Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
És vissza is lehet hordani. 😉A Pats elfogadta a büntit és bukják a 16-os 1. kört és a 17-es 4. kört. (jaj de sajnálom)
Two-point conversions will remain the same, snapped from the two-yard line. Defensive players can now return a fumbled or intercepted two-point conversion attempt. Blocked extra points can also be returned.
Patriots accept punishment: New England Patriots owner Robert Kraft said during the Spring League Meeting that he will not appeal the punishment handed down from NFL Commissioner Roger Goodell regarding Deflategate.
The Patriots were fined $1 million and will lose their first-round draft pick in 2016 and a fourth-round pick in 2017, punishment Kraft said they will accept.
“Although I might disagree with what is decided, I do have respect for the commissioner and believe that he’s doing what he perceives to be in the best
több mint 11 éve
Változtattak a szabályokon, így életbe léptetik a tavaly kitalált rendszert, vagyis 15 yardros vonalról, 33 yardról rúgják majd a FG-okat...
több mint 11 éve
Devin Gardner in da house 😀Az igeeeeeen 😊
Montam vagy nemmontam?sutianap
Én reméltem h 7. kör tájékán jön, de így is ok. 😊
Lesznek itt trükkös játékok 😊
több mint 11 éve
Devin Gardner in da house 😀En lemaradtam rola. Szoval elmondanad mit mondtal korabban?
több mint 11 éve
Devin Gardner in da house 😀már látom is magam előtt a trükkös játékunkat az SB-ben 😀
több mint 11 éve
Devin Gardner in da house 😀Montam vagy nemmontam?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀joey bácsi beszólt neki, hogy ő is öregszik, de deebo nem fogadja ezt el 😀
polamalu
amúgy eszméletlen, ez a work ethic, remélem a többiekre is ragad(t) ebből
több mint 11 éve
Az öreg edzeget, 1000 font a fent lévő súly. gyakorlatilag majdnem a teljes O line 😀
több mint 11 éve
Most szombaton Családi nap lesz Budakeszin, a szokásos évi összejövetel. Aki szeretne jönni szeretettel várjuk, akár egész családdal együtt, akár egyedül.
több mint 11 éve
A volt játékosunk az éjjel sajnos.....Öngyilettcsóri
www.steelersdepot.com/2015/05/report-former-steelers-olb-adrian-robinson-dead-at-age-25/polamalu

több mint 11 éve
A volt játékosunk az éjjel sajnos.....www.steelersdepot.com/2015/05/report-former-steelers-olb-adrian-robinson-dead-at-age-25/
több mint 11 éve
Már elegem van a labda ügyből, de ez a kép kibaszta a biztosítékot 😀
több mint 11 éve
8-ból 7 Kóc is megtette amit meg kellett.
több mint 11 éve
A 8-ból 5 újonc már aláírt. Legutóbb Jesse James.polamaluMár 8-ból 6. Düpré in da house!
több mint 11 éve

Nomenesto Man!

több mint 11 éve
A 8-ból 5 újonc már aláírt. Legutóbb Jesse James.
több mint 11 éve
Isten ments...sosem mernék ilyet tenni, hiszen nyilván nem véletlenül a legnépszerűbb csapat.... | Magyarországon | 😉Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???malkavennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
yourteamcheats.com/malkav
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 11 éve
Megkérdőjelezed a Pats igazságát???? HOW DARE YOU???ennyi gate nincs is a világon....Klaci79És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀peterk2005
több mint 11 éve
ennyi gate nincs is a világon....És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 11 éve
És mit melózik szerencsétlen, hogy népszerűsítse. Én az nfl.com-on akadtam rá pár napja a commentek között. Vagy száz commenthez berakta válaszul a linket.😀Nem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Az a gyerekes, hogy láthatóan komolyan csinálja. Pedig mémként tök jó lenne. Van néhány kifejezetten szórakoztatóan facepalm is, pl. a "injurygate"-ek, vagy a "uniformgate"-ek, amikben több csapatot is bűnösnek talált. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azér szép adok-kapok van a vasok kontra varjak vonulatban. 😀Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.malkav
A frencsik életkorát is vegyétek figyelembe, ijen ligaösszbüntis szarásba nem tudott feszt résztvenni mongyuk a Titans

több mint 11 éve
Ne aggódj mi sem nagyon maradtunk le 😀Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjepolamaluNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
Nyílván az aki fizikális focit játszik az könnyebben kerül a lista élére az illegal hit miatt.
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy a Steelers valóban a legcsalóbbak közt lenne. Ez inkább az utálatának a sorrendjeNem semmi munkát tett bele...😀Klaci79Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 11 éve
Nem semmi munkát tett bele...😀Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...malkavErről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005
több mint 11 éve
Sejtettem, de akkor nem csak én éreztem így...Erről mi a véleményetek?Valami besértődött Pats drukker csinálja egy ideje. Gyerekes.peterk2005