Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 10 éve
nem ő, hanem a háromból valamelyik..., innéttől már a CB húzás fölösleges, jöhet a jósolt TE/WR (cbssport, nfl)aztán valahonnan szerezni kell pénzt egy vételre...
több mint 10 éve
miért gondolod, hogy Darby lett volna a megoldás?jó nagy faszság volt tőlük...Klaci79tőlünk, hogy nem oldottuk meg. lehet ezt magyarázni, de elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!desider
több mint 10 éve
jó nagy faszság volt tőlük...Klaci79tőlünk, hogy nem oldottuk meg. lehet ezt magyarázni, de elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!
több mint 10 éve
jó nagy faszság volt tőlük...
több mint 10 éve
faszom...
több mint 10 éve
Darby ki is ment.....
több mint 10 éve
Gay 30+, Allen meg kb csak azért kap még egy esélyt, mert nagy lenne utána a dead money...Allen és Gay kezdőnek...utána azért még van merítés a drafton...nem kellene ezért ellőni egy fontos picketKlaci79egyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb needKlaci79lehet, hogy nem, de szerintem kár kockáztatni, akkora need nálunk a CBShilkor
több mint 10 éve
Allen és Gay kezdőnek...utána azért még van merítés a drafton...nem kellene ezért ellőni egy fontos picketegyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb needKlaci79lehet, hogy nem, de szerintem kár kockáztatni, akkora need nálunk a CBShilkor
több mint 10 éve
egyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb needKlaci79lehet, hogy nem, de szerintem kár kockáztatni, akkora need nálunk a CB
több mint 10 éve
egyébként szerintem a Bills se visz CB-t, van ott pár nagyobb need
több mint 10 éve
Kezdek szurkolni, hogy J Stong maradjon bent.no flacco3/23-ig
több mint 10 éve
az az 1 hely már nagyjából mindegy és gondolom a többi csapat is tudja, hogy csak viziteseket viszünk általában, szóval simán becserlhetnek elénk miattaakkor még KC helyre mindig tradelhetünk...de had menjen el a SD pick...annál olcsóbb a feltradeKlaci79de a Bills és a Dolphins simán vihet CB-tShilkormost menjünk fel DarbyértShilkorminek? SD és a KC szerintem messze kerüli a CB-ket...Klaci79
több mint 10 éve
Az lemegy Laci mert már bent is van a pick... 😊Klemóamikor elkezdtük a párbeszédet még nem volt bent....😉
több mint 10 éve
Kezdek szurkolni, hogy J Stong maradjon bent.
több mint 10 éve
Az lemegy Laci mert már bent is van a pick... 😊
több mint 10 éve
akkor még KC helyre mindig tradelhetünk...de had menjen el a SD pick...annál olcsóbb a feltradede a Bills és a Dolphins simán vihet CB-tShilkormost menjünk fel DarbyértShilkorminek? SD és a KC szerintem messze kerüli a CB-ket...Klaci79
több mint 10 éve
de a Bills és a Dolphins simán vihet CB-tmost menjünk fel DarbyértShilkorminek? SD és a KC szerintem messze kerüli a CB-ket...Klaci79
több mint 10 éve
most menjünk fel DarbyértShilkorminek? SD és a KC szerintem messze kerüli a CB-ket...
több mint 10 éve
most menjünk fel Darbyért
több mint 10 éve
Most a kérdés felmegyünk-e...
több mint 10 éve
na most a Phi....Rowe...4/2
több mint 10 éve
soldi ma is lesz/leszel az elo podcastba?
több mint 10 éve
Szerintem P J Williamset visszük,de nem lennék tőle boldog.no flaccoDarby vagy Rowe lesz az
több mint 10 éve
Szerintem P J Williamset visszük,de nem lennék tőle boldog.
több mint 10 éve
A Párducok is meglepiztek egy nagyot... 😊 A fanok fogják is a fejüket sztem... 😊viszont a Falcons elvitte Collinst...