a bejelentést!
több mint 10 éve
Ha jól tudom akkor mától felszabadult a zseton Vugyli után... remélem nem sokára bejelentjük Harrison visszatérését.
" class="embed">